- 31 Ağustos 2014
- 665
- 567
- 323
- 36
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #53.281
canım yeni gördüm..hayırlı olsun bebişlerin. sen ve bebişler iyisinizdir inşallah?Kizlar yukselen tansiyon nedeniyle dun dogum yaptim.Kizlarim iyiler cok sukur.34+3duk dun.Biri 2440,biri 2220 gr dogdular,onlem amacli kuvozdeler.Genel anesteziyle dogum yaptim.Darisi cumlenize insaAllah.
Senin Mesain başladı artık canım normaldir girememen doğum yapan topiği açılsa ordan öğrenilir aslında hemde hikayelerini yazar herkes.Tüylerim diken diken oldu. Aman maşallah ya. Kendi doğumumu hissettim bir an.geçmişi de okuyamıyorum. Maşallah ya. Rabbim sağlıklı olmalarını nasip etsin inş. Hangi gün doğum yaptı peki cnm? Bebeklerin kiloları nasıl ki çok sevindim. SSeninde az kalmıştır. Hadi hayırlısı ya. Nete giremez oldum. Haberim olmayacak kimseden.
Şafak 18canakkale askerlik gibi oldu hee.
Rabbim hepimize kolay dogumlar versin...
Hayırlı olsun düğününüz canım. Artık oğluna ayır vaktini annesi :))Slm kızlar herkese nasılsınız biz artık 33 ü bitiriyoruz bugün haftasonu çok yoğundu kızkardeşimin düğünü vardı bu hafta pek giremedim cidden C cns_2007 işteyiz bide izne az kaldı die malum bizimkiler veriyoda veriyo iş yoğun siz de ne var ne yok artık bu hafta itibariyle doğumlar sıklaşır hayırlısıyla kavuşalım inşallah düğün telaşı bitti şimdi Çınar'ımın esyaları hazırlanacak süsleri kıyafetleri falan bi sürü işim var doğum çantamı hazırlayacağım heycanlıyım çok ya gebelik şekerimde kızlar pek iyi gitmiyo tansiyonum 14/9 larda endokrine gideceğim çarşamba ne diyecek bakalım dr dua edin bana oğluma
Şafak 13 istanbul Komutanım
canım tokluğun kaç çıkıyor? bende geçen ölçtürdüm endokrindeSlm kızlar herkese nasılsınız biz artık 33 ü bitiriyoruz bugün haftasonu çok yoğundu kızkardeşimin düğünü vardı bu hafta pek giremedim cidden C cns_2007 işteyiz bide izne az kaldı die malum bizimkiler veriyoda veriyo iş yoğun siz de ne var ne yok artık bu hafta itibariyle doğumlar sıklaşır hayırlısıyla kavuşalım inşallah düğün telaşı bitti şimdi Çınar'ımın esyaları hazırlanacak süsleri kıyafetleri falan bi sürü işim var doğum çantamı hazırlayacağım heycanlıyım çok ya gebelik şekerimde kızlar pek iyi gitmiyo tansiyonum 14/9 larda endokrine gideceğim çarşamba ne diyecek bakalım dr dua edin bana oğluma
hadi bakalım bekleyin o güzel günü. uzakta mıydı annen
annemler bize 3 saatlik mesafede il merkezinde. doktora da burada özelde gidiyordum zaten. şimdi inşallah eylüle kadar temelli buradayım
Benimde ama ben seviyorum şuan tam belimde bide hiiiç dökülmüyor okadar sağlıklı oldular ki keşke hiç bozulmasa ama emzirme Döneminde çok sağlıksızlaşıyoKızlar saçlarım hayatımda hıç olmadığı kadar uzun oldu.ay çok rahatsızlık verici
HeeeeeCanimcim o sayi il plaka numarasi.hic askere gidenin olmadimi
Senin 13 Rize olcak
aminn canım inşaallah cok az kaldı akşam sabah :)))Masaallh canim buyumus artik kocaman olmus ins hayirlisyla normal sekilde kicagimiza aliriz
evet canım ele avuca gelir doğunca dötünü ısırcam zaten kızımda da öyle yapmıştım:)) kızımda doğumdan hemen sonra 8 kilosu gitmişti.Bir ayda hepsi gitti bunda daha az kilo aldım 62 kilo başladım 59 a düştüm şimdi de 67 ye çıktım.8 kilo almış oluyorum herhalde:))oo koca adam olmuş bu yaa. doğsa dötü başı ısırılır kıvama gelmiş. sen doğurunca zaten 60 filan kalırsın. sonrada devamı gider.
