- 21 Kasım 2014
- 1.209
- 658
- 88
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #53.201
Canım günaydın. Eşine neden sinirlendin ki adam ne güzel sana yardım ededceğini söylemiş kayınvalidene. Ah şu erkek anneleri illa başka kadınla paylaşmayacaklar oğullarını. Eşinde arada kalmıştır. Tamam kızdın ama çok üstüne gitmeseydin sonra gün geliyo annem haklı diyip çıkıyolar işin içinden.
canım boşver kayınvalideyi sıkma canını düşüncesiz insan zaten kendini baştan beli etti eşinnede fazla yüklenme o da arada kalmasın kayınvalidene cevabını vermiş siz mutlu huzurlu olun yeter kapıyı kapayınca herkes dışarda kalıyor böyle kişiler yüzünden birbirinzi üzmeyin şu son haftaların tadını çıkarın yakında başınızı kaşımaya vakit bulamıcaksınız :)
Allah Islah etsin o kadını. Sende sinirlerini bozma canım. Eşin sağolsun gene elinden geleni yapmaya çalışıyo Anladığım kadarıyla. Oda annesi işte neolursa olsun hertürlü kabul ediyorsun. Bence eşinin çok üstüne gitme sende üzülme onuda üzme zaten kv sizi huzursuz etmek için yapıyorsa sende onun istediğini elde etmesini sağlıyorsun. Boşver canım boşveeeer. Evin pis olsun huzurun olsun hertürlü temizlenir yavaştan olduğu kadar
kızlar benim canımı sıkan.eşimin annesine gidip yardım etmesi.çünkü annesinin yardım etmediğini bildiği halde kosa kosa gitti.kv zaten art niyet tavan.sabah karşılaşmışlar esım kv ye demiş temizlik yapıcaz bugün diye ona ragmen çağırmış.esım gıtmemelıydı.butün gun ağladım artık aglamaktan bulanık görüyorum.sezeryan düşünüyordum doğumu ama artık normal düşünmeye başladım açıkçası.kimse yardımcı degil kendi işimi kendim yapayım.hemde epıduralsız falan normal düşünmeye başladım.doğurunca bitecek canım maalesef... gaviscon cidden mucize gibi bişey. hemen kesiyor. tüm kadın doğumcularda içebilirsin diyor. sen böyle olunca 1 ölçek iç
hamilelik bitti bi gecenin yarısı yollayamadık şu adamları. filmlerde hiç öyle değil halbuki
günaydın canım. senin kayınvalidenin zihniyeti belli. maksadı kendi yorulmaması filan değil. sana iş yapılsın istemiyor. yaşlanıp elden ayaktan düşüncede gelinler bana bakmıyor derler. eşinde arada kalıyor belli ki. onların durumuda zor. sadece 2 saat perde takmak için kalacağına hemen inseymiş işi bitince. ama bence annesi sürekli bahaneler bulmuştur oyalamıştır. hem sana gelmiş anlatmış annem böyle dedi diye iyi niyetle. burnundan getirme adamın anlatmaz bir daha
günaydın kızlar nasılsınız?
Günaydın kızlar bugün 39. Haftaya girdik Şafak 13....
Yarın kontrolüm var. Heycan dorukta doğum hikayesi topiği de açalım yavaştan
Şimdi den 2 kişi var artık başlar Doğumlar. Bu arada @sebebiumut nerde yok doğurdumu yoksa
Şükür normale döndük biz canm uyudum erkebden dün oda uyudu bnmle birlikte düzeltti kendini yaramazım smdi hareketli yarn kontrolüm var saten sen nasl oldunAl bendende o kadar akşam akşam çok gerildim kızım dün gece çok harektliydi ilk defa öyle birşey oldu bir ara eşimi kaldırıcaktım sonra neyse normaldir ddim uyuyup kalmışmışım sabah kalktım hemen hareket ediyor mu diye baktım bir kaç dakika sonra oynamaya başladı bugün akşama kadar eşimin yanındaydım iş yerinde hareketleri normaldi neyse ablamı aradım gece böyle birşey oldu dedim neden doktora gitmedin dedi bende normaldir diye düşündüm dedim normalde haftaya kontrolüm o zaman yarın giderim dedim neyse içime kurt düşürdü ya eve geldim yağ sürdüm hareket yok ödüm koptu ağlamaya başladım eşimede söyleyemedim kalktım yürüdüm çikolata yedim öksürdüm yok hareket elim ayağım titremeye başladı sonra baktım pıt pıt atmaya başladı şimdide hareketleri iyi gibi sabah olsada biran önce gitsem doktora sinirlerim çok bozuk
Evet canım zaten uykusuzluk ve ağrılar bende 1 haftadır başladı yoksa hamilelik çok uyuttu beni, çok rahattım. Ne olduysa son 1 haftada oldu. Ağrılar uyutmuyo. Artık gün sayıyorum. perşembe kontrol var bakalım hanya konya belli olacaksagol canım senınde allahtan ben bu ara gece uykusunda sorun cekmıyorum gecmıs olsun canım sanada senın artık çok az kaldı
Canımbenimde bir garip his var bazen geliyo ve çok rahatsız ediyo. Sanki vajinamda bir ley varmış gibi. Tuvalete gidiyorum 2 dk rahatlıyo yine başlıyo öyle bir şey mi? Bende o zaman diyorum hah şimdi çıkacak çocuk diye.Günaydın arkadaşlar, daha takım tam mı? Yeter artık teker teker doğuralım yahu, ben Bebiş ağlaması duymak istiyorum. Dünden beri akıntım koyulaştı sanırım rahim ağzı açılıyor artık. Bi de benim cimcime felaket baskı yapıyo, wc ye gitmeye korkar oldum, sanki düşecek oraya .üstümde bi huzursuzluk var, kızları okula yollayıp yatağa uzandım yine hala devam ediyo.bu 3. Hamilelik daha bi farklı oldu sanki bende, acemi gibiyim...belim de ağrı var ama ondan ziyade tarif edemediğim bişey, bekleyip görücez artık...
