2015 Temmuz Anneleri

Ayyyayni ben canim domates mandalina ve portakal acaba bunlari yiyenlerin kizi mi oluyor oglu mu
Ekşi yiyenin kızı olur derler ama ilk 3 ayda sayılmıyomuşarkadaşımda şimdi 5 aylık hamile.Başlarda sürekli ekşi istedi canı hiç tatlı yiyemedi ama oğlu olcak,Şimdi de çok tatlı yiyorSanırım onlar biraz hurafe yada sonradan değişiyor

Hadi ya benim eksiler bosa mı gitti simdi

Selamlar canım, burada özellikle yürüyüş tavsiye ediliyor. Gecen hamileliğimde ben haftada 3 kez 1'er saat yüzüyordum merak etme hiçbirşey olmaz. O ağrılar rahmin büyüyor o Yüzden bende yürüyorum arada Ağrı giriyor yavaşlıyorum biraz geçiyor. Spor çok iyi geliyor aslında hamilelikte. Hareketsiz kalmak en kötüsü

Cok güzel yazmışsın canım. Bende daha önce yazmıştım vallahi bunlar daha rahat günler, ayakkabını bile kendin giyemiyorsun, aylarca uykusuzluk sağa sola dönememek yatakta , koca yastıklara sarılıp yatmak:) nefes bile alamamak:) hepsi geçiyor doğumun ertesi günü bir tanesi bile hatırlanmıyor:) bende yemek yaparken öğürüyorum çok ama napayım mecburum kızıma yemek yapmam Lazım. Anne kayınvalide de yok yapsın getirsin:)o Yüzden şikayet etmeyin kayınvalideden filan keşke benim şurda olsa da bir kap yemek yapsa öper Başıma koyarım

Sana sonuna kadar katiliyorum canim bence herkes bu gunlerin tadini cikarsin helede ilk cocugu olanin benim 2 yasinda oglum var kucak istiyor hoplamak istiyor karnima zipliyor nekadar sakinsam olacagi varsa oluyor demi
Aynen canım benim kizda kucağımda hep, ağır bide :) sizde iki yas sendromu başlarımı? Bizde durumlar cok fena!!!

Canım benım yaş ve çocuk sayısını yazdığım halde tabloya geçirmemişsin
Yaş 28
İlk çocuk olacak inşallah

Ayrıca bebeğini de görmediğin için üzülme lütfen
Arkadaşımda 2.5 aylık olduğu halde hala görememişti
Ama sonra gidince kalp atışlarını bile duymuştu
Kısmet olursa 3 gün sonra da doğuracak inşallah
Geç döllenme de öyle oluyor
Bu arada onunda ilk bebeği 3aylık iken kalbi durmuştu

Ay yok canım o göbeği özlemezsin merak etme:) yani ben bebeğimin kendisini kucağıma Alınca Göbek möbek umrumda değildi:)

Son düzenleme:
Aynen canım benim kizda kucağımda hep, ağır bide :) sizde iki yas sendromu başlarımı? Bizde durumlar cok fena!!!

Yani en az 12 kilo canim benim oglum almayincada olmuyor sonucta o da daha kucuk bizde 2 yas sendromu girdi inati desen yemek yemiyor ay gorsen cok uzuyor beni
Canim ben ilk hamileligimde sabah aksam gezdim cok severim ve erken dogum yaptim esim bana kiziyor cok geziyon diye ilk 3 ay dikkat et diyor bende bu hamilelikte gerci hemen yoruluyorum agrim oluyor o yuzden sordum simdiki sporumuz bizim senin kizin benimde oglum hehe

Keske benimde kayinvalidem olsa vefat etmis 10 sene once kavga ederdik kirilirdik ama arkamda bir buyugum olurdu bence ne kadar kotu olsalarda buyukler her zaman lazim annemlerde uzak maalesef ikimiz birbirimizi cok iyi anliyoruz

Merhaba arkadaşlar bende Temmuz annesi olacağım Allah'ın izni ile birşey merak ediyorum içinizde tüp bebek olan var mı benim tüp bebek dokuzuncu hafta corasprin ile progestone iğneye devam ediyorum iğneyi anladım ama corasprini acaba kesmem gerekiyordu da doktor kes demeyi mi unuttu diyorum?

canım benim kızda yapılı 13 kilo maşallah boyda cok uzun babaya çekmiş :) kucağa gelmeyen çocuk birden sabahtan aksama kucaktan inmez oldu. Karnımı ağrıtıyor bazen ama ona da kıyamıyorum işte! Benim kızımda şimdilerde istediği olmazsa yerden yere atıyor kendini ama ben bu konuda cok dirayetliyim hiç taviz vermiyorum . Bu iki yas sendromunu asmanın tek yolu buymuş. Seninkide yemek yemezse al önünden acıkınca bak nasıl yiyecek. Aynısını ben yaşadım yemek yedirmek için bir dönem ne taklalar attım sonra bir gün alıverdim önünden yemeği sofradan da kaldırdım bir saat sonra yemek yemek diye dolaşıyordu:)

Gurbetlik zor arkadaşım sen anlıyorsun beni

Maasallah kizina canim kirk bin kere boylu poslu bir kiz olacak desene valla cok zor ama atlatacagiz ins ben de dedigin gibi her istedigini yapmiyorum kesinlikle yaparsan daha da cok istiyorlar tepemize binerler ozaman yemek konusunda dedigin gibi yaptim sevdigi yemek olunca seve seve yiyor ama olmazsa kesinlikle butun gun ac dolasiyor bunlari atlatacagiz insallah hemde ne zor gurbetlik canim benim butun kardeslerim turkiyede cok zor cok

hanımlar selamlar. Bende sat 23 kasımda hamileliğimi öğrendim. Doğum tarihi 1 Ağustos olarak gözüküyor diye ağusos annelerine katılmıştım. Ama orası bayağı geriden geliyor. Daha gebelik haberi bekleyenler bile var. Sanırım benim yerim burası. Okulu asmış ve bütün konulardan geri kalmış bir çocuk gibi hissediyorum kendimi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…