- 19 Kasım 2014
- 57
- 32
- 23
- 36
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #5.641
Ekşi yiyenin kızı olur derler ama ilk 3 ayda sayılmıyomuşAyyyayni ben canim domates mandalina ve portakal acaba bunlari yiyenlerin kizi mi oluyor oglu mu
Amin canım inşallah. Ilk once sağlıklı olsunlar Allah kaza bela vermesin içime hep kız doğuyo çok istiyorum ama hayırlısı rabbim neylerse güzel eyler :)Hadi insallah o gunleri gormekte nasip olsun ins
ayyy bende de aynı durum var portakal mandalina ve eki şeyler canım çekiyor sadece çikolata çok severdim şimdi görmek bile istemiyorum :)Ayyyayni ben canim domates mandalina ve portakal acaba bunlari yiyenlerin kizi mi oluyor oglu mu
Hadi ya benim eksiler bosa mı gitti simdiEkşi yiyenin kızı olur derler ama ilk 3 ayda sayılmıyomuşarkadaşımda şimdi 5 aylık hamile.Başlarda sürekli ekşi istedi canı hiç tatlı yiyemedi ama oğlu olcak,Şimdi de çok tatlı yiyor Sanırım onlar biraz hurafe yada sonradan değişiyor
Selamlar canım, burada özellikle yürüyüş tavsiye ediliyor. Gecen hamileliğimde ben haftada 3 kez 1'er saat yüzüyordum merak etme hiçbirşey olmaz. O ağrılar rahmin büyüyor o Yüzden bende yürüyorum arada Ağrı giriyor yavaşlıyorum biraz geçiyor. Spor çok iyi geliyor aslında hamilelikte. Hareketsiz kalmak en kötüsüSelam kizlaaaaar nasilsinizzzzz ne var ne yokk liste yapiliyor bunu cok iyi dusunmussunuz bayaaaa bi kalabakmisiz yeni farkettimmm:))
Ben doktoro gittikten sonra bilgilerimi yazacagim belki dogum tarihim degisebilir
Kizlar ben yuruyus yaptiktan sonra bir agrim oluyor sizde de oluyormu hergun yurumek zararli olurmu ki
Cok güzel yazmışsın canım. Bende daha önce yazmıştım vallahi bunlar daha rahat günler, ayakkabını bile kendin giyemiyorsun, aylarca uykusuzluk sağa sola dönememek yatakta , koca yastıklara sarılıp yatmak:) nefes bile alamamak:) hepsi geçiyor doğumun ertesi günü bir tanesi bile hatırlanmıyor:) bende yemek yaparken öğürüyorum çok ama napayım mecburum kızıma yemek yapmam Lazım. Anne kayınvalide de yok yapsın getirsin:)o Yüzden şikayet etmeyin kayınvalideden filan keşke benim şurda olsa da bir kap yemek yapsa öper Başıma koyarımKızlar hepinizi anlıyorum canlarım hassassınız bende dahil
Ama bence çok büyütüyoruz bazı şeyleri unutmayın biz hasta değiliz hamileyiz
Mesela benim iki çocuğum var onlara hergün yemek yapıp bakımlarıyla ilgilenmek zorundayım. Yataklarını hergün yapıp kaldırmam gerekiyor okadar ağır midem bulanarak halsizlikle geçiriyorum ki hamileliğimi kendimi şartlandırıp bunları gözümde büyütsem banada herşey çok ağır ve zor gelir. Devamlı şunu telkin ediyorum sen hamilesin hasta değilsin
Herşey bizim elimizde yani bide daha yolun başındayız daha ağır günlerimiz olucak eğilip yerden bişey almaya üşendiğimiz 5 yastıkla uyuduğumuz
Aynen canım benim kizda kucağımda hep, ağır bide :) sizde iki yas sendromu başlarımı? Bizde durumlar cok fena!!!Sana sonuna kadar katiliyorum canim bence herkes bu gunlerin tadini cikarsin helede ilk cocugu olanin benim 2 yasinda oglum var kucak istiyor hoplamak istiyor karnima zipliyor nekadar sakinsam olacagi varsa oluyor demi
Canım benım yaş ve çocuk sayısını yazdığım halde tabloya geçirmemişsin
Ay yok canım o göbeği özlemezsin merak etme:) yani ben bebeğimin kendisini kucağıma Alınca Göbek möbek umrumda değildi:)maşallahRabbim bunuda kucağına almayı nasip etsin annesi ne kadar güzel ya. bende çok heyecanlı bir anneyim . onu hissetmeyi de çok istiyorum .kucağıma almayıda herkes diyor ki doğumdan sonrada göbişinide özleyeceksin .. zaten hemen arkasından ikinci bebişimi de yapacağım inşallah :)
Aynen canım benim kizda kucağımda hep, ağır bide :) sizde iki yas sendromu başlarımı? Bizde durumlar cok fena!!!
