- 21 Mart 2014
- 7.298
- 5.970
- 248
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #53.261
Maşallah sana pozitif düşüncelerini çok takdir ediyorum hep böyle yaşa inşGünaydınn kızlarrr, @bushra_84 canımmm hayırlı olsunnn,geçimş olsunnn....allah bi ömürrr saglıklı mutlu günler nasip etsin kızlarınla inşşşşş.....
Bizimkilerde gelse artık yavaşdan,yarın gün vercek inş doktor artık..yoksa normal dogurmama az kaldı:))bende hala ağrı sızıyok,ayakda kalırsam sadece arada baskı yapıyor,aşağı ineceğine yukarı cıkıyor benım oğlan sıreklıı:)))artık ayaklarıyla bol bol oynaşıyorum,çıkartıyor karnımdan tutuyorum,geri çekiyor ittiriyor:))anlaşıyoruz bi şekildee:))çok güzel bi duygu,karşılaşacagım hiçbir şey zor gelmıyor bana..yeterki saglıkla dogsun,gerisini allah sabrını verır hallederız dıye düşünüyorum.Bu arada normal doguranların dogum hıkayelerı emınım çok güzel olucaktır,biz sezeryancıların oldu bitti gibi olacagından çok bi hıkayesıolmaz gibi geliyor ama allahın takdırı tabı:))HEpinizi kocaman öpüyoruz oğlumlaaa,iyi bir hafta olur umarımm hepimiz içinnnn..
Canm valla buyuksn :) seni okudkca yapcm ben bu isi dyrm bana acayip gaz veryrsn yaw :)) duymaya ihtycm olnlri soylyrsn hep allah razi olsnHe doğru diyo valla inanki zor olan Kısım ne biliyormusun Sancı çekmek uzun sürüyo ilk doğumda ama öyle delirtçek sancılar değil suni taktırmazsan bide o Sancı sürecini evde geçirin suyunuz gelmezse 5 dk 1 dk Süren sancılar 1 saat sürsün öyle gidin hastaneye doğurup çıkarsınız hemen. Doğum anı Acılı değil zor değil çocuğun çıkışı da öyle. O andan hiç korkmayın çok kısa sürüyo
Hadi ya cimcimeye bak sen gece kuşu deseneBizimki ciyaklamaya başladı cnm. Uykuda da sorunumuz vargeceleri oturacakmışız gibi görünüyor.
Aynen canm oyle :)) dun esmn akrbsna gittik hic belli olmyr arkdn hamile oldgn dio sadece gobek yaptm daha ne dedm :) kiskanyrm dedi resmen bende sakayla karsk catla dedm :))) simdi bunlarda kesin yorum yaoar klasik zaten alstm ben :) sen naslsn cnm ne zmn cikyrsn iznesende dün manyetik bi güç vardı bence :) neyse sorunsuz gidip gelmişsiniz. oğluşunun anadizi hayırlı olsun. git canım ya gün iyidir. börek çörek yer durursun. azıcık ev hanımı moduna gir. madem izinlisin günler filan tadını çıkar :)) kesin yorumlar gelir artık aayy ne güzel hiç kilo almamışsın. yok göbeğin küçük mü filan diye. her türlü yoruma hazırlıklı ol sen
Ebeler suyu patlatıyormus su gelmezse böyle bırsey yaşadın mı cnm?He doğru diyo valla inanki zor olan Kısım ne biliyormusun Sancı çekmek uzun sürüyo ilk doğumda ama öyle delirtçek sancılar değil suni taktırmazsan bide o Sancı sürecini evde geçirin suyunuz gelmezse 5 dk 1 dk Süren sancılar 1 saat sürsün öyle gidin hastaneye doğurup çıkarsınız hemen. Doğum anı Acılı değil zor değil çocuğun çıkışı da öyle. O andan hiç korkmayın çok kısa sürüyo
Busra doğum yaptı mıMaşallah sana pozitif düşüncelerini çok takdir ediyorum hep böyle yaşa inş
Her doğum ayçıkabilirimdir Sezeryanda olsa mucizeye tanık olmak canından olana kavuşmayı yaşamak Başlı başına bi hikayedir doğurduğunda sesini duyduğunda yaşıyacaksın ozaman ne demek istediğimi anlarsın sayfalar yetmez o Duyguları dile getirip hikayeni yazmaya
Canm valla buyuksn :) seni okudkca yapcm ben bu isi dyrm bana acayip gaz veryrsn yaw :)) duymaya ihtycm olnlri soylyrsn hep allah razi olsn
Evet canım yüksek tansiyon sebebiyle genel anestezi olmuş çok şükür bebişler iyi gözetim altında tutuyorlardı her ihtimale karşı belki şimdi eve geçmişlerdir :)Busra doğum yaptı mı
Doğum anında patlatıyorlar canım benim ikiside öyle oldu doğum anında değilde 20 dk önce felan. Ama anlamıyorsun onlarda tedirgin olucak bişey yok onları Düşünme hiçEbeler suyu patlatıyormus su gelmezse böyle bırsey yaşadın mı cnm?
