2015 Temmuz Anneleri

canım ultrason aleti eskiyse ondanda görememiş olabilir. daha çok küçük bebeğin o yüzden hassas cihazlar gerekiyor görmek için. birde karnından baktıysa alette eskiyse hiç göremez. kese boyunu bile yanlış ölçmüş olabilir. alttan baktır bence kanaman falan yoksa hiçbir sakıncası yok. benim hep alttan bakıldı şimdiye kadar. daha çok detay görüyosun. 6+5 te hem bebeği gördük hem kalp atışını duymuştuk bu şekilde.

bir kaybım var canım korkum ondan inş duyarım
ah canim o kayiplar yok mu?hemen hemen hepimizde var ama o günleri geçmişte bıraktık Allahın izniyle.hep olacak degil ya.kötü düşünüp bebegini üzme.henüz görünmese de onu hisset.daha erken.haftaya kalbi duyarsın inşallah

merhabalar Bende temmuz annesiyimmmm Daha ilk gebeliğim.Hamileliği hep çok zevkli bir dönem hayal etmiştim ama hiçte öyle olmadı.Mide ekşimeleri,şişkinlikler,tiksintiler,hiç bir şeyden zevk alamama ve dahasıAma yalnız olmadığımı bilmek güzel

kesinlikle yalnız değilsin canım aynı belirtiler bende de var maalesef .. sosyal hayat diye bir şey kalmadı. yemek için yiyorum zevk almıyorum kesinlikle

bulantılar geçince eminim herşey çok güzel olucak cnm,ayvadan bile tiksinen biri olarak geçmesini 4 gözle bekliyorum..Allah hepimize yavrularımızı kucağımıza almayı nasip etsin inş....

bulantılar geçince eminim herşey çok güzel olucak cnm,ayvadan bile tiksinen biri olarak geçmesini 4 gözle bekliyorum..Allah hepimize yavrularımızı kucağımıza almayı nasip etsin inş....

aynen bende dört gözle geçeceği günü bekliyorum. amin inşallah cümlemiz :) aslında şu aylarda bulantı çok iyi diyorlar ama bunu hiç çekmeyen anneleri kıskanmıyor da değilim

aminn.Birilerinin beni anlamasına sevindim burda gerçektenSürekli yakınmakta istemiyorum çünkü gerçekten anlamıyorlar,yaşamayan bilmezmişBana da abartı gelirdi biraz ama gerçekmiş hiç bir çözümüde yokmuş. Su bile içemiyorum sanki 1 koca koyun yemiş kadar şişiyorum midemi ağrıtıyo.3.aydan sonra geçiyor dediler ama bazılarında 9 ay sürermiş

Off iki gundur kasik agrim cok var ya bacaklarima kadar vuruyor agri.bide tam kahve degil ama akintimda var sizce normal mi yoksa olmamasi gereken bir durum mu

Sali gunu gittigimde soledim normal dedi ama bukadar devamlo agri normalmi ki ya

hafif ağrılar normalmiş. rahim büyüyo yaa ondanmış. ama devamlı ve şiddetliyse normal değil bence. sen ara bence doktorunu devamlı ağrıyo ve şiddetli de. koyu renk akıntım var de. ona göre değerlendirsin. allah korusun

Akıntım benimde var beyaz renkte.İltihap çıktı hatta idrar tahlilimde.Sağlık ocagında baktırmıştım ama kadın doğumcuna söyle dedi ilaç versin bunla ilgili ama ihmal etme dedi ilaç diyince tam olayı anlamadım açıkçası.Doktorum 11.haftada gel demişti çok rahatsızlık vermediğinden bu durum daha gitmedim.Ama herkesde farklı belirtiler oluyor gerçekten.Benimki biraz gaz sancısı gibi kasıklarımda olan ama seninki sürekliyse bi kontrol edilmeli bence

Ayyyayni ben canim domates mandalina ve portakal acaba bunlari yiyenlerin kizi mi oluyor oglu mu

Evet haklisin ariyayim bir ya neolur ne olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…