- 10 Kasım 2014
- 139
- 52
- 123
- 37
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #5.501
yanlış yazmışım 23.10.2014 :)Beni unutmuşsun :) sat 23.11.2014 tahmini d. Tarihi 30.07.2015 yaşım 24 ilk Bebeğim
Haklısınnnn ama sakin olmaya çalış arkadaşım. yapıcak bişey yok. Asgari şekilde hazırlık yap neticede hamilesin ve kötü olduğunu kayınvalidene belirt erkenden yatmaya çalış. Anlayışlı olur inşallahYa kizlar ne olur bana yardım edin. Ben aşırı sinirliyim herseye herkese çok sinirleniyorum kimseye tahammulum yok. Akşam eşim is gezisinden olacağı için kayinvalde gelecek emir vaki yaptı bana geliyorum akşam 7.30 diye evde yemek yok daginik bir de sorunum gaz. Sürekli gazim var eşimin yanında rahatım ama gece boyunca ne yapıcam. Yatak açmam yorgan geçirmek lazım. Zaten işten 6.30 da çıkıyorum ya aklım yicem sinirden ölmek üzereyim.
son halimiz ya bunu ilk sayfaya alıp güncellenebilir bi hale getirsek te nasıl kazen sayfayı güncellesen en azından attıkça ben
Kadin seni tek birakmamak icin geliyor sanirim anlayisli bence oda sana karsi olur eminim isten geldinmi beraber yaparsiniz bu kadar sinir olacak bir durum yok benceYa kizlar ne olur bana yardım edin. Ben aşırı sinirliyim herseye herkese çok sinirleniyorum kimseye tahammulum yok. Akşam eşim is gezisinden olacağı için kayinvalde gelecek emir vaki yaptı bana geliyorum akşam 7.30 diye evde yemek yok daginik bir de sorunum gaz. Sürekli gazim var eşimin yanında rahatım ama gece boyunca ne yapıcam. Yatak açmam yorgan geçirmek lazım. Zaten işten 6.30 da çıkıyorum ya aklım yicem sinirden ölmek üzereyim.
Bendede migde bulantisi olmadigi icin mutluluk var :)))kızlarrr selammm,
hergece her sabah mide bulantısı ile gelen mutluluk :))sizlerdede varmı :))
boşver canım takmaya değmez canını sıkma hiç benimde eşimin ailesinden bi kaç kişi gelicekti eşimde bende günler öncesinden gelecekseniz bize önceden heber verin diye kaç defa söyledik inadına yapar gibi gece 11 de arayıp yarın gelicez dediler, sanki gecenin 11 inde hazırlık yapıcam ben. bulantımı bişe yapamadığımı biliyorlar sonuçta ev dağınık tozlu sabah kalkıp temizlik yaptım eşimde kızdı hatta bırak takma yapma birşey die ama yapmadan olmuyor tabi hepsi aynı yani geldikten sonra kötüyüm diye yat yatak flnda elleme kendisi yapsın ben yerleri gösterdim kendileri kurdu kaldırdılar 3 gün hamilesin sen yormaman gerekiyor kendini :)Ya kizlar ne olur bana yardım edin. Ben aşırı sinirliyim herseye herkese çok sinirleniyorum kimseye tahammulum yok. Akşam eşim is gezisinden olacağı için kayinvalde gelecek emir vaki yaptı bana geliyorum akşam 7.30 diye evde yemek yok daginik bir de sorunum gaz. Sürekli gazim var eşimin yanında rahatım ama gece boyunca ne yapıcam. Yatak açmam yorgan geçirmek lazım. Zaten işten 6.30 da çıkıyorum ya aklım yicem sinirden ölmek üzereyim.
Canim 10 haftaya girmissin ne guzel agrinda yok kanamanda yok bence endilesecek bi durum yok sevinmelisinnArkadaslar iki gundur rahatlama var ben de sislik dolgunluk hissim gecti sanki agrim kanamam yok cok sukur ama tedirgin oldum, boyle olan var mi ya da bir fikri olan doktorum uzakta gitmem biraz zor ne yapicam bilemedim
Bir gunden birsey olmaz merak etmeyin unuttuysaniz bugun icmen yarin devam edersiniz bir gun icmediniz diye bebege hirsey olmaz korkmayinkızlar bu arada bi şey sorucamkomik ama .. ben folikasit hapımı bugün alıp almadığımı unuttum sizce içiyiimi eğer aldıysam fazlasından zarar gelir mi yada içmesemmi naapsam .. hatırlayamıyorumm
Sagol canim crvabin icin, ilk bebegim tup tedavisi ile oldu ikinci denememiZde zor zamanlarda gectigim icin hep tedirgin ve mutsuzum korkuyorum herseyden insallah iyidir, kasigima dokunuyorum bisey hissedemiyorum erken gerci biliyorum ama dedigim gibi saglikla dogana kadar hep tedirgin olucam galibaCanim 10 haftaya girmissin ne guzel agrinda yok kanamanda yok bence endilesecek bi durum yok sevinmelisinn
Dogrudur canim eminim seni anliyorum ama hep iyi dusunki bebegin seni hissetsin mutlu oldugunu allahin izniyle birsey olmaz ins canim cok kanaman olmadiktan sonra herseyi iyi dusunelim iyi olsunn bak ben daha bebegimi hic gormedimSagol canim crvabin icin, ilk bebegim tup tedavisi ile oldu ikinci denememiZde zor zamanlarda gectigim icin hep tedirgin ve mutsuzum korkuyorum herseyden insallah iyidir, kasigima dokunuyorum bisey hissedemiyorum erken gerci biliyorum ama dedigim gibi saglikla dogana kadar hep tedirgin olucam galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?