2015 Temmuz Anneleri

benden selam söyle :) allah'a emanet oll

Guzel haberlerini bekliyoruz canin ne guzel yine goreceksin minigini duamiz seninle ve herkesle hep iyi dusunelim

Kızlar hepinizi anlıyorum canlarım hassassınız bende dahil
Ama bence çok büyütüyoruz bazı şeyleri unutmayın biz hasta değiliz hamileyiz
Mesela benim iki çocuğum var onlara hergün yemek yapıp bakımlarıyla ilgilenmek zorundayım. Yataklarını hergün yapıp kaldırmam gerekiyor okadar ağır midem bulanarak halsizlikle geçiriyorum ki hamileliğimi kendimi şartlandırıp bunları gözümde büyütsem banada herşey çok ağır ve zor gelir. Devamlı şunu telkin ediyorum sen hamilesin hasta değilsin
Herşey bizim elimizde yani bide daha yolun başındayız daha ağır günlerimiz olucak eğilip yerden bişey almaya üşendiğimiz 5 yastıkla uyuduğumuz

selam canım,

senin şuan yukarı doğru asılarak birsey yapman zaten yasak..
sen kimsenin şartına uymak zorunda değilsin.. bence rahat ol..

Sana sonuna kadar katiliyorum canim bence herkes bu gunlerin tadini cikarsin helede ilk cocugu olanin benim 2 yasinda oglum var kucak istiyor hoplamak istiyor karnima zipliyor nekadar sakinsam olacagi varsa oluyor demi

Endişelenme canım benimde 10. Haftada bazı şeyler geçti mide bulantısı hafifledi. Allah'a emanet bebişlerimiz

aynen aynen bence iyi günlerimizin tadını çıkaralım daha göbişlerimiz büyümedenn.. zaten biz eşimle bir karar aldık... 7 ay boyunca elimizden geldiği kadar gezicez yapmak istediklerimizi yapmaya çalışıcaz .. bebiş bize sürpriz oldu çünkü..bence elimizden geldiği kadar hamileliğin tadını çıkartmaya çalışalımm ..

Sana sonuna kadar katiliyorum canim bence herkes bu gunlerin tadini cikarsin helede ilk cocugu olanin benim 2 yasinda oglum var kucak istiyor hoplamak istiyor karnima zipliyor nekadar sakinsam olacagi varsa oluyor demi
Aynen ya 2 yaşındaki kızım 2 gecedir yatağından kalkıp karnıma yatarak uyuyor eşim zorla ikna edip kaldırıyo yarım saat sonra hop gene üzerimde
Çok tatlılar Rabbim herkese yaşatsın

yaa doktor banada folbiol yazmış. etkili değilmi bu ? başka bişeymi alsam

Kesinlikle bol bol gez soğukta Yürü kışın hiç arabasız çıkılmıyo çocuk olunca. Soğuk havada sıkıca giyinip öyle dolaşmayı özledim 5 Yıldır

sevgili nyala,bende decavit kullanıyorum,önemli olan içeriğindeki folik asitin mıktarı,şu an normal olarak hamıle bı bayanın ıhtıyacı olan 800 mg folik asıttır,içeriğinde 400 mg ıse gunde ıkı kere 800 mg ıse gunde bır kere alman yeterlidir,isimler değişir ilaçların ama içerik önemlidir

allaha emanet olun canım benim. beklemek çok zor dimi

decavit hakkında çok şey duydum domuz ile ilgili birşeyler kullanıyormuş siz duydunuz mu hiç araştırdınızmı . hatta mayıs annelerinin olduğu sayfada kullanan arkadaşlara kullanmayın diye okumuştum

Kesinlikle bol bol gez soğukta Yürü kışın hiç arabasız çıkılmıyo çocuk olunca. Soğuk havada sıkıca giyinip öyle dolaşmayı özledim 5 Yıldır

bazen diyorum ki şimdi yapabldiğim şeyleri bebiş olunca yapamıcam özgür olamıcam arttık acaba erkenmiydi diye .. sonra elimi karnıma koyunca hemen vazgeçiyorum bu düşüncelerden :) sizde de böyle şeyler oluyomu özellikle ilk bebek bekleyenlerde..

baya kalabalığız ya :)

en yaşlı benmiyim yaaa

bende multivitamin kullanıyorum previt positive. içinde 800 mg folik asit var. ama doktorum ayrıca folik asitte içmemi istiyo. hemde ısrarla vede doğuma kadar. sebebini hiç anlamış değilim. elimde folic trio vardı onu içiyodum. oda bitmek üzere. folbiol yazdı bitince bunu iç dedi. o yüzden okuyunca acaba folbiol etkili değilmi diye düşündüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…