2015 Temmuz Anneleri

kızlar benim canımı sıkan.eşimin annesine gidip yardım etmesi.çünkü annesinin yardım etmediğini bildiği halde kosa kosa gitti.kv zaten art niyet tavan.sabah karşılaşmışlar esım kv ye demiş temizlik yapıcaz bugün diye ona ragmen çağırmış.esım gıtmemelıydı.butün gun ağladım artık aglamaktan bulanık görüyorum.sezeryan düşünüyordum doğumu ama artık normal düşünmeye başladım açıkçası.kimse yardımcı degil kendi işimi kendim yapayım.hemde epıduralsız falan normal düşünmeye başladım.

günaydın kızlar nasılsınız?

binme bencede toplu taşımaya. insalar çok anlayışsız. şoförler ehliyeti kasaptan almış gibi. ben iyiyimde sadece kaşınıyorum. dün eşimle kilyosa denize gittik. ben hiç yüzmedim su temiz değildi. şemsiye altında oturdum. yüzümü ve kollarımı kremlemişti. geri kalan yerlerde kırmzı kabarcıklar oluştu. kaşınıyorum. güneş alerjisi sanırım.

evet bizde açalım o topiği. nyala , bushra_84 ve P pinhan16 dan başlayalım hatta :) benim daha iznime bile 13 gün yok. 42 günde benden. cidden sebebiumut nasıl acaba. bende merak ettim şimdi

Günaydın arkadaşlar, daha takım tam mı? Yeter artık teker teker doğuralım yahu, ben Bebiş ağlaması duymak istiyorum. Dünden beri akıntım koyulaştı sanırım rahim ağzı açılıyor artık. Bi de benim cimcime felaket baskı yapıyo, wc ye gitmeye korkar oldum, sanki düşecek oraya.üstümde bi huzursuzluk var, kızları okula yollayıp yatağa uzandım yine hala devam ediyo.bu 3. Hamilelik daha bi farklı oldu sanki bende, acemi gibiyim...belim de ağrı var ama ondan ziyade tarif edemediğim bişey, bekleyip görücez artık...

Şükür normale döndük biz canm uyudum erkebden dün oda uyudu bnmle birlikte düzeltti kendini yaramazım smdi hareketli yarn kontrolüm var saten sen nasl oldun

sagol canım senınde allahtan ben bu ara gece uykusunda sorun cekmıyorum gecmıs olsun canım sanada senın artık çok az kaldı
Evet canım zaten uykusuzluk ve ağrılar bende 1 haftadır başladı yoksa hamilelik çok uyuttu beni, çok rahattım. Ne olduysa son 1 haftada oldu. Ağrılar uyutmuyo. Artık gün sayıyorum. perşembe kontrol var bakalım hanya konya belli olacak

Canımbenimde bir garip his var bazen geliyo ve çok rahatsız ediyo. Sanki vajinamda bir ley varmış gibi. Tuvalete gidiyorum 2 dk rahatlıyo yine başlıyo öyle bir şey mi? Bende o zaman diyorum hah şimdi çıkacak çocuk diye.

canım sonuna kadar calısıcakmısın sende aynen benım esimde ben dogum yapınca evde olcak yemek uyku dinlenmek oda ıyıymıs canım

doğum yapınca oda babalık iznini alacak. şimdi yıllık izninden alacak 5 gün. çalışıcam canım sonuna kadar. bebeğimin yanında kalabilmek için sabıırrr

Şuan ki başka bi anlayışın olması mümkün değil zaten en güzeli bu durumda evinde bol bol dinlen eşinle güzel vakit geçir bebek için hazırlanın psikolajik olarak.

