2015 Temmuz Anneleri

Bebeği Görmüşmüydün akropolde canım çok sıra oluyor mu

canım benimde sat tarihim 04/10/2014. tahmini doğum tarihi 10/07/2015. inşallah birkaç hafta sonra cinsiyet ve isimde bildiririz. ellerine sağlık :)

bana multivitamin verdi sadece. onun içinde hepsi var zaten.

hmm nebileyim doktor dedi adetten biter bitmez hamile kalmiyorsun ki 10 gun döllenme süresi var valla kafaya takdim gerimi gelisimi dige anliyamadim olsa derdi doktor acik sozlu biri pat pat yuzune herseyi soluyor.

vallahi canım bende tam senin haftalarında gittim hergünüm salya sümük geçti. ama hiç gerek yokmuş . doktorum dediki döllenme başında ortsında vede sonunda olabiliyor senin sonunda olmuş. ben doktoruma çok güveniyorum. gerçekten harika biri. sıkma sakın canını zaten aksi durum olsa hemen söyler sana dediğin gibi açık sözlü olmak zorundalar

evet aksi olsa benim doktorumda gayet bilgili guvenilir biri solerdi ama hersey yolunda simdilik sıkıntimiz yok sukur deyip duruyor allah im hic birimizi evlatla sinamasin ins

Kızlar 6+3 teyim kese 14 mm bebeği göremedi doktor cihazla ilgili bence ama anlamadım haftaya gidiyorum kendi doktoruma artık o görür inşallah

canım üstten baktıysa görememiş olabilir. daha çok küçük çünkü. bu haftalarda alttan bakınca daha çok detay görülüyor. benimki 6+5 te alttan bakıldı. hem bebeği gördük hem kalp atışını duyduk..

Yok canım ya , klasik doktorların bebekte kromozom bozukluğu varmış ondan düşmüş, olmayınca bişi bahane oluyor işte , Allah kalbine öre versincankm

benim sat 02,11,2014 tahmini doğum 09,07,2015 ...10+0 olduk bgun

merhabalar şimdi tahlil sonuçlarımı aldım , tsh 3.20 den 2.52 ye düşmüş , ilaca gerek yok artık sanırım ,, şimdi doktoruma mesaj atacam bakalım doktorum ne diyecek

merhabalar şimdi tahlil sonuçlarımı aldım , tsh 3.20 den 2.52 ye düşmüş , ilaca gerek yok artık sanırım ,, şimdi doktoruma mesaj atacam bakalım doktorum ne diyecek
Çok sevindim canım ne güzel herşey yolunda gidiyor..Kızın da iyileşir umarım en kısa zamanda.Benim de TSH:2.03 ama daha dr görmedi tahlil sonuçlarına yarın bakacak inşallah

Benide listeye ekler misiniz kizlar? Sat 8 ekim tahmini d.t 15 temmuz 24 yasindayim bir kaybim var ilk bebegim olacak allah kismet ederse :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…