- 21 Mart 2014
- 7.298
- 5.970
- 248
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #53.321
Nice Yıllara ailecek :)) şımar tabi kızzzzzKızlar selammm, geçmişi okuyabildiğim kadar okudum şükür kimsenin çok büyük sıkıntısı yok.. erken gelen bebişte yok maşallah bize.. :) bugün benim doğumgünümmmmm, sabah erkenden oğlişim tekmeleriyle kutladı sağolsunakşama da babasından bir şeyler bekliyorum artık :) şımarmayı hakettim biraz heralde bugün dimi ama
tokluk diyetle 145-140 oluyor uymazsam fırlıyo tabi 190 a falan geldiği oldu bir kaç kez sana ne dedi endokrincicanım tokluğun kaç çıkıyor? bende geçen ölçtürdüm endokrinde
Hayırlı olsun cnm bende alıcamda bedenine karar veremiyorum sen kaç beden aldın emzirme sütyeniKızlar yeni inci 1650 marka emzirme sudyenı aldım 2 tane 2 tanede şahinler emzirme atleti aldım.yeter mı acaba.nbb 10 tane hamıe kılodu aldım 10 tane gecelik aldım(gecelıklerı ucuzdan aldım ondan 10 tane ) :) çorap aldım.
Yok valla ben çok inadım cazgırlığım dan kurtulmak için tamam der her zaman
Aynen canım , çok çok pratik, herşeyi koyuyorlar valla, tazeledik oluyor.işte mecbur evde birileri olacak ki biz çok kalabalığız, akrabalar filan da hep burda, atılır , çok iyi olur
Kızlar selammm, geçmişi okuyabildiğim kadar okudum şükür kimsenin çok büyük sıkıntısı yok.. erken gelen bebişte yok maşallah bize.. :) bugün benim doğumgünümmmmm, sabah erkenden oğlişim tekmeleriyle kutladı sağolsunakşama da babasından bir şeyler bekliyorum artık :) şımarmayı hakettim biraz heralde bugün dimi ama
aynen ben de istiyorum ama kiradayım diye de fazla eşya istemiyorum. ama buzolabımın buzluğu da hemen doluyor. yaz meyveleri ve sebzelerinden koymayı çok istiyorum. börek, sarma sarıp koymak istiyorum. ihtiyaç halinde kurtarıcı oluyor.
nırım biraz daha bekleyeceğim.
domates çok sulanıyor buzluktan çıkınca, geçen yaz robottan geçirip küçük poşetlerde atmıştım ama çıkınca yarıya indi. konserve daha iyi oluyor sanki.
hiç şansları yok minik totişlerin:)) aşırı zayıf olunca kilo alımı daha fazla oluyor canım.O ultrason teyzeler kızımda iken çok vardı bu kesin erkek kızım ne kızı erkek bebek karnı var sende yok teyze kız diyorum yanlış görmüş o doktor derlerdi:)) 6 yaşında koca kız oldu şimdi:)
hadi gözün aydın senin istediğin olmuş.işi biliyorsun inatlaşmadan kazanmışsın tebrik ederim
Oo desene herkez heycanli kime gelirse ver yapsin biseycik olmaz :)
tokluk diyetle 145-140 oluyor uymazsam fırlıyo tabi 190 a falan geldiği oldu bir kaç kez sana ne dedi endokrinci
Mutlu seneler canım, seneye minik kuşunla kutlarsınız :))Kızlar selammm, geçmişi okuyabildiğim kadar okudum şükür kimsenin çok büyük sıkıntısı yok.. erken gelen bebişte yok maşallah bize.. :) bugün benim doğumgünümmmmm, sabah erkenden oğlişim tekmeleriyle kutladı sağolsunakşama da babasından bir şeyler bekliyorum artık :) şımarmayı hakettim biraz heralde bugün dimi ama
kızlar size anlatmayı nasıl unuttum ben :) c.tesi düğüne gidecektik ben makyaj yapıyorum eşim geldi yanıma ben ırmaktan başka bi isim buldum dedi. sonra annenin adı mı dedim evet diyor. olmaz dedim. tamam senin annenin annenin adı olsun diyor. dedim ömrleri uzun olsun kendileri taşısınlar isimlerini. sonra dedi yok hepsinden başka isim buldum. DEFNE. kıyamadım sana diyor. benim istediğim isim olacak yani. ben kabul ettim inatlaşmadım ya oda kıyamamış banaama tek taş gitti heralde neyse çaldırana kadar 3 sene takmıştım fazlasına gerek yok
doğum günün kutlu olsun canımbugün benim doğumgünümmmmm, sabah erkenden oğlişim tekmeleriyle kutladı sağolsunakşama da babasından bir şeyler bekliyorum artık :) şımarmayı hakettim biraz heralde bugün dimi ama
