2015 Temmuz Anneleri

Allah Islah etsin o kadını. Sende sinirlerini bozma canım. Eşin sağolsun gene elinden geleni yapmaya çalışıyo Anladığım kadarıyla. Oda annesi işte neolursa olsun hertürlü kabul ediyorsun. Bence eşinin çok üstüne gitme sende üzülme onuda üzme zaten kv sizi huzursuz etmek için yapıyorsa sende onun istediğini elde etmesini sağlıyorsun. Boşver canım boşveeeer. Evin pis olsun huzurun olsun hertürlü temizlenir yavaştan olduğu kadar

Günaydın kızlar bugün 39. Haftaya girdik Şafak 13....
Yarın kontrolüm var. Heycan dorukta doğum hikayesi topiği de açalım yavaştan
Şimdi den 2 kişi var artık başlar Doğumlar. Bu arada sebebiumut nerde yok doğurdumu yoksa

Gece saat kac oldu ben hala mide yanmasindan uyuyamadim nezmn biticek bunlar

doğurunca bitecek canım maalesef... gaviscon cidden mucize gibi bişey. hemen kesiyor. tüm kadın doğumcularda içebilirsin diyor. sen böyle olunca 1 ölçek iç

Bende uyumuşum biraz uyandım şimdi acıktım canım bişey çekiyor ama eşimde nerden bulayım bu saatte diyor hiç naz çekmiyor bu adam da yaa ;(

hamilelik bitti bi gecenin yarısı yollayamadık şu adamları. filmlerde hiç öyle değil halbuki

günaydın canım. senin kayınvalidenin zihniyeti belli. maksadı kendi yorulmaması filan değil. sana iş yapılsın istemiyor. yaşlanıp elden ayaktan düşüncede gelinler bana bakmıyor derler. eşinde arada kalıyor belli ki. onların durumuda zor. sadece 2 saat perde takmak için kalacağına hemen inseymiş işi bitince. ama bence annesi sürekli bahaneler bulmuştur oyalamıştır. hem sana gelmiş anlatmış annem böyle dedi diye iyi niyetle. burnundan getirme adamın anlatmaz bir daha

kızlar günaydın umarım herkes iyidir biz yine iş başındayız

bende işteyiimmm. benim en son 3 temmuz gözüküyor. eşimde çok bunaldı bu yıl. adam tatil istiyor artık. çok yoğun çalışıyor. bu sene tatil yok ama oda inşallah benle çıkacak izne. 1 hafta buralarda takılalım diyoruz. sabah diyordum onada her gün evde güzeel bi kahvaltı yapalım. sonra istediğimiz saatte koltukta bi posta uyuyalım. şuanki tatil anlayışım

canım sonuna kadar calısıcakmısın sende aynen benım esimde ben dogum yapınca evde olcak yemek uyku dinlenmek oda ıyıymıs canım

Şuan ki başka bi anlayışın olması mümkün değil zaten en güzeli bu durumda evinde bol bol dinlen eşinle güzel vakit geçir bebek için hazırlanın psikolajik olarak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…