2015 Temmuz Anneleri

Nice Yıllara ailecek :)) şımar tabi kızzzzz

Kızlar yeni inci 1650 marka emzirme sudyenı aldım 2 tane 2 tanede şahinler emzirme atleti aldım.yeter mı acaba.nbb 10 tane hamıe kılodu aldım 10 tane gecelik aldım(gecelıklerı ucuzdan aldım ondan 10 tane ) :) çorap aldım.

Hayırlı olsun cnm bende alıcamda bedenine karar veremiyorum sen kaç beden aldın emzirme sütyeni

Yok valla ben çok inadım cazgırlığım dan kurtulmak için tamam der her zaman

buda başka taktikmiş herkes kocasını tanıyor işte. sonuça giden yolda herşey mübah. ne istiyorlarsa bizde onu yapıyoruz

Aynen canım , çok çok pratik, herşeyi koyuyorlar valla, tazeledik oluyor.işte mecbur evde birileri olacak ki biz çok kalabalığız, akrabalar filan da hep burda, atılır , çok iyi olur

kalabalıkta iyi oluyor. çabucak hazırlanıp bitiyor.

doğum günün kutlu olsun canım. babasıda şımartsın tabi. çok mu çok hakediyoruz :)

annem kavonozlarada yapıyor canım dediğin gibi konserve. bende kiracıyım ama şuan yerim var. çıkıncada daha küçük eve çıkmam inşallah. istiyorum valla. buzluk cidden hemen doluyor. neler neler var koymak istediğim hamur işinden sebzesine meyvesine kadar. nohutu buğdayı filanda koyunca çok pratik oluyor özellikle çorbalarda.

teşekkür ederim. kimliğe yazılsın rahatlıycam valla :) şu göbekten cinsiyet anlamaca olayı cidden bi alem. insanı şüpheye düşürüyorlar. neyse senin şüphen kalmamış kız olmuş
yaşında
Oo desene herkez heycanli kime gelirse ver yapsin biseycik olmaz :)

yapsın yapsın baya eşya var benim heves hapsini bitirmeye yetmez zaten hayatta en nefret ettiğim ev işi

C cns_2007 hadi aferin kız sana yola getirdin kocişi boşver senin göbişinde ki tek taş yeter

teşekkür ederim efendim. benim pırlantam geliyor evett... ben onu evlilik yıl dönümünde filan da aldırırım bunun geri dönüşü yoktu :)

tokluk diyetle 145-140 oluyor uymazsam fırlıyo tabi 190 a falan geldiği oldu bir kaç kez sana ne dedi endokrinci

benim 50 mg şeker yüklemesinde 160 çıkmıştı tokluk şekerim.
sonra pilavı,makarnayı,ekmeği azalttım.tamamen kesmedim.

tokluk şekerime baktırdıgımda 110 cıktı bu sefer. endokrincim şeker yeme karbonhidrat alabilirsin dedi. bebeğin kilosuda fazla olmadığı için karbonhidrata izin çıktı.
şeker kimseye faydalı değil ne sana ne bebeğe, hiç yeme dedi ama ben dayanmyrm tatlılara :))

bu ara acıkınca elim ayağım titremeye başladı. birden bayılacak gibi oluyorum.çantamda kraker fln taşımaya başladım o yüzden.

Mutlu seneler canım, seneye minik kuşunla kutlarsınız :))

Bak ne guzel inatlasmayinca kıyamamış )) Hep boyle tatlıya bağlansın her konu

çok romantik :) canım erkekler zaten konuşur konusur en son dediğine gelir sevindim senin adına

ya bende ödem şişlik öyle el ayak titreme vs. yok çocuğun kilosu haftasıyla uyumlu çıkıyo bebek etkilenmemiş ama tansiyonumu tetikliyo 14/8 14/9 yani değerlerim hep bebek için güvensiz dedi doktorum başka bi doktor da çok yüksek değil bebek etkilenmiyo diyo bilemedim

çok romantik :) canım erkekler zaten konuşur konusur en son dediğine gelir sevindim senin adına

bide görüyor canım her gün bi yerimizi patlak veriyor. bir bebeği 9 ay taşımak hiç kolay değilmiş. ondan da etkilendi heralde. bu kadar eziyete karşılık anneye hak gördü :)

Ya kızlar aslında insanlar özeniyor , gerçi niyetlerini siz bilirsiniz ama, ben de misal zayıf karnı olmayan gebelere nasıl özeniyorum,Abi'm fil gibisin diyordu ki haklı, sanırım insanlar illa bir yorum gereği duyuyor ama size imreniyorlar demek, ne şanslısının maşallah

sen de haklısın kimlikte görünce kesin oluyor:))aynen ya alem teyzeler kızım doğdu doktora soruyom kız değil mi doktor da dedi sen bize inanmıyor musun?yanlış çıkan oluyormuş dedim öyle şey olmaz o bakmıyordur demişti hatta kızımın doğum videosunda bu konuşmalar mevcut:))) Nasıl etkilemişler beni düşün artık:))

Canım gozun aydın istediğin isim olmuş:)ama anlattığın kadarıyla esin Baya inat etmişti.

evet canım rüşvet filan teklif ediyordu. sizlerede sormuştum herkes kırma madem filan demişti. teşekkür ederim valla hepinize. siz sakinleştirmeseniz belki sarardım iyice defne olacak diye. o zaman olmayabilirdi. burda sakinleşip evde tamam canım deyince böyle oldu

canım öyle bi emin konuşuyorlar ki etkilenmemek ne mümkün video çok hoş olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…