2015 Temmuz Anneleri

Maşallah sana pozitif düşüncelerini çok takdir ediyorum hep böyle yaşa inş
Her doğum ayrı bi hikâyedir Sezeryanda olsa mucizeye tanık olmak canından olana kavuşmayı yaşamak Başlı başına bi hikayedir doğurduğunda sesini duyduğunda yaşıyacaksın ozaman ne demek istediğimi anlarsın sayfalar yetmez o Duyguları dile getirip hikayeni yazmaya

Canm valla buyuksn :) seni okudkca yapcm ben bu isi dyrm bana acayip gaz veryrsn yaw :)) duymaya ihtycm olnlri soylyrsn hep allah razi olsn

Aynen canm oyle :)) dun esmn akrbsna gittik hic belli olmyr arkdn hamile oldgn dio sadece gobek yaptm daha ne dedm :) kiskanyrm dedi resmen bende sakayla karsk catla dedm :))) simdi bunlarda kesin yorum yaoar klasik zaten alstm ben :) sen naslsn cnm ne zmn cikyrsn izne

Ebeler suyu patlatıyormus su gelmezse böyle bırsey yaşadın mı cnm?

Busra doğum yaptı mı

Canm valla buyuksn :) seni okudkca yapcm ben bu isi dyrm bana acayip gaz veryrsn yaw :)) duymaya ihtycm olnlri soylyrsn hep allah razi olsn
biride bana gaz verse
Kız bilerek gidiyorum bu yola ama içimden şeytan ya bu farklı olursa ya ötekiler gibi olmazsa habire evham yapıyorum belkide ondan sancılarım kesiliyo

biride bana gaz verse
Kız bilerek gidiyorum bu yola ama içimden şeytan ya bu farklı olursa ya ötekiler gibi olmazsa habire evham yapıyorum belkide ondan sancılarım kesiliyo
Canm nie ypyrsn hersey olcgna varir yeterki saglkla olsn ama sen tecrubelsn emnki bisey olmz sakin ol sezrynda olsa oglna kavscksn bilnmyr inan ki herdogm farklyms benm gormcm iki normlden sonra 3. Mecbr sezryn yapti ama hicte sorn yasamadi sonrasnda onuda yasycgn varsa yasrsn kotu dusunme cnm

Evet canım yüksek tansiyon sebebiyle genel anestezi olmuş çok şükür bebişler iyi gözetim altında tutuyorlardı her ihtimale karşı belki şimdi eve geçmişlerdir :)
Tüylerim diken diken oldu. Aman maşallah ya. Kendi doğumumu hissettim bir an. geçmişi de okuyamıyorum. Maşallah ya. Rabbim sağlıklı olmalarını nasip etsin inş. Hangi gün doğum yaptı peki cnm? Bebeklerin kiloları nasıl ki çok sevindim. SSeninde az kalmıştır. Hadi hayırlısı ya. Nete giremez oldum. Haberim olmayacak kimseden.

meraba kızlar nasılsınız biz dün ev toplama işini bitirdik geldik. şimdi de annemlerdeyim doğum burda olacak inşallah. artık beklemedeyiz bakalım :)

hadi bakalım bekleyin o güzel günü. uzakta mıydı annen

Bizimki ciyaklamaya başladı cnm. Uykuda da sorunumuz var geceleri oturacakmışız gibi görünüyor.

uyandıramıyordunuz hanımefendiyi kendine geldi şimdide uyumuyor mu

iyi demişsin çatlasınlar valla. dün bizde dışardaydık eşimle. kahvaltı ederken yan masadakilerden biri beni ayakta gördü. diğerine gösteryior. hiç utanma arlanmada yok sanki ben yokmuşuum gibi konuşuyorlar. biri diyor haksızlık u ya ben doğursam kaç kilo olacam. öbürüde bende zayıftım ama belim böyle ince değildi filan. bi yarım saat kilo muhabbeti döndü eşimle gülüyoruz kudurdu kadınlar diye benim bu haftayla birlikte 3 haftam var canım. haftaya p.tesi kontrolüm var. ben zatwn bi hafta gidiyorum kontrole bi hafta gitmiyorum 27. haftadan beri. o zaman devam derse 37ye kadar çalışcam bakalım

Şükür cnm toparlıyorum bende. Daha iyiyim. Uykuda sıkıntı yaşamaya başladık cnm. Kendimizi geldikçe sanırım birde gazımız var.
Ya o geçiş dönemi bu Dünya'ya alışıp uyum sağlamaya çalışıyo
Aman sen kendine dikkat et her yönden iyi ol ki bebeğinde iyi olsun sana ihtiyacı var. Süt yetmiyor emmiyor diye kendini suçlama onun Rızkı kısmeti neyse ona varır sonuç. Benim büyük kızda mamayla Büyüdü çok şükür sağlıklı bi eksiği yok Rızkı azmış napayım elimden geleni yaptım. Sende pozitif düşün sütünde yoluna girer

Haklısın canım işte yaklaştıkça kafada senaryolar artıyo.

cok tesekkur ederim carsamba gunu bakacagiz biz de

Slm kızlar herkese nasılsınız biz artık 33 ü bitiriyoruz bugün haftasonu çok yoğundu kızkardeşimin düğünü vardı bu hafta pek giremedim cidden C cns_2007 işteyiz bide izne az kaldı die malum bizimkiler veriyoda veriyo iş yoğun siz de ne var ne yok artık bu hafta itibariyle doğumlar sıklaşır hayırlısıyla kavuşalım inşallah düğün telaşı bitti şimdi Çınar'ımın esyaları hazırlanacak süsleri kıyafetleri falan bi sürü işim var doğum çantamı hazırlayacağım heycanlıyım çok ya gebelik şekerimde kızlar pek iyi gitmiyo tansiyonum 14/9 larda endokrine gideceğim çarşamba ne diyecek bakalım dr dua edin bana oğluma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…