2015 Temmuz Anneleri

Senin icin daha zor tabi Allahim sagsalim kavustursun yavrularimiza bnde ertelmicem canim daha erken gidocem zaten alt bolgemden cok sikintim var

Seymasevde sen kendini doğuma hazırlamışsın canım tabi pazarı da atlattın yarın gelse olur artık sana uzun yürüyüş bu yüzden mi hayırlısıyla kavuştursun artık Allah seni de :)

Bende uyumuşum biraz uyandım şimdi acıktım canım bişey çekiyor ama eşimde nerden bulayım bu saatte diyor hiç naz çekmiyor bu adam da yaa ;(

Bu akşam yürüyüş yaptım uzun uzun geldim çok yorulmuştum duş alıp yattım uyumuşum tabiki şimdi uyandım ağrılardan bide tuvalet ihtiyacından ) aynıyım yani
Allah yardımcın olsun canım yürüyüşe gitmen iyi olmuş en azından biraz kafa dağıtmis oldun..
Dikkat et canim Allahim hayrli vaktte kavustursun bebislerimize
amin cemi cümlesini insaĺlah

Canım geç cevap yazaıyorum ama ben doktoruma çok sordum nasıl bir ağrı olacak diye. Göbeğin alt kısmı, kasıklar, bel, bacaklar tümünü sarıyomuş. Yani sadece kalça kemiğinin oralarsa endişelenme. Kalça kemiği dediğin eğer yanlarsa benim çok oluyo hemde aylardır. Doğurmadım halâ

Kızlar günaydın.dun çok sınırım bozuldu.dun eşimle Buyük ev temizliğine gırıstık tam.kv eşimi arıyor perdeleri tak diye.eşimle kavga ettim gıtmeyeceksın diye.ama esım gitti 2 saat sonra geldi.bilenler bilir daha önce yazmıştım kvden yardım istemiştim yorulırum yapamam demişti.sonra demıskı esım gidip eşime yardım edıcem kv ne derse begenırsınız aman bosver yapmayın yorulursunuz demiş.esımde demiş ee sen evini temızlıyorsun o pislik ıcındemı otursun.ama eşime kızdım çocuğunun karısının zamanından çalıp orada ıs yapıp üstüne laf yemesi.o kadaer sınırlendım kı anlatamam.doğru durüst yapamadık temizliği eşimle butün gun kavga ettim.hakkımı helal etmiyorum kv ye.

Canım çok güzel olmuş herşeyin kapı süsüne bayıldım valla herseyi çok güzel olmuş sağlıkla büyüt kuzunu içinde

Canım günaydın. Eşine neden sinirlendin ki adam ne güzel sana yardım ededceğini söylemiş kayınvalidene. Ah şu erkek anneleri illa başka kadınla paylaşmayacaklar oğullarını. Eşinde arada kalmıştır. Tamam kızdın ama çok üstüne gitmeseydin sonra gün geliyo annem haklı diyip çıkıyolar işin içinden.

Seymasevde sen kendini doğuma hazırlamışsın canım tabi pazarı da atlattın yarın gelse olur artık sana uzun yürüyüş bu yüzden mi hayırlısıyla kavuştursun artık Allah seni de :)
Ya yürüyüş zaten gereklide çocuklarla olmuyo ki dün yeğenime bırakıp çıktık okadar yavaş yürüyorum ki anlatamam. 2 gebeliğimdede doğurduğum güne kadar nerdeyse hergün eşimin dükkanına yürürdüm git gel 3 km belki daha fazla bunda eve yapıştım kaldım
Bence 36. Haftadan sonra hergün yürümek lazım kolay doğum için. doğuma hazırımda gelen yok

canım boşver kayınvalideyi sıkma canını düşüncesiz insan zaten kendini baştan beli etti eşinnede fazla yüklenme o da arada kalmasın kayınvalidene cevabını vermiş siz mutlu huzurlu olun yeter kapıyı kapayınca herkes dışarda kalıyor böyle kişiler yüzünden birbirinzi üzmeyin şu son haftaların tadını çıkarın yakında başınızı kaşımaya vakit bulamıcaksınız :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…