Ellerine sağlık canım çok güzel olmuş:)
canım benim kızda yapılı 13 kilo maşallah boyda cok uzun babaya çekmiş :) kucağa gelmeyen çocuk birden sabahtan aksama kucaktan inmez oldu. Karnımı ağrıtıyor bazen ama ona da kıyamıyorum işte! Benim kızımda şimdilerde istediği olmazsa yerden yere atıyor kendini ama ben bu konuda cok dirayetliyim hiç taviz vermiyorum . Bu iki yas sendromunu asmanın tek yolu buymuş. Seninkide yemek yemezse al önünden acıkınca bak nasıl yiyecek. Aynısını ben yaşadım yemek yedirmek için bir dönem ne taklalar attım sonra bir gün alıverdim önünden yemeği sofradan da kaldırdım bir saat sonra yemek yemek diye dolaşıyordu:)Yani en az 12 kilo canim benim oglum almayincada olmuyor sonucta o da daha kucuk bizde 2 yas sendromu girdi inati desen yemek yemiyor ay gorsen cok uzuyor beni
Canim ben ilk hamileligimde sabah aksam gezdim cok severim ve erken dogum yaptim esim bana kiziyor cok geziyon diye ilk 3 ay dikkat et diyor bende bu hamilelikte gerci hemen yoruluyorum agrim oluyor o yuzden sordum simdiki sporumuz bizim senin kizin benimde oglum hehe
Keske benimde kayinvalidem olsa vefat etmis 10 sene once kavga ederdik kirilirdik ama arkamda bir buyugum olurdu bence ne kadar kotu olsalarda buyukler her zaman lazim annemlerde uzak maalesefikimiz birbirimizi cok iyi anliyoruz
Evet ben de verdim 3 kg. Kadar. Bir an once duzeleyim diye dua ediyorum. Demek ki durumumuz da ayni seninle.yeni1mucize post: 38248705 .!.:Ayniyiz sninle,satlarimiz da ayniymis.kilo vermisim bulantilardan oglumda hic vermemistim.
bende yazayım sat 03.10.2014 tahmini doğum tarıhı 10.07.2015 yas 30Şimdilik bu kadar geldikçe yine ekliyorum canlar 543ten sonra gelirse ilave ederiz ilk sayfa olsa daha iyi olur kazen ekle istersen ilk sayfaya
canım benim kızda yapılı 13 kilo maşallah boyda cok uzun babaya çekmiş :) kucağa gelmeyen çocuk birden sabahtan aksama kucaktan inmez oldu. Karnımı ağrıtıyor bazen ama ona da kıyamıyorum işte! Benim kızımda şimdilerde istediği olmazsa yerden yere atıyor kendini ama ben bu konuda cok dirayetliyim hiç taviz vermiyorum . Bu iki yas sendromunu asmanın tek yolu buymuş. Seninkide yemek yemezse al önünden acıkınca bak nasıl yiyecek. Aynısını ben yaşadım yemek yedirmek için bir dönem ne taklalar attım sonra bir gün alıverdim önünden yemeği sofradan da kaldırdım bir saat sonra yemek yemek diye dolaşıyordu:)
Gurbetlik zor arkadaşım sen anlıyorsun beni
eksik yazmışım ılk bebek olucak ınsŞimdilik bu kadar geldikçe yine ekliyorum canlar 543ten sonra gelirse ilave ederiz ilk sayfa olsa daha iyi olur kazen ekle istersen ilk sayfaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?