2015 Temmuz Anneleri

Ok kizlar o zaman herkese iyi geceler sutumuzu ictik yatiyoruz inşallah hastane donusu yaparim listeyi aksamakadar bencede guzel olacak kayipsiz mutlu savlikli bi listemiz olur iinşallah

Ben ankaradayim akropol gidecegim normalde ama randevu haftaya sabah mahalledeki bi polikilinikte bakicam bebisime
AKropol nasıl canım hangi dr birde fiyat nedir :) bende hacettepede selçuk hocaya gidiyorum ama çok sıra bekliyorum normal polikinlikten bir farkı yok 1 de gidip 5:30 da çıkıyorum her seferinde değiştirmeyi düşünüyorum da

Normalde olmuyor canim ama benim yaptiracagim degisik bir genetik test var burada eski sayfalarda konusuldu o test dna testi oldugu icin cinsiyetide goruyorlar:) yoksa normalde hayatta belli olmaz:)
Canı sağolsun bekleriz bizde hareketlerini ne zaman anlamaya başlarız peki

Hayırlı geceler kızlar.Geçen c.tesi sabah göğüs hasassiyetim bitmiş diye bi telaşla hastaneye koşmuştum ya ben o günden sonra bişey farkettim.Bu hassasiyet sabahları bitmiş gibi oluyo akşama doğru geri geliyo.Çok ilginç ddeğil mi ya :)

Almissin ne guzel ustelemen lazim yoksa kolay kolay vermiyorlar hemen randevu senin adina sevindim cnm ben iyiyim canim sukur hamilelikde iyi valla bebegimi gormedigim icin daha kendimi hamile gibi bile hissetmiyorum insallah 22sinde gorecegim nasipimde varsa bulantim da yok ilk hamileligimdede boyleydi sansli insallardan biriyim sanirim seninde iI geciyordur umarim gebelik minik prenses nasil

Canim ben oglumda balik yagi hapi var icinde butun vitamin olan ilac onu kullanmadim baskada birsey vermiyorlar burda sana ne veriyorlarsa onu ic fazlasini bence arama peynir yumurta yedikten sonra kalsiyum alirsin

Benim eski topikte liste vardi tabi aradan 5,5 yıl gecti.Orda son adet tarihi,beklenen dogum tarihi,bebegin cinsiyeti,ve annenin yası ile kacinci cocugu olacagi yazardı

Rica ederim,benimde esim vuruyor.Sanirim stres yapip biraz fazla sıkıyorlar etlerimizi :) Olsun Allah basimizdan etmesin onlari :)

Canim musaitsen kazenden sayfayi devralip ilk sayfaya yap listemizi.Konu sahibimiz ol :)

Bak bosuna stres yaptin.Aynisi banada oluyor hatta sana soylemistim :) Bosuna evham yapip kendimizi korkutuyoruz :)

Canı sağolsun bekleriz bizde hareketlerini ne zaman anlamaya başlarız peki
20. Hafta ve sonrasi ancak. Ondan once hissedilenler hep bagirsak hareketleri oluyor hissedince farki anliyor insan zaten:) ikinci veya ucuncu cocugu olanlar daha erken 17-18 gibi de hissedebiliyormus ama ben kizimda 20'den sonraydi diye hatirliyorum

4-5 gündür ağrım var.dun Dr a gittim.dr umu değiştirdim. Besmeleyle baktı kalp atışlarıni duyduk elhamdullillah. Serum takıldı orda ve progestan iğne versiyonu yapıldı. Progestan beni mahvediyor. Hastaneden çıktık araç kullanırken etkisi başladı. Eve nasıl geldik bilmiyorum. Annemler 2-3 günlüğüne gelmişti. Ablam Yanımdaydi allah tan. Ins bir daha tekrarlamaz

# dileekefem, alinti yapmamis nedense. Herhalde zaten birkac hafta sonra istah acilir yerim herseyden:) haklisin almayayim bisey. simdi bir istahsizlik var sorma agzimin tadi yok o yuzden yiyemiyorum hic biseyler. vejeteryan oldum resmen sebze salata yiyip duruyorum:) prenses iyi ama iki yas sendromu yasamaya basladik zamanlama da super denk geldi tabi. Ben halsiz oldukca o birseyler yapmak istiyor yapmayinca da yerden yere atiyo kendini. Esim donuyor yarin iki haftadan sonra nasil yolunu bekliyorum bilemezsin gelsinde eglendirsin bizimkini diye:) zaman cabuk gececek canim bir bakmissin randevu zamanin gelmis bile , goreceksin minik findigini:)

Benimde karnım mosmor ve kabalarimda bezeler ve mosmor hemşire nasıl iğne vuracak şaşırıyor. Artık canım okadar çok yaniyorki anlatamam. Onun için karnım da çok morardigindan kan sulandiriciyi koldan vurmaya başladım. Fakat progestan ignede böyle bir alternatif yok. İnanın papamin üstüne oturamiyorum. İnşallah şu progestani hapa çeviriler de biraz rahatlarim. Jel onun için sorun gelmiyor. İğne acılarından sonra...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…