- 19 Kasım 2013
- 236
- 104
- 53
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #5.481
hamilelik takvimine sat yazmadinmi. eger yzdiysan dogru doktorun dedigi 6+3 yedinci haftada demekE bende ole hesapliyorum ama bana gore 2 aya gircem doktor sali gunu gittim 6+3 dedi anlamadim ya
bazi doktorlar dollenme tarihinden hesapliyormus. ama kirk haftalik hamilelik sureci adet tarihinden itibaren basliyor diyor bircok doktor. gebelik org sitesindeki doktorda boyle soyluyor. benim simdiye kadar gittigim butun doktorlarda boyle soyledihmm nebileyim doktor dedi adetten biter bitmez hamile kalmiyorsun ki 10 gun döllenme süresi var valla kafaya takdim gerimi gelisimi dige anliyamadim olsa derdi doktor acik sozlu biri pat pat yuzune herseyi soluyor.
ben şu an ilaç kullanmıyorum , bu tahlile göre verecekti , seninde düşükmüş cnm neden dozu arttırıyor ki
hamilelik takvimine sat yazmadinmi. eger yzdiysan dogru doktorun dedigi 6+3 yedinci haftada demek[/Q
benimde sat 13 ekimson halimiz ya bunu ilk sayfaya alıp güncellenebilir bi hale getirsek te nasıl kazen sayfayı güncellesen en azından attıkça ben
kizlar folik asit olarak folbiol kullaniyorum ilk kutu tok karnina yaziyodu 2. kutu ac karnina yazmislar... siz nasil kullaniyosunuz?
Benim tsh 2.03 çıkmış cnm ama hamile değilken 1,36 imiş .Yani bu arada yükselip alçalabilen bişeyse bunu tekrar etmek gerekir mi sık sık.Ben drun tekrar bakacığını sanmıyorum ama dediğinize göre sinsi bişey bu tshben hipotirot hastasıyım canım doktor 12.haftadan sonra daha fazla hormona ihtiyacım olacağı için dozun yükseltilmesi gerekeceğini söyledi. o zaman yine tahlil yapılacak ona göre doz ayarlanacak.
bdt 20 temmuzbenimde sat 13 ekim
31yas
ikinci bebek insallah
Benim tsh 2.03 çıkmış cnm ama hamile değilken 1,36 imiş .Yani bu arada yükselip alçalabilen bişeyse bunu tekrar etmek gerekir mi sık sık.Ben drun tekrar bakacığını sanmıyorum ama dediğinize göre sinsi bişey bu tsh
süper benmim de 24-25 temmuz işte o günlere erelim hayırlısıyla inşallahay canım senle aynıyız benim bat 18 doğum 25 gösteriyor takibimdesin
Makina 6 haftalik yaziyor ama benim hesaplamam 7 hafta nerdeyse bitcekslm:))hamilelik adet tarihinden itibaren hesaplanır,adet gününden itibaren olgunlasan yumurta, hamilelik evresının bi parçasıdır,tersi olmuş olsa benim hamileliğim tüp bebekle oldu,laboratuvarda döllenmenın yapıldığı gün dikkate alınırdı,ama vücudumuz her ay hamileliğe hazırlandığı için,o da bunun bir parçasıdır.Doktorların kullandığı ultrason cihazlarıda hafta ve gün sayısını buna göre hesaplarlar..bebişlerinizin fotosunun altında görürsünüz makınenın kaç haftalık yazdığını....
Haklısın en iyisi öyle yapıyım ben akıl gitti valla :)ben arada 2 kere unuttum içmedim,çünkü aldıysan fazla vıtamın alerjı yapabılır ama almadıysan bir günden hiçbişey olmaz,vücud depolarından yer bi günlüğüne bebişin ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?