canım sonuna kadar calısıcakmısın sende aynen benım esimde ben dogum yapınca evde olcakyemek uyku dinlenmek oda ıyıymıs canım
Şuan ki başka bi anlayışın olması mümkün değil zatenen güzeli bu durumda evinde bol bol dinlen eşinle güzel vakit geçir bebek için hazırlanın psikolajik olarak.
kızlar benim canımı sıkan.eşimin annesine gidip yardım etmesi.çünkü annesinin yardım etmediğini bildiği halde kosa kosa gitti.kv zaten art niyet tavan.sabah karşılaşmışlar esım kv ye demiş temizlik yapıcaz bugün diye ona ragmen çağırmış.esım gıtmemelıydı.butün gun ağladım artık aglamaktan bulanık görüyorum.sezeryan düşünüyordum doğumu ama artık normal düşünmeye başladım açıkçası.kimse yardımcı degil kendi işimi kendim yapayım.hemde epıduralsız falan normal düşünmeye başladım.
canım dogrudur havalarda ıyıce ısındı artık dahada zor tansıyonlara dıkkat etmemız lazım valla az kaldı senın artıkEvet canım zaten uykusuzluk ve ağrılar bende 1 haftadır başladı yoksa hamilelik çok uyuttu beni, çok rahattım. Ne olduysa son 1 haftada oldu. Ağrılar uyutmuyo. Artık gün sayıyorum. perşembe kontrol var bakalım hanya konya belli olacak
valla oyle canım normalde gıtmıyo ama ne yapalım mecbur katlanıyoruzdoğum yapınca oda babalık iznini alacak. şimdi yıllık izninden alacak 5 gün. çalışıcam canım sonuna kadar. bebeğimin yanında kalabilmek için sabıırrr
aynen başka bişey düşünmem mümkün değil. hamile kalığımdan beri ne bulantılarım olduğunda, ne uyku bastırdığında ne de sancılarda şöyle bi yatıp dinlenemedim. hiç rapor almadan bugünlere geldim. haftada 5 gün işte. çoğu zaman evde temizliğide kendim yaptım. her gün yemek... çok hasretim gerçekten. bu c.tesi 11-13 arası koltukta uyumuşum. uyandığımda babası çikolata almış çocuk gibiydim öğle uykusu yapabildim diye
haklısın canım. zaten hassassın. k.valide iş yapacağını biliyorsa bence perdeleri bilerek yıkadı. aile apartmanı değil mi bi eşin mi vardı asabilecek. sen yinede ağlayıp kendini de bebeği de üzme. normal doğuma engel yoksa yap tabi. hem çabuk iyileşirsin hem de sağlıklı olana o
Günaydın arkadaşlar, daha takım tam mı? Yeter artık teker teker doğuralım yahu, ben Bebiş ağlaması duymak istiyorum. Dünden beri akıntım koyulaştı sanırım rahim ağzı açılıyor artık. Bi de benim cimcime felaket baskı yapıyo, wc ye gitmeye korkar oldum, sanki düşecek oraya .üstümde bi huzursuzluk var, kızları okula yollayıp yatağa uzandım yine hala devam ediyo.bu 3. Hamilelik daha bi farklı oldu sanki bende, acemi gibiyim...belim de ağrı var ama ondan ziyade tarif edemediğim bişey, bekleyip görücez artık...
Ovvv hadi bakalım biz ilk performansı senden bekliyoruzGünaydın kızlar bugün 39. Haftaya girdik Şafak 13....
