- 23 Ekim 2014
- 1.147
- 1.038
- 138
- 46
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #53.241
bi kere normal doğum yapıp peşine 2.yi 3.yü normal doğuranlar bizim için en güzel örnek. demek ki yapılıyor ki normale devam ediliyor. bu düşünceden dolayı doğum düşüncesi beni korkutmuyor. inş bizde 10 dk da doğdu derizNe guzel bizimkide ins.kolay olur.bnmde teyzen anneme diyoki ne var dogumda on dakikalik is korkmasin sanciya dayanirsa sorun.yok :) bnde doguru.ca ne var ondakikalik is dicekmiyim diyorum :)
Amin cnm insallh.cekilir sanci sonu guzel.olca Allah izin verirse.bi kere normal doğum yapıp peşine 2.yi 3.yü normal doğuranlar bizim için en güzel örnek. demek ki yapılıyor ki normale devam ediliyor. bu düşünceden dolayı doğum düşüncesi beni korkutmuyor. inş bizde 10 dk da doğdu derizsancıya da dayanırız
Masaallh canim buyumus artik kocaman olmus ins hayirlisyla normal sekilde kicagimiza alirizGünaydın güzel arkadaşlarım.Ben de yeni geldim dr dan.Oğlum 3,200 gr olmuş suyu falan iyi azalma yok.Alttan muayne etti açılmam yok.Normal olacak inşaallah bir aksilik çıkmazsa.Şimdi açılman yok ama ikinci doğum akşama bir bakmışsın başlayabilir dedi.67 kilo olmuşum kızımda 66 ile doğum yapmıştım son 20 gün daha alırmıyım acaba.Bizden haberler böyle.Bu hafta hepimiz için güzel geçsin inşaallah
Cok guzel demissin bu sicaklarda tek zor gelmicek is bizim icin kolay gelsin canim cok zevkli Rabbim onlari gydirdigimkz zamanlarada kavustursun bizi bende bu haftdan snra yikarim insGunaydin kizlarrrr bugun bebisimin kiyafetlerini yikiycam utuluycemmm hepsi okadar kucuk ku kiyamiyorum bakmaya ilk defa camasir utu zor gelmiycek
Kesinlikle kizlar dogum inanin guclu ikinmayla 5dk yeter ki sanciyi cekebilelim ki gectikten sonra bitiyo gidiyoo sonradan bir aci yok yani o anlikbi kere normal doğum yapıp peşine 2.yi 3.yü normal doğuranlar bizim için en güzel örnek. demek ki yapılıyor ki normale devam ediliyor. bu düşünceden dolayı doğum düşüncesi beni korkutmuyor. inş bizde 10 dk da doğdu derizsancıya da dayanırız
aynen öyle canım.. gebelikte olabiliyor güneş alerjisi..
Aaaa pinhanı unuttum ben 3 kişi olmuş
Günaydın hamişler , hepimize mutlu huzurlu sağlıklı bir hafta olsun . 18 günüm kaldı sanırım , yani değişiklik olmazsa ALLAH nasip ederse. çok heyecanlıyım. gece uykum kaçıyor düşünmekten. Allah bütün hamişlere kolaylıklar versin ,sağlıkla kucağımıza alalım ,hemen ayağa kalkmayı nasip etsin yüce Rabbim.güle güle büyütelim bebeklerimizi inşallah.
arkidişler , sezeryan olup ta sonda taktırmayan oldu mu? bazılarında pek iyi olmuyomuş . takılmasın diye talep edebilir miyiz ,bilen var mı?
bu arada 2 gün önce hastanedeyim ,kontrol için .nst ye çıktım.karşı kapı da doğumhane.bir bayanla aynı anda girdik koridora. o nu karşıya aldılar.ben 5 dakika sıra bekledim.o sırada ahh ahh diye bir ses geldi. bende dedim herhalde kadının sancısı var.birde baktım ki bebek ağlıyor. meğersem doğurmuş o sırada . ben nst den çıkmadan o çıktı bebeğiyle. :) Allah herkesi bir avazda kurtarsın .canlı şahit oldum.
