- 22 Kasım 2014
- 187
- 91
- 38
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #5.521
Arkadaşlar nasılsınız umarım herşey yolundadır.Bir saat sonra boncuğumu görmeye gidicem teyzeleri sizdende selam söyliyimmi.Bir ay oldu görüşmeyeli nasıl büyümüştür kimbilir elleri ayakları heyecandan ölebilirim.ARKADAŞLAR dunızı esirgemeyin inşallah kistimde küçülmüştür .Allaha emanet olun .
Guzel haberlerini bekliyoruz canin ne guzel yine goreceksin minigini duamiz seninle ve herkesle hep iyi dusunelimArkadaşlar nasılsınız umarım herşey yolundadır.Bir saat sonra boncuğumu görmeye gidicem teyzeleri sizdende selam söyliyimmi.Bir ay oldu görüşmeyeli nasıl büyümüştür kimbilir elleri ayakları heyecandan ölebilirim.ARKADAŞLAR dunızı esirgemeyin inşallah kistimde küçülmüştür .Allaha emanet olun .
Ya kizlar ne olur bana yardım edin. Ben aşırı sinirliyim herseye herkese çok sinirleniyorum kimseye tahammulum yok. Akşam eşim is gezisinden olacağı için kayinvalde gelecek emir vaki yaptı bana geliyorum akşam 7.30 diye evde yemek yok daginik bir de sorunum gaz. Sürekli gazim var eşimin yanında rahatım ama gece boyunca ne yapıcam. Yatak açmam yorgan geçirmek lazım. Zaten işten 6.30 da çıkıyorum ya aklım yicem sinirden ölmek üzereyim.
Sana sonuna kadar katiliyorum canim bence herkes bu gunlerin tadini cikarsin helede ilk cocugu olanin benim 2 yasinda oglum var kucak istiyor hoplamak istiyor karnima zipliyor nekadar sakinsam olacagi varsa oluyor demiKızlar hepinizi anlıyorum canlarım hassassınız bende dahil
Ama bence çok büyütüyoruz bazı şeyleri unutmayın biz hasta değiliz hamileyiz
Mesela benim iki çocuğum var onlara hergün yemek yapıp bakımlarıyla ilgilenmek zorundayım. Yataklarını hergün yapıp kaldırmam gerekiyor okadar ağır midem bulanarak halsizlikle geçiriyorum ki hamileliğimi kendimi şartlandırıp bunları gözümde büyütsem banada herşey çok ağır ve zor gelir. Devamlı şunu telkin ediyorum sen hamilesin hasta değilsin
Herşey bizim elimizde yani bide daha yolun başındayız daha ağır günlerimiz olucak eğilip yerden bişey almaya üşendiğimiz 5 yastıkla uyuduğumuz
Endişelenme canım benimde 10. Haftada bazı şeyler geçti mide bulantısı hafifledi. Allah'a emanet bebişlerimizSagol canim crvabin icin, ilk bebegim tup tedavisi ile oldu ikinci denememiZde zor zamanlarda gectigim icin hep tedirgin ve mutsuzum korkuyorum herseyden insallah iyidir, kasigima dokunuyorum bisey hissedemiyorum erken gerci biliyorum ama dedigim gibi saglikla dogana kadar hep tedirgin olucam galiba
Maaasallaaaah nazar degmesin hic eksilmesin cogalsin listemizzzzzbaya kalabalığız ya :)
Kızlar hepinizi anlıyorum canlarım hassassınız bende dahil
Ama bence çok büyütüyoruz bazı şeyleri unutmayın biz hasta değiliz hamileyiz
Mesela benim iki çocuğum var onlara hergün yemek yapıp bakımlarıyla ilgilenmek zorundayım. Yataklarını hergün yapıp kaldırmam gerekiyor okadar ağır midem bulanarak halsizlikle geçiriyorum ki hamileliğimi kendimi şartlandırıp bunları gözümde büyütsem banada herşey çok ağır ve zor gelir. Devamlı şunu telkin ediyorum sen hamilesin hasta değilsin
Herşey bizim elimizde yani bide daha yolun başındayız daha ağır günlerimiz olucak eğilip yerden bişey almaya üşendiğimiz 5 yastıkla uyuduğumuz
Aynen ya 2 yaşındaki kızım 2 gecedir yatağından kalkıp karnıma yatarak uyuyor eşim zorla ikna edip kaldırıyo yarım saat sonra hop gene üzerimdeSana sonuna kadar katiliyorum canim bence herkes bu gunlerin tadini cikarsin helede ilk cocugu olanin benim 2 yasinda oglum var kucak istiyor hoplamak istiyor karnima zipliyor nekadar sakinsam olacagi varsa oluyor demi
bende folbiol kullanıyordum o bitti doktoruma dedim ki benim folik asit bitti daha etkili bi folik asit yazar mısınız dedim bu sefer solgarınkini yazmış eczası tok karınana dedi. ben hem tok hemde açken denedim şunu fark ettim folik asit benim iştahımı açıyor bu nedenle fazla kilo almamak adına folik asiti içip hemen öğle yemeğimi yiyorum bu şekilde hiç kilo yapmadı :)
Kesinlikle bol bol gez soğukta Yürüaynen aynen bence iyi günlerimizin tadını çıkaralım daha göbişlerimiz büyümedenn.. zaten biz eşimle bir karar aldık... 7 ay boyunca elimizden geldiği kadar gezicez yapmak istediklerimizi yapmaya çalışıcaz .. bebiş bize sürpriz oldu çünkü..bence elimizden geldiği kadar hamileliğin tadını çıkartmaya çalışalımm ..
Ayni valla gece hep ustumde rabbim kimseye evlat acisi yasatmasin onlar bizim herseyimizAynen ya 2 yaşındaki kızım 2 gecedir yatağından kalkıp karnıma yatarak uyuyor eşim zorla ikna edip kaldırıyo yarım saat sonra hop gene üzerimde
Çok tatlılar Rabbim herkese yaşatsın
Arkadaşlar nasılsınız umarım herşey yolundadır.Bir saat sonra boncuğumu görmeye gidicem teyzeleri sizdende selam söyliyimmi.Bir ay oldu görüşmeyeli nasıl büyümüştür kimbilir elleri ayakları heyecandan ölebilirim.ARKADAŞLAR dunızı esirgemeyin inşallah kistimde küçülmüştür .Allaha emanet olun .
yaa doktor banada folbiol yazmış. etkili değilmi bu ? başka bişeymi alsam
sevgili nyala,bende decavit kullanıyorum,önemli olan içeriğindeki folik asitin mıktarı,şu an normal olarak hamıle bı bayanın ıhtıyacı olan 800 mg folik asıttır,içeriğinde 400 mg ıse gunde ıkı kere 800 mg ıse gunde bır kere alman yeterlidir,isimler değişir ilaçların ama içerik önemlidir
Kesinlikle bol bol gez soğukta Yürükışın hiç arabasız çıkılmıyo çocuk olunca. Soğuk havada sıkıca giyinip öyle dolaşmayı özledim 5 Yıldır
baya kalabalığız ya :)
sevgili nyala,bende decavit kullanıyorum,önemli olan içeriğindeki folik asitin mıktarı,şu an normal olarak hamıle bı bayanın ıhtıyacı olan 800 mg folik asıttır,içeriğinde 400 mg ıse gunde ıkı kere 800 mg ıse gunde bır kere alman yeterlidir,isimler değişir ilaçların ama içerik önemlidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?