- 4 Aralık 2009
- 2.616
- 877
- 248
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #53.221
inşallah cnm ya hayırlısıyla bir kurtulsaydık ,, evet doktorum ne derse o artık onu dinlerim Allahım yardım etsinCanim
Magnezyumun o kadar buyuk bir etkisi olacagini dusunmuyorum. Ben hic kullanmiyorum mesela kramp olmadi bu hamileligimde sanci filan yapmadi ekstra kizimda hamileligin basindan itibaren kullandim yine de erkenden dogum basladi 37'de. Bebekler ne zaman gelecekse o zaman geliyor canim biz ne yapsak nafile:) sen doktorunu dinle en iyisini o bilir. Aklina gelen herseyi sor
Doktoruna! Insallah hersey yolunda gececek canim son zamanlar az kaldi artik:)
Çok teşekkürler canım tüm bekleyen anneler sağlıkla kucağımıza alalım inşallahCanım çok güzel olmuş herşeyin kapı süsüne bayıldım valla herseyi çok güzel olmuş sağlıkla büyüt kuzunu içinde
Valla bilemiyorum ki yanlış alarm olma olasılığı yüksek. Ama ilki tam gününde, ikinci 41+1 de doğdu, bu da biraz erken gelse fena olmaz haniyoksa senin bebiş geliyormu canımm :)
Aaaa pinhanı unuttum ben 3 kişi olmuşbinme bencede toplu taşımaya. insalar çok anlayışsız. şoförler ehliyeti kasaptan almış gibi. ben iyiyimde sadece kaşınıyorum. dün eşimle kilyosa denize gittik. ben hiç yüzmedim su temiz değildi. şemsiye altında oturdum. yüzümü ve kollarımı kremlemişti. geri kalan yerlerde kırmzı kabarcıklar oluştu. kaşınıyorum. güneş alerjisi sanırım.
evet bizde açalım o topiği. @nyala,bushra_84 ve @pinhan16 dan başlayalım hatta :) benim daha iznime bile 13 gün yok. 42 günde benden. cidden sebebiumut nasıl acaba. bende merak ettim şimdi
Günaydın canım aynen 3. Gebelik daha bi tuhaf ya. Hayırlısıyla kucaklarız inş. Alttan dimi aynıyım. Son günler özleyerek geçiyorGünaydın arkadaşlar, daha takım tam mı? Yeter artık teker teker doğuralım yahu, ben Bebiş ağlaması duymak istiyorum. Dünden beri akıntım koyulaştı sanırım rahim ağzı açılıyor artık. Bi de benim cimcime felaket baskı yapıyo, wc ye gitmeye korkar oldum, sanki düşecek oraya .üstümde bi huzursuzluk var, kızları okula yollayıp yatağa uzandım yine hala devam ediyo.bu 3. Hamilelik daha bi farklı oldu sanki bende, acemi gibiyim...belim de ağrı var ama ondan ziyade tarif edemediğim bişey, bekleyip görücez artık...
Bu işler hiç belli olmaz cicim he he bi bakmışın Perşembe sen doğurmuşunOvvv hadi bakalım biz ilk performansı senden bekliyoruzbenimde perşembe kontrol var. Bakalım ne diyecek dr.
Günaydın hadi darısı sanagünaydın annişler ,, bu geceyide pişe pişe sabah ettik çok şükür :)) Allah yardımcımız olsun az kaldıı .. dün eltim doğum yaptı onu ziyarete gittim ,, doğum haftasonu oldugu için özellerde sgk geçmiyormuş haberiniz olsun
Cnm bnde 657 e tabiyim bnde hmn baktim.mesajini gorunce.yatmis maasim.mebbisde bnm analik.izni yaziyo .acaba bildirim fln yapmdilrmi seninkini.Kızlar günaydın ben 1 haziranda dogum iznine ayrıldım.Fakat maaşım yatmamış varmı 657li olup bilen? Yapmam gereken bisey mi vardı acaba?
Cnm sen 2 dogumunuda normal yapmıstın Dımı?bazen aklıma geliyorsun kadın 3. Yude normal dogurcak Allah'ın izniyle.demekkı çok zor degil öyle olsa doğurmaz diye.gecen annemle konuştum kızım kestirme kendini diyo 3 ıkınmada çocuk çıkıyor diyor.kafam çok karışık vallaBu işler hiç belli olmaz cicim he he bi bakmışın Perşembe sen doğurmuşun
inşallah cnm .hehehe haftaonu doğum yasakGünaydın hadi darısı sananapsın doğuran yok ben geri iterim beklerim Pazartesi doğ mu deseydi iice bi tuhaf oldu bu konular :)
hayırlı zamanda gelsin inşallah cnm sağlıkla ..Valla bilemiyorum ki yanlış alarm olma olasılığı yüksek. Ama ilki tam gününde, ikinci 41+1 de doğdu, bu da biraz erken gelse fena olmaz hani
gözünüz aydın ,güle güle sağlıkla büyütün bebeklerinizi. genel anesteziden sonrası çok zor oldu mu acaba.?Kizlar yukselen tansiyon nedeniyle dun dogum yaptim.Kizlarim iyiler cok sukur.34+3duk dun.Biri 2440,biri 2220 gr dogdular,onlem amacli kuvozdeler.Genel anesteziyle dogum yaptim.Darisi cumlenize insaAllah.
Varisim var ya canim bide resmen ciban cikmis sankiAmin cümlemizinkini ağrı mı var ağırlık mı var
maşallah ne güzel kadın iki ahh ta kurtarmış darısı başımıza inşaallahbu arada 2 gün önce hastanedeyim ,kontrol için .nst ye çıktım.karşı kapı da doğumhane.bir bayanla aynı anda girdik koridora. o nu karşıya aldılar.ben 5 dakika sıra bekledim.o sırada ahh ahh diye bir ses geldi. bende dedim herhalde kadının sancısı var.birde baktım ki bebek ağlıyor. meğersem doğurmuş o sırada . ben nst den çıkmadan o çıktı bebeğiyle. :) Allah herkesi bir avazda kurtarsın .canlı şahit oldum.
Ins bizde iki ahh ahhlarla kurtuluruz canimbu arada 2 gün önce hastanedeyim ,kontrol için .nst ye çıktım.karşı kapı da doğumhane.bir bayanla aynı anda girdik koridora. o nu karşıya aldılar.ben 5 dakika sıra bekledim.o sırada ahh ahh diye bir ses geldi. bende dedim herhalde kadının sancısı var.birde baktım ki bebek ağlıyor. meğersem doğurmuş o sırada . ben nst den çıkmadan o çıktı bebeğiyle. :) Allah herkesi bir avazda kurtarsın .canlı şahit oldum.
Ne guzel bizimkide ins.kolay olur.bnmde teyzen anneme diyoki ne var dogumda on dakikalik is korkmasin sanciya dayanirsa sorun.yok :) bnde doguru.ca ne var ondakikalik is dicekmiyim diyorum :)bu arada 2 gün önce hastanedeyim ,kontrol için .nst ye çıktım.karşı kapı da doğumhane.bir bayanla aynı anda girdik koridora. o nu karşıya aldılar.ben 5 dakika sıra bekledim.o sırada ahh ahh diye bir ses geldi. bende dedim herhalde kadının sancısı var.birde baktım ki bebek ağlıyor. meğersem doğurmuş o sırada . ben nst den çıkmadan o çıktı bebeğiyle. :) Allah herkesi bir avazda kurtarsın .canlı şahit oldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?