- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #5.401
Oğlum diyorum başka bişi demiyorum ama sağlıklı olsunlarda başka birşey istememBen ve esim kiz hissediyoruz hatta herseyde kizim kizim diye geciyor :) bakalim saglikli olsun da ,sen peki ?
hayırlı olsun canım bebişin biz seninle aynıyız galiba bende göremedim henüz 19 da gidicem gel kalp atışlarını duayacaz dedi hayırlısı artık cinsiyeti de çok merak ediyorum bakalım midem bulanmıyo sadece iştahsızlık varAlmissin ne guzel ustelemen lazim yoksa kolay kolay vermiyorlar hemen randevu senin adina sevindim cnm ben iyiyim canim sukur hamilelikde iyi valla bebegimi gormedigim icin daha kendimi hamile gibi bile hissetmiyorum insallah 22sinde gorecegim nasipimde varsa bulantim da yok ilk hamileligimdede boyleydi sansli insallardan biriyim sanirim seninde iI geciyordur umarim gebelik minik prenses nasil
sat 21.10.2014 tahmini dogum tarihi 29.07,2015Kızlar gönüllü olabilirim liste konusunda herkes bana yazsin tahmini dogum tarihi sat bilgimiz olsun cinsiyetini ekleriz zamanla benim tavsiyem baska ne olabilir isterseniz yazin sizde ben 537ci sayfadan ssonra eklerim yarin hastane sonrasi ise gecince bakabilirim sma aksama hazir olur inşallah
sat 13 ekimKızlar gönüllü olabilirim liste konusunda herkes bana yazsin tahmini dogum tarihi sat bilgimiz olsun cinsiyetini ekleriz zamanla benim tavsiyem baska ne olabilir isterseniz yazin sizde ben 537ci sayfadan ssonra eklerim yarin hastane sonrasi ise gecince bakabilirim sma aksama hazir olur inşallah
ayyy canım çekicez galiba biz bu derdi inşallah çabuk geçerBen aldim bi halta yaramadibulanti ilaci maşallah eşşek kadar onu yutacak halim olsa zati bulanti ilaci kullanmam öğğğk bide 40 tl
Bahsettiğin test nifty test. Oğlum Ayaz da yaptirdim. Çünkü 4 lu taramada DS (down sendromu) riski 1/8 çıktı. Kesinlikle ekonomik sorunu olmayanlara tavsiye ederim.Kızlar şimdi doktorumdan geldim ve çok sevdim doktorumu. Elinden geldiğince beni kendisinin göreceğini söyledi. Bebiş süper kalbi gümbür gümbür atıyor eller kollar oynamaya Başlamış :) hemen şu yeni test ile ilgili konuştum 10. Haftada Yapılıyor sadece kan alınıyor ve tüm genetik bozuklukları 99 % saptıyor yani amniyosentez yaptırmadan amniyosentezle alınan sonuçları alıyorsun. Acayip sevindim su ikili test üçlü test zırvaları yapılmayacak . hiç gerek yok bu testi yapınca. Inanin gecen hamilelikte o kadar yıkıldım ki o testlerin sonuçları kötü çıkınca halbuki kızımda hiçbirşeye yokmuş boşuna gözyaşlarıma üzüldüğümeBirdeeee 10. Haftada cinsiyeti öğrenebileceğiz yasasıııın:) kromozomlara bakıldığı için cinsiyetine görüyorlar bu testte. Herhalde ilk cinsiyet benden gelecek burada:) insallah sonuçlar hızlı çıkar 23 Aralık'ta kan vereceğim . Allah'ım inşallah hersey iyidir bebişte bir sorun çıkmaz!!!
Bu arada 16. Haftaya kadar kalsiyummus, Demir eksikliğiymiş, hiç takma 16. Haftalara kadar bebek ihtiyacı olan herseyini senden alıyor protein yemeye çalış dedi. İlişki serbest, seyahat serbest durumlar gıcır yani:)
şimdiden iyi tatiller cnm , bol bol dinlen yorma kendini oh ne güzel :) , annenin içine doğmuşken söylemenin zamanı gelmiş bence tabi yinede kendin bilirsin cnm :)Kızlar hepiniz uyurken benim çenem Açılıyor burada:) ben bugün çoook heyecanlıyım birincisi Yarin sevgili kocam eve gelecek iki hafta ayrılıktan sonra, çoook özledim onu:) ikincisi Cumartesi sabah tatile gidiyoruz hemde 9 gün. Üstelik yaz olan biryere gidiyoruz deniz kenarına . Bu yaz tatile gidemeyiz herhalde bebiş yeni doğmuş filan ama tabi bize belli olmaz belki de atlar gideriz :)özellikle su zor geçen iki haftadan sonra tatil çok iyi gelecek! Bugün mayoları deneyeyim dedim normal bedenimde olanların Göğüs Kısmi olmadı , emzirirken giydiklerin paraşüt gibi oldu çok güldüm şimdi Yarin kısın ortasında gidip bir mayo bulmaya çalışacağım:)
Buralarda su anda Noel zamanı olduğu için herkes evlerini ışıklarla süsledi, sokaklarda heryerde bir bayram Havası bir pozitiflik var ki sormayın. Bende herhalde etkilendim bu havadan bana da ekstra bir iyimserlik geldi. Bugün eşime ve kızıma yeni yıl hediyelerini aldım. Bir tane de bebiş için bir yenidoğan takım aldım sarı renk:) günler böyle geçip gidiyor gurbette işte sizlerle de paylaşmak istedim!
Ay birde annem bugün geçen yıldan ben hamileyken çektiği bir resmi paylaşmış herkes hayırlı olsun ikinci filan demiş nasıl yani???? Bu anneler var ya okyanus ötesi olsa hissediyor kuzum yok böyle birşey ! Durup dururken Allah Allah:) yazık annemde herkese keşke öyle olsa bu Kızın hamileliğinden Demiş. Nasıl arayıp söyleyesim geldi ama tuttum kendimi daha zamanı var!
Herkese iyi uykular!!! Rüyanızda bebişlerinizi görün:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?