- 26 Mart 2011
- 4.183
- 1.605
- 448
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #5.341
Canım çok üzüldüm.Rabbim tez zamanda aratmadan hayırlı sağlıklı hamilelikler nasip etsin inşaAllah.Evladın cennette şefahatçi olsun sana.Kızlar benim bebeğimin kalbi durmuş. Yarın aldıracağım. Aranızdan ayrılıyorum maalesef
Rabbim sizlere yaşatmasın...
Ben de daha evvel yaşamıştım bu ikinci kaybım. 8+4'teydim. Fakat 7 haftalıkken durmuş zaten...allah yardımcın olsun canım bende yaşadım çok zor allah sabır versin kaç haftalıktın
Çok teşekkürler kızlar nasıl rahatladım anlatamam çünkü dünden beri , mırelsizdim, bir tanıdığımızın bebeği gelişimi çok ileride diye sınlandırlar gebeliği , demek onun başka bişimişBir hafta ileride veya geride olmasına normal diyor doktorlar, moralini bozma annesi seninki hızlı gelişiyo demek ki :)
Canım arkadaşım, seni en iyi anlayanlardanım inan bana defalarca 5 kez geldi başıma, sonuncusunda 2 ay işe gidemedim, kafayı yiyecektim, allahım isyan etmiyorum ; ama o zaman verdiğini alacaksan verme , artık dayanacak gücüm kalmadı demiştim, her ne olursa tabiki yüce mevladan , ama Hz, Ömer'in evlatlarını kaybettiğinde dediği gibi üzüntüm sana isyandan değil evladıma olan sevgimden, sadece rahimde de olsa anne üzülüyor ,toparlan ve hiç ara verme, üzülmek bir işe yaramıyor, yarasa bana yarardıBen de daha evvel yaşamıştım bu ikinci kaybım. 8+4'teydim. Fakat 7 haftalıkken durmuş zaten...
Allah kimseye yaşatmasın
Çok teşekkürler kızlar nasıl rahatladım anlatamam çünkü dünden beri , mırelsizdim, bir tanıdığımızın bebeği gelişimi çok ileride diye sınlandırlar gebeliği , demek onun başka bişimiş
Canım bu ikinci kaybınmış,bence biran önce kan pıhtılaşma testini yaptır.Benimde 2 kaybım var,kan pıhtılaşması çıktı.Ben de daha evvel yaşamıştım bu ikinci kaybım. 8+4'teydim. Fakat 7 haftalıkken durmuş zaten...
Allah kimseye yaşatmasın
Olmustur buyuk ihtimalle canım bende cok sasırdım böyle hızlı olmasına bende pek bşrşey alamıyorum cunku ama bi kac gündür iyiyim şükür
Sen cinsiyeti ne hissediyorsun
canım dr. 200 lük verdi bana iğneyi kafama şimdi de o takılıyor acaba yeterli mi diye haftaya tekrar gideceğim bakalım ne olacak artıracak mı bilmiyorum birde karnım mosmor oldu kollarımda morarmak üzereCanım bu ikinci kaybınmış,bence biran önce kan pıhtılaşma testini yaptır.Benimde 2 kaybım var,kan pıhtılaşması çıktı.
allah sabir versin canim.Kızlar benim bebeğimin kalbi durmuş. Yarın aldıracağım. Aranızdan ayrılıyorum maalesef
Canım gecmis olsun uzulme herseyde bi hqyir vardirKızlar benim bebeğimin kalbi durmuş. Yarın aldıracağım. Aranızdan ayrılıyorum maalesef
Canim 5 kez olmus srnde sebep neydi benim ilki oyle oldu simdide dua ediyorum Allah yardimcimiz olsun hersey normal bende ama kismet degil demekkiCanım arkadaşım, seni en iyi anlayanlardanım inan bana defalarca 5 kez geldi başıma, sonuncusunda 2 ay işe gidemedim, kafayı yiyecektim, allahım isyan etmiyorum ; ama o zaman verdiğini alacaksan verme , artık dayanacak gücüm kalmadı demiştim, her ne olursa tabiki yüce mevladan , ama Hz, Ömer'in evlatlarını kaybettiğinde dediği gibi üzüntüm sana isyandan değil evladıma olan sevgimden, sadece rahimde de olsa anne üzülüyor ,toparlan ve hiç ara verme, üzülmek bir işe yaramıyor, yarasa bana yarardı
benimde 3 kaybım var bu 4. gebeliğim canım inan bende korkuyorum bende kan pıhtılaşması çıktı iğnelerle doğacak inşallah seninle de günlerimiz yakın gördün mü kalp atışınıCanim 5 kez olmus srnde sebep neydi benim ilki oyle oldu simdide dua ediyorum Allah yardimcimiz olsun hersey normal bende ama kismet degil demekki
Canım eğer bebeğinde bir sıkıntı yoksa yeterli geliyor demektir.Bende 3 kere morarma oldu onunda sebebini buldum :) Eğer iğneyi batıracağımız yeri çok sıkarsak iki parmağımızla o zaman o kısım morarıyor.Ama fazla sıkmayıp hafif tutarsak ve iğneyi hızlı batırıp ağır enjekte edersek hiçbir iz olmuyor,ne morarma ne beze ne başka bir şey.Şimdilik karnımdan başka yere vurulmuyorum çünkü ileride karın gerildikçe kola,bacağa başlarız.Şimdiden oraları tahriş etmeyelim diyorum :)canım dr. 200 lük verdi bana iğneyi kafama şimdi de o takılıyor acaba yeterli mi diye haftaya tekrar gideceğim bakalım ne olacak artıracak mı bilmiyorum birde karnım mosmor oldu kollarımda morarmak üzeresende de oluyor mu
Canim doktor banada verdi bugün kullanmaya basladim.Asrfrbabada t: 38240856 .!.:merhaba arkadaşlar serum taktımdır evdeyim şimdi uzanıyorum doktor bana bir vitamin önerdi premesis kullanan var mı hem bulantıyı önlüyormuş hem de gıda takviyesi yapıyormuş folik asitte var içinde kullanan memnun olan var mı
Cok sagol canim , neseli olunca neseli neseli yazmisim iste:)maşallah canım cok sevindim senin adına.oyle güzel anlatmışsın ki cok hoşuma gitti.rabbim tamamına erdirsin hepimizinkini inş..
Canım çok üzüldüm çok geçmiş olsun.Kendini toparla gerekli test ve tetkikleri yaptır hemen belki kan pıhtılaşması vardır sende de.Ben de daha evvel yaşamıştım bu ikinci kaybım. 8+4'teydim. Fakat 7 haftalıkken durmuş zaten...
Allah kimseye yaşatmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?