2015 Temmuz Anneleri

inşallah cnm ya hayırlısıyla bir kurtulsaydık ,, evet doktorum ne derse o artık onu dinlerim Allahım yardım etsin

Aaaa pinhanı unuttum ben 3 kişi olmuş

Günaydın canım aynen 3. Gebelik daha bi tuhaf ya. Hayırlısıyla kucaklarız inş. Alttan dimi aynıyım. Son günler özleyerek geçiyor

Günaydın hadi darısı sana napsın doğuran yok ben geri iterim beklerim Pazartesi doğ mu deseydi iice bi tuhaf oldu bu konular :)

Kızlar günaydın ben 1 haziranda dogum iznine ayrıldım.Fakat maaşım yatmamış varmı 657li olup bilen? Yapmam gereken bisey mi vardı acaba?
Cnm bnde 657 e tabiyim bnde hmn baktim.mesajini gorunce.yatmis maasim.mebbisde bnm analik.izni yaziyo .acaba bildirim fln yapmdilrmi seninkini.

Bu işler hiç belli olmaz cicim he he bi bakmışın Perşembe sen doğurmuşun
Cnm sen 2 dogumunuda normal yapmıstın Dımı?bazen aklıma geliyorsun kadın 3. Yude normal dogurcak Allah'ın izniyle.demekkı çok zor degil öyle olsa doğurmaz diye.gecen annemle konuştum kızım kestirme kendini diyo 3 ıkınmada çocuk çıkıyor diyor.kafam çok karışık valla

Günaydın hamişler , hepimize mutlu huzurlu sağlıklı bir hafta olsun . 18 günüm kaldı sanırım , yani değişiklik olmazsa ALLAH nasip ederse. çok heyecanlıyım. gece uykum kaçıyor düşünmekten. Allah bütün hamişlere kolaylıklar versin ,sağlıkla kucağımıza alalım ,hemen ayağa kalkmayı nasip etsin yüce Rabbim.güle güle büyütelim bebeklerimizi inşallah.

Kizlar yukselen tansiyon nedeniyle dun dogum yaptim.Kizlarim iyiler cok sukur.34+3duk dun.Biri 2440,biri 2220 gr dogdular,onlem amacli kuvozdeler.Genel anesteziyle dogum yaptim.Darisi cumlenize insaAllah.
gözünüz aydın ,güle güle sağlıkla büyütün bebeklerinizi. genel anesteziden sonrası çok zor oldu mu acaba.?

arkidişler , sezeryan olup ta sonda taktırmayan oldu mu? bazılarında pek iyi olmuyomuş . takılmasın diye talep edebilir miyiz ,bilen var mı?

bu arada 2 gün önce hastanedeyim ,kontrol için .nst ye çıktım.karşı kapı da doğumhane.bir bayanla aynı anda girdik koridora. o nu karşıya aldılar.ben 5 dakika sıra bekledim.o sırada ahh ahh diye bir ses geldi. bende dedim herhalde kadının sancısı var.birde baktım ki bebek ağlıyor. meğersem doğurmuş o sırada . ben nst den çıkmadan o çıktı bebeğiyle. :) Allah herkesi bir avazda kurtarsın .canlı şahit oldum.

bushra_84 gözün aydın canım.İkiz prenseslerin gelmiş.Sağlıkla hastaneden çıkar evinize dönersiniz inşaallah.Allah anneli babalı büyütsün bahtları güzel olsun inşaallah.

maşallah ne güzel kadın iki ahh ta kurtarmış darısı başımıza inşaallah

Ins bizde iki ahh ahhlarla kurtuluruz canim

Günaydın güzel arkadaşlarım.Ben de yeni geldim dr dan.Oğlum 3,200 gr olmuş suyu falan iyi azalma yok.Alttan muayne etti açılmam yok.Normal olacak inşaallah bir aksilik çıkmazsa.Şimdi açılman yok ama ikinci doğum akşama bir bakmışsın başlayabilir dedi.67 kilo olmuşum kızımda 66 ile doğum yapmıştım son 20 gün daha alırmıyım acaba.Bizden haberler böyle.Bu hafta hepimiz için güzel geçsin inşaallah

Ne guzel bizimkide ins.kolay olur.bnmde teyzen anneme diyoki ne var dogumda on dakikalik is korkmasin sanciya dayanirsa sorun.yok :) bnde doguru.ca ne var ondakikalik is dicekmiyim diyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…