- 25 Haziran 2014
- 1.134
- 407
- 148
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #5.461
merhabalar şimdi tahlil sonuçlarımı aldım , tsh 3.20 den 2.52 ye düşmüş , ilaca gerek yok artık sanırım ,, şimdi doktoruma mesaj atacam bakalım doktorum ne diyecek
ben şu an ilaç kullanmıyorum , bu tahlile göre verecekti , seninde düşükmüş cnm neden dozu arttırıyor kiNe guzel iste dusmus canim gozun aydin benimkide 4 den 0,96 ya dusmus. Doktor deger cok guzel ama ilaclari kullanmaya devam 12. Haftadan sonra dozu arttiririz dedi :)
selamlarr benim sat eylül tahmini doğ. 02.07.2015 üçüncü bebeğim olacak inşallh yaş 29Kızlar gönüllü olabilirim liste konusunda herkes bana yazsin tahmini dogum tarihi sat bilgimiz olsun cinsiyetini ekleriz zamanla benim tavsiyem baska ne olabilir isterseniz yazin sizde ben 537ci sayfadan ssonra eklerim yarin hastane sonrasi ise gecince bakabilirim sma aksama hazir olur inşallah
Beni unutmuşsun :) sat 23.11.2014 tahmini d. Tarihi 30.07.2015 yaşım 24 ilk BebeğimŞimdilik bu kadar geldil ekliyorum canlar 543ten sonra gelirse ilave ederiz ilk sayfa olsa daha iyi olur kazen ekle istersen ilk sayfaya
sat da tarih yazmamışımson halimiz ya bunu ilk sayfaya alıp güncellenebilir bi hale getirsek te nasıl kazen sayfayı güncellesen en azından attıkça ben
sat 25.09.2014 tahmini doğ.02.07.2015 yaş 29 3. bebeğim inşallah sağlıkla sıhhatle kavuştursun mevlamson halimiz ya bunu ilk sayfaya alıp güncellenebilir bi hale getirsek te nasıl kazen sayfayı güncellesen en azından attıkça ben
ay canım senle aynıyız benim bat 18 doğum 25 gösteriyor takibimdesinbeni de eklermisinizz
SAT : 17 Ekim 2014
BDT : 25 Temmuz 2015
Yaşım 27
İlk çocuğum olucak inşallah
benide eklermisin bat 18 ekim doğum günü inş:)25 temmuz ilk bebeğimson halimiz ya bunu ilk sayfaya alıp güncellenebilir bi hale getirsek te nasıl kazen sayfayı güncellesen en azından attıkça ben
Benide eklermisin canımŞimdilik bu kadar geldikçe yine ekliyorum canlar 543ten sonra gelirse ilave ederiz ilk sayfa olsa daha iyi olur kazen ekle istersen ilk sayfaya
sen kalp atışlarını duydun mu canımbeni de eklermisinizz
SAT : 17 Ekim 2014
BDT : 25 Temmuz 2015
Yaşım 27
İlk çocuğum olucak inşallah
Evet canım ben şuan 7+6 yım ...6+4te duymuştum çok az az .. Ama sonradan da duyanlar var. herkesinki farklı farklısen kalp atışlarını duydun mu canım
renni duo verdi bana doktor iyi geldi sanki. benimde coktu yanmam.gogsum bogazim dahil cok yaniyodu.biraz daha iyiyim bulantilarim suruyor ama yanma gectigünaydın bayanlar, benim mide yanmalarım son sürat devam ediyor hala bir çözüm bulamadımişe gelmek bazen cidden işkence oluyor; umarım sizler benden daha iyi durumdasınızdır.
sat 24.09.2014
tahmini doğum tarihi 01.07.2014
yaş 28
ilk çocuk
Şimdilik bu kadar geldikçe yine ekliyorum canlar 543ten sonra gelirse ilave ederiz ilk sayfa olsa daha iyi olur kazen ekle istersen ilk sayfaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?