- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #5.581
Ben de 4 gunden beri elevit kullaniyorumnyala,;
elevıt içinde aynı şeyi söylediler ama bunlar ilaç firmalarının rekabeti arasında cıkan dedıkodular,sağlık bakanlıgının ve doktorların onayladıgı bı ılac.gönül rahatlıgıyla kullanılabilir
Bende öyleyim inan mide bulantım çok az arada oluyo ama iştahsızlık ve tiksinme mahvediyomerhaba ccanım bu ara çok hastaydım aşırı halsizim evime bakamıyorum,yemek yapamıyorum.Bulantım var biraz hafifledi ama birçok şeyi yiyemiyorum canım feci domates ve mandalina çekiyor kıtlıktan çıkmış gibi onları yiyorum.Domateste mevsimi değil ya tedirginim o yüzden.
Tek değilim demek ki ayy o nasıl güzel oluyor öyle canım tuzlu tuzlu bir de mevsimi değil ya bebeği etkiler mi acabaKız aynen kiloyla tuzlayıp yiyorum alerji olcam diyede korkuyom
Valla en son temizlikçi evi temizledi 2 hafta oldu ben 2 defa ancak süpürebildim.İştahsızlık ve tiksinme fena canım kilo verdin mi ben 3 kilo verdim bir de göbüşüm hafiften çıktıBende öyleyim inan mide bulantım çok az arada oluyo ama iştahsızlık ve tiksinme mahvediyo
Allah nasip etti gönlümüze göre verdi. 1. Kızım 7 ay emdi oda zorla mamayla büyüttüm.2. Kızımda 1.5 yaşında Bıraktı emmeyi Eylül 2012 doğumlu. ağustosta 3. Bebişi istedik Ekimde Allah nasip etti bakalım Buda temmuzda aramıza katılıcak inşş.
Şimdi bütün annelerin yaşlarına baktım da aranızda en küçüğünüz benim yaa
Tesekkur ederim cok sagol canim:) Normalde ayda bir dedi ama kan oldugu icin 3 hafta sonra gel dedi.anlamadigim progestan yazdi yeniden o bitince ilaci birakiyrz dedi.ama risk devam ediyorCanim hayirli olsun cok. Kese etrafinda lan kizimda da vardi kendi kendine bir sure sonra gitmisti seninde oyle olur. Bundan sonra artik ayda bir gidilir alismak lazim:)
Evet biraz öyle galiba çocuğunla arkadaş olmak gibisi yok biz annemle hep öyleydik hala da öyleyiz :)ne mutlu sana küçük yaşta anne olmak ne güzel :)
bir kaybım var canım korkum ondan inş duyarımduyarsın duyarsın Allah'ın izniyle inşallah.. bende çok panik yapmıştım bir an önce duymak istedim anlıyorum seni :) :)
Güle güle kullan cicilerini inşaallah lcwnin hamile reyonunda var aslında büyük beden kalıpları da büyük ben de geçen gün hamile pantolonu aldım 38 beden giyoyorum diye öyle aldım ama totomdan düşüyor 36 almalıymışım bir gün de kullandım geri veremem. yani kalıbı büyük baya 40bedensen 38 almalısınmerhaba hanimlar, bugün nasiliz bakalim???
ben gecen hafta internetten gebe elbisesi siparis etmistim, dün geldi elbisem. Cok güzel oldu, 1 pantolon 1 diz üstü elbise.Kilolu oldugum icin elbise bulamam saniyordum ama ilkini aldik bakalim, iyi günlerde giymek nasip olsun insallah.
Sayın @icell_84
İlk mesajı size devrettim dilediğiniz zaman ilk sayfayı artık güncelleyebilirsiniz. Bir Temmuz çocuğu olarak tüm anne adaylarına sağlıklı bir hamilelik süreci dilerim.
Güle güle kullan cicilerini inşaallah lcwnin hamile reyonunda var aslında büyük beden kalıpları da büyük ben de geçen gün hamile pantolonu aldım 38 beden giyoyorum diye öyle aldım ama totomdan düşüyor 36 almalıymışım bir gün de kullandım geri veremem. yani kalıbı büyük baya 40bedensen 38 almalısın
Merhaba,teşekkür ederiz kızlar listemiz sayfa başında artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?