Gunaydin kizlarrrr bugun bebisimin kiyafetlerini yikiycam utuluycemmm hepsi okadar kucuk ku kiyamiyorum bakmaya ilk defa camasir utu zor gelmiycek
Günaydın güzel arkadaşlarım.Ben de yeni geldim dr dan.Oğlum 3,200 gr olmuş suyu falan iyi azalma yok.Alttan muayne etti açılmam yok.Normal olacak inşaallah bir aksilik çıkmazsa.Şimdi açılman yok ama ikinci doğum akşama bir bakmışsın başlayabilir dedi.67 kilo olmuşum kızımda 66 ile doğum yapmıştım son 20 gün daha alırmıyım acaba.Bizden haberler böyle.Bu hafta hepimiz için güzel geçsin inşaallah
Valla içimden bir ses haftaya bugünler ben bombayı patlatırım gibi geliyo.Bu işler hiç belli olmaz cicim he he bi bakmışın Perşembe sen doğurmuşun
He doğru diyo valla inanki zor olan Kısım ne biliyormusun Sancı çekmek uzun sürüyo ilk doğumda ama öyle delirtçek sancılar değil suni taktırmazsan bide o Sancı sürecini evde geçirin suyunuz gelmezse 5 dk 1 dk Süren sancılar 1 saat sürsün öyle gidin hastaneye doğurup çıkarsınız hemen. Doğum anı Acılı değil zor değil çocuğun çıkışı da öyle. O andan hiç korkmayın çok kısa sürüyoCnm sen 2 dogumunuda normal yapmıstın Dımı?bazen aklıma geliyorsun kadın 3. Yude normal dogurcak Allah'ın izniyle.demekkı çok zor degil öyle olsa doğurmaz diye.gecen annemle konuştum kızım kestirme kendini diyo 3 ıkınmada çocuk çıkıyor diyor.kafam çok karışık valla
Valla bekliyoruz hadi bizden hayır yok sen patlatValla içimden bir ses haftaya bugünler ben bombayı patlatırım gibi geliyo.Bakalım nolcak
5 dk olmuş işte valla öyle doğum haneye girince en fazla 10 dk doğmasıbu arada 2 gün önce hastanedeyim ,kontrol için .nst ye çıktım.karşı kapı da doğumhane.bir bayanla aynı anda girdik koridora. o nu karşıya aldılar.ben 5 dakika sıra bekledim.o sırada ahh ahh diye bir ses geldi. bende dedim herhalde kadının sancısı var.birde baktım ki bebek ağlıyor. meğersem doğurmuş o sırada . ben nst den çıkmadan o çıktı bebeğiyle. :) Allah herkesi bir avazda kurtarsın .canlı şahit oldum.
Maşallah canım çok iyi. Aynen 2. Kızımda doktordan çıktım akşama sancılandım sabaha doğurdum. Almazsın kilo hatta eksilme olabiliyo.Günaydın güzel arkadaşlarım.Ben de yeni geldim dr dan.Oğlum 3,200 gr olmuş suyu falan iyi azalma yok.Alttan muayne etti açılmam yok.Normal olacak inşaallah bir aksilik çıkmazsa.Şimdi açılman yok ama ikinci doğum akşama bir bakmışsın başlayabilir dedi.67 kilo olmuşum kızımda 66 ile doğum yapmıştım son 20 gün daha alırmıyım acaba.Bizden haberler böyle.Bu hafta hepimiz için güzel geçsin inşaallah
GNYDN KİZLARR NBRSİNZ :) DUN COK GEZDM YİNE ONCA ALET BOZUNCA EVDE DİSARİ ATTK KENDİMİZİ BİNDGM DOLMSTA PATLAMSN SİMDİ DİEDE ESPRİ YAPTK ALLH TAN BİSEY OLMDİ :)) OGLUSMA ANADİZİ ALDK :) C cns_2007 CNN SABAH UYUYM DEDM BENM OGLAN ACKMS DURMADİ KALKTM :)) SİMDİDE ANAMN GÜNÜ VARMS ARKDSLRİ İLLAKİ BENİ GORMK İSTYRLRMS HAMİLE HALİMLE :) ESİMDE DAHA ONCE HAMİLE GORMİSLER Mİ YAW DEYİP DRYR :)) ORAYA HAZRLNYRM GİTCM BİRAZDN AMA COK SİCAK YURUMEM LAZM
Bizimki ciyaklamaya başladı cnm. Uykuda da sorunumuz varGünaydın arkadaşlar, daha takım tam mı? Yeter artık teker teker doğuralım yahu, ben Bebiş ağlaması duymak istiyorum. Dünden beri akıntım koyulaştı sanırım rahim ağzı açılıyor artık. Bi de benim cimcime felaket baskı yapıyo, wc ye gitmeye korkar oldum, sanki düşecek oraya .üstümde bi huzursuzluk var, kızları okula yollayıp yatağa uzandım yine hala devam ediyo.bu 3. Hamilelik daha bi farklı oldu sanki bende, acemi gibiyim...belim de ağrı var ama ondan ziyade tarif edemediğim bişey, bekleyip görücez artık...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?