2015 Temmuz Anneleri

aynen canım bende çok ağırlaştım.önceden 1 saat yürüyodum günlük şimdi hiç çıkamıyorum.çunku hemen yoruluyorum.aslında su anda çok önemli yürüyüş.normal doğum için ama elimden geldiğince çıkmaya çalışıyorum yinede ama kısa yürüyüşler

Bence bu akşam annene gidin yarında esinle basbabasa gidin.çünkü artık demişsin annene sende gelirsin diye.o yüzden bu akşam giderseniz mecbur çağırmak zorunda kalırsın cnm:)

Aman canım eşinle git dönüştede tatlı alın çaya ona gidin.

ben de aslında başbaşa gitmek istiyorum ama son zamanlarda da hep annem yanımdaydı ya, sanki işim düşünce gidiyormuşum işime gelmeyince onları saf dışı bırakıyormuşum gibi olur diye direkt söyleyemedim. ama bi tarfatan da ne istiyorsam onu yapasım var.. ne desem sizce? kıvırsam? eşim rezervasyon yaptırmış falan desem bu sefer de ona karşı mı tepki oluşur bilemedim.

bana oldu canm çok sesden etkılenıyorlar eve gidene kadar durmamıştı.

bence eşinle git canım yakın bi zamandada annenle gidersin.

Kızlae birşey soracam benim için önemli bulundugum ilçede nst cekemediler merkeze gidecem ama yarın
Ulteasonda suyun azalmıs birkaç güne git nst cektir dedi kadın
Yapabileceğimiz birşey varmı suyu arttırmak için yardım edrrmisiniz
Tşk

Cnm bi kac yerde gormustum bol su icin diyolrmis bide havuc suyu dite onumustum ama ne kdr dogru bilmiyorum

Doktor bana bol bol su ic demişticcanım.

Canim anneme soylerim, dogum oncesi sürpriz yapmis basbasa yemek icin, kırmak istemiyorum onu derim )) Yarin aksam size gelelim derim, zaten annenin mutlu olması lazim kocan sana sürpriz yapio diye...

Internetten baktin mi set halinde var ama eczanelerde olur mu bilmem daha ben onu da almadim nerdeyse hicbirseyimiz yok
Bmmde yok canim bakiyom netten.gogis kalkani gogus pedi pisik kremimiz fln hic biseyimiz yok .ay bn ne tembelim ancak cantasi hazr bezi yok en son al demisti ebe.hasta bezi fln alcm.

Kızlar çok soru dum ama son eksikleri tamamlamaya çalışıyorum.. bu anne sütünü artırıcı çay yada içecek olarak ne aldınız? lactamil var, humana var, kafam karıştı.
Ben humanayı cok tavsiye edeni duydum canim onu alicam bide rezene cayi ve üzüm suyunu cok tavsiye ediyorlar hepsini denemeyi dusunuyoeum araliklarla hangisi daha faydali olursa onunla devem.edecem cnm.

Kizlar mayanin onerdigi MI göğsü acik korsem geldi.yalniz dehsete kapildim cok minnak icine nasi sigicam?sigdim diyelim nasi durucam bilemedim.gozum korktu biraz.hamile kalmadan once 40 bedendim.korseyi L beden aldim.L bedende 44-48 beden yaziyor.bakin defactodan alip şimdi giydiğim L beden bi badimin ustune koyup resim cektim

Eklentiler

• 20150615_152745.webp
    29,4 KB · Görüntüleme: 115
MErhaba kızlar
Yerime bakacak bir personel getirilmişti. Onunla uğraşmaktan size bakamıyordum. ZAten dengesizin tekiydi. Bugün gönderildi. İnsanlara iyilik hiç yaramıyor yahu hep sizi pişman ettiriyorlar

aynen kesin derdim bende

fenayız biz biraz galiba

Benim hiç büyümedi hep 75 her ihtimale karşı 80 aldım onlarda bol bol oluyo

ya benim şuan eski sütyenler ucunu kapatıyor sadece. 2 beden büyüdü. daha büyür mü bilemedim. sen önceden biliyrsun kendini ya avantajlısın.

canım sen annene söyle rezervayonun olduğunu. sürpriz yapmı bozmayayım akşamda sen çay koy biz uğrayacaz de. benim annem bozulmazdı sanki böyle desem. sen anneni daha iyi tanırısın

canım ya ikisini üst üste görünce kahkahayı bastım valla o L ise bu ne bende 42 kilo hamile kaldım. s alacaktım. o artık kıl gibi bişeydir. iyi ki koymuşsun. M mi alsam bende

MErhaba kızlar
Yerime bakacak bir personel getirilmişti. Onunla uğraşmaktan size bakamıyordum. ZAten dengesizin tekiydi. Bugün gönderildi. İnsanlara iyilik hiç yaramıyor yahu hep sizi pişman ettiriyorlar

ay canım aynı şey başıma geldi. yerime bakacak kişiyi 1 aydır yetiştiriyordum. başka pozisyonda açık oldu. geri aldılar. neyseki yinede o bakacakmış. ama benim yanıma gelen problemli değildi Allahtan. insanlar nankör yaaa. hamile halinle bide nelerle uğraşıyorsun

Valla cnm benim sağım solum belli omaz korkarsam sezaryam çığlıkları atabılırım:)
Kizlar bu bebek icin tirnak makasi fln alicamda set seklinde olan varmiydi .ne diyerek alayim eczaneden
Cnm ben set almadım tek aldım.
Cnm benim kızım kalabalık ortamda konuşmada bile cosuyor:)
cnm senin doğum Baya yakın bu durumlarda yakınsa doğum bebegı dogurtuyorlar genelde.ama bence sen tam teçhizatlı bir hastaneye git cnm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…