2015 Temmuz Anneleri

hmm nebileyim doktor dedi adetten biter bitmez hamile kalmiyorsun ki 10 gun döllenme süresi var valla kafaya takdim gerimi gelisimi dige anliyamadim olsa derdi doktor acik sozlu biri pat pat yuzune herseyi soluyor.
bazi doktorlar dollenme tarihinden hesapliyormus. ama kirk haftalik hamilelik sureci adet tarihinden itibaren basliyor diyor bircok doktor. gebelik org sitesindeki doktorda boyle soyluyor. benim simdiye kadar gittigim butun doktorlarda boyle soyledi

ben şu an ilaç kullanmıyorum , bu tahlile göre verecekti , seninde düşükmüş cnm neden dozu arttırıyor ki

ben hipotirot hastasıyım canım doktor 12.haftadan sonra daha fazla hormona ihtiyacım olacağı için dozun yükseltilmesi gerekeceğini söyledi. o zaman yine tahlil yapılacak ona göre doz ayarlanacak.

Kizlar doktordan geliyorum 7+5 haftalik..... Kalbi pit pit atiyor tahlillerim yapildi herseyim normal cikti bir ay sonra gel beslanmene dikkat et bol yogurt peynir meyve ye dedi...bende bulantim var sadece peynir ekmek yiyebiliyorum dedim vitamin verdi...cok sukur rabbime kalp sesini duydum rabbim herkese tatdirsin bu duyguyu

[QUOTEBenice unl_84, post: 38255593, member: 421048"]son halimiz ya bunu ilk sayfaya alıp güncellenebilir bi hale getirsek te nasıl kazen sayfayı güncellesen en azından attıkça ben[/QUOTE]
Canim benide unutmussun.SAT 8 ekim.BDT 16 temmuz.yas 28 ilk bebeğim.

kizlar folik asit olarak folbiol kullaniyorum ilk kutu tok karnina yaziyodu 2. kutu ac karnina yazmislar... siz nasil kullaniyosunuz?

bende folbiol kullanıyordum o bitti doktoruma dedim ki benim folik asit bitti daha etkili bi folik asit yazar mısınız dedim bu sefer solgarınkini yazmış eczası tok karınana dedi. ben hem tok hemde açken denedim şunu fark ettim folik asit benim iştahımı açıyor bu nedenle fazla kilo almamak adına folik asiti içip hemen öğle yemeğimi yiyorum bu şekilde hiç kilo yapmadı :)

ben hipotirot hastasıyım canım doktor 12.haftadan sonra daha fazla hormona ihtiyacım olacağı için dozun yükseltilmesi gerekeceğini söyledi. o zaman yine tahlil yapılacak ona göre doz ayarlanacak.
Benim tsh 2.03 çıkmış cnm ama hamile değilken 1,36 imiş .Yani bu arada yükselip alçalabilen bişeyse bunu tekrar etmek gerekir mi sık sık.Ben drun tekrar bakacığını sanmıyorum ama dediğinize göre sinsi bişey bu tsh

slm:))hamilelik adet tarihinden itibaren hesaplanır,adet gününden itibaren olgunlasan yumurta, hamilelik evresının bi parçasıdır,tersi olmuş olsa benim hamileliğim tüp bebekle oldu,laboratuvarda döllenmenın yapıldığı gün dikkate alınırdı,ama vücudumuz her ay hamileliğe hazırlandığı için,o da bunun bir parçasıdır.Doktorların kullandığı ultrason cihazlarıda hafta ve gün sayısını buna göre hesaplarlar..bebişlerinizin fotosunun altında görürsünüz makınenın kaç haftalık yazdığını....

canım tiroit hastası olsanda olmasanda hamilelikte tsh yükselebilir çünkü bebeklerin kendi tiroit bezleri daha oluşmadığı için annedekini kullanıyor. sık tekrar etmene gerek yok 2.03 çıktıktan sonra eğer ilaç kullanmıyorsan iki hafta sonra tekrar baktır artış varsa doktor ilaç yazsın.

kızlar bu arada bi şey sorucam komik ama .. ben folikasit hapımı bugün alıp almadığımı unuttum sizce içiyiimi eğer aldıysam fazlasından zarar gelir mi yada içmesemmi naapsam .. hatırlayamıyorumm

ben arada 2 kere unuttum içmedim,çünkü aldıysan fazla vıtamın alerjı yapabılır ama almadıysan bir günden hiçbişey olmaz,vücud depolarından yer bi günlüğüne bebişin ....

Makina 6 haftalik yaziyor ama benim hesaplamam 7 hafta nerdeyse bitcek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…