Yarın kontrolüm var. Heycan dorukta doğum hikayesi topiği de açalım yavaştan
Şimdi den 2 kişi var artık başlar Doğumlar. Bu arada @sebebiumut nerde yok doğurdumu yoksa
çanta ve şemsiyesi var canım ekstradan.nutellamee yanlıs hatırlamıyorsam jane rider bebek arabası almıştın ayhan çocuk tan
bu sekilde fotograftaki gibi 3 parça mı? çanta ile 4 parça. başka birşeyi var mı? ve ne kadara almıştın acaba? yani birkaç sayfada portbebesiz gördüm de ben de birlikte istiyorum ona göre gideyim
Kizlar her birinize ayri ayri tesekkur ederim bu guzel dilekleriniz icin :)
Yok benimkini tam tarif edemiyorum, sanki huzursuz çocuklar gibiyim. Nerenin ağrıdığını bilmezsin ya öyle bişey . Uzanmama rağmen belim daha devam ediyo bakalım bugün de yanlış alarm mı?Canımbenimde bir garip his var bazen geliyo ve çok rahatsız ediyo. Sanki vajinamda bir ley varmış gibi. Tuvalete gidiyorum 2 dk rahatlıyo yine başlıyo öyle bir şey mi? Bende o zaman diyorum hah şimdi çıkacak çocuk diye.
Kızlar günaydın ben 1 haziranda dogum iznine ayrıldım.Fakat maaşım yatmamış varmı 657li olup bilen? Yapmam gereken bisey mi vardı acaba?
aynen öyle canım.. gebelikte olabiliyor güneş alerjisi..binme bencede toplu taşımaya. insalar çok anlayışsız. şoförler ehliyeti kasaptan almış gibi. ben iyiyimde sadece kaşınıyorum. dün eşimle kilyosa denize gittik. ben hiç yüzmedim su temiz değildi. şemsiye altında oturdum. yüzümü ve kollarımı kremlemişti. geri kalan yerlerde kırmzı kabarcıklar oluştu. kaşınıyorum. güneş alerjisi sanırım.
evet bizde açalım o topiği.nyala , bushra_84 ve P pinhan16 dan başlayalım hatta :) benim daha iznime bile 13 gün yok. 42 günde benden. cidden sebebiumut nasıl acaba. bende merak ettim şimdi
günaydın canım seninde az kaldı yavaş yavaş gelecek bebekler hayırlsııyla inşallah..Günaydın arkadaşlar, daha takım tam mı? Yeter artık teker teker doğuralım yahu, ben Bebiş ağlaması duymak istiyorum. Dünden beri akıntım koyulaştı sanırım rahim ağzı açılıyor artık. Bi de benim cimcime felaket baskı yapıyo, wc ye gitmeye korkar oldum, sanki düşecek oraya .üstümde bi huzursuzluk var, kızları okula yollayıp yatağa uzandım yine hala devam ediyo.bu 3. Hamilelik daha bi farklı oldu sanki bende, acemi gibiyim...belim de ağrı var ama ondan ziyade tarif edemediğim bişey, bekleyip görücez artık...
yoksa senin bebiş geliyormu canımm :)Günaydın arkadaşlar, daha takım tam mı? Yeter artık teker teker doğuralım yahu, ben Bebiş ağlaması duymak istiyorum. Dünden beri akıntım koyulaştı sanırım rahim ağzı açılıyor artık. Bi de benim cimcime felaket baskı yapıyo, wc ye gitmeye korkar oldum, sanki düşecek oraya .üstümde bi huzursuzluk var, kızları okula yollayıp yatağa uzandım yine hala devam ediyo.bu 3. Hamilelik daha bi farklı oldu sanki bende, acemi gibiyim...belim de ağrı var ama ondan ziyade tarif edemediğim bişey, bekleyip görücez artık...
cnm evet aile binası.esım haricinde kıyamet kadar insan var dünde pazardı birde.gorumcelerım var eltılerım v ar onların kocaları var.ama eşimi çağırdı.ama böyle aile binası olmaz olsun bunalıyorum çocuk dogunca olabıleceklerden korkuyorum eltılerımın gorumcelerımın çocukları inşallah ezmeye çalışmaz mınıgımı.gerçi yolarım onları o ayrı!! Ben clexane kullanıyorum cnm birde v ajınal uçuk vardı alınmıştı ondan endişem vardı.ama vajınal uçuk alınmıştı artık yok acaba bu normal doğuma engel mı? Sende hemsıresın bilirsin?doğum yapınca oda babalık iznini alacak. şimdi yıllık izninden alacak 5 gün. çalışıcam canım sonuna kadar. bebeğimin yanında kalabilmek için sabıırrr
aynen başka bişey düşünmem mümkün değil. hamile kalığımdan beri ne bulantılarım olduğunda, ne uyku bastırdığında ne de sancılarda şöyle bi yatıp dinlenemedim. hiç rapor almadan bugünlere geldim. haftada 5 gün işte. çoğu zaman evde temizliğide kendim yaptım. her gün yemek... çok hasretim gerçekten. bu c.tesi 11-13 arası koltukta uyumuşum. uyandığımda babası çikolata almış çocuk gibiydim öğle uykusu yapabildim diye
haklısın canım. zaten hassassın. k.valide iş yapacağını biliyorsa bence perdeleri bilerek yıkadı. aile apartmanı değil mi bi eşin mi vardı asabilecek. sen yinede ağlayıp kendini de bebeği de üzme. normal doğuma engel yoksa yap tabi. hem çabuk iyileşirsin hem de sağlıklı olana o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?