2015 Temmuz Anneleri

Yok canım ya herşey eskisinden daha güzel geçiyo emin ol ama sorumluluk oluyo bu yüzden bişeyi planlarken bi kaç defa düşünmen gerekiyor. Evdeki muhabbet daha keyifli oluyo gezmeler yorucu ama zevkli oluyo. Artısıda var eksiside bana göre hepsi Artı tabi

Doktordan geldim minigimin kalbini ikinci duyusum güp güp atiyor masallah :) Gelisimi saglikli dedi dr.Kese etrafinda kan var hala progestana devam.Sat.a gore bir gun geri sadece.3 hafta sonra gel desi dr.nasil bekliycem 3 hafta
Canim hayirli olsun cok. Kese etrafinda lan kizimda da vardi kendi kendine bir sure sonra gitmisti seninde oyle olur. Bundan sonra artik ayda bir gidilir alismak lazim:)

Sagol canim, benim kizim 2 yas 4 aylik filan olacak bebis dogdugunda insallah o inat donemine denk gelmemis olur daha :) gelirse de bakicaz bir caresine artik. Alisacak mecbur:)

bakalım yaşayıp göreceğim bende inşallahh .. :) zor ama bir o kadarda güzel diyor zaten bütün tanıdığım anneler

bana multivitamin verdi sadece. onun içinde hepsi var zaten.
Evet canim multivitamin iciyorum zaten ama gecen hamileligimde hatta emzirirken kalsiyum, demir ve vitamin d ekstradan aliyordum multivitaminin yaninda. Demir eksikligi ve vitamin d eksikligi cikmisti ama galiba onlara 16. Haftada filan baslaniyor

Insallah canim inan hamileligin tadini cikarirsan zaman su gibi akip geciyor ilk hamilelikte bana boyle olmustu bol bol gezdim baktimki 25 gun erken geldi benim prensim

maşallah Rabbim bunuda kucağına almayı nasip etsin annesi ne kadar güzel ya. bende çok heyecanlı bir anneyim . onu hissetmeyi de çok istiyorum .kucağıma almayıda herkes diyor ki doğumdan sonrada göbişinide özleyeceksin .. zaten hemen arkasından ikinci bebişimi de yapacağım inşallah :)

Oh maasallah canim ya ben ilk bebegimden sonra dusunmuyordum ama baktim cok tatli baska bir lezzet evlat dedim kardes yapayim suan ilk bebegimden daha heyacanliyim insallah hep butun anne adaylari saglicakla alir ins guzel haberleri hep beraber alacagiz burdan ne guzel mutluluk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…