2015 Temmuz Anneleri

Açıyor muyuz yani yeni topic beni fazla heyecanlandırıyooooo :O Geldi mi o günleeeeer... Çarşamba da benim kontrolüm var, çatı muayenesi olacak bakalımmmm...

Canım çok haklısın, benimde kv hiçbir işi kendisi tamamlamaz herşeyde kocamı arar. Aslında okumuş, yıllarca çalışmış modern bir kadın ama her konuda destek almaya bayılıyor. Evinde bir tamir işini bile hep kocamdan bekliyor... Art niyet deme sen boşver, bende ilk zamanlar çok takılıyordum, sinir oluyordum ama yapacak birşey yok alışıyorsun...

Valla içimden bir ses haftaya bugünler ben bombayı patlatırım gibi geliyo. Bakalım nolcak

Offff bende 38 de gelebilir diyorummm, gelse keşkeeeeeeeeeeee :)))

annemde yapacak bana lohusa şerbeti sütüm olsun diye. limonatada iyi fikir. bende buzluk almak istyiorum ya annem geçen gün sigara böreği ve taze fasulye attı buzluğa. dün taze fasulyeden bi paket yaptım. çok rahat oluyor. ayrı biz buzluk alsam annemin terası var. orda bana domates, ikramlık, yemek filan hazırlar atarım çok pratik oluyor

Aaaaa Cansu ben bile çok sevindim:) defne on numara isim,her yaşa da çok yakılıyor, ismiyle yaşasın ufaklık:)

sağol canım. çok zarif geliyor benimde kulağıma. içime en çok sinen isim buydu.

Eeee kadının fendi işte

erkeği yendi. inatlaşsam bebek arabası olayına dönerdi. dediğini yapardı illa. benim kocada böyle. sen bilirsin, senin dediğin olsun de canını al. ama inatlaşırsan ondan inadı yok

Yok valla ben çok inadım cazgırlığım dan kurtulmak için tamam der her zaman

Aynen canım , çok çok pratik, herşeyi koyuyorlar valla, tazeledik oluyor.işte mecbur evde birileri olacak ki biz çok kalabalığız, akrabalar filan da hep burda, atılır , çok iyi olur

Cnmmm çok şükür bugüne gelmişizz,bebişlerimiz iyi...hayatın en büyük mucizesini yaşıyoruz,ah desem inanki rabbım küser bana...her sıkıntı her yaşadıgımız olay birer ders bize,hep umutla önümüze bakmaya devam edelım ki güzel olsun hersey..Ayrıca çocuklarımızda bızım gıbı umut dolu olsunlar ,mutsuz endişeli bi annenin bebeğide aynı kendı gibi oöur düşüncesindeyimmm,DOğum konusunda cok haklısın,her anne için çok özel,hiçbi anını kacırmamak için videoya cektırcem kafasının cıkmasından ıtıbaren..bu arada eşimde şimdiaradı bu akşamamı alsak yarınki randevuyu dıyor:)))aradım yemekteler sanırım..hehehe...çatlıcaz sabırsızlıkdan:)))

ben de su böreği açtırıcam annemlere, sarmayı kendim yapıcam yavaş yavaş, buzluğa atıcam. kurabiyeyi komşum çok güzel yapıyor o yapacak. dr.oetker'in mahlepli kabartma tozu vardı kuru maya sanıp almıştım yanlışlıkla, kurabiyeleri onunla yaparız dedi komşum. bir de tatlı, tatlıyı da hazır alırız artık :) zaten gelen gidemin olmaz fazla, iki aileden de uzaktayız.

Şerbeti güle güle için :))
ben yoğun karanfil ve tarçın tadını içeceklerde pek sevmiyorum. osmanlı şerbeti filan da içemiyorum o yüzden.

kızlar geçenlerde burda paylaşılmıştı, tam hatırlamıyorum kim paylaşmıştı. abdominal korse vardı ya, onu aldım bugün bir de philips avent ikili göğüs kalkanı aldım. korseyi kullanmaya ne zaman başlayabiliriz. sezaryen düşünüyorum.

Kızlar selammm, geçmişi okuyabildiğim kadar okudum şükür kimsenin çok büyük sıkıntısı yok.. erken gelen bebişte yok maşallah bize.. :) bugün benim doğumgünümmmmm, sabah erkenden oğlişim tekmeleriyle kutladı sağolsun akşama da babasından bir şeyler bekliyorum artık :) şımarmayı hakettim biraz heralde bugün dimi ama

Şükür cnm toparlıyorum bende. Daha iyiyim. Uykuda sıkıntı yaşamaya başladık cnm. Kendimizi geldikçe sanırım birde gazımız var.

Ben. Onun poposunu yerimmm,adam olmuş da gaz cıkartıyormus:))canımm allah kolaylık versınnn,bu günleri 4 gözle bekledıkk,allah sabrını vercektırr,saglıklı olsunlardaaa....

aynen ben de istiyorum ama kiradayım diye de fazla eşya istemiyorum. ama buzolabımın buzluğu da hemen doluyor. yaz meyveleri ve sebzelerinden koymayı çok istiyorum. börek, sarma sarıp koymak istiyorum. ihtiyaç halinde kurtarıcı oluyor.
nırım biraz daha bekleyeceğim.
domates çok sulanıyor buzluktan çıkınca, geçen yaz robottan geçirip küçük poşetlerde atmıştım ama çıkınca yarıya indi. konserve daha iyi oluyor sanki.

mutlu yıllar sana, minik ailenler birlikte nice güzel yıllara.
. benim de tam bir ay sonra doğum günüm. kim bilir belki oğlum da doğum günümde doğar. :)

hiç şansları yok minik totişlerin:)) aşırı zayıf olunca kilo alımı daha fazla oluyor canım.O ultrason teyzeler kızımda iken çok vardı bu kesin erkek kızım ne kızı erkek bebek karnı var sende yok teyze kız diyorum yanlış görmüş o doktor derlerdi:)) 6 yaşında koca kız oldu şimdi:)
hadi gözün aydın senin istediğin olmuş.işi biliyorsun inatlaşmadan kazanmışsın tebrik ederim

hiç şansları yok minik totişlerin:)) aşırı zayıf olunca kilo alımı daha fazla oluyor canım.O ultrason teyzeler kızımda iken çok vardı bu kesin erkek kızım ne kızı erkek bebek karnı var sende yok teyze kız diyorum yanlış görmüş o doktor derlerdi:)) 6 yaşında koca kız oldu şimdi:)
hadi gözün aydın senin istediğin olmuş.işi biliyorsun inatlaşmadan kazanmışsın tebrik ederim

Cok guzel demissin bu sicaklarda tek zor gelmicek is bizim icin kolay gelsin canim cok zevkli Rabbim onlari gydirdigimkz zamanlarada kavustursun bizi bende bu haftdan snra yikarim ins
Hazirda cantayi yapip koymak lazim ne olacagi belli degil bu hafta bende cantasini artik tam hazirlamayi dusunuyorum

Oo desene herkez heycanli kime gelirse ver yapsin biseycik olmaz :)

Nice mutlu senelere cnm sevdiklerinle...

Gönlüne göre olur inş
10 kilo almıştım 1 kilo vermişim 9 kilo aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…