- 17 Eylül 2010
- 2.144
- 302
- 363
- 35
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #53.181
canım normalde 30 hazırana kadar calısabılırım ama bılmıyorum aslına bakarsan kendımı ne zaman kotu hıssedersem o zaman cıkıcamgünaydın canım ne zaman izne ayrılıcaksın
sagol canım senınde allahtan ben bu ara gece uykusunda sorun cekmıyorum gecmıs olsun canım sanada senın artık çok az kaldıGünaydınngünün güzel geçsin. Ben gece kalça ağrısından hiç uyuyamadım.
Allah Islah etsin o kadını. Sende sinirlerini bozma canım. Eşin sağolsun gene elinden geleni yapmaya çalışıyo Anladığım kadarıyla. Oda annesi işte neolursa olsun hertürlü kabul ediyorsun. Bence eşinin çok üstüne gitme sende üzülme onuda üzme zaten kv sizi huzursuz etmek için yapıyorsa sende onun istediğini elde etmesini sağlıyorsun. Boşver canım boşveeeer. Evin pis olsun huzurun olsun hertürlü temizlenir yavaştan olduğu kadarKızlar günaydın.dun çok sınırım bozuldu.dun eşimle Buyük ev temizliğine gırıstık tam.kv eşimi arıyor perdeleri tak diye.eşimle kavga ettim gıtmeyeceksın diye.ama esım gitti 2 saat sonra geldi.bilenler bilir daha önce yazmıştım kvden yardım istemiştim yorulırum yapamam demişti.sonra demıskı esım gidip eşime yardım edıcem kv ne derse begenırsınız aman bosver yapmayın yorulursunuz demiş.esımde demiş ee sen evini temızlıyorsun o pislik ıcındemı otursun.ama eşime kızdım çocuğunun karısının zamanından çalıp orada ıs yapıp üstüne laf yemesi.o kadaer sınırlendım kı anlatamam.doğru durüst yapamadık temizliği eşimle butün gun kavga ettim.hakkımı helal etmiyorum kv ye.
hayırlısı olsun canım gittiği yere kadar devam o zamancanım normalde 30 hazırana kadar calısabılırım ama bılmıyorum aslına bakarsan kendımı ne zaman kotu hıssedersem o zaman cıkıcam
Günaydın siz çalışarak doğuracaksınız bu gidişle :)))kızlar günaydın umarım herkes iyidir biz yine iş başındayız
aynen canım valla oyle olcak herkes gıt artık diyo ama napıyım ya dogumdan sonra gerı gelıcem evde daha fazla durmak istiyorumGünaydın siz çalışarak doğuracaksınız bu gidişle :)))
aynen canım senın nasıl gıdıyo havalar ısındı sıkıntılar basladıhayırlısı olsun canım gittiği yere kadar devam o zaman
Gece saat kac oldu ben hala mide yanmasindan uyuyamadim nezmn biticek bunlar
Bende uyumuşum biraz uyandım şimdi acıktım canım bişey çekiyor ama eşimde nerden bulayım bu saatte diyorhiç naz çekmiyor bu adam da yaa ;(
Kızlar günaydın.dun çok sınırım bozuldu.dun eşimle Buyük ev temizliğine gırıstık tam.kv eşimi arıyor perdeleri tak diye.eşimle kavga ettim gıtmeyeceksın diye.ama esım gitti 2 saat sonra geldi.bilenler bilir daha önce yazmıştım kvden yardım istemiştim yorulırum yapamam demişti.sonra demıskı esım gidip eşime yardım edıcem kv ne derse begenırsınız aman bosver yapmayın yorulursunuz demiş.esımde demiş ee sen evini temızlıyorsun o pislik ıcındemı otursun.ama eşime kızdım çocuğunun karısının zamanından çalıp orada ıs yapıp üstüne laf yemesi.o kadaer sınırlendım kı anlatamam.doğru durüst yapamadık temizliği eşimle butün gun kavga ettim.hakkımı helal etmiyorum kv ye.
günaydın canım ne zaman izne ayrılıcaksın
Günaydın canım iyiyim çok şükür sen nasılsın?????günaydın kızlar nasılsınız?
bende iyiyim şimdi canım sancılar kendini göstermeye başladı dün geceden sonra kendimi çok yorgun hissediyorumaynen canım senın nasıl gıdıyo havalar ısındı sıkıntılar basladı
kızlar günaydın umarım herkes iyidir biz yine iş başındayız
dogrudur canım valla benımde kasık agrılarım vardı ama dr fitil verdı rahatladımbende iyiyim şimdi canım sancılar kendini göstermeye başladı dün geceden sonra kendimi çok yorgun hissediyorum
Sancılar başladıysa o halsizlik sonunda oluyo ben yiyebildiğim zaman arasında tatlı türü bişeyler atıyorum ağzıma.bende iyiyim şimdi canım sancılar kendini göstermeye başladı dün geceden sonra kendimi çok yorgun hissediyorum
öğlende giderim canım eşimi arıcam öğle arasında beni götürsün şimdi toplu taşımayla uğraşamıcamgünaydın canım nasıl oldu sancıların. kaçta gideceksin doktora
bende iyiyim sadece çok yorgun hissediyorum kendimiGünaydın canım iyiyim çok şükür sen nasılsın?????
canım sonuna kadar calısıcakmısın sende aynen benım esimde ben dogum yapınca evde olcakbende işteyiimmm. benim en son 3 temmuz gözüküyor. eşimde çok bunaldı bu yıl. adam tatil istiyor artık. çok yoğun çalışıyor. bu sene tatil yok ama oda inşallah benle çıkacak izne. 1 hafta buralarda takılalım diyoruz. sabah diyordum onada her gün evde güzeel bi kahvaltı yapalım. sonra istediğimiz saatte koltukta bi posta uyuyalım. şuanki tatil anlayışım
Şuan ki başka bi anlayışın olması mümkün değil zatenbende işteyiimmm. benim en son 3 temmuz gözüküyor. eşimde çok bunaldı bu yıl. adam tatil istiyor artık. çok yoğun çalışıyor. bu sene tatil yok ama oda inşallah benle çıkacak izne. 1 hafta buralarda takılalım diyoruz. sabah diyordum onada her gün evde güzeel bi kahvaltı yapalım. sonra istediğimiz saatte koltukta bi posta uyuyalım. şuanki tatil anlayışım
bende dün gece kalktım bişeyler atıştırdım iyi geldi sonra bıraz uyumuşumSancılar başladıysa o halsizlik sonunda oluyo ben yiyebildiğim zaman arasında tatlı türü bişeyler atıyorum ağzıma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?