- 26 Aralık 2012
- 1.019
- 741
- 88
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #53.301
Günaydın kızlar bugün 39. Haftaya girdik Şafak 13....
Yarın kontrolüm var. Heycan dorukta doğum hikayesi topiği de açalım yavaştan
Şimdi den 2 kişi var artık başlar Doğumlar. Bu arada @sebebiumut nerde yok doğurdumu yoksa
kızlar benim canımı sıkan.eşimin annesine gidip yardım etmesi.çünkü annesinin yardım etmediğini bildiği halde kosa kosa gitti.kv zaten art niyet tavan.sabah karşılaşmışlar esım kv ye demiş temizlik yapıcaz bugün diye ona ragmen çağırmış.esım gıtmemelıydı.butün gun ağladım artık aglamaktan bulanık görüyorum.sezeryan düşünüyordum doğumu ama artık normal düşünmeye başladım açıkçası.kimse yardımcı degil kendi işimi kendim yapayım.hemde epıduralsız falan normal düşünmeye başladım.
Valla içimden bir ses haftaya bugünler ben bombayı patlatırım gibi geliyo.Bakalım nolcak
Canım ben çok severim:) şekerli Şerbetli şeyleri çocukluğumdan beri çok severim, tamam bu tarif bizimkilerin yaptığı gibi,ablamlar yapar,ben bardak bardak içerdim,şimdi bahanem oldu:) sütüm artsın . Hemde canım biz yaz loğusası olcaz ya, ben de limonata da yapcam ikramlık ,serin ferahlatıcı olur. Bu hafta ikramlıklarımz sarma poğaça, kurabiye filan hazırlicaz ,ablamlara mantı da büktürcem o da hazır olur yeğenler filan çok seviyor benim
Benim haftalardır 28-29 dan beri var canım.Kızlar bugün vajına bölgesine doğru daha içerde bıçak saplanır gibi baskı hissettim 7-8 kez doktoru arayıp sordum kontrol et düzenli olursa gel dedi.aynı durumu yaşayan varmı yada nedenini bilen?
Aaaaa Cansu ben bile çok sevindim:) defne on numara isim,her yaşa da çok yakılıyor, ismiyle yaşasın ufaklık:)
Eeee kadının fendi işte
Yok valla ben çok inadım cazgırlığım dan kurtulmak için tamam der her zamansağol canım. çok zarif geliyor benimde kulağıma. içime en çok sinen isim buydu.
erkeği yendi. inatlaşsam bebek arabası olayına dönerdi. dediğini yapardı illa. benim kocada böyle. sen bilirsin, senin dediğin olsun de canını al. ama inatlaşırsan ondan inadı yok
Aynen canım , çok çok pratik, herşeyi koyuyorlar valla, tazeledik oluyor.işte mecbur evde birileri olacak ki biz çok kalabalığız, akrabalar filan da hep burda, atılır , çok iyi olurannemde yapacak bana lohusa şerbeti sütüm olsun diye. limonatada iyi fikir. bende buzluk almak istyiorum ya annem geçen gün sigara böreği ve taze fasulye attı buzluğa. dün taze fasulyeden bi paket yaptım. çok rahat oluyor. ayrı biz buzluk alsam annemin terası var. orda bana domates, ikramlık, yemek filan hazırlar atarım çok pratik oluyor
Maşallah sana pozitif düşüncelerini çok takdir ediyorum hep böyle yaşa inş
Her doğum ayrı bi hikâyedir Sezeryanda olsa mucizeye tanık olmak canından olana kavuşmayı yaşamak Başlı başına bi hikayedir doğurduğunda sesini duyduğunda yaşıyacaksın ozaman ne demek istediğimi anlarsın sayfalar yetmez o Duyguları dile getirip hikayeni yazmaya
Canım ben çok severim:) şekerli Şerbetli şeyleri çocukluğumdan beri çok severim, tamam bu tarif bizimkilerin yaptığı gibi,ablamlar yapar,ben bardak bardak içerdim,şimdi bahanem oldu:) sütüm artsın . Hemde canım biz yaz loğusası olcaz ya, ben de limonata da yapcam ikramlık ,serin ferahlatıcı olur. Bu hafta ikramlıklarımz sarma poğaça, kurabiye filan hazırlicaz ,ablamlara mantı da büktürcem o da hazır olur yeğenler filan çok seviyor benim
Şükür cnm toparlıyorum bende. Daha iyiyim. Uykuda sıkıntı yaşamaya başladık cnm. Kendimizi geldikçe sanırımbirde gazımız var.
