2015 Temmuz Anneleri

Kizlar yukselen tansiyon nedeniyle dun dogum yaptim.Kizlarim iyiler cok sukur.34+3duk dun.Biri 2440,biri 2220 gr dogdular,onlem amacli kuvozdeler.Genel anesteziyle dogum yaptim.Darisi cumlenize insaAllah.
canım yeni gördüm..hayırlı olsun bebişlerin. sen ve bebişler iyisinizdir inşallah?

Senin Mesain başladı artık canım normaldir girememen doğum yapan topiği açılsa ordan öğrenilir aslında hemde hikayelerini yazar herkes.
Büşra Cumartesi doğum yaptı heralde amin inş.
Ay evet az kaldı ama geleceği yok bu çocuğun 3 cm açıklıkla geziyorum 1 haftadır

Hayırlı olsun düğününüz canım. Artık oğluna ayır vaktini annesi :))
Aman tansiyona çok dikkat et çok yorma kendini

canım tokluğun kaç çıkıyor? bende geçen ölçtürdüm endokrinde

Masaallh canim buyumus artik kocaman olmus ins hayirlisyla normal sekilde kicagimiza aliriz
aminn canım inşaallah cok az kaldı akşam sabah :)))
oo koca adam olmuş bu yaa. doğsa dötü başı ısırılır kıvama gelmiş. sen doğurunca zaten 60 filan kalırsın. sonrada devamı gider.
evet canım ele avuca gelir doğunca dötünü ısırcam zaten kızımda da öyle yapmıştım:)) kızımda doğumdan hemen sonra 8 kilosu gitmişti.Bir ayda hepsi gitti bunda daha az kilo aldım 62 kilo başladım 59 a düştüm şimdi de 67 ye çıktım.8 kilo almış oluyorum herhalde:))
Maşallah canım çok iyi. Aynen 2. Kızımda doktordan çıktım akşama sancılandım sabaha doğurdum. Almazsın kilo hatta eksilme olabiliyo.
sağol tatlım.Ayy benim de öyle olurmu ki gerçi herşeyim hazır sadece perşembe günü temizlikçi gelecek ondan sonra hatta akşamına olsa olur sanki benim dediğim gibi olacak:)) Sen kaç kilo aldın canım bu hamileliğinde.
Ahh o yorumlar yok mu dışarı çıktığımda mutlaka maruz kalıyorum.Ayy ne kadarlık hamilesin son ayımdayım yaa ama karnın çok küçük sen de hiç kilo almamışsın bebeğin de küçüktür.Markette,dolmuşta,alışverişte hep bu yorumlar sanki uzaylıyım

hayırlı olsun kardeşini Allah mesut etsin. bende yoğunluk dönemindeyim. 3 hafta sonra bitiyor işte Allah nasip ederse. bushra doğurdu ikizlerini. artık gelir yavaş yavaş haberler. haziranı ortaladık. doktorun ne diyor şeker tansiyon için. ödem oldu mu canım

ana kucağı gibisi var mı. sen kuzuna o kuzusuna. geçinip gidersiniz bi güzel

ay ısırılmaz mı o küçük totolar yaaa. öyle buradan çıkarıp şov yapmaya benzemez. çıkınca görecek onlar :) az kilo almışsın sen. ben çok zayıf hamile kaldım veripte aldıklarımı sayarsam ben senin gibi 15 kilo oldu benim. herkes bi yorum yapıyor kiloya. en çokta erkek galiba diyen oluyor. sadece göbek var ya ultrason gözlü teyzeler cinsiyeti biliyor ama hayır kız demek beni mutlu ediyor

kızlar size anlatmayı nasıl unuttum ben :) c.tesi düğüne gidecektik ben makyaj yapıyorum eşim geldi yanıma ben ırmaktan başka bi isim buldum dedi. sonra annenin adı mı dedim evet diyor. olmaz dedim. tamam senin annenin annenin adı olsun diyor. dedim ömrleri uzun olsun kendileri taşısınlar isimlerini. sonra dedi yok hepsinden başka isim buldum. DEFNE. kıyamadım sana diyor. benim istediğim isim olacak yani. ben kabul ettim inatlaşmadım ya oda kıyamamış bana ama tek taş gitti heralde neyse çaldırana kadar 3 sene takmıştım fazlasına gerek yok

Canım ben çok severim:) şekerli Şerbetli şeyleri çocukluğumdan beri çok severim, tamam bu tarif bizimkilerin yaptığı gibi,ablamlar yapar,ben bardak bardak içerdim,şimdi bahanem oldu:) sütüm artsın . Hemde canım biz yaz loğusası olcaz ya, ben de limonata da yapcam ikramlık ,serin ferahlatıcı olur. Bu hafta ikramlıklarımz sarma poğaça, kurabiye filan hazırlicaz ,ablamlara mantı da büktürcem o da hazır olur yeğenler filan çok seviyor benim

Aaaaa Cansu ben bile çok sevindim:) defne on numara isim,her yaşa da çok yakılıyor, ismiyle yaşasın ufaklık:)

Eeee kadının fendi işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…