- 21 Mart 2014
- 7.298
- 5.970
- 248
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #5.561
Aynen doğumdan sonra göbüşündeki tekmeleri özlüyorsun oyüzden 2.5 yıl arayla 3. Çocuğu istedim bakmaşallahRabbim bunuda kucağına almayı nasip etsin annesi ne kadar güzel ya. bende çok heyecanlı bir anneyim . onu hissetmeyi de çok istiyorum .kucağıma almayıda herkes diyor ki doğumdan sonrada göbişinide özleyeceksin .. zaten hemen arkasından ikinci bebişimi de yapacağım inşallah :)
ben iki hafta önce gittim geç döllenme dedi kese göründü c.tesi gideceğim inş duyarım çok korkuyorum
Inşşşş hepimiz hep güzel haberle gelelimOoooh ne guzel canim kalbin firlacak gibi olursun sen simdi bu heyecani bende bi yasasam guzel haberler alirsin ins
O her kontrolde oluyor canim nezaman ki kalp atislarini duyunca geciyor ben 22 sinde ve bebegimi daha hic gormedim daha erken randevu alamadim sabirsizlikla bekliyorumInşşşş hepimiz hep güzel haberle gelelim
Tedirginlik var üzerimde niye bilmiyorum bide heycan
Sen ne zaman gidicen
Aynen doğumdan sonra göbüşündeki tekmeleri özlüyorsun oyüzden 2.5 yıl arayla 3. Çocuğu istedim bak
Rabbim gönlüne göre versin canım
Canim insallah saglikla sihhatle bebegini gorursun pitpitlarini duyarsin,hersey Allah emanetDogrudur canim eminim seni anliyorum ama hep iyi dusunki bebegin seni hissetsin mutlu oldugunu allahin izniyle birsey olmaz ins canim cok kanaman olmadiktan sonra herseyi iyi dusunelim iyi olsunn bak ben daha bebegimi hic gormedim
Oh maasallah canim ya ben ilk bebegimden sonra dusunmuyordum ama baktim cok tatli baska bir lezzet evlat dedim kardes yapayim suan ilk bebegimden daha heyacanliyim insallah hep butun anne adaylari saglicakla alir ins guzel haberleri hep beraber alacagiz burdan ne guzel mutluluk
Yok canım benim hep tekay sizede maşallah ya ne güzel çalışan bayan olmasam yada ailemden eşimin ailesinden birileri ankarada yaşıyor olsa 4- 5 yaparım vallahi bence çocuk çok önemli hele kardeş daha da önemlii :) kendim kalabalık bir aileden geldiğim için çok güzel birşey kesinlikle :) sizin ilki ikizdi galiba ne kadar güzel birşey :)
Insallah canim, ilk gebelik tecrubesizlik insan herseyden nem kapiyor, insallah hersey yolunda gider hepimiz icinEndişelenme canım benimde 10. Haftada bazı şeyler geçti mide bulantısı hafifledi. Allah'a emanet bebişlerimiz
Yok canım benim hep tekikizleri çok seviyorum ama kısmet olmadı
Nasılsın canım nerelerdesin? Miden nasıl olsu hafifledimi birazmerhaba arkadaşlar liste yapılmış beni de ekler misiniz sat 28.09.2015 30 yaşımdayım 2.bebeğim olacak Allahın izniyle 5 yaşında kızım var..
Allah nasip etti gönlümüze göre verdi. 1. Kızım 7 ay emdi oda zorla mamayla büyüttüm.2. Kızımda 1.5 yaşında Bıraktı emmeyi Eylül 2012 doğumlu. ağustosta 3. Bebişi istedik Ekimde Allah nasip etti bakalım Buda temmuzda aramıza katılıcak inşş.gerçekten mi maşallah nasıl oldu nasıl yapınız :) o zaman birini emzirirken diğerine hamile kaldınız çok güzel :)
merhaba ccanım bu ara çok hastaydım aşırı halsizim evime bakamıyorum,yemek yapamıyorum.Bulantım var biraz hafifledi ama birçok şeyi yiyemiyorum canım feci domates ve mandalina çekiyor kıtlıktan çıkmış gibi onları yiyorum.Domateste mevsimi değil ya tedirginim o yüzden.Nasılsın canım nerelerdesin? Miden nasıl olsu hafifledimi biraz
Kız aynen kiloyla tuzlayıp yiyorum alerji olcam diyede korkuyomBu arada dünden beri acayip domates çekti canım çeri domates aldım deli gibi yiyorum mevsimi de değil ama öyle rahatlıyorum ki yeyince bir kilo falan yemişimdirbir de mandalina canım bişey çekmiyordu bu zamanda kadar bişey oldu bana kıtlıktan çıkmış gibi domates mandalina yiyorum.Yemek yiyemiyorum hala doğru düzgün sizde durumlar nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?