2015 Temmuz Anneleri

hayırlı olsun canım bebişin biz seninle aynıyız galiba bende göremedim henüz 19 da gidicem gel kalp atışlarını duayacaz dedi hayırlısı artık cinsiyeti de çok merak ediyorum bakalım midem bulanmıyo sadece iştahsızlık var

sat 21.10.2014 tahmini dogum tarihi 29.07,2015

Sat 13ekim 2014
Beklenen doğum tarihi 20 temmuz 2015
Yaş 28
5.gebelik ama ilk bebek olacak kısmet olursa

Bende tekrar yazayim eksikleri tamamlayayim
Sat 11.10.2014
Beklenen d.t 19.07.2015
Yas.35
Ikinci cocuk

Kızlar hepiniz uyurken benim çenem Açılıyor burada:) ben bugün çoook heyecanlıyım birincisi Yarin sevgili kocam eve gelecek iki hafta ayrılıktan sonra, çoook özledim onu:) ikincisi Cumartesi sabah tatile gidiyoruz hemde 9 gün. Üstelik yaz olan biryere gidiyoruz deniz kenarına . Bu yaz tatile gidemeyiz herhalde bebiş yeni doğmuş filan ama tabi bize belli olmaz belki de atlar gideriz :)özellikle su zor geçen iki haftadan sonra tatil çok iyi gelecek! Bugün mayoları deneyeyim dedim normal bedenimde olanların Göğüs Kısmi olmadı , emzirirken giydiklerin paraşüt gibi oldu çok güldüm şimdi Yarin kısın ortasında gidip bir mayo bulmaya çalışacağım:)

Buralarda su anda Noel zamanı olduğu için herkes evlerini ışıklarla süsledi, sokaklarda heryerde bir bayram Havası bir pozitiflik var ki sormayın. Bende herhalde etkilendim bu havadan bana da ekstra bir iyimserlik geldi. Bugün eşime ve kızıma yeni yıl hediyelerini aldım. Bir tane de bebiş için bir yenidoğan takım aldım sarı renk:) günler böyle geçip gidiyor gurbette işte sizlerle de paylaşmak istedim!

Ay birde annem bugün geçen yıldan ben hamileyken çektiği bir resmi paylaşmış herkes hayırlı olsun ikinci filan demiş nasıl yani???? Bu anneler var ya okyanus ötesi olsa hissediyor kuzum yok böyle birşey ! Durup dururken Allah Allah:) yazık annemde herkese keşke öyle olsa bu Kızın hamileliğinden Demiş. Nasıl arayıp söyleyesim geldi ama tuttum kendimi daha zamanı var!

Herkese iyi uykular!!! Rüyanızda bebişlerinizi görün:)

Son düzenleme:
Ozelden mi msj atsaydik böyle aralardan bulup liste yapmasi zor olmicak mi?
Yazayimda gerekirse özelden msj da atariz :)

SAT 09.10.2014
BDT 16.07.2015
YAŞ 31
2.çocuk

Gunaydinnn kizlarrrrr evettt guneee yineee bol bulantili baslamak ne guzelllllllll valla aglancam halime guluyorum tipimi giren sana ne olmus diyor amannn buda gecer diyorum

sat 13 ekim
tahmini dogum tarihi 20 temmuz
yas 28
ilk bebek :)

günaydın arkadaşlar

Ben sabah bulantıları için leblebi yiyorum çok şükür geçiyor.

sat 19.10.2014
yaş 30
bdt: 27.07.2014
ilk gebelik inş ilk bebiş

benide ekleyin arkadaslar
sat 15.10.2014
yaş 27
bdt: 22.07.2014
ilk meleğim benimde

Bahsettiğin test nifty test. Oğlum Ayaz da yaptirdim. Çünkü 4 lu taramada DS (down sendromu) riski 1/8 çıktı. Kesinlikle ekonomik sorunu olmayanlara tavsiye ederim.

Gecen sene 800 € verdik nifty test için. Değdi diyebilirim. Amniyosentez yaptırmak istemedim cunku zaten hep kanamam vardı. Oğlum suan 11 aylık gayet sağlıklı yasitlarina gote de gelişimi onde olan bir bebek.

şimdiden iyi tatiller cnm , bol bol dinlen yorma kendini oh ne güzel :) , annenin içine doğmuşken söylemenin zamanı gelmiş bence tabi yinede kendin bilirsin cnm :)

Sat 3.10.2014 tahmini doğum tarihi 10.07.2015 Yaş 27 ilk çocuk Allah nasip ederse :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…