2015 Temmuz Anneleri

Test yapildi mi bişey çıkmismiydi sende. Umarim bu bebisini Rabbim sana bağışlar.

Canım bu ikinci kaybınmış,bence biran önce kan pıhtılaşma testini yaptır.Benimde 2 kaybım var,kan pıhtılaşması çıktı.

Evet ya keşke yaptirsaydim ama doktor istemedi ben de bilmiyordum. Kurtajdan sonra çeşitli testler yapılacak kromozom bozukluğu veya kan pıhtılaşmsi testi vs. Bakalım ne çıkacak... ben miyom ameliyati olmustum bir yil bekledim zor oldu hamile kalmam. Umarım bu defa o kadar bekletmez Rabbim.

Arkadaslar hepinize güzel dilekleriniz icin teşekkür ederim. Buraya haber verip vermeme konusunda çok düşündüm sizi endişeye düşürmek istemezdim. Ama inanin şu kırık kalbim, bükük boynumla yüce Allahtan samimiyetle sizler için niyazda bulundum. Rabbim bu topikten bir tek ve en son benim ayrilmami nasip etsin. Sizlere bu acıyı yasatmasin. Hamileliğinizin tadini çıkarın ve cok dua edin. Kötü şeyler düşünmeyin.

Rabbim bebeklerinizi sağlıkla kucağıniza almayi nasip etsin.

Herkeseee merhaba guzel anneler nasilsiniz hersey yolundadir insallah bayaaa cogalmisiz kac sayfa birikmis hepsini okumaya zamanim yok kusuruma bakmayin

Allah sabirlar versin canim cok uzuldum rabbim en kisa zamanda evladini verir ins hayirlisi boyleymis demek duser bize

Maya canim cok sevindim guzel bir doktor bulmana allah gonlune gore vermis ne guzel bebisde iyiymis maasallah findiga

Ben aldim bi halta yaramadi bulanti ilaci maşallah eşşek kadar onu yutacak halim olsa zati bulanti ilaci kullanmam öğğğk bide 40 tl

E="bushra_84, post: 38244661, member: 281986"]Canım eğer bebeğinde bir sıkıntı yoksa yeterli geliyor demektir.Bende 3 kere morarma oldu onunda sebebini buldum :) Eğer iğneyi batıracağımız yeri çok sıkarsak iki parmağımızla o zaman o kısım morarıyor.Ama fazla sıkmayıp hafif tutarsak ve iğneyi hızlı batırıp ağır enjekte edersek hiçbir iz olmuyor,ne morarma ne beze ne başka bir şey.Şimdilik karnımdan başka yere vurulmuyorum çünkü ileride karın gerildikçe kola,bacağa başlarız.Şimdiden oraları tahriş etmeyelim diyorum :)[/Q
Eşim vuruyor söyledim cok sıkıyoruz heralde ondan oluyor teşekkürler canım

Kızlar gönüllü olabilirim liste konusunda herkes bana yazsin tahmini dogum tarihi sat bilgimiz olsun cinsiyetini ekleriz zamanla benim tavsiyem baska ne olabilir isterseniz yazin sizde ben 537ci sayfadan ssonra eklerim yarin hastane sonrasi ise gecince bakabilirim sma aksama hazir olur inşallah

Maya canim cok sevindim guzel bir doktor bulmana allah gonlune gore vermis ne guzel bebisde iyiymis maasallah findiga
Ya canim sorma bayagi ugrastim randevu alabilmek icin. 10 gundur sapik gibi ariyorum klinigi bur randevu alabileyim diye yahu:) ama en sonunda iyi bir doktora denk geldim:) sen nasilsin canim? Nasil gidiyor hamilelik? Senin bulantin filan yoktu degil mi?

="icell_84, post: 38246781, member: 421048"]İnşallah yarin gidiyorum bir sıkıntı olmaz cok heyecanliyim yarin yazarim umarim güzel haberler[/QUOTE]
İnşallah canım haber et bu arada hangi hastahaneye gidiyorsun

Canim benim SAT 11.10.2014, tahmini dogum tarihi 19.07.2015 cinsiyetide 11-12. Haftada yazacagim insallah:) cok tesekkurler sayfayi hazirlayacagin icin. Ellerin dert gormesin:)

Liste harika fikir

Ben ankaradayim akropol gidecegim normalde ama randevu haftaya sabah mahalledeki bi polikilinikte bakicam bebisime

Ya kizlar size birsey sormak istiyorum. Doktorlarinizdan kalsiyum veya demir takviyesi veren oldumu? Verdiyse hangi caldiyum hapi kac mg? Ben hatirlayamiyorum 3 sene gecti burada da hicbirsey vermeye yanasmiyorlar hamile vitamini disinda bende pek sut icemiyorum kizimda nasil dengeli masil herseyi dogru yapardim ikincide dedikleri gibi saliveriyor insan:)kotu hissettim biraz daha dikkat edeyim dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…