2015 Temmuz Anneleri

merhabalar şimdi tahlil sonuçlarımı aldım , tsh 3.20 den 2.52 ye düşmüş , ilaca gerek yok artık sanırım ,, şimdi doktoruma mesaj atacam bakalım doktorum ne diyecek

Ne guzel iste dusmus canim gozun aydin benimkide 4 den 0,96 ya dusmus. Doktor deger cok guzel ama ilaclari kullanmaya devam 12. Haftadan sonra dozu arttiririz dedi :)

Ne guzel iste dusmus canim gozun aydin benimkide 4 den 0,96 ya dusmus. Doktor deger cok guzel ama ilaclari kullanmaya devam 12. Haftadan sonra dozu arttiririz dedi :)
ben şu an ilaç kullanmıyorum , bu tahlile göre verecekti , seninde düşükmüş cnm neden dozu arttırıyor ki

beni de eklermisinizz
SAT : 17 Ekim 2014
BDT : 25 Temmuz 2015
Yaşım 27
İlk çocuğum olucak inşallah

Beni de ekler misiniz listeye
SAT : 12 Ekim 2014
BDT : 19 Temmuz 2015
Yaşım 38
İkinci doğumum 3. çoçuğum olacak

selamlarr benim sat eylül tahmini doğ. 02.07.2015 üçüncü bebeğim olacak inşallh yaş 29

son halimiz ya bunu ilk sayfaya alıp güncellenebilir bi hale getirsek te nasıl kazen sayfayı güncellesen en azından attıkça ben

Eklentiler

• listeee.webp
    18,3 KB · Görüntüleme: 67
TE="icell_84, post: 38253981, member: 421048"]Akropole 19 unda gidicem canım haftaya da 7+4 olucam pıtpıtları duyarız inşallah[/QUOTE]
İnşallah canım dua ediyorum hepimiz için

kizlar folik asit olarak folbiol kullaniyorum ilk kutu tok karnina yaziyodu 2. kutu ac karnina yazmislar... siz nasil kullaniyosunuz?

Şimdilik bu kadar geldikçe yine ekliyorum canlar 543ten sonra gelirse ilave ederiz ilk sayfa olsa daha iyi olur kazen ekle istersen ilk sayfaya
Benide eklermisin canım
Sat 25/Eylül/2014
Tahmini doğum tarihi 02/Temmuz/2015
Sat ten tam emin değilim ama sen yaz :)
3. Çocuğum 29 yaşındayım

slm kızlar,
benimde;
SAT:28 EYLÜL
TAHMİNİ DOĞUM TARİHİ:5 TEMMUZ
35 yaşındayım ve ilk çocuğum olacak inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş:))

renni duo verdi bana doktor iyi geldi sanki. benimde coktu yanmam.gogsum bogazim dahil cok yaniyodu.biraz daha iyiyim bulantilarim suruyor ama yanma gecti

Şimdilik bu kadar geldikçe yine ekliyorum canlar 543ten sonra gelirse ilave ederiz ilk sayfa olsa daha iyi olur kazen ekle istersen ilk sayfaya

beni unutmuşsun bende bildirmiştim ama neyse tekrar yazıyorum SAT 04/10/2014 , tahmini doğum tarihi 10/07/2015 , yaşım 37 , bu 4. hamileliğim ama inşallah ilk bebeğim olacak allahın izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…