aynen başka bişey düşünmem mümkün değil. hamile kalığımdan beri ne bulantılarım olduğunda, ne uyku bastırdığında ne de sancılarda şöyle bi yatıp dinlenemedim. hiç rapor almadan bugünlere geldim. haftada 5 gün işte. çoğu zaman evde temizliğide kendim yaptım. her gün yemek... çok hasretim gerçekten. bu c.tesi 11-13 arası koltukta uyumuşum. uyandığımda babası çikolata almış çocuk gibiydim öğle uykusu yapabildim diye

haklısın canım. zaten hassassın. k.valide iş yapacağını biliyorsa bence perdeleri bilerek yıkadı. aile apartmanı değil mi bi eşin mi vardı asabilecek. sen yinede ağlayıp kendini de bebeği de üzme. normal doğuma engel yoksa yap tabi. hem çabuk iyileşirsin hem de sağlıklı olana o

canım dogrudur havalarda ıyıce ısındı artık dahada zor tansıyonlara dıkkat etmemız lazım valla az kaldı senın artık

valla oyle canım normalde gıtmıyo ama ne yapalım mecbur katlanıyoruz

takım tam valla. ben zaten eksilmiyim daha. sizleri önden bekliyoruz uzan bol bol. 3. doğum ya bizden hızlı ilerler senin açılmalar muhtemelen.

Ovvv hadi bakalım biz ilk performansı senden bekliyoruz benimde perşembe kontrol var. Bakalım ne diyecek dr.

Kızlar günaydın ben 1 haziranda dogum iznine ayrıldım.Fakat maaşım yatmamış varmı 657li olup bilen? Yapmam gereken bisey mi vardı acaba?

çanta ve şemsiyesi var canım ekstradan.
portbebe aynı zamanda oto koltuğuna dönüşüyor 4 kademeli olarak. (fotoda görünen oto koltuk, portbebenin katlanmış hali)
birde 1 yaşından sonra oturacağı koltuk var.
biz nakit aldığımız için indirim olmuştu baya. 2200 e mi ne almıştık.

Kizlar her birinize ayri ayri tesekkur ederim bu guzel dilekleriniz icin :)

Gözün aydın canım :)) ay cidden bizim zamanlarda yaklaştııııı :)))
bebişlerin iyidir inş, habersiz bırakma bizi. çok merak ediyorum nasıl oldu diye. herkes toparlanınca yazsın hikayesiniiiii

Yok benimkini tam tarif edemiyorum, sanki huzursuz çocuklar gibiyim. Nerenin ağrıdığını bilmezsin ya öyle bişey . Uzanmama rağmen belim daha devam ediyo bakalım bugün de yanlış alarm mı?

Kızlar günaydın ben 1 haziranda dogum iznine ayrıldım.Fakat maaşım yatmamış varmı 657li olup bilen? Yapmam gereken bisey mi vardı acaba?

ben daha izne ayrılmadım canım ama bildiğim kadarıyla izin bitince ziraatten toplu alıyorsun maaşı. raporluyken kesilen günlerin gibi.

aynen öyle canım.. gebelikte olabiliyor güneş alerjisi..

günaydın annişler ,, bu geceyide pişe pişe sabah ettik çok şükür :)) Allah yardımcımız olsun az kaldıı .. dün eltim doğum yaptı onu ziyarete gittim ,, doğum haftasonu oldugu için özellerde sgk geçmiyormuş haberiniz olsun

günaydın canım seninde az kaldı yavaş yavaş gelecek bebekler hayırlsııyla inşallah..

yoksa senin bebiş geliyormu canımm :)

cnm evet aile binası.esım haricinde kıyamet kadar insan var dünde pazardı birde.gorumcelerım var eltılerım v ar onların kocaları var.ama eşimi çağırdı.ama böyle aile binası olmaz olsun bunalıyorum çocuk dogunca olabıleceklerden korkuyorum eltılerımın gorumcelerımın çocukları inşallah ezmeye çalışmaz mınıgımı.gerçi yolarım onları o ayrı!! Ben clexane kullanıyorum cnm birde v ajınal uçuk vardı alınmıştı ondan endişem vardı.ama vajınal uçuk alınmıştı artık yok acaba bu normal doğuma engel mı? Sende hemsıresın bilirsin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…