sağol tatlım.Ayy benim de öyle olurmu ki gerçi herşeyim hazır sadece perşembe günü temizlikçi gelecek ondan sonra hatta akşamına olsa olur sanki benim dediğim gibi olacak:)) Sen kaç kilo aldın canım bu hamileliğinde.Maşallah canım çok iyi. Aynen 2. Kızımda doktordan çıktım akşama sancılandım sabaha doğurdum. Almazsın kilo hatta eksilme olabiliyo.
Ahh o yorumlar yok mu dışarı çıktığımda mutlaka maruz kalıyorum.Ayy ne kadarlık hamilesin son ayımdayım yaa ama karnın çok küçük sen de hiç kilo almamışsın bebeğin de küçüktür.Markette,dolmuşta,alışverişte hep bu yorumlar sanki uzaylıyımsende dün manyetik bi güç vardı bence :) neyse sorunsuz gidip gelmişsiniz. oğluşunun anadizi hayırlı olsun. git canım ya gün iyidir. börek çörek yer durursun. azıcık ev hanımı moduna gir. madem izinlisin günler filan tadını çıkar :)) kesin yorumlar gelir artık aayy ne güzel hiç kilo almamışsın. yok göbeğin küçük mü filan diye. her türlü yoruma hazırlıklı ol sen
Maşallah benımde 1 tel bile dokumuyor.doğumdan sonra kestırcem biraz uçlarından.Benimde ama ben seviyorum şuan tam belimde bide hiiiç dökülmüyor okadar sağlıklı oldular ki keşke hiç bozulmasa ama emzirme Döneminde çok sağlıksızlaşıyo
geçen kuaföre girdim kestirmeye ama sıra vardı çıktım:)) kısmetMaşallah benımde 1 tel bile dokumuyor.doğumdan sonra kestırcem biraz uçlarından.
Bnmde cok.uzadi aynn dokulmuyor ark.demisti inanmamistim kan ilaclarindan.oluyomus dokulmemesi.sicakta bunaltiyo insaniMaşallah benımde 1 tel bile dokumuyor.doğumdan sonra kestırcem biraz uçlarından.
Yok sen rizeli değilsin bitlislisinHeeeeeyok canım hiç yakınım gitmedi gidenler ben küçükken gitmiş. Cahillik işte
Slm kızlar herkese nasılsınız biz artık 33 ü bitiriyoruz bugün haftasonu çok yoğundu kızkardeşimin düğünü vardı bu hafta pek giremedim cidden C cns_2007 işteyiz bide izne az kaldı die malum bizimkiler veriyoda veriyo iş yoğun siz de ne var ne yok artık bu hafta itibariyle doğumlar sıklaşır hayırlısıyla kavuşalım inşallah düğün telaşı bitti şimdi Çınar'ımın esyaları hazırlanacak süsleri kıyafetleri falan bi sürü işim var doğum çantamı hazırlayacağım heycanlıyım çok ya gebelik şekerimde kızlar pek iyi gitmiyo tansiyonum 14/9 larda endokrine gideceğim çarşamba ne diyecek bakalım dr dua edin bana oğluma
evet canım ele avuca gelir doğunca dötünü ısırcam zaten kızımda da öyle yapmıştım:)) kızımda doğumdan hemen sonra 8 kilosu gitmişti.Bir ayda hepsi gitti bunda daha az kilo aldım 62 kilo başladım 59 a düştüm şimdi de 67 ye çıktım.8 kilo almış oluyorum herhalde:))
Ahh o yorumlar yok mu dışarı çıktığımda mutlaka maruz kalıyorum.Ayy ne kadarlık hamilesin son ayımdayım yaa ama karnın çok küçük sen de hiç kilo almamışsın bebeğin de küçüktür.Markette,dolmuşta,alışverişte hep bu yorumlar sanki uzaylıyım
Canım ben çok severim:) şekerli Şerbetli şeyleri çocukluğumdan beri çok severim, tamam bu tarif bizimkilerin yaptığı gibi,ablamlar yapar,ben bardak bardak içerdim,şimdi bahanem oldu:) sütüm artsın . Hemde canım biz yaz loğusası olcaz ya, ben de limonata da yapcam ikramlık ,serin ferahlatıcı olur. Bu hafta ikramlıklarımz sarma poğaça, kurabiye filan hazırlicaz ,ablamlara mantı da büktürcem o da hazır olur yeğenler filan çok seviyor benimO zaman ordan kopyalayayım hemen.
