- 13 Şubat 2009
- 4.851
- 1.439
- 773
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #5.601
Olur tabi canım kalıpları büyük zaten.Yazlık özellikle elbise iyi oluyor ben kızımda da temmuzda doğum yaptım son ayları elbiseyle geçirdim ferah ferah .Sen de cicilerini giyersin inşaallah vaktindeBen de lcw den bluz gomlek ve elbise aldim asil bize yazlik gerekecek diye sezon sonu indiriminden alayim dedim.Birer beden buyuk aldim ins.vakti gelince olur.
Benide ekle canım sat:09.24.2014
Olur tabi canım kalıpları büyük zaten.Yazlık özellikle elbise iyi oluyor ben kızımda da temmuzda doğum yaptım son ayları elbiseyle geçirdim ferah ferah .Sen de cicilerini giyersin inşaallah vaktinde
kaçıncı çocuk ve yaş canımBenide ekle canım sat:09.24.2014
Muhtemelen doğum tarihi:01.07.2015 yaş:29 ilk gebelikBenide ekle canım sat:09.24.2014
Kızımdaki elbiseyi daha giymem herhalde çünkü haşatı çıktı giyilmekten:))Evet canım yazın ben de eşimin tişörtlerini giydim evde çok rahat oluyor kendi tişörtlerim göbüşümün üstünde kalıyordu :)))Sagol canim.sen ne guzel kizindaki kuyafetleri de giyebilirsib.benim oglum aralik dogumlu tam zıt mevsimler kazak falan var da ince burseyim yok.Ha buarada aklinizda olsun karnim cikimca evde esimin kazaklarini tisortlerini giymistim rahat oluyor :))) yine oyle yaparim.
Bende 1.5 kilo verdim benim şimdilik aynı göbişim. Ama akşam 9 aylık oluyoValla en son temizlikçi evi temizledi 2 hafta oldu ben 2 defa ancak süpürebildim.İştahsızlık ve tiksinme fena canım kilo verdin mi ben 3 kilo verdim bir de göbüşüm hafiften çıktı
Âmin cümlemize nasip olsun inş. Allah seninde gönlüne göre versin canımçok güzel rabbim sağ salim büyütmeyide nasip etsin inşallah .( hepsine birer tane)
Canını sıkma belliki gittiğin yerin enerjisi seni karamsarlığa itmiş. Biraz sabret 8. Haftanın başında daha iyi bi yere git. Hem kalp atışınıda duymuş olursun.of of kızlar ya bugün bebişimi göremedim ya canım çok sıkıldı14 mm kese dedi içinde göremiyoruz çok küçük dedi ilgisiz saçma bi yere gittim inşallah o dr beceriksizdir ve de alet de eskiydi keyfim kaçık 6+3 de normal mi 14mm ya
of of kızlar ya bugün bebişimi göremedim ya canım çok sıkıldı14 mm kese dedi içinde göremiyoruz çok küçük dedi ilgisiz saçma bi yere gittim inşallah o dr beceriksizdir ve de alet de eskiydi keyfim kaçık 6+3 de normal mi 14mm ya
Âmin cümlemize nasip olsun inş. Allah seninde gönlüne göre versin canım
Canim hic canini sikma banada aynisi oldu 2 hafta once...aglamaktan helak oldum bugun baska bir hastaneye gittim kalp atislarini duydum sende kanaman yoksa sabret sakin uzulme 2 hafta daha bekle....ben 2 hafta kendimi bosuna uzmusum sakin benim yaptigim hatayi yapip uzulmeof of kızlar ya bugün bebişimi göremedim ya canım çok sıkıldı14 mm kese dedi içinde göremiyoruz çok küçük dedi ilgisiz saçma beklere gittim inşallah o dr beceriksizdir ve de alet de eskiydi keyfim kaçık 6+3 de normal mi 14mm ya
of of kızlar ya bugün bebişimi göremedim ya canım çok sıkıldı14 mm kese dedi içinde göremiyoruz çok küçük dedi ilgisiz saçma bi yere gittim inşallah o dr beceriksizdir ve de alet de eskiydi keyfim kaçık 6+3 de normal mi 14mm ya[/QUO
Canım ben ilk bebişimi 7 hafta 1 günlükken gördüm,bebişimin boyu 0.97 cm di,1 hafta sonra tekrar baktır,çok erken daha hamilelğin 1 haftada çok şeyler değişiyor süper hızla büyüyor
merhaba hanimlar, bugün nasiliz bakalim???
ben gecen hafta internetten gebe elbisesi siparis etmistim, dün geldi elbisem. Cok güzel oldu, 1 pantolon 1 diz üstü elbise.Kilolu oldugum icin elbise bulamam saniyordum ama ilkini aldik bakalim, iyi günlerde giymek nasip olsun insallah.
inşallah canım 19unda kendi doktoruma gidicem artık ilk denememizde de kalbi durmuştu kürtaj oldum çok tedirginim sanırım çok hemdebenimde ilk gittiğim doktor kesen haftana göre çok küçük dedi bebekte yok dedi ilk bebeğim dememe rağmen böyle konuşması beni çok etkilemişti çok ağlattı. sonra başka bir doktora gittim halada doktorum kendisi geç döllenme dedi. oda göremedi fakat 6. haftada görüldü ama üstten görülmedi canım. alttan bakmalarına izin verirsen kesin görebilirsin
Ben de lcw den bluz gomlek ve elbise aldim asil bize yazlik gerekecek diye sezon sonu indiriminden alayim dedim.Birer beden buyuk aldim ins.vakti gelince olur.
Güle güle kullan cicilerini inşaallah lcwnin hamile reyonunda var aslında büyük beden kalıpları da büyük ben de geçen gün hamile pantolonu aldım 38 beden giyoyorum diye öyle aldım ama totomdan düşüyor 36 almalıymışım bir gün de kullandım geri veremem. yani kalıbı büyük baya 40bedensen 38 almalısın
yarin aynı saatlerde benim de randevum var ve ben de çok heyecanlıyım inş. kalp atışlarını duymaya devam ederizYarın 3 te randevum var ay çok heycanlıyım midem bulanmaya başladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?