2015 Temmuz Anneleri

Ben de lcw den bluz gomlek ve elbise aldim asil bize yazlik gerekecek diye sezon sonu indiriminden alayim dedim.Birer beden buyuk aldim ins.vakti gelince olur.
Olur tabi canım kalıpları büyük zaten.Yazlık özellikle elbise iyi oluyor ben kızımda da temmuzda doğum yaptım son ayları elbiseyle geçirdim ferah ferah .Sen de cicilerini giyersin inşaallah vaktinde

Sagol canim.sen ne guzel kizindaki kuyafetleri de giyebilirsib.benim oglum aralik dogumlu tam zıt mevsimler kazak falan var da ince burseyim yok.Ha buarada aklinizda olsun karnim cikimca evde esimin kazaklarini tisortlerini giymistim rahat oluyor :))) yine oyle yaparim.
Olur tabi canım kalıpları büyük zaten.Yazlık özellikle elbise iyi oluyor ben kızımda da temmuzda doğum yaptım son ayları elbiseyle geçirdim ferah ferah .Sen de cicilerini giyersin inşaallah vaktinde

Kızımdaki elbiseyi daha giymem herhalde çünkü haşatı çıktı giyilmekten:))Evet canım yazın ben de eşimin tişörtlerini giydim evde çok rahat oluyor kendi tişörtlerim göbüşümün üstünde kalıyordu :)))

Valla en son temizlikçi evi temizledi 2 hafta oldu ben 2 defa ancak süpürebildim.İştahsızlık ve tiksinme fena canım kilo verdin mi ben 3 kilo verdim bir de göbüşüm hafiften çıktı
Bende 1.5 kilo verdim benim şimdilik aynı göbişim. Ama akşam 9 aylık oluyo
Napıcan sıkma canını yapabildiğin kadar ben öyle yapıyorum valla yoksa insan daha çok stres oluyo. Bende temizlikçi düşünüyorum bu hafta dip köşe temizlense gönlüm rahat edicek.

of of kızlar ya bugün bebişimi göremedim ya canım çok sıkıldı 14 mm kese dedi içinde göremiyoruz çok küçük dedi ilgisiz saçma bi yere gittim inşallah o dr beceriksizdir ve de alet de eskiydi keyfim kaçık 6+3 de normal mi 14mm ya

Canını sıkma belliki gittiğin yerin enerjisi seni karamsarlığa itmiş. Biraz sabret 8. Haftanın başında daha iyi bi yere git. Hem kalp atışınıda duymuş olursun.

benimde ilk gittiğim doktor kesen haftana göre çok küçük dedi bebekte yok dedi ilk bebeğim dememe rağmen böyle konuşması beni çok etkilemişti çok ağlattı. sonra başka bir doktora gittim halada doktorum kendisi geç döllenme dedi. oda göremedi fakat 6. haftada görüldü ama üstten görülmedi canım. alttan bakmalarına izin verirsen kesin görebilirsin

Canim hic canini sikma banada aynisi oldu 2 hafta once...aglamaktan helak oldum bugun baska bir hastaneye gittim kalp atislarini duydum sende kanaman yoksa sabret sakin uzulme 2 hafta daha bekle....ben 2 hafta kendimi bosuna uzmusum sakin benim yaptigim hatayi yapip uzulme

kızlar yaaa bebeğin kalbi durupta kürt

erken değilmi daha yaaa ben hala taylarla idare edebiliyorum

inşallah canım 19unda kendi doktoruma gidicem artık ilk denememizde de kalbi durmuştu kürtaj oldum çok tedirginim sanırım çok hemde

Ben de lcw den bluz gomlek ve elbise aldim asil bize yazlik gerekecek diye sezon sonu indiriminden alayim dedim.Birer beden buyuk aldim ins.vakti gelince olur.

kaçıncı ayda hamile kıyafeti giymeye başlıyoruz. bende baktımda şimdilik olmuyo. çok komik duruyo biraz daha göbiş lazım. içini doldurmuyo kıyafetin :))

boşver nasılsa daha büyicek göbişin o zaman düşmez göbiş tutar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…