2015 Temmuz Anneleri

Kızlar çook ağırlaştım, yürüyüşü yarım saat otur kalk, zor yapıyrm ama doktorum bırakma sakın , doğumda çok faydasını göreceksin diyor,ki dediği doğru, dışarda yürüyüp, yorulup eve gelip duş almak çok sakinleştiriyır,bakalım sıkça dişimizi,kılar ben çok aşırlaştım,hemen yoruluyorum.daha ufak tefeğimi alamadım,bez, ped, parfüm , filan almam Kazım kendime

Kızlar size birşey danışcam.. eşim akşam için yemeğe çıkalım demişti, yakınlarda ki turistik bir yere güzel bir restauranta gidelim diyordu. annem de akşama birlikte yemek yiyelim diyor, ben de belli olmaz eşim de şuraya gidebiliriz diyodu dedim. olmazsa beraber gideriz bakalım falan dedim geçiştirdim. ama annem de sanki bizimle gitmek istiyor gibi davrandı. Eşim bana bıraktı ama ben sanki başbaşa gitsek daha ii olur gibi düşünüyorum, sonuçta başbaşa geçireceğimiz son zamanlarımız doğumdan sonra baya bir curcuna olacak malum.. ama annemi de kırmak istemiyorum, napsam nasıl bir dille söylesem? yada kırmamak için beraber mi gitsek? bilememdim, bana bir akıl verin..

Bence bu akşam annene gidin yarında esinle basbabasa gidin.çünkü artık demişsin annene sende gelirsin diye.o yüzden bu akşam giderseniz mecbur çağırmak zorunda kalırsın cnm:)

Aman canım eşinle git dönüştede tatlı alın çaya ona gidin.

Kızlar emzirme sütyeni bence 6 taneden az almayın yazın sıcağında Göğüs altlarınız çok terliycek emzirirken ayrı terleniyor zaten.

eşinle başbaşa gidin canım. artık çoook arasınız bu günleri. şeymasevdenin dediği gibi pastayıda annenlerde yersiniz. eşinde ilerde başına kakabilir sana sürpriz yapalım dedik annemde gelsin dedin diye. ben kesin derdim

Kızlar emzirme sütyeni bence 6 taneden az almayın yazın sıcağında Göğüs altlarınız çok terliycek emzirirken ayrı terleniyor zaten.

ben daha hiç almadım yaa daha büyürlemi bilemedim. mayanın doğurunca büyümüş. ne yapsamki ya

aynen kesin derdim bende

Ben doktora kendim sordum ultrasonda kafasına bakarken Baya aşağıdan tuttu ultrasonu dedim kafası oradamı evet donmuş dedi bana.

ben ayrıca sormadım canım, sonuçta tekrar yukarıda dönebilir. son raddeye gelince doğum pozisyonunda olması önemli. inş geri dönmez seninki doğum pozisyonunda kalır. bu hafta bende gittiğimde bakar söyler belki. inş normal doğum için herşey yolundadır benimde.

Ben olsam kesinlikle anneciğimi kırmam, tamam anlayış gösterir ama, şimdi bende gebeyim ya daha farklı bakıyrm bazı şeylere, benim üzerimde eşimden önce onun hakkı var eşimle başbaşa, evimizde De bişiler yapabiliriz, gece

Kizlar bu bebek icin tirnak makasi fln alicamda set seklinde olan varmiydi .ne diyerek alayim eczaneden

Kızlar nasılsınız? Dünden beri doğum yapan yok galiba şöyle bi göz attimda :)
Dün akşam dugundeydik kızım fazla gürültüden rahatsız oldu galiba tekmeleyip durdu. Benim gibi düğüne gidip böyle bir sey yasayan oldu mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…