2015 Temmuz Anneleri

Aslinda soyle bisey olabilir mi domates mandalina portakal bunlar hep c vitamini iceren seyler acaba vucudun bunlara mi ihtiyaci vardi canimiz cekiyor? Cunku vucudumuz mukemmel bi makina neye ihtiyac varsa onu istiyor boylede olabilir.

Soylede bi soz var ye eksiyi cikar ayseyi ye tatliyi cikar hakkiyi

Hosgeldin canim aramiza tabiki aramiza gelebirsin belki temmuz annesi olacaksin sende nerden biliyorsun:)

Amin canım inşallah. Ilk once sağlıklı olsunlar Allah kaza bela vermesin içime hep kız doğuyo çok istiyorum ama hayırlısı rabbim neylerse güzel eyler :)

Aminnn allah saglicakla kucagimiza almayi nasip etsin ilk bebegim kizimda yok oglumda yok cinsiyet onemli degil ama bende her anne gibi bir kizim bir de oglum olmasini cok isterimmm.

Benimde icime hep kiz doguyor elim hep kiz esyalarina gidiyor ama butun takvimler hurafeler erkek diyor bakalim hayirlisi :)

Hosgeldin canim aramiza tabiki aramiza gelebirsin belki temmuz annesi olacaksin sende nerden biliyorsun:)

Sağol canım teşekkür edeirm. Ama belki değil bence kesin temmuz annesi olucam. Benim kilom biraz yüksek. Aslında baya yüksek. O yüzden muhtemelen normal doğum yaptırmayacaklar bana.

Canım morarmanın sebebi tamamen vurulma şekliyle alakalıymış.Burada ablası hemşire olan bir arkadaşımızda yazmıştı.Bence hemşire ya etini fazla sıkıyor ya dik değil yatay batırıyor.Bir sebebi vardır.Benim ne morarma ne beze ne de ağrım oluyor hamd olsun.Eşim çok itinalı davranıyor.

ayyy bende de aynı durum var portakal mandalina ve eki şeyler canım çekiyor sadece çikolata çok severdim şimdi görmek bile istemiyorum :)

Benimde canim cikolatasiz bir gunum daha gecmezdi hatta marka vermeyeyim kavonazda satilan meshur cikolatadan kasik kasik yerdim hamile kaldigimdan beri agzima bir lokma koymadim. Varsa yoksa eksi

Tesekkur ederim cok sagol canim:) Normalde ayda bir dedi ama kan oldugu icin 3 hafta sonra gel dedi.anlamadigim progestan yazdi yeniden o bitince ilaci birakiyrz dedi.ama risk devam ediyor lekelenme kanama olursa hemen gel tabi dedi.
Belli bir zamandan sonra Protestan in bir etkisi kalmıyor canım. Zaten Protestan seviyen normalde zaten aslında hiç ilaç Almana gerek yok. Burada Protestan ölçülüyor ona göre veriliyor mesela. Hiç merak etme doktorun gerek görseydi devam ederdi.

Sağol canım teşekkür edeirm. Ama belki değil bence kesin temmuz annesi olucam. Benim kilom biraz yüksek. Aslında baya yüksek. O yüzden muhtemelen normal doğum yaptırmayacaklar bana.
Anladim canim bende hafif tombulum olsun dogumdan sonrada beraber veririz insallah tekrardan hosgeldin aramiza

Hayırlı olsun canım,darısı pıt pıtları duymayanlara :)

canım bende mandalinayı cok yiyorum.agzımdaki acı tada iyi geliyor.birde havuç cok hoşuma gidiyo.başka bşy yiyemiyorum zaten..

Bizim için öp annesi :) Oda bize el sallasın :)

decavit hakkında çok şey duydum domuz ile ilgili birşeyler kullanıyormuş siz duydunuz mu hiç araştırdınızmı . hatta mayıs annelerinin olduğu sayfada kullanan arkadaşlara kullanmayın diye okumuştum
Canım o decavit değil elevit.Elevitte domuz jelatini var.Decavit sorunsuz çok şükür.

Canım elevit için firmayı aradığın zaman domuz jelatini kullandıklarını kabul ediyorlar.Rekabetle alakalı bir şey değil maalesef.Firma bunu kabul ediyor yani.

Benim de ilk bebeğim olcak inşallah canım ben de bi kız bi erkek istiyorum ama öncelik kız olsun istiyorum hep :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…