- 23 Ekim 2014
- 1.147
- 1.038
- 138
- 46
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #5.621
of of kızlar ya bugün bebişimi göremedim ya canım çok sıkıldı14 mm kese dedi içinde göremiyoruz çok küçük dedi ilgisiz saçma bi yere gittim inşallah o dr beceriksizdir ve de alet de eskiydi keyfim kaçık 6+3 de normal mi 14mm ya
inşallah canım 19unda kendi doktoruma gidicem artık ilk denememizde de kalbi durmuştu kürtaj oldum çok tedirginim sanırım çok hemde
sağol cnm , doktorumda mesajıma cevap olarak sadece süper yazmış :)))Ay cok sevindim canim me guzel bir haber!!!! 2,5'ta vermez herhalde :)
ah canim o kayiplar yok mu?hemen hemen hepimizde var ama o günleri geçmişte bıraktık Allahın izniyle.hep olacak degil ya.kötü düşünüp bebegini üzme.henüz görünmese de onu hisset.daha erken.haftaya kalbi duyarsın inşallahbir kaybım var canım korkum ondan inş duyarım
merhabalarBende temmuz annesiyimmmm Daha ilk gebeliğim.Hamileliği hep çok zevkli bir dönem hayal etmiştim ama hiçte öyle olmadı.Mide ekşimeleri,şişkinlikler,tiksintiler,hiç bir şeyden zevk alamama ve dahası Ama yalnız olmadığımı bilmek güzel
bulantılar geçince eminim herşey çok güzel olucak cnm,ayvadan bile tiksinen biri olarak geçmesini 4 gözle bekliyorum..Allah hepimize yavrularımızı kucağımıza almayı nasip etsin inş....
Off iki gundur kasik agrim cok var ya bacaklarima kadar vuruyor agri.bide tam kahve degil ama akintimda var sizce normal mi yoksa olmamasi gereken bir durum mu
Sali gunu gittigimde soledim normal dedi ama bukadar devamlo agri normalmi ki yabence doktorunu ara canım ihmal etme
Sali gunu gittigimde soledim normal dedi ama bukadar devamlo agri normalmi ki ya
Bu arada dünden beri acayip domates çekti canım çeri domates aldım deli gibi yiyorum mevsimi de değil ama öyle rahatlıyorum ki yeyince bir kilo falan yemişimdirbir de mandalina canım bişey çekmiyordu bu zamanda kadar bişey oldu bana kıtlıktan çıkmış gibi domates mandalina yiyorum.Yemek yiyemiyorum hala doğru düzgün sizde durumlar nasıl
Evet haklisin ariyayim bir ya neolur ne olmazhafif ağrılar normalmiş. rahim büyüyo yaa ondanmış. ama devamlı ve şiddetliyse normal değil bence. sen ara bence doktorunu devamlı ağrıyo ve şiddetli de. koyu renk akıntım var de. ona göre değerlendirsin. allah korusun
Ekşiye kaçtığı için kız olur belki :) ben aksam ilk defa limon yedim canım o kadar çok istedi ki ekşi ekşi nasıl iyi geldi midemeAyyyayni ben canim domates mandalina ve portakal acaba bunlari yiyenlerin kizi mi oluyor oglu mu
Ekşiye kaçtığı için kız olur belki :) ben aksam ilk defa limon yedim canım o kadar çok istedi ki ekşi ekşi nasıl iyi geldi mideme
yaa doktor banada folbiol yazmış. etkili değilmi bu ? başka bişeymi alsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?