- 30 Kasım 2011
- 108
- 29
- 123
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #5.441
Bebeği Görmüşmüydün akropolde canım çok sıra oluyor muvalla akropol muayene 50 tl tahlil falan 100-150 civarı doğum 2500 sanırım bu arada göremedim bebişimi ya 14mm kese bebeği göremedik henüz çok saçma bi muayene oldu akropolden önce mahallede baktırcam demiştim ya akropol gerçekten iyi ben memnununum
Kızlar gönüllü olabilirim liste konusunda herkes bana yazsin tahmini dogum tarihi sat bilgimiz olsun cinsiyetini ekleriz zamanla benim tavsiyem baska ne olabilir isterseniz yazin sizde ben 537ci sayfadan ssonra eklerim yarin hastane sonrasi ise gecince bakabilirim sma aksama hazir olur inşallah
Ya kizlar size birsey sormak istiyorum. Doktorlarinizdan kalsiyum veya demir takviyesi veren oldumu? Verdiyse hangi caldiyum hapi kac mg? Ben hatirlayamiyorum 3 sene gecti burada da hicbirsey vermeye yanasmiyorlar hamile vitamini disinda bende pek sut icemiyorumkizimda nasil dengeli masil herseyi dogru yapardim ikincide dedikleri gibi saliveriyor insan:)kotu hissettim biraz daha dikkat edeyim dedim.
hmm nebileyim doktor dedi adetten biter bitmez hamile kalmiyorsun ki 10 gun döllenme süresi var valla kafaya takdim gerimi gelisimi dige anliyamadim olsa derdi doktor acik sozlu biri pat pat yuzune herseyi soluyor.
evet aksi olsa benim doktorumda gayet bilgili guvenilir biri solerdi ama hersey yolunda simdilik sıkıntimiz yok sukur deyip duruyor allah im hic birimizi evlatla sinamasin insvallahi canım bende tam senin haftalarında gittim hergünüm salya sümük geçti. ama hiç gerek yokmuş . doktorum dediki döllenme başında ortsında vede sonunda olabiliyor senin sonunda olmuş. ben doktoruma çok güveniyorum. gerçekten harika biri. sıkma sakın canını zaten aksi durum olsa hemen söyler sana dediğin gibi açık sözlü olmak zorundalar
Kızlar 6+3 teyim kese 14 mm bebeği göremedi doktor cihazla ilgili bence ama anlamadım haftaya gidiyorum kendi doktoruma artık o görür inşallah
Yok canım ya , klasik doktorların bebekte kromozom bozukluğu varmış ondan düşmüş, olmayınca bişi bahane oluyor işte , Allah kalbine öre versincankmArkadaslar hepinize güzel dilekleriniz icin teşekkür ederim. Buraya haber verip vermeme konusunda çok düşündüm sizi endişeye düşürmek istemezdim. Ama inanin şu kırık kalbim, bükük boynumla yüce Allahtan samimiyetle sizler için niyazda bulundum. Rabbim bu topikten bir tek ve en son benim ayrilmami nasip etsin. Sizlere bu acıyı yasatmasin. Hamileliğinizin tadini çıkarın ve cok dua edin. Kötü şeyler düşünmeyin.
Rabbim bebeklerinizi sağlıkla kucağıniza almayi nasip etsin.
amin inşallah canımevet aksi olsa benim doktorumda gayet bilgili guvenilir biri solerdi ama hersey yolunda simdilik sıkıntimiz yok sukur deyip duruyor allah im hic birimizi evlatla sinamasin ins
Şimdilik bu kadar geldikçe yine ekliyorum canlar 543ten sonra gelirse ilave ederiz ilk sayfa olsa daha iyi olur kazen ekle istersen ilk sayfaya
Bebeği Görmüşmüydün akropolde canım çok sıra oluyor mu
benim sat 02,11,2014 tahmini doğum 09,07,2015 ...10+0 olduk bgunKızlar gönüllü olabilirim liste konusunda herkes bana yazsin tahmini dogum tarihi sat bilgimiz olsun cinsiyetini ekleriz zamanla benim tavsiyem baska ne olabilir isterseniz yazin sizde ben 537ci sayfadan ssonra eklerim yarin hastane sonrasi ise gecince bakabilirim sma aksama hazir olur inşallah
Benim de sat seninle aynı canim ama benim bebegim 1 hafta geriden geliyomus malesefSat 13ekim 2014
Beklenen doğum tarihi 20 temmuz 2015
Yaş 28
5.gebelik ama ilk bebek olacak kısmet olursa♥
Çok sevindim canım ne güzel herşey yolunda gidiyor..Kızın da iyileşir umarım en kısa zamanda.Benim de TSH:2.03 ama daha dr görmedi tahlil sonuçlarına yarın bakacak inşallahmerhabalar şimdi tahlil sonuçlarımı aldım , tsh 3.20 den 2.52 ye düşmüş , ilaca gerek yok artık sanırım ,, şimdi doktoruma mesaj atacam bakalım doktorum ne diyecek
Sat 13 ekim 2014Şimdilik bu kadar geldikçe yine ekliyorum canlar 543ten sonra gelirse ilave ederiz ilk sayfa olsa daha iyi olur kazen ekle istersen ilk sayfaya
teşekkürler cnm inşallah , senin sonucunda güzel çıkmış .Çok sevindim canım ne güzel herşey yolunda gidiyor..Kızın da iyileşir umarım en kısa zamanda.Benim de TSH:2.03 ama daha dr görmedi tahlil sonuçlarına yarın bakacak inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?