- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #53.341
canım öyle bi emin konuşuyorlar ki etkilenmemek ne mümkün video çok hoş olmuş
Cnm senin doğum şeklin belli oldu mu?
doktopr henuz dönmedi mı dedi?bizim doktor donmuş dedi bize.daha dönüp dönmediğine bakılmadı canım. bu muayenemde bakar dönmüş mü diye.
doğum şeklini konuşmadık o yüzden. 36,37 ye kadar dönebilir diye biliyorum. kesin bir şey şimdi belli olmaz.
hayır :)) dönüp dönülmediğine bakılmadı yazdım canım :)) dönmedi demedi.doktopr henuz dönmedi mı dedi?bizim doktor donmuş dedi bize.
Ben doktora kendim sordum ultrasonda kafasına bakarken Baya aşağıdan tuttu ultrasonu dedim kafası oradamı evet donmuş dedi bana.hayır :)) dönüp dönülmediğine bakılmadı yazdım canım :)) dönmedi demedi.
Bence bu akşam annene gidin yarında esinle basbabasa gidin.çünkü artık demişsin annene sende gelirsin diye.o yüzden bu akşam giderseniz mecbur çağırmak zorunda kalırsın cnm:)Kızlar size birşey danışcam.. eşim akşam için yemeğe çıkalım demişti, yakınlarda ki turistik bir yere güzel bir restauranta gidelim diyordu. annem de akşama birlikte yemek yiyelim diyor, ben de belli olmaz eşim de şuraya gidebiliriz diyodu dedim. olmazsa beraber gideriz bakalım falan dedim geçiştirdim. ama annem de sanki bizimle gitmek istiyor gibi davrandı. Eşim bana bıraktı ama ben sanki başbaşa gitsek daha ii olur gibi düşünüyorum, sonuçta başbaşa geçireceğimiz son zamanlarımız doğumdan sonra baya bir curcuna olacak malum.. ama annemi de kırmak istemiyorum, napsam nasıl bir dille söylesem? yada kırmamak için beraber mi gitsek? bilememdim, bana bir akıl verin..
Aman canım eşinle git dönüştede tatlı alın çaya ona gidin.Kızlar size birşey danışcam.. eşim akşam için yemeğe çıkalım demişti, yakınlarda ki turistik bir yere güzel bir restauranta gidelim diyordu. annem de akşama birlikte yemek yiyelim diyor, ben de belli olmaz eşim de şuraya gidebiliriz diyodu dedim. olmazsa beraber gideriz bakalım falan dedim geçiştirdim. ama annem de sanki bizimle gitmek istiyor gibi davrandı. Eşim bana bıraktı ama ben sanki başbaşa gitsek daha ii olur gibi düşünüyorum, sonuçta başbaşa geçireceğimiz son zamanlarımız doğumdan sonra baya bir curcuna olacak malum.. ama annemi de kırmak istemiyorum, napsam nasıl bir dille söylesem? yada kırmamak için beraber mi gitsek? bilememdim, bana bir akıl verin..
Kızlar size birşey danışcam.. eşim akşam için yemeğe çıkalım demişti, yakınlarda ki turistik bir yere güzel bir restauranta gidelim diyordu. annem de akşama birlikte yemek yiyelim diyor, ben de belli olmaz eşim de şuraya gidebiliriz diyodu dedim. olmazsa beraber gideriz bakalım falan dedim geçiştirdim. ama annem de sanki bizimle gitmek istiyor gibi davrandı. Eşim bana bıraktı ama ben sanki başbaşa gitsek daha ii olur gibi düşünüyorum, sonuçta başbaşa geçireceğimiz son zamanlarımız doğumdan sonra baya bir curcuna olacak malum.. ama annemi de kırmak istemiyorum, napsam nasıl bir dille söylesem? yada kırmamak için beraber mi gitsek? bilememdim, bana bir akıl verin..
Kızlar emzirme sütyeni bence 6 taneden az almayın yazın sıcağında Göğüs altlarınız çok terliycek emzirirken ayrı terleniyor zaten.
eşinle başbaşa gidin canım. artık çoook arasınız bu günleri. şeymasevdenin dediği gibi pastayıda annenlerde yersiniz. eşinde ilerde başına kakabilir sana sürpriz yapalım dedik annemde gelsin dedin diye. ben kesin derdim
Benim hiç büyümedi hep 75 her ihtimale karşı 80 aldım onlarda bol bol oluyoben daha hiç almadım yaa daha büyürlemi bilemedim. mayanın doğurunca büyümüş. ne yapsamki ya
Ben doktora kendim sordum ultrasonda kafasına bakarken Baya aşağıdan tuttu ultrasonu dedim kafası oradamı evet donmuş dedi bana.
Ben olsam kesinlikle anneciğimi kırmam, tamam anlayış gösterir ama, şimdi bende gebeyim ya daha farklı bakıyrm bazı şeylere, benim üzerimde eşimden önce onun hakkı varKızlar size birşey danışcam.. eşim akşam için yemeğe çıkalım demişti, yakınlarda ki turistik bir yere güzel bir restauranta gidelim diyordu. annem de akşama birlikte yemek yiyelim diyor, ben de belli olmaz eşim de şuraya gidebiliriz diyodu dedim. olmazsa beraber gideriz bakalım falan dedim geçiştirdim. ama annem de sanki bizimle gitmek istiyor gibi davrandı. Eşim bana bıraktı ama ben sanki başbaşa gitsek daha ii olur gibi düşünüyorum, sonuçta başbaşa geçireceğimiz son zamanlarımız doğumdan sonra baya bir curcuna olacak malum.. ama annemi de kırmak istemiyorum, napsam nasıl bir dille söylesem? yada kırmamak için beraber mi gitsek? bilememdim, bana bir akıl verin..
evdede yok canım telefonuma int alıcamahh şu patronlar evdede mi yok cnm izne cıkınca nasl haber alcz sendn merak edrz ki
bende aynı senın gibiyim canım 75 normalde 80 aldım. çokda büyümediBenim hiç büyümedi hep 75 her ihtimale karşı 80 aldım onlarda bol bol oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?