Şükür cnm toparlıyorum bende. Daha iyiyim. Uykuda sıkıntı yaşamaya başladık cnm. Kendimizi geldikçe sanırımHadi ya cimcimeye bak sen gece kuşu desenesen nasıl oldun canım iyimisin
Canm nie ypyrsn hersey olcgna varir yeterki saglkla olsn ama sen tecrubelsn emnki bisey olmz sakin ol sezrynda olsa oglna kavscksn bilnmyr inan ki herdogm farklyms benm gormcm iki normlden sonra 3. Mecbr sezryn yapti ama hicte sorn yasamadi sonrasnda onuda yasycgn varsa yasrsn kotu dusunme cnmbiride bana gaz verse
Kız bilerek gidiyorum bu yola ama içimden şeytan ya bu farklı olursa ya ötekiler gibi olmazsa habire evham yapıyorum belkide ondan sancılarım kesiliyo
Acımıyor mu?valla cnm doğum koçu olacak kadınsın Allah razı olsun senden.Doğum anında patlatıyorlar canım benim ikiside öyle oldu doğum anında değilde 20 dk önce felan. Ama anlamıyorsun onlarda tedirgin olucak bişey yok onları Düşünme hiç
Tüylerim diken diken oldu. Aman maşallah ya. Kendi doğumumu hissettim bir an.Evet canım yüksek tansiyon sebebiyle genel anestezi olmuş çok şükür bebişler iyi gözetim altında tutuyorlardı her ihtimale karşı belki şimdi eve geçmişlerdir :)
meraba kızlar nasılsınız biz dün ev toplama işini bitirdik geldik. şimdi de annemlerdeyim doğum burda olacak inşallah. artık beklemedeyiz bakalım :)
Bizimki ciyaklamaya başladı cnm. Uykuda da sorunumuz vargeceleri oturacakmışız gibi görünüyor.
Aynen canm oyle :)) dun esmn akrbsna gittik hic belli olmyr arkdn hamile oldgn dio sadece gobek yaptm daha ne dedm :) kiskanyrm dedi resmen bende sakayla karsk catla dedm :))) simdi bunlarda kesin yorum yaoar klasik zaten alstm ben :) sen naslsn cnm ne zmn cikyrsn izne
Ya o geçiş dönemi bu Dünya'ya alışıp uyum sağlamaya çalışıyoŞükür cnm toparlıyorum bende. Daha iyiyim. Uykuda sıkıntı yaşamaya başladık cnm. Kendimizi geldikçe sanırımbirde gazımız var.
Haklısın canım işte yaklaştıkça kafada senaryolar artıyo.Canm nie ypyrsn hersey olcgna varir yeterki saglkla olsn ama sen tecrubelsn emnki bisey olmz sakin ol sezrynda olsa oglna kavscksn bilnmyr inan ki herdogm farklyms benm gormcm iki normlden sonra 3. Mecbr sezryn yapti ama hicte sorn yasamadi sonrasnda onuda yasycgn varsa yasrsn kotu dusunme cnm
cok tesekkur ederim carsamba gunu bakacagiz biz deçanta ve şemsiyesi var canım ekstradan.
portbebe aynı zamanda oto koltuğuna dönüşüyor 4 kademeli olarak. (fotoda görünen oto koltuk, portbebenin katlanmış hali)
birde 1 yaşından sonra oturacağı koltuk var.
biz nakit aldığımız için indirim olmuştu baya. 2200 e mi ne almıştık.
Gözün aydın canım :)) ay cidden bizim zamanlarda yaklaştııııı :)))
bebişlerin iyidir inş, habersiz bırakma bizi. çok merak ediyorum nasıl oldu diye. herkes toparlanınca yazsın hikayesiniiiii
Yok kız ne acısı zaten rahim açılmış oluyo onu patlatmadan sende ayrı bi kese içinde nasıl acısın balon gibi düşün patlayınca akan suyu hissediyorsun okadarAcımıyor mu?valla cnm doğum koçu olacak kadınsın Allah razı olsun senden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?