- 26 Aralık 2012
- 1.019
- 741
- 88
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #5.321
Kızlar benim normalde 9+4olması gerekiyordu oysa dün 10+4 çıktı doktora sormayı unuttum morelim bozuldu,sizce bu ne anlama geliyor?
Benim de ara ara oluyor ,dun aksam bulantim kesilti ustune belim agrimaya baslayinca korktum ama suan bulanti yeniden basladi ilk bebisimiz ya insan surekli tetikteevet normal bende de çok fazlasıyla vardı rahim genişlemesinden dolayı oluyormuş doktorum öyle dedi halada devam ediyor kramp şeklinde
Varrr, ben, yatagimi banyoya yapicam yakinda.Yataktan kalkip gitmesi cok dokunuyo, bazen okadar sikisiyorum ki karin agrisi basliyo bu sefer de...Arkadaslar ben cok fazla sıkışıyorum bazen tutamiyorum ya cok utanıyorumayni durumda olan var mi?
Canim yasingenc olanlar riski az olanlar bekleyebilir diger sonuclarini . Benim zaten yas 35 - hatta 36 olmak uzere birde uzerine kizimda yasadiklarimdan sonra fobi olustu ikili uclu teste karsi. Burada sigorta oduyormus neyseki cebimden ya hic yada 100 dolar gibi birsey cikacak birde yastan dolayi standard artik bu testi yapiyorlar burda. Sizin durumlariniz farkli doktor dogru soylemis ama imkani olan maddi olarak sikmayacak olanlar varda tavsiye ederim :) benim icin mucize bir test oldu cok sevindim:)
Kızlar benim normalde 9+4olması gerekiyordu oysa dün 10+4 çıktı doktora sormayı unuttum morelim bozuldu,sizce bu ne anlama geliyor?
Varrr, ben, yatagimi banyoya yapicam yakinda.Yataktan kalkip gitmesi cok dokunuyo, bazen okadar sikisiyorum ki karin agrisi basliyo bu sefer de.... Yanliz degilsin yani:)
Olmustur buyuk ihtimalle canım bende cok sasırdım böyle hızlı olmasına bende pek bşrşey alamıyorum cunku ama bi kac gündür iyiyim şükürEalif seninle ayni haftadayiz canim ama ben en son 7 haftalikken gitmistim doktora benimde bulantim cok bugun ilk kez biseyler yiyebildim zorla da olsa benim melegim de 3 cm olmus mudur :)
maşallah canım cok sevindim senin adına.oyle güzel anlatmışsın ki cok hoşuma gitti.rabbim tamamına erdirsin hepimizinkini inş..Kızlar şimdi doktorumdan geldim ve çok sevdim doktorumu. Elinden geldiğince beni kendisinin göreceğini söyledi. Bebiş süper kalbi gümbür gümbür atıyor eller kollar oynamaya Başlamış :) hemen şu yeni test ile ilgili konuştum 10. Haftada Yapılıyor sadece kan alınıyor ve tüm genetik bozuklukları 99 % saptıyor yani amniyosentez yaptırmadan amniyosentezle alınan sonuçları alıyorsun. Acayip sevindim su ikili test üçlü test zırvaları yapılmayacak . hiç gerek yok bu testi yapınca. Inanin gecen hamilelikte o kadar yıkıldım ki o testlerin sonuçları kötü çıkınca halbuki kızımda hiçbirşeye yokmuş boşuna gözyaşlarıma üzüldüğümeBirdeeee 10. Haftada cinsiyeti öğrenebileceğiz yasasıııın:) kromozomlara bakıldığı için cinsiyetine görüyorlar bu testte. Herhalde ilk cinsiyet benden gelecek burada:) insallah sonuçlar hızlı çıkar 23 Aralık'ta kan vereceğim . Allah'ım inşallah hersey iyidir bebişte bir sorun çıkmaz!!!
Bu arada 16. Haftaya kadar kalsiyummus, Demir eksikliğiymiş, hiç takma 16. Haftalara kadar bebek ihtiyacı olan herseyini senden alıyor protein yemeye çalış dedi. İlişki serbest, seyahat serbest durumlar gıcır yani:)
Varrr, ben, yatagimi banyoya yapicam yakinda.Yataktan kalkip gitmesi cok dokunuyo, bazen okadar sikisiyorum ki karin agrisi basliyo bu sefer de.... Yanliz degilsin yani:)
Ben de merak ettim canim benim minigimde sag tarafimda hep en basindan beri acaba diyorum kiz mi olcak kendi kendimebenim dr öyle demişti canım ama tabi %100 olan bişey değil tabi bana dr.um çoğunlukla böyle olur dedi % belirtmedi.bakalım doğru mu çıkıcak
Bu durum normal heralde insallah gecici olur canim ya. Ben isten eve zor yetisiyorum. Bazen derste de oluyor cikmak zorunda kaliyorum yojsa fena olacak uff ya insallah gecer. ..Varrr, ben, yatagimi banyoya yapicam yakinda.Yataktan kalkip gitmesi cok dokunuyo, bazen okadar sikisiyorum ki karin agrisi basliyo bu sefer de.... Yanliz degilsin yani:)
Canım ben sürekli giremeyebiliyorum.Sürekli ilgilenebilecek bir arkadaş devralmalı.çok haklısın cnm arada diğer gruplara bakıyorum onlarda isim listeleri, cinsiyet soruları fln var, bizimde 3-4 haftaya birçoğumuz cinsiyet öğrenmiş oluruz... Sen uygunsan talep etsene
Aynıyım canım.Çok sık tuvaletim geliyor,biraz tutayim desem kaçıyor :)Arkadaslar ben cok fazla sıkışıyorum bazen tutamiyorum ya cok utanıyorumayni durumda olan var mi?
çok güzel düşünmüşsünüzkızlar bence şöyle yapalım listeyi isim doğacağı gün cinsiyeti çıkarsa onuda yanına ayzarız olmazmı
allah yardımcın olsun canım bende yaşadım çok zor allah sabır versin kaç haftalıktınKızlar benim bebeğimin kalbi durmuş. Yarın aldıracağım. Aranızdan ayrılıyorum maalesef
Rabbim sizlere yaşatmasın...
sğl cnm ama kim yapacak:) 1.sayfada olsun birde karışır yoksaçok güzel düşünmüşsünüz
valla ben sürekli takip edemiyorum mağlum düşük riski olunca bol bol istirahat ediyorum devamlı takip edebilecek bir arkadaş yok mu :))sğl cnm ama kim yapacak:) 1.sayfada olsun birde karışır yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?