2015 Temmuz Anneleri

Günaydınn kızlarrr, bushra_84 canımmm hayırlı olsunnn,geçimş olsunnn....allah bi ömürrr saglıklı mutlu günler nasip etsin kızlarınla inşşşşş.....

Bizimkilerde gelse artık yavaşdan,yarın gün vercek inş doktor artık..yoksa normal dogurmama az kaldı:))bende hala ağrı sızıyok,ayakda kalırsam sadece arada baskı yapıyor,aşağı ineceğine yukarı cıkıyor benım oğlan sıreklıı:)))artık ayaklarıyla bol bol oynaşıyorum,çıkartıyor karnımdan tutuyorum,geri çekiyor ittiriyor:))anlaşıyoruz bi şekildee:))çok güzel bi duygu,karşılaşacagım hiçbir şey zor gelmıyor bana..yeterki saglıkla dogsun,gerisini allah sabrını verır hallederız dıye düşünüyorum.Bu arada normal doguranların dogum hıkayelerı emınım çok güzel olucaktır,biz sezeryancıların oldu bitti gibi olacagından çok bi hıkayesıolmaz gibi geliyor ama allahın takdırı tabı:))HEpinizi kocaman öpüyoruz oğlumlaaa,iyi bir hafta olur umarımm hepimiz içinnnn..

Ne guzel bizimkide ins.kolay olur.bnmde teyzen anneme diyoki ne var dogumda on dakikalik is korkmasin sanciya dayanirsa sorun.yok :) bnde doguru.ca ne var ondakikalik is dicekmiyim diyorum :)
bi kere normal doğum yapıp peşine 2.yi 3.yü normal doğuranlar bizim için en güzel örnek. demek ki yapılıyor ki normale devam ediliyor. bu düşünceden dolayı doğum düşüncesi beni korkutmuyor. inş bizde 10 dk da doğdu deriz sancıya da dayanırız

Gunaydin kizlarrrr bugun bebisimin kiyafetlerini yikiycam utuluycemmm hepsi okadar kucuk ku kiyamiyorum bakmaya ilk defa camasir utu zor gelmiycek

Amin cnm insallh.cekilir sanci sonu guzel.olca Allah izin verirse.

Masaallh canim buyumus artik kocaman olmus ins hayirlisyla normal sekilde kicagimiza aliriz

Gunaydin kizlarrrr bugun bebisimin kiyafetlerini yikiycam utuluycemmm hepsi okadar kucuk ku kiyamiyorum bakmaya ilk defa camasir utu zor gelmiycek
Cok guzel demissin bu sicaklarda tek zor gelmicek is bizim icin kolay gelsin canim cok zevkli Rabbim onlari gydirdigimkz zamanlarada kavustursun bizi bende bu haftdan snra yikarim ins

Kesinlikle kizlar dogum inanin guclu ikinmayla 5dk yeter ki sanciyi cekebilelim ki gectikten sonra bitiyo gidiyoo sonradan bir aci yok yani o anlik

aynen öyle canım.. gebelikte olabiliyor güneş alerjisi..

gebelikte vücutta herşey olabiliyormuş anladım bunu. kimse zehirlenmiyor ben zehirleniyorum. arkadaşın dudağında uçuk vardı cuma günü. c.tesi bende de çıktı. töbe öpüştüm sanki kızla heralde dudağına dokundu bi yere dokundu. bende ordan aldım. bu ne hassasiyet ayol

Aaaa pinhanı unuttum ben 3 kişi olmuş

3ler 5 5ler 10-20 olsuun vakitlice. 60-70-80

az kalmış canım senin. sezaryenlerin tarihler belli oldu artık. tam şafak sayıyorsunuz

arkidişler , sezeryan olup ta sonda taktırmayan oldu mu? bazılarında pek iyi olmuyomuş . takılmasın diye talep edebilir miyiz ,bilen var mı?

mecburi takılıyor diye biliyorum ben.

ayy ne güzelmiş öyle ahh uhh bebek kucağında. darısı bizim başımıza. o ablanın ilk doğum değildir heralde böyle fırt diye çıkarttığına göre

ben 2 makine yıkadım daha bitmedi. yıkamaya devam. ütü de hayatta en sevmediğim iş. bu kez benimde biraz hevesim vardı ama ablam ütüye bayılır. yiğenimin kıyafetlerini ben ütülüycem dokunma dedi. bende kırmadım :) ablamın 2 kızı var. kardeşimle benim yok henüz. o ilk defa teyze olacak. biz 4 yıldır teyzeyiz. heyecan yapıyor şimdi ablamda

oo koca adam olmuş bu yaa. doğsa dötü başı ısırılır kıvama gelmiş. sen doğurunca zaten 60 filan kalırsın. sonrada devamı gider.

He doğru diyo valla inanki zor olan Kısım ne biliyormusun Sancı çekmek uzun sürüyo ilk doğumda ama öyle delirtçek sancılar değil suni taktırmazsan bide o Sancı sürecini evde geçirin suyunuz gelmezse 5 dk 1 dk Süren sancılar 1 saat sürsün öyle gidin hastaneye doğurup çıkarsınız hemen. Doğum anı Acılı değil zor değil çocuğun çıkışı da öyle. O andan hiç korkmayın çok kısa sürüyo

GNYDN KİZLARR NBRSİNZ :) DUN COK GEZDM YİNE ONCA ALET BOZUNCA EVDE DİSARİ ATTK KENDİMİZİ BİNDGM DOLMSTA PATLAMSN SİMDİ DİEDE ESPRİ YAPTK ALLH TAN BİSEY OLMDİ :)) OGLUSMA ANADİZİ ALDK :) C cns_2007 CNN SABAH UYUYM DEDM BENM OGLAN ACKMS DURMADİ KALKTM :)) SİMDİDE ANAMN GÜNÜ VARMS ARKDSLRİ İLLAKİ BENİ GORMK İSTYRLRMS HAMİLE HALİMLE :) ESİMDE DAHA ONCE HAMİLE GORMİSLER Mİ YAW DEYİP DRYR :)) ORAYA HAZRLNYRM GİTCM BİRAZDN AMA COK SİCAK YURUMEM LAZM

5 dk olmuş işte valla öyle doğum haneye girince en fazla 10 dk doğması
Seninde az kalmış maşallah

Maşallah canım çok iyi. Aynen 2. Kızımda doktordan çıktım akşama sancılandım sabaha doğurdum. Almazsın kilo hatta eksilme olabiliyo.

sende dün manyetik bi güç vardı bence :) neyse sorunsuz gidip gelmişsiniz. oğluşunun anadizi hayırlı olsun. git canım ya gün iyidir. börek çörek yer durursun. azıcık ev hanımı moduna gir. madem izinlisin günler filan tadını çıkar :)) kesin yorumlar gelir artık aayy ne güzel hiç kilo almamışsın. yok göbeğin küçük mü filan diye. her türlü yoruma hazırlıklı ol sen

meraba kızlar nasılsınız biz dün ev toplama işini bitirdik geldik. şimdi de annemlerdeyim doğum burda olacak inşallah. artık beklemedeyiz bakalım :)

Bizimki ciyaklamaya başladı cnm. Uykuda da sorunumuz var geceleri oturacakmışız gibi görünüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…