2015 Temmuz Anneleri

Bir hafta ileride veya geride olmasına normal diyor doktorlar, moralini bozma annesi seninki hızlı gelişiyo demek ki :)
Çok teşekkürler kızlar nasıl rahatladım anlatamam çünkü dünden beri , mırelsizdim, bir tanıdığımızın bebeği gelişimi çok ileride diye sınlandırlar gebeliği , demek onun başka bişimiş

Ben de daha evvel yaşamıştım bu ikinci kaybım. 8+4'teydim. Fakat 7 haftalıkken durmuş zaten...
Allah kimseye yaşatmasın
Canım arkadaşım, seni en iyi anlayanlardanım inan bana defalarca 5 kez geldi başıma, sonuncusunda 2 ay işe gidemedim, kafayı yiyecektim, allahım isyan etmiyorum ; ama o zaman verdiğini alacaksan verme , artık dayanacak gücüm kalmadı demiştim, her ne olursa tabiki yüce mevladan , ama Hz, Ömer'in evlatlarını kaybettiğinde dediği gibi üzüntüm sana isyandan değil evladıma olan sevgimden, sadece rahimde de olsa anne üzülüyor ,toparlan ve hiç ara verme, üzülmek bir işe yaramıyor, yarasa bana yarardı

Gelisimi ileride diye gebelik sonlandirilmasini ilk defa duydum canim cok ilgincmis.. Bebegin ultrasonda cikan haftasini kafana takma canim ben gecen hafta gittigimde 8+3 cikti yani son adet tarihine gore 4 gun ilerideydi bugun gittim 8+4 gunluk cikti simdide sonnadet tarihimden 3 gun geri demem o ki makinadan makinayada fark ediyor rakamlara pek takilma canim :)

Merhaba kizlarr. Bugun 7 aylik hamis bir arkadasimla bebegi icin alisveris yaptik. Neler neler vardi öyle sevdim ki hepsini. Bebegimin cinsiyeti belli olsa bende bir şey alırdım :) inşallah bizde yaşarız o günleri :)

Olmustur buyuk ihtimalle canım bende cok sasırdım böyle hızlı olmasına bende pek bşrşey alamıyorum cunku ama bi kac gündür iyiyim şükür
Sen cinsiyeti ne hissediyorsun

Ben ve esim kiz hissediyoruz hatta herseyde kizim kizim diye geciyor :) bakalim saglikli olsun da ,sen peki ?

Canım bu ikinci kaybınmış,bence biran önce kan pıhtılaşma testini yaptır.Benimde 2 kaybım var,kan pıhtılaşması çıktı.
canım dr. 200 lük verdi bana iğneyi kafama şimdi de o takılıyor acaba yeterli mi diye haftaya tekrar gideceğim bakalım ne olacak artıracak mı bilmiyorum birde karnım mosmor oldu kollarımda morarmak üzere sende de oluyor mu

Canim 5 kez olmus srnde sebep neydi benim ilki oyle oldu simdide dua ediyorum Allah yardimcimiz olsun hersey normal bende ama kismet degil demekki

[QUOTE="ciftekubebeğim.inşallah 062, member: 5182sürmez.lar ne istiyorsunuz başka.ne güzel iste mideniz bulanmiyor.ben ayağa kalkamiyorum.hicbisey yiyemiyorum.habire serum.iğne.sevinin ne guzel[/QUOTE]

Zavalli kader arkadaşımmm muhtemel doğum tarihimiz aynii ve bende ayni durumdayimm cocuk serum manyaa oldu hastaneye yattim yine...
ilk bebisin mi bu? Benim 5 yaşında kizim war onda da boyleydim 14. Haftadan sora azalip bitmişti umarım bu sefer daha erken geçer..[/QUOTE]
Evet canim ilk bebegim.insallah 14.haftaya kadar surmez.cok

Canim 5 kez olmus srnde sebep neydi benim ilki oyle oldu simdide dua ediyorum Allah yardimcimiz olsun hersey normal bende ama kismet degil demekki
benimde 3 kaybım var bu 4. gebeliğim canım inan bende korkuyorum bende kan pıhtılaşması çıktı iğnelerle doğacak inşallah seninle de günlerimiz yakın gördün mü kalp atışını

Canım eğer bebeğinde bir sıkıntı yoksa yeterli geliyor demektir.Bende 3 kere morarma oldu onunda sebebini buldum :) Eğer iğneyi batıracağımız yeri çok sıkarsak iki parmağımızla o zaman o kısım morarıyor.Ama fazla sıkmayıp hafif tutarsak ve iğneyi hızlı batırıp ağır enjekte edersek hiçbir iz olmuyor,ne morarma ne beze ne başka bir şey.Şimdilik karnımdan başka yere vurulmuyorum çünkü ileride karın gerildikçe kola,bacağa başlarız.Şimdiden oraları tahriş etmeyelim diyorum :)

Canim doktor banada verdi bugün kullanmaya basladim.

[QUOTE="yeni1mucize, post: 38239607, member: 627329şükür.antilardn iki kilo vermisim..Yarin kontrolumuz var guzel haberler alirim ins...[/QUOTE]
Bende 3 kilo vermisim.ama bebisim gayet iyi allaha sukur

Ben de daha evvel yaşamıştım bu ikinci kaybım. 8+4'teydim. Fakat 7 haftalıkken durmuş zaten...
Allah kimseye yaşatmasın
Canım çok üzüldüm çok geçmiş olsun.Kendini toparla gerekli test ve tetkikleri yaptır hemen belki kan pıhtılaşması vardır sende de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…