- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #53.361
aynen canım bende çok ağırlaştım.önceden 1 saat yürüyodum günlük şimdi hiç çıkamıyorum.çunku hemen yoruluyorum.aslında su anda çok önemli yürüyüş.normal doğum için ama elimden geldiğince çıkmaya çalışıyorum yinede ama kısa yürüyüşlerKızlar çook ağırlaştım, yürüyüşü yarım saat otur kalk, zor yapıyrm ama doktorum bırakma sakın , doğumda çok faydasını göreceksin diyor,ki dediği doğru, dışarda yürüyüp, yorulup eve gelip duş almak çok sakinleştiriyır,bakalım sıkça dişimizi,kılar ben çok aşırlaştım,hemen yoruluyorum.daha ufak tefeğimi alamadım,bez, ped, parfüm , filan almam Kazım kendime
Bence bu akşam annene gidin yarında esinle basbabasa gidin.çünkü artık demişsin annene sende gelirsin diye.o yüzden bu akşam giderseniz mecbur çağırmak zorunda kalırsın cnm:)
Aman canım eşinle git dönüştede tatlı alın çaya ona gidin.
eşinle başbaşa gidin canım. artık çoook arasınız bu günleri. şeymasevdenin dediği gibi pastayıda annenlerde yersiniz. eşinde ilerde başına kakabilir sana sürpriz yapalım dedik annemde gelsin dedin diye. ben kesin derdim
ben de aslında başbaşa gitmek istiyorum ama son zamanlarda da hep annem yanımdaydı ya, sanki işim düşünce gidiyormuşum işime gelmeyince onları saf dışı bırakıyormuşum gibi olur diye direkt söyleyemedim. ama bi tarfatan da ne istiyorsam onu yapasım var.. ne desem sizce? kıvırsam? eşim rezervasyon yaptırmış falan desem bu sefer de ona karşı mı tepki oluşur bilemedim.Ben olsam kesinlikle anneciğimi kırmam, tamam anlayış gösterir ama, şimdi bende gebeyim ya daha farklı bakıyrm bazı şeylere, benim üzerimde eşimden önce onun hakkı vareşimle başbaşa, evimizde De bişiler yapabiliriz, gece
Set derken nasıl oluyo ki ben bi tane Tırnak makası aldım bebedorun marketteki bebedor stantlarında bile oluyo.Kizlar bu bebek icin tirnak makasi fln alicamda set seklinde olan varmiydi .ne diyerek alayim eczaneden
bana oldu canm çok sesden etkılenıyorlar eve gidene kadar durmamıştı.Kızlar nasılsınız? Dünden beri doğum yapan yok galiba şöyle bi göz attimda :)
Dün akşam dugundeydik kızım fazla gürültüden rahatsız oldu galiba tekmeleyip durdu. Benim gibi düğüne gidip böyle bir sey yasayan oldu mu?
Büyümüyor ya benim kızlarda da hep böyle kaldı emzirdiğimde debende aynı senın gibiyim canım 75 normalde 80 aldım. çokda büyümedi
bence eşinle git canım yakın bi zamandada annenle gidersin.ben de aslında başbaşa gitmek istiyorum ama son zamanlarda da hep annem yanımdaydı ya, sanki işim düşünce gidiyormuşum işime gelmeyince onları saf dışı bırakıyormuşum gibi olur diye direkt söyleyemedim. ama bi tarfatan da ne istiyorsam onu yapasım var.. ne desem sizce? kıvırsam? eşim rezervasyon yaptırmış falan desem bu sefer de ona karşı mı tepki oluşur bilemedim.
Burda bi ark.gordum ama kim unuttum.icinde burun aspratoru flnda vardi ondan alayim dedim ama olmadi bnde tek alirimSet derken nasıl oluyo ki ben bi tane Tırnak makası aldım bebedorun marketteki bebedor stantlarında bile oluyo.
