2015 Temmuz Anneleri

Kizlar bisey sorcam ya şu gebelik hesaplamasinda son adet tarihinden mi basliyorsunuz yoksa döllenmeden itibaren mi...

günaydın bayanlar, benim mide yanmalarım son sürat devam ediyor hala bir çözüm bulamadım işe gelmek bazen cidden işkence oluyor; umarım sizler benden daha iyi durumdasınızdır.
sat 24.09.2014
tahmini doğum tarihi 01.07.2014
yaş 28
ilk çocuk

Sat 18.10.2014
Tdt 25.07.2015

valla akropol muayene 50 tl tahlil falan 100-150 civarı doğum 2500 sanırım bu arada göremedim bebişimi ya 14mm kese bebeği göremedik henüz çok saçma bi muayene oldu akropolden önce mahallede baktırcam demiştim ya akropol gerçekten iyi ben memnununum

Doktordan geldim minigimin kalbini ikinci duyusum güp güp atiyor masallah :) Gelisimi saglikli dedi dr.Kese etrafinda kan var hala progestana devam.Sat.a gore bir gun geri sadece.3 hafta sonra gel desi dr.nasil bekliycem 3 hafta

Günaydın hanımlar.
Bende yazayım bilgilerimi.
SAT 25.09.2014
BDT 02.07.2015
yaş 28
İlk gebeliğim inş

Canım benim Allah yardımcın olsun inşallah.Seni korkutmak istemem ama benim öğrenciler 2010 doğumlu geçen sene 3 yaştık,şimdi 4 olduk :) ve malesef 3-3,5 yaş acaip inat dönemleri oluyor canım.Ben geçen sene ile bu yılki farkı bariz farkedebiliyorum.Bebişin ilk doğduğunda kızın seni biraz zorlayabilir inatlık konusunda hazırlıklı ol canım :) Tatlı telaşeler bunlar

Canım buşra ya ben de katılıyorum.Eğer olabilirse topiği kazenden devralıp ilk sayfaya liste yapsak daha anlamlı olur ,karışıklık olmaz gibi .yoksa arada karışır gider sanki..Allahım bidaha kötü haberler de gelmesin inşallah bu topikten.AMİNNN

Benim de ara ara oluyor ,dun aksam bulantim kesilti ustune belim agrimaya baslayinca korktum ama suan bulanti yeniden basladi ilk bebisimiz ya insan surekli tetikte

benimde aynen öyle ilk bebis hep bir korku telaş Rabbim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

geç döllenme olabiliyor canım herkesin ki farklı bende sata göre 12+3 ama bebeğim 10+4. yani değişebiliyor takılıp sakın üzme kendini
hmm nebileyim doktor dedi adetten biter bitmez hamile kalmiyorsun ki 10 gun döllenme süresi var valla kafaya takdim gerimi gelisimi dige anliyamadim olsa derdi doktor acik sozlu biri pat pat yuzune herseyi soluyor.

Kızlar 6+3 teyim kese 14 mm bebeği göremedi doktor cihazla ilgili bence ama anlamadım haftaya gidiyorum kendi doktoruma artık o görür inşallah

Bebeği Görmüşmüydün akropolde canım çok sıra oluyor mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…