Cnm ben deneyerek aldım.yeni ıncıde göğüs ve sırt bedeni ayrıymıs.bana 95D oldu.bence bu tur şeyleri deneyerek al hamile kamadan önce 85b oluuyordu çünkü.Hayırlı olsun cnm bende alıcamda bedenine karar veremiyorum sen kaç beden aldın emzirme sütyeni
Bak ne guzel inatlasmayinca kıyamamış)) Hep boyle tatlıya bağlansın her konu
çok romantik :) canım erkekler zaten konuşur konusur en son dediğine gelir sevindim senin adınakızlar size anlatmayı nasıl unuttum ben :) c.tesi düğüne gidecektik ben makyaj yapıyorum eşim geldi yanıma ben ırmaktan başka bi isim buldum dedi. sonra annenin adı mı dedim evet diyor. olmaz dedim. tamam senin annenin annenin adı olsun diyor. dedim ömrleri uzun olsun kendileri taşısınlar isimlerini. sonra dedi yok hepsinden başka isim buldum. DEFNE. kıyamadım sana diyor. benim istediğim isim olacak yani. ben kabul ettim inatlaşmadım ya oda kıyamamış banaama tek taş gitti heralde neyse çaldırana kadar 3 sene takmıştım fazlasına gerek yok
ya bende ödem şişlik öyle el ayak titreme vs. yok çocuğun kilosu haftasıyla uyumlu çıkıyo bebek etkilenmemiş ama tansiyonumu tetikliyo 14/8 14/9 yani değerlerim hep bebek için güvensiz dedi doktorum başka bi doktor da çok yüksek değil bebek etkilenmiyo diyo bilemedimbenim 50 mg şeker yüklemesinde 160 çıkmıştı tokluk şekerim.
sonra pilavı,makarnayı,ekmeği azalttım.tamamen kesmedim.
tokluk şekerime baktırdıgımda 110 cıktı bu sefer. endokrincim şeker yeme karbonhidrat alabilirsin dedi. bebeğin kilosuda fazla olmadığı için karbonhidrata izin çıktı.
şeker kimseye faydalı değil ne sana ne bebeğe, hiç yeme dedi ama ben dayanmyrm tatlılara :))
bu ara acıkınca elim ayağım titremeye başladı. birden bayılacak gibi oluyorum.çantamda kraker fln taşımaya başladım o yüzden.
Cnm senin doğum şeklin belli oldu mu?doğum günün kutlu olsun canımailenle nice mutlu senelere
çok romantik :) canım erkekler zaten konuşur konusur en son dediğine gelir sevindim senin adına
Canım gozun aydın istediğin isim olmuş:)ama anlattığın kadarıyla esin Baya inat etmişti.evet canım ya aslında anlaşmak çok zor değilde bizde yokuşa sürüyoruz bazen işleri.
Ya kızlar aslında insanlar özeniyor , gerçi niyetlerini siz bilirsiniz ama, ben de misal zayıf karnı olmayan gebelere nasıl özeniyorum,Abi'm fil gibisin diyordu ki haklı, sanırım insanlar illa bir yorum gereği duyuyor ama size imreniyorlar demek, ne şanslısının maşallahAynen canm oyle :)) dun esmn akrbsna gittik hic belli olmyr arkdn hamile oldgn dio sadece gobek yaptm daha ne dedm :) kiskanyrm dedi resmen bende sakayla karsk catla dedm :))) simdi bunlarda kesin yorum yaoar klasik zaten alstm ben :) sen naslsn cnm ne zmn cikyrsn izne
sen de haklısın kimlikte görünce kesin oluyor:))aynen ya alem teyzeler kızım doğdu doktora soruyom kız değil mi doktor da dedi sen bize inanmıyor musun?yanlış çıkan oluyormuş dedim öyle şey olmaz o bakmıyordur demişti hatta kızımın doğum videosunda bu konuşmalar mevcut:))) Nasıl etkilemişler beni düşün artık:))teşekkür ederim. kimliğe yazılsın rahatlıycam valla :) şu göbekten cinsiyet anlamaca olayı cidden bi alem. insanı şüpheye düşürüyorlar. neyse senin şüphen kalmamış kız olmuş
yaşında
Canım gozun aydın istediğin isim olmuş:)ama anlattığın kadarıyla esin Baya inat etmişti.
sen de haklısın kimlikte görünce kesin oluyor:))aynen ya alem teyzeler kızım doğdu doktora soruyom kız değil mi doktor da dedi sen bize inanmıyor musun?yanlış çıkan oluyormuş dedim öyle şey olmaz o bakmıyordur demişti hatta kızımın doğum videosunda bu konuşmalar mevcut:))) Nasıl etkilemişler beni düşün artık:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?