Cnm bi kac yerde gormustum bol su icin diyolrmis bide havuc suyu dite onumustum ama ne kdr dogru bilmiyorumKızlae birşey soracam benim için önemli bulundugum ilçede nst cekemediler merkeze gidecem ama yarın
Ulteasonda suyun azalmıs birkaç güne git nst cektir dedi kadın
Yapabileceğimiz birşey varmı suyu arttırmak için yardım edrrmisiniz
Tşk
Doktor bana bol bol su ic demişticcanım.Kızlae birşey soracam benim için önemli bulundugum ilçede nst cekemediler merkeze gidecem ama yarın
Tşk
Internetten baktin mi set halinde var ama eczanelerde olur mu bilmem daha ben onu da almadim nerdeyse hicbirseyimiz yokBurda bi ark.gordum ama kim unuttum.icinde burun aspratoru flnda vardi ondan alayim dedim ama olmadi bnde tek alirim
Kızlar size birşey danışcam.. eşim akşam için yemeğe çıkalım demişti, yakınlarda ki turistik bir yere güzel bir restauranta gidelim diyordu. annem de akşama birlikte yemek yiyelim diyor, ben de belli olmaz eşim de şuraya gidebiliriz diyodu dedim. olmazsa beraber gideriz bakalım falan dedim geçiştirdim. ama annem de sanki bizimle gitmek istiyor gibi davrandı. Eşim bana bıraktı ama ben sanki başbaşa gitsek daha ii olur gibi düşünüyorum, sonuçta başbaşa geçireceğimiz son zamanlarımız doğumdan sonra baya bir curcuna olacak malum.. ama annemi de kırmak istemiyorum, napsam nasıl bir dille söylesem? yada kırmamak için beraber mi gitsek? bilememdim, bana bir akıl verin..
Bmmde yok canim bakiyom netten.gogis kalkani gogus pedi pisik kremimiz fln hic biseyimiz yok .ay bn ne tembelim ancak cantasi hazr bezi yok en son al demisti ebe.hasta bezi fln alcm.Internetten baktin mi set halinde var ama eczanelerde olur mu bilmem daha ben onu da almadim nerdeyse hicbirseyimiz yok
Ben humanayı cok tavsiye edeni duydum canim onu alicam bide rezene cayi ve üzüm suyunu cok tavsiye ediyorlar hepsini denemeyi dusunuyoeum araliklarla hangisi daha faydali olursa onunla devem.edecem cnm.Kızlar çok soru dum ama son eksikleri tamamlamaya çalışıyorum.. bu anne sütünü artırıcı çay yada içecek olarak ne aldınız? lactamil var, humana var, kafam karıştı.
MErhaba kızlar@icell_84 yazıyorda ben mi göremiyorum.sebebiumut sizlerden haber bekliyoruz ama böyle ani kayboluşlar doğurdu mu acaba dedirtior artık :) @Gizemm59 tatil iyi geldi heralde daha uyanmadı galiba. işte olsa çoktaan yazmıştı :)
aynen kesin derdim bende
Benim hiç büyümedi hep 75 her ihtimale karşı 80 aldım onlarda bol bol oluyo
ben de aslında başbaşa gitmek istiyorum ama son zamanlarda da hep annem yanımdaydı ya, sanki işim düşünce gidiyormuşum işime gelmeyince onları saf dışı bırakıyormuşum gibi olur diye direkt söyleyemedim. ama bi tarfatan da ne istiyorsam onu yapasım var.. ne desem sizce? kıvırsam? eşim rezervasyon yaptırmış falan desem bu sefer de ona karşı mı tepki oluşur bilemedim.
Kizlar mayanin onerdigi MI göğsü acik korsem geldi.yalniz dehsete kapildimcok minnak icine nasi sigicam?sigdim diyelim nasi durucam bilemedim.gozum korktu biraz.hamile kalmadan once 40 bedendim.korseyi L beden aldim.L bedende 44-48 beden yaziyor.bakin defactodan alip şimdi giydiğim L beden bi badimin ustune koyup resim cektim
MErhaba kızlar
Yerime bakacak bir personel getirilmişti. Onunla uğraşmaktan size bakamıyordum. ZAten dengesizin tekiydi. Bugün gönderildi. İnsanlara iyilik hiç yaramıyor yahu hep sizi pişman ettiriyorlar
Valla cnm benim sağım solum belli omaz korkarsam sezaryam çığlıkları atabılırım:)ben ayrıca sormadım canım, sonuçta tekrar yukarıda dönebilir. son raddeye gelince doğum pozisyonunda olması önemli. inş geri dönmez seninki doğum pozisyonunda kalır. bu hafta bende gittiğimde bakar söyler belki. inş normal doğum için herşey yolundadır benimde.
Cnm ben set almadım tek aldım.Kizlar bu bebek icin tirnak makasi fln alicamda set seklinde olan varmiydi .ne diyerek alayim eczaneden
Cnm benim kızım kalabalık ortamda konuşmada bile cosuyor:)Kızlar nasılsınız? Dünden beri doğum yapan yok galiba şöyle bi göz attimda :)
Dün akşam dugundeydik kızım fazla gürültüden rahatsız oldu galiba tekmeleyip durdu. Benim gibi düğüne gidip böyle bir sey yasayan oldu mu?
cnm senin doğum Baya yakın bu durumlarda yakınsa doğum bebegı dogurtuyorlar genelde.ama bence sen tam teçhizatlı bir hastaneye git cnm.Kızlae birşey soracam benim için önemli bulundugum ilçede nst cekemediler merkeze gidecem ama yarın
Tşk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?