2015 Temmuz Anneleri

Kızlar benim normalde 9+4olması gerekiyordu oysa dün 10+4 çıktı doktora sormayı unuttum morelim bozuldu,sizce bu ne anlama geliyor?

Bir hafta ileride veya geride olmasına normal diyor doktorlar, moralini bozma annesi seninki hızlı gelişiyo demek ki :)

evet normal bende de çok fazlasıyla vardı rahim genişlemesinden dolayı oluyormuş doktorum öyle dedi halada devam ediyor kramp şeklinde
Benim de ara ara oluyor ,dun aksam bulantim kesilti ustune belim agrimaya baslayinca korktum ama suan bulanti yeniden basladi ilk bebisimiz ya insan surekli tetikte

merhaba arkadaşlar serum taktımdır evdeyim şimdi uzanıyorum doktor bana bir vitamin önerdi premesis kullanan var mı hem bulantıyı önlüyormuş hem de gıda takviyesi yapıyormuş folik asitte var içinde kullanan memnun olan var mı

Arkadaslar ben cok fazla sıkışıyorum bazen tutamiyorum ya cok utanıyorum ayni durumda olan var mi?
Varrr, ben, yatagimi banyoya yapicam yakinda.Yataktan kalkip gitmesi cok dokunuyo, bazen okadar sikisiyorum ki karin agrisi basliyo bu sefer de.... Yanliz degilsin yani:)

benim yaşta pek genç değil 37 yaşındayım :) ama doktorun dediğide aklıma yattı. önce bir ultrason muayenesi yapılsın ense kalınlığı ölçülsün eğer ense kalınlığı fazla çıkarsa o zaman yaptır dedi. yoksa yanında yapılan kan testlerini pek kaale almiyorum bende. benim için önemli olan ense kalınlığı. ense kalınlığı normal sınırlar içinde çıkarsa rahatlicam ve hiç bunlarla uğraşmicam. ama ense kalınğı fazla yada sınıra yakın çıkarsa o zaman bu testi mutlaka yaptırıcam. kendimce öyle bir karar aldım. bu arada fiyatla ilgili az önce yanlış bilgi vermişim kızlar. şimdi teyid edildi. maternit21 ( detaylı olan 17 tane hastalık bakıyo ve cinsiyet belirliyo ) 3.200 TL, prenatest ( 7 tane hastalık bakıyo ) 2.500 TL.

Kızlar benim normalde 9+4olması gerekiyordu oysa dün 10+4 çıktı doktora sormayı unuttum morelim bozuldu,sizce bu ne anlama geliyor?

bebeğin kocaman olmuş demek oluyor demekki çok iyi bakmışsın annesi oda çabuk büyümüş. ultrasonda ölçüyolar yaa boyunu bilgisayar otomatik hesaplıyo. bu boyda şu kadar hafta şu kadar günlük diye. seninkinin boyu uzunsa biraz zavallı makine ne bilsin takılma yani kötü bişey değil :)

Varrr, ben, yatagimi banyoya yapicam yakinda.Yataktan kalkip gitmesi cok dokunuyo, bazen okadar sikisiyorum ki karin agrisi basliyo bu sefer de.... Yanliz degilsin yani:)

aynen gece uykumdan kalkıp gitmesi zor geliyo. dayansam tutabilirmiyim acaba diye şansımı zorluyorum ama ne mümkün. öksürürken veya hapşırırken bendede kaçıyo bazen eşim dalga geçiyo yaşlandın sen artık tutamıyosun bak diye. kendimden utanıyorum

Ealif seninle ayni haftadayiz canim ama ben en son 7 haftalikken gitmistim doktora benimde bulantim cok bugun ilk kez biseyler yiyebildim zorla da olsa benim melegim de 3 cm olmus mudur :)
Olmustur buyuk ihtimalle canım bende cok sasırdım böyle hızlı olmasına bende pek bşrşey alamıyorum cunku ama bi kac gündür iyiyim şükür
Sen cinsiyeti ne hissediyorsun

maşallah canım cok sevindim senin adına.oyle güzel anlatmışsın ki cok hoşuma gitti.rabbim tamamına erdirsin hepimizinkini inş..

Bu durum normal heralde insallah gecici olur canim ya. Ben isten eve zor yetisiyorum. Bazen derste de oluyor cikmak zorunda kaliyorum yojsa fena olacak uff ya insallah gecer. ..

Benim bulantim yok gibiydi sadece agzimin tadi yoktu. Herkese diyordum coj rahatım diye nazar degdi heralde cook kotuyumm bulantisi olanlara Allah yardim etsin cook zormus

çok haklısın cnm arada diğer gruplara bakıyorum onlarda isim listeleri, cinsiyet soruları fln var, bizimde 3-4 haftaya birçoğumuz cinsiyet öğrenmiş oluruz... Sen uygunsan talep etsene
Canım ben sürekli giremeyebiliyorum.Sürekli ilgilenebilecek bir arkadaş devralmalı.

kızlar bence şöyle yapalım listeyi isim doğacağı gün cinsiyeti çıkarsa onuda yanına ayzarız olmazmı

Kızlar benim bebeğimin kalbi durmuş. Yarın aldıracağım. Aranızdan ayrılıyorum maalesef

Rabbim sizlere yaşatmasın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…