2015 Temmuz Anneleri

Bende öyleyim inan mide bulantım çok az arada oluyo ama iştahsızlık ve tiksinme mahvediyo

Bende öyleyim inan mide bulantım çok az arada oluyo ama iştahsızlık ve tiksinme mahvediyo
Valla en son temizlikçi evi temizledi 2 hafta oldu ben 2 defa ancak süpürebildim.İştahsızlık ve tiksinme fena canım kilo verdin mi ben 3 kilo verdim bir de göbüşüm hafiften çıktı

çok güzel rabbim sağ salim büyütmeyide nasip etsin inşallah . ( hepsine birer tane)

Canim hayirli olsun cok. Kese etrafinda lan kizimda da vardi kendi kendine bir sure sonra gitmisti seninde oyle olur. Bundan sonra artik ayda bir gidilir alismak lazim:)
Tesekkur ederim cok sagol canim:) Normalde ayda bir dedi ama kan oldugu icin 3 hafta sonra gel dedi.anlamadigim progestan yazdi yeniden o bitince ilaci birakiyrz dedi.ama risk devam ediyor lekelenme kanama olursa hemen gel tabi dedi.

merhaba hanimlar, bugün nasiliz bakalim???
ben gecen hafta internetten gebe elbisesi siparis etmistim, dün geldi elbisem. Cok güzel oldu, 1 pantolon 1 diz üstü elbise.Kilolu oldugum icin elbise bulamam saniyordum ama ilkini aldik bakalim, iyi günlerde giymek nasip olsun insallah.

Güle güle kullan cicilerini inşaallah lcwnin hamile reyonunda var aslında büyük beden kalıpları da büyük ben de geçen gün hamile pantolonu aldım 38 beden giyoyorum diye öyle aldım ama totomdan düşüyor 36 almalıymışım bir gün de kullandım geri veremem. yani kalıbı büyük baya 40bedensen 38 almalısın

@icell_84 canım benide ekleyebilimisin listeye tahmini doğum tarihi 22 temmuz tüp bebek olduğu için sat yok ama 15 ekim yazabilirsin. yaşım 25 ilk çocuğum olacak Allah ın izni ile. ellerine sağlık...

Ben de lcw den bluz gomlek ve elbise aldim asil bize yazlik gerekecek diye sezon sonu indiriminden alayim dedim.Birer beden buyuk aldim ins.vakti gelince olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…