- 23 Ekim 2012
- 2.659
- 12.771
- 408
- 41
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #5.381
Normalde olmuyor canim ama benim yaptiracagim degisik bir genetik test var burada eski sayfalarda konusuldu o test dna testi oldugu icin cinsiyetide goruyorlar:) yoksa normalde hayatta belli olmaz:)11-12.haftada cinsiyet belli oluyor mu
AKropol nasıl canım hangi dr birde fiyat nedir :) bende hacettepede selçuk hocaya gidiyorum ama çok sıra bekliyorum normal polikinlikten bir farkı yok 1 de gidip 5:30 da çıkıyorum her seferinde değiştirmeyi düşünüyorum daBen ankaradayim akropol gidecegim normalde ama randevu haftaya sabah mahalledeki bi polikilinikte bakicam bebisime
Ok kizlar o zaman herkese iyi geceler sutumuzu ictik yatiyoruz inşallah hastane donusu yaparim listeyi aksamakadar bencede guzel olacak kayipsiz mutlu savlikli bi listemiz olur iinşallah
İnşallah canımInsallah listemiz hayirli gelir herkese
Canı sağolsun bekleriz bizdeNormalde olmuyor canim ama benim yaptiracagim degisik bir genetik test var burada eski sayfalarda konusuldu o test dna testi oldugu icin cinsiyetide goruyorlar:) yoksa normalde hayatta belli olmaz:)
Almissin ne guzel ustelemen lazim yoksa kolay kolay vermiyorlar hemen randevu senin adina sevindim cnm ben iyiyim canim sukur hamilelikde iyi valla bebegimi gormedigim icin daha kendimi hamile gibi bile hissetmiyorum insallah 22sinde gorecegim nasipimde varsa bulantim da yok ilk hamileligimdede boyleydi sansli insallardan biriyim sanirim seninde iI geciyordur umarim gebelik minik prenses nasilYa canim sorma bayagi ugrastim randevu alabilmek icin. 10 gundur sapik gibi ariyorum klinigi bur randevu alabileyim diye yahu:) ama en sonunda iyi bir doktora denk geldim:) sen nasilsin canim? Nasil gidiyor hamilelik? Senin bulantin filan yoktu degil mi?
Ya kizlar size birsey sormak istiyorum. Doktorlarinizdan kalsiyum veya demir takviyesi veren oldumu? Verdiyse hangi caldiyum hapi kac mg? Ben hatirlayamiyorum 3 sene gecti burada da hicbirsey vermeye yanasmiyorlar hamile vitamini disinda bende pek sut icemiyorumkizimda nasil dengeli masil herseyi dogru yapardim ikincide dedikleri gibi saliveriyor insan:)kotu hissettim biraz daha dikkat edeyim dedim.
Normalde olmuyor canim ama benim yaptiracagim degisik bir genetik test var burada eski sayfalarda konusuldu o test dna testi oldugu icin cinsiyetide goruyorlar:) yoksa normalde hayatta belli olmaz:)
Kızlar gönüllü olabilirim liste konusunda herkes bana yazsin tahmini dogum tarihi sat bilgimiz olsun cinsiyetini ekleriz zamanla benim tavsiyem baska ne olabilir isterseniz yazin sizde ben 537ci sayfadan ssonra eklerim yarin hastane sonrasi ise gecince bakabilirim sma aksama hazir olur inşallah
İyi aksamlar kizlar, biktim bulantilardan.. Gunduz idare ediyorum aksam cok kotuyum. Gecsin artik
Rica ederim,benimde esim vuruyor.Sanirim stres yapip biraz fazla sıkıyorlar etlerimizi :) Olsun Allah basimizdan etmesin onlari :)E="bushra_84, post: 38244661, member: 281986"]Canım eğer bebeğinde bir sıkıntı yoksa yeterli geliyor demektir.Bende 3 kere morarma oldu onunda sebebini buldum :) Eğer iğneyi batıracağımız yeri çok sıkarsak iki parmağımızla o zaman o kısım morarıyor.Ama fazla sıkmayıp hafif tutarsak ve iğneyi hızlı batırıp ağır enjekte edersek hiçbir iz olmuyor,ne morarma ne beze ne başka bir şey.Şimdilik karnımdan başka yere vurulmuyorum çünkü ileride karın gerildikçe kola,bacağa başlarız.Şimdiden oraları tahriş etmeyelim diyorum :)[/Q
Eşim vuruyor söyledim cok sıkıyoruz heralde ondan oluyor teşekkürler canım
Canim musaitsen kazenden sayfayi devralip ilk sayfaya yap listemizi.Konu sahibimiz ol :)Kızlar gönüllü olabilirim liste konusunda herkes bana yazsin tahmini dogum tarihi sat bilgimiz olsun cinsiyetini ekleriz zamanla benim tavsiyem baska ne olabilir isterseniz yazin sizde ben 537ci sayfadan ssonra eklerim yarin hastane sonrasi ise gecince bakabilirim sma aksama hazir olur inşallah
Bence de iyi fikir sürekli ara sayfalarda güncellemek zor olur.40 hafta beraberiz az bi zaman değil. Herkes ilk sayfaya bakınca değişiklikleri görmüş olurCanim musaitsen kazenden sayfayi devralip ilk sayfaya yap listemizi.Konu sahibimiz ol :)
Bak bosuna stres yaptin.Aynisi banada oluyor hatta sana soylemistim :) Bosuna evham yapip kendimizi korkutuyoruz :)Hayırlı geceler kızlar.Geçen c.tesi sabah göğüs hasassiyetim bitmiş diye bi telaşla hastaneye koşmuştum ya ben o günden sonra bişey farkettim.Bu hassasiyet sabahları bitmiş gibi oluyo akşama doğru geri geliyo.Çok ilginç ddeğil mi ya :)
20. Hafta ve sonrasi ancak. Ondan once hissedilenler hep bagirsak hareketleri oluyor hissedince farki anliyor insan zaten:) ikinci veya ucuncu cocugu olanlar daha erken 17-18 gibi de hissedebiliyormus ama ben kizimda 20'den sonraydi diye hatirliyorumCanı sağolsun bekleriz bizdehareketlerini ne zaman anlamaya başlarız peki
Benimde karnım mosmor ve kabalarimda bezeler ve mosmor hemşire nasıl iğne vuracak şaşırıyor. Artık canım okadar çok yaniyorki anlatamam. Onun için karnım da çok morardigindan kan sulandiriciyi koldan vurmaya başladım. Fakat progestan ignede böyle bir alternatif yok. İnanın papamin üstüne oturamiyorum. İnşallah şu progestani hapa çeviriler de biraz rahatlarim. Jel onun için sorun gelmiyor. İğne acılarından sonra...Canım eğer bebeğinde bir sıkıntı yoksa yeterli geliyor demektir.Bende 3 kere morarma oldu onunda sebebini buldum :) Eğer iğneyi batıracağımız yeri çok sıkarsak iki parmağımızla o zaman o kısım morarıyor.Ama fazla sıkmayıp hafif tutarsak ve iğneyi hızlı batırıp ağır enjekte edersek hiçbir iz olmuyor,ne morarma ne beze ne başka bir şey.Şimdilik karnımdan başka yere vurulmuyorum çünkü ileride karın gerildikçe kola,bacağa başlarız.Şimdiden oraları tahriş etmeyelim diyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?