- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #5.421
son adet tarihinden hesaplaniyorKizlar bisey sorcam ya şu gebelik hesaplamasinda son adet tarihinden mi basliyorsunuz yoksa döllenmeden itibaren mi...
Kızlar gönüllü olabilirim liste konusunda herkes bana yazsin tahmini dogum tarihi sat bilgimiz olsun cinsiyetini ekleriz zamanla benim tavsiyem baska ne olabilir isterseniz yazin sizde ben 537ci sayfadan ssonra eklerim yarin hastane sonrasi ise gecince bakabilirim sma aksama hazir olur inşallah
valla akropol muayene 50 tl tahlil falan 100-150 civarı doğum 2500 sanırım bu arada göremedim bebişimi ya 14mm kese bebeği göremedik henüz çok saçma bi muayene oldu akropolden önce mahallede baktırcam demiştim ya akropol gerçekten iyi ben memnununumAKropol nasıl canım hangi dr birde fiyat nedir :) bende hacettepede selçuk hocaya gidiyorum ama çok sıra bekliyorum normal polikinlikten bir farkı yok 1 de gidip 5:30 da çıkıyorum her seferinde değiştirmeyi düşünüyorum da
Canım benim Allah yardımcın olsun inşallah.Seni korkutmak istemem ama benim öğrenciler 2010 doğumlu geçen sene 3 yaştık,şimdi 4 olduk :) ve malesef 3-3,5 yaş acaip inat dönemleri oluyor canım.Ben geçen sene ile bu yılki farkı bariz farkedebiliyorum.Bebişin ilk doğduğunda kızın seni biraz zorlayabilir inatlık konusunda hazırlıklı ol canım :) Tatlı telaşeler bunlar# dileekefem, alinti yapmamis nedense. Herhalde zaten birkac hafta sonra istah acilir yerim herseyden:) haklisin almayayim bisey. simdi bir istahsizlik var sorma agzimin tadi yok o yuzden yiyemiyorum hic biseyler. vejeteryan oldum resmen sebze salata yiyip duruyorum:) prenses iyi ama iki yas sendromu yasamaya basladik zamanlama da super denk geldi tabi. Ben halsiz oldukca o birseyler yapmak istiyor yapmayinca da yerden yere atiyo kendini. Esim donuyor yarin iki haftadan sonra nasil yolunu bekliyorum bilemezsin gelsinde eglendirsin bizimkini diye:) zaman cabuk gececek canim bir bakmissin randevu zamanin gelmis bile , goreceksin minik findigini:)
E bende ole hesapliyorum ama bana gore 2 aya gircem doktor sali gunu gittim 6+3 dedi anlamadim yason adet tarihinden hesaplaniyor
Canım buşra ya ben de katılıyorum.Eğer olabilirse topiği kazenden devralıp ilk sayfaya liste yapsak daha anlamlı olur ,karışıklık olmaz gibi .yoksa arada karışır gider sanki..Allahım bidaha kötü haberler de gelmesin inşallah bu topikten.AMİNNNvalla akropol muayene 50 tl tahlil falan 100-150 civarı doğum 2500 sanırım bu arada göremedim bebişimi ya 14mm kese bebeği göremedik henüz çok saçma bi muayene oldu akropolden önce mahallede baktırcam demiştim ya akropol gerçekten iyi ben memnununum
Benim de ara ara oluyor ,dun aksam bulantim kesilti ustune belim agrimaya baslayinca korktum ama suan bulanti yeniden basladi ilk bebisimiz ya insan surekli tetikte
E bende ole hesapliyorum ama bana gore 2 aya gircem doktor sali gunu gittim 6+3 dedi anlamadim ya
Kızlar benim bebeğimin kalbi durmuş. Yarın aldıracağım. Aranızdan ayrılıyorum maalesef
Rabbim sizlere yaşatmasın...
Burada 10. Haftadan itibaren yapiyorlar ve labaratuar da burada oldugu icin en gec 7 gune geliyormus sonuclar:)
hmm nebileyim doktor dedi adetten biter bitmez hamile kalmiyorsun ki 10 gun döllenme süresi var valla kafaya takdim gerimi gelisimi dige anliyamadim olsa derdi doktor acik sozlu biri pat pat yuzune herseyi soluyor.geç döllenme olabiliyor canım herkesin ki farklı bende sata göre 12+3 ama bebeğim 10+4. yani değişebiliyor takılıp sakın üzme kendini
Bebeği Görmüşmüydün akropolde canım çok sıra oluyor muvalla akropol muayene 50 tl tahlil falan 100-150 civarı doğum 2500 sanırım bu arada göremedim bebişimi ya 14mm kese bebeği göremedik henüz çok saçma bi muayene oldu akropolden önce mahallede baktırcam demiştim ya akropol gerçekten iyi ben memnununum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?