annemde yapacak bana lohusa şerbeti sütüm olsun diye. limonatada iyi fikir. bende buzluk almak istyiorum ya annem geçen gün sigara böreği ve taze fasulye attı buzluğa. dün taze fasulyeden bi paket yaptım. çok rahat oluyor. ayrı biz buzluk alsam annemin terası var. orda bana domates, ikramlık, yemek filan hazırlar atarım çok pratik oluyor
Kızlar selammm, geçmişi okuyabildiğim kadar okudum şükür kimsenin çok büyük sıkıntısı yok.. erken gelen bebişte yok maşallah bize.. :) bugün benim doğumgünümmmmm, sabah erkenden oğlişim tekmeleriyle kutladı sağolsunakşama da babasından bir şeyler bekliyorum artık :) şımarmayı hakettim biraz heralde bugün dimi ama
hiç şansları yok minik totişlerin:)) aşırı zayıf olunca kilo alımı daha fazla oluyor canım.O ultrason teyzeler kızımda iken çok vardı bu kesin erkek kızım ne kızı erkek bebek karnı var sende yok teyze kız diyorum yanlış görmüş o doktor derlerdi:)) 6 yaşında koca kız oldu şimdi:)ay ısırılmaz mı o küçük totolar yaaa. öyle buradan çıkarıp şov yapmaya benzemez. çıkınca görecek onlar :) az kilo almışsın sen. ben çok zayıf hamile kaldım veripte aldıklarımı sayarsam ben senin gibi 15 kilo oldu benim. herkes bi yorum yapıyor kiloya. en çokta erkek galiba diyen oluyor. sadece göbek var ya ultrason gözlü teyzeler cinsiyeti biliyor ama hayır kız demek beni mutlu ediyor
hadi gözün aydın senin istediğin olmuş.işi biliyorsun inatlaşmadan kazanmışsın tebrik ederimkızlar size anlatmayı nasıl unuttum ben :) c.tesi düğüne gidecektik ben makyaj yapıyorum eşim geldi yanıma ben ırmaktan başka bi isim buldum dedi. sonra annenin adı mı dedim evet diyor. olmaz dedim. tamam senin annenin annenin adı olsun diyor. dedim ömrleri uzun olsun kendileri taşısınlar isimlerini. sonra dedi yok hepsinden başka isim buldum. DEFNE. kıyamadım sana diyor. benim istediğim isim olacak yani. ben kabul ettim inatlaşmadım ya oda kıyamamış banaama tek taş gitti heralde neyse çaldırana kadar 3 sene takmıştım fazlasına gerek yok
hiç şansları yok minik totişlerin:)) aşırı zayıf olunca kilo alımı daha fazla oluyor canım.O ultrason teyzeler kızımda iken çok vardı bu kesin erkek kızım ne kızı erkek bebek karnı var sende yok teyze kız diyorum yanlış görmüş o doktor derlerdi:)) 6 yaşında koca kız oldu şimdi:)ay ısırılmaz mı o küçük totolar yaaa. öyle buradan çıkarıp şov yapmaya benzemez. çıkınca görecek onlar :) az kilo almışsın sen. ben çok zayıf hamile kaldım veripte aldıklarımı sayarsam ben senin gibi 15 kilo oldu benim. herkes bi yorum yapıyor kiloya. en çokta erkek galiba diyen oluyor. sadece göbek var ya ultrason gözlü teyzeler cinsiyeti biliyor ama hayır kız demek beni mutlu ediyor
hadi gözün aydın senin istediğin olmuş.işi biliyorsun inatlaşmadan kazanmışsın tebrik ederimkızlar size anlatmayı nasıl unuttum ben :) c.tesi düğüne gidecektik ben makyaj yapıyorum eşim geldi yanıma ben ırmaktan başka bi isim buldum dedi. sonra annenin adı mı dedim evet diyor. olmaz dedim. tamam senin annenin annenin adı olsun diyor. dedim ömrleri uzun olsun kendileri taşısınlar isimlerini. sonra dedi yok hepsinden başka isim buldum. DEFNE. kıyamadım sana diyor. benim istediğim isim olacak yani. ben kabul ettim inatlaşmadım ya oda kıyamamış banaama tek taş gitti heralde neyse çaldırana kadar 3 sene takmıştım fazlasına gerek yok
Hazirda cantayi yapip koymak lazim ne olacagi belli degil bu hafta bende cantasini artik tam hazirlamayi dusunuyorumCok guzel demissin bu sicaklarda tek zor gelmicek is bizim icin kolay gelsin canim cok zevkli Rabbim onlari gydirdigimkz zamanlarada kavustursun bizi bende bu haftdan snra yikarim ins
Oo desene herkez heycanli kime gelirse ver yapsin biseycik olmaz :)ben 2 makine yıkadım daha bitmedi. yıkamaya devam. ütü de hayatta en sevmediğim iş. bu kez benimde biraz hevesim vardı ama ablam ütüye bayılır. yiğenimin kıyafetlerini ben ütülüycem dokunma dedi. bende kırmadım :) ablamın 2 kızı var. kardeşimle benim yok henüz. o ilk defa teyze olacak. biz 4 yıldır teyzeyiz. heyecan yapıyor şimdi ablamda
Kızlar selammm, geçmişi okuyabildiğim kadar okudum şükür kimsenin çok büyük sıkıntısı yok.. erken gelen bebişte yok maşallah bize.. :) bugün benim doğumgünümmmmm, sabah erkenden oğlişim tekmeleriyle kutladı sağolsunakşama da babasından bir şeyler bekliyorum artık :) şımarmayı hakettim biraz heralde bugün dimi ama
Gönlüne göre olur inşaminn canım inşaallah cok az kaldı akşam sabah :)))
evet canım ele avuca gelir doğunca dötünü ısırcam zaten kızımda da öyle yapmıştım:)) kızımda doğumdan hemen sonra 8 kilosu gitmişti.Bir ayda hepsi gitti bunda daha az kilo aldım 62 kilo başladım 59 a düştüm şimdi de 67 ye çıktım.8 kilo almış oluyorum herhalde:))
sağol tatlım.Ayy benim de öyle olurmu ki gerçi herşeyim hazır sadece perşembe günü temizlikçi gelecek ondan sonra hatta akşamına olsa olur sanki benim dediğim gibi olacak:)) Sen kaç kilo aldın canım bu hamileliğinde.
Ahh o yorumlar yok mu dışarı çıktığımda mutlaka maruz kalıyorum.Ayy ne kadarlık hamilesin son ayımdayım yaa ama karnın çok küçük sen de hiç kilo almamışsın bebeğin de küçüktür.Markette,dolmuşta,alışverişte hep bu yorumlar sanki uzaylıyım
Yok sen rizeli değilsin bitlislisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?