- 29 Eylül 2010
- 2.043
- 1.426
- 248
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #5.361
Aynen katıldım sana şimdiKızlar ben bu kayıp haberlerini okuyunca çok kötü oluyorum
Korkularım daha da artıyor
Bebeğime alışmaktan bile korkar oldum ya yine kaybedersem diye :-(
Test yapildi mi bişey çıkmismiydi sende. Umarim bu bebisini Rabbim sana bağışlar.Canım arkadaşım, seni en iyi anlayanlardanım inan bana defalarca 5 kez geldi başıma, sonuncusunda 2 ay işe gidemedim, kafayı yiyecektim, allahım isyan etmiyorum ; ama o zaman verdiğini alacaksan verme , artık dayanacak gücüm kalmadı demiştim, her ne olursa tabiki yüce mevladan , ama Hz, Ömer'in evlatlarını kaybettiğinde dediği gibi üzüntüm sana isyandan değil evladıma olan sevgimden, sadece rahimde de olsa anne üzülüyor ,toparlan ve hiç ara verme, üzülmek bir işe yaramıyor, yarasa bana yarardı
Canım bu ikinci kaybınmış,bence biran önce kan pıhtılaşma testini yaptır.Benimde 2 kaybım var,kan pıhtılaşması çıktı.
Allah sabirlar versin canim cok uzuldum rabbim en kisa zamanda evladini verir ins hayirlisi boyleymis demek duser bizeArkadaslar hepinize güzel dilekleriniz icin teşekkür ederim. Buraya haber verip vermeme konusunda çok düşündüm sizi endişeye düşürmek istemezdim. Ama inanin şu kırık kalbim, bükük boynumla yüce Allahtan samimiyetle sizler için niyazda bulundum. Rabbim bu topikten bir tek ve en son benim ayrilmami nasip etsin. Sizlere bu acıyı yasatmasin. Hamileliğinizin tadini çıkarın ve cok dua edin. Kötü şeyler düşünmeyin.
Rabbim bebeklerinizi sağlıkla kucağıniza almayi nasip etsin.
merhaba arkadaşlar serum taktımdır evdeyim şimdi uzanıyorum doktor bana bir vitamin önerdi premesis kullanan var mı hem bulantıyı önlüyormuş hem de gıda takviyesi yapıyormuş folik asitte var içinde kullanan memnun olan var mı
benimde 3 kaybım var bu 4. gebeliğim canım inan bende korkuyorum bende kan pıhtılaşması çıktı iğnelerle doğacak inşallah seninle de günlerimiz yakın gördün mü kalp atışını
Ah canim cok uzuldumKızlar benim bebeğimin kalbi durmuş. Yarın aldıracağım. Aranızdan ayrılıyorum maalesef
Rabbim sizlere yaşatmasın...
Ya canim sorma bayagi ugrastim randevu alabilmek icin. 10 gundur sapik gibi ariyorum klinigi bur randevu alabileyim diye yahu:) ama en sonunda iyi bir doktora denk geldim:) sen nasilsin canim? Nasil gidiyor hamilelik? Senin bulantin filan yoktu degil mi?Maya canim cok sevindim guzel bir doktor bulmana allah gonlune gore vermis ne guzel bebisde iyiymis maasallah findiga
Canim benim SAT 11.10.2014, tahmini dogum tarihi 19.07.2015 cinsiyetide 11-12. Haftada yazacagim insallah:) cok tesekkurler sayfayi hazirlayacagin icin. Ellerin dert gormesin:)Kızlar gönüllü olabilirim liste konusunda herkes bana yazsin tahmini dogum tarihi sat bilgimiz olsun cinsiyetini ekleriz zamanla benim tavsiyem baska ne olabilir isterseniz yazin sizde ben 537ci sayfadan ssonra eklerim yarin hastane sonrasi ise gecince bakabilirim sma aksama hazir olur inşallah
Liste harika fikirKızlar gönüllü olabilirim liste konusunda herkes bana yazsin tahmini dogum tarihi sat bilgimiz olsun cinsiyetini ekleriz zamanla benim tavsiyem baska ne olabilir isterseniz yazin sizde ben 537ci sayfadan ssonra eklerim yarin hastane sonrasi ise gecince bakabilirim sma aksama hazir olur inşallah
11-12.haftada cinsiyet belli oluyor muCanim benim SAT 11.10.2014, tahmini dogum tarihi 19.07.2015 cinsiyetide 11-12. Haftada yazacagim insallah:) cok tesekkurler sayfayi hazirlayacagin icin. Ellerin dert gormesin:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?