- 27 Mart 2013
- 100
- 21
- 48
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #5.541
Yok canım ya herşey eskisinden daha güzel geçiyo emin ol ama sorumluluk oluyo bu yüzden bişeyi planlarken bi kaç defa düşünmen gerekiyor. Evdeki muhabbet daha keyifli oluyo gezmeler yorucu ama zevkli oluyo. Artısıda var eksiside bana göre hepsi Artı tabibazen diyorum ki şimdi yapabldiğim şeyleri bebiş olunca yapamıcam özgür olamıcam arttık acaba erkenmiydi diye .. sonra elimi karnıma koyunca hemen vazgeçiyorum bu düşüncelerden :) sizde de böyle şeyler oluyomu özellikle ilk bebek bekleyenlerde..
Sagol canim bizim canavarla dinlenmeye calisacagim. Anneme de tatilden donunce soylerim diyorum artik:)şimdiden iyi tatiller cnm , bol bol dinlen yorma kendini oh ne güzel :) , annenin içine doğmuşken söylemenin zamanı gelmiş bence tabi yinede kendin bilirsin cnm :)
Ayni valla gece hep ustumde rabbim kimseye evlat acisi yasatmasin onlar bizim herseyimiz
Canim hayirli olsun cok. Kese etrafinda lan kizimda da vardi kendi kendine bir sure sonra gitmisti seninde oyle olur. Bundan sonra artik ayda bir gidilir alismak lazim:)Doktordan geldim minigimin kalbini ikinci duyusum güp güp atiyor masallah :) Gelisimi saglikli dedi dr.Kese etrafinda kan var hala progestana devam.Sat.a gore bir gun geri sadece.3 hafta sonra gel desi dr.nasil bekliycem 3 hafta
Yasim 31 2. CocukŞimdilik bu kadar geldikçe yine ekliyorum canlar 543ten sonra gelirse ilave ederiz ilk sayfa olsa daha iyi olur kazen ekle istersen ilk sayfaya
Sagol canim, benim kizim 2 yas 4 aylik filan olacak bebis dogdugunda insallah o inat donemine denk gelmemis olur daha :) gelirse de bakicaz bir caresine artik. Alisacak mecbur:)Canım benim Allah yardımcın olsun inşallah.Seni korkutmak istemem ama benim öğrenciler 2010 doğumlu geçen sene 3 yaştık,şimdi 4 olduk :) ve malesef 3-3,5 yaş acaip inat dönemleri oluyor canım.Ben geçen sene ile bu yılki farkı bariz farkedebiliyorum.Bebişin ilk doğduğunda kızın seni biraz zorlayabilir inatlık konusunda hazırlıklı ol canım :) Tatlı telaşeler bunlar
Yok canım ya herşey eskisinden daha güzel geçiyo emin ol ama sorumluluk oluyo bu yüzden bişeyi planlarken bi kaç defa düşünmen gerekiyor. Evdeki muhabbet daha keyifli oluyo gezmeler yorucu ama zevkli oluyo. Artısıda var eksiside bana göre hepsi Artı tabi
Canim ben Amerika'dayim testin adi Turkiye de sanirim serbest fetal dna testi arkadaslar daha onceki sayfalarda bulmuslar adini kaca yapiliyor yazmislar bir bak onceki sayfalara.merhaba canım testin adını vede nerede yaşıyorsun
Canim ben Amerika'dayim testin adi Turkiye de sanirim serbest fetal dna testi arkadaslar daha onceki sayfalarda bulmuslar adini kaca yapiliyor yazmislar bir bak onceki sayfalara.
Insallah canim inan hamileligin tadini cikarirsan zaman su gibi akip geciyor ilk hamilelikte bana boyle olmustu bol bol gezdim baktimki 25 gun erken geldi benim prensimçok güzel ya bizde yaşayalım inşallah çabucacık o zamanlar gelir :)
Evet canim multivitamin iciyorum zaten ama gecen hamileligimde hatta emzirirken kalsiyum, demir ve vitamin d ekstradan aliyordum multivitaminin yaninda. Demir eksikligi ve vitamin d eksikligi cikmisti ama galiba onlara 16. Haftada filan baslaniyorbana multivitamin verdi sadece. onun içinde hepsi var zaten.
Ay cok sevindim canim me guzel bir haber!!!! 2,5'ta vermez herhalde :)merhabalar şimdi tahlil sonuçlarımı aldım , tsh 3.20 den 2.52 ye düşmüş , ilaca gerek yok artık sanırım ,, şimdi doktoruma mesaj atacam bakalım doktorum ne diyecek
Insallah canim inan hamileligin tadini cikarirsan zaman su gibi akip geciyor ilk hamilelikte bana boyle olmustu bol bol gezdim baktimki 25 gun erken geldi benim prensim
Farketmiyor sanirim folik asit ac veya tokkizlar folik asit olarak folbiol kullaniyorum ilk kutu tok karnina yaziyodu 2. kutu ac karnina yazmislar... siz nasil kullaniyosunuz?
inşşşş cnmsüper benmim de 24-25 temmuz işte o günlere erelim hayırlısıyla inşallah
ben iki hafta önce gittim geç döllenme dedi kese göründü c.tesi gideceğim inş duyarım çok korkuyorumEvet
Evet canım ben şuan 7+6 yım ...6+4te duymuştum çok az az .. Ama sonradan da duyanlar var. herkesinki farklı farklı
Oh maasallah canim ya ben ilk bebegimden sonra dusunmuyordum ama baktim cok tatli baska bir lezzet evlat dedim kardes yapayim suan ilk bebegimden daha heyacanliyim insallah hep butun anne adaylari saglicakla alir ins guzel haberleri hep beraber alacagiz burdan ne guzel mutlulukmaşallahRabbim bunuda kucağına almayı nasip etsin annesi ne kadar güzel ya. bende çok heyecanlı bir anneyim . onu hissetmeyi de çok istiyorum .kucağıma almayıda herkes diyor ki doğumdan sonrada göbişinide özleyeceksin .. zaten hemen arkasından ikinci bebişimi de yapacağım inşallah :)
Ooooh ne guzel canim kalbin firlacak gibi olursun sen simdi bu heyecani bende bi yasasam guzel haberler alirsin insYarın 3 te randevum var ay çok heycanlıyım midem bulanmaya başladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?