Gerçi hemen olmadı ancak gördüm yazdığını ama
(5 Litre için)
Yapılışı
- 1/2 (yarım kg) Lohusa Şekeri (Kızamık Şekeri)
- 3 Su Bardağı Toz Şeker
- 20 Su Bardağı (250 ml.lik bardak ile) Su
- 4 Adet Çubuk Tarçın
- 20-25 Adet Karanfil
- 2 Adet Muskat
Bence karanfili abartmışlar. Sen istersen daha az koyabilirsin cnm.
- Kızamık şekerini, şekeri ve 15 bardak suyu kaynayana kadar orta ateşte, kaynadıktan sonra 25 dk. kısık ateşte kaynatın.
- Diğer malzemeleri (tarçın, karanfil ve muskat) ekleyin ve kısık ateşte 25-30 dk. daha kaynatın.
- Bu aşamada tadını sürekli kontrol ederek, su miktarını damak zevkinize göre arttırın. Bizim şerbetimize 20 bardak su tam geldi.
- Şerbet soğuyunca süzerek ağzı kapalı bir şişeye alın ve ister sıcak ister soğuk servis edin.
- Buzdolabında haftalarca taze şekilde kalabilir.
Ben hiç sevmiyorum lohusa şerbetinin tadını, o yüzden limonata, ev yapımı erik suyu filan ikram etmeyi düşünüyorum.
Gerçi lohusa şerbeti ikramlık değil, lohusa içsin diye aslında ama tabii artık daha ziyade ikramlık yapılıyor:)
Aaaaa Cansu ben bile çok sevindim:) defne on numara isim,her yaşa da çok yakılıyor, ismiyle yaşasın ufaklık:)kızlar size anlatmayı nasıl unuttum ben :) c.tesi düğüne gidecektik ben makyaj yapıyorum eşim geldi yanıma ben ırmaktan başka bi isim buldum dedi. sonra annenin adı mı dedim evet diyor. olmaz dedim. tamam senin annenin annenin adı olsun diyor. dedim ömrleri uzun olsun kendileri taşısınlar isimlerini. sonra dedi yok hepsinden başka isim buldum. DEFNE. kıyamadım sana diyor. benim istediğim isim olacak yani. ben kabul ettim inatlaşmadım ya oda kıyamamış banaama tek taş gitti heralde neyse çaldırana kadar 3 sene takmıştım fazlasına gerek yok
Eeee kadının fendi iştekızlar size anlatmayı nasıl unuttum ben :) c.tesi düğüne gidecektik ben makyaj yapıyorum eşim geldi yanıma ben ırmaktan başka bi isim buldum dedi. sonra annenin adı mı dedim evet diyor. olmaz dedim. tamam senin annenin annenin adı olsun diyor. dedim ömrleri uzun olsun kendileri taşısınlar isimlerini. sonra dedi yok hepsinden başka isim buldum. DEFNE. kıyamadım sana diyor. benim istediğim isim olacak yani. ben kabul ettim inatlaşmadım ya oda kıyamamış banaama tek taş gitti heralde neyse çaldırana kadar 3 sene takmıştım fazlasına gerek yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?