- 25 Haziran 2014
- 1.134
- 407
- 148
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #5.661
Ekşi yiyenin kızı olur derler ama ilk 3 ayda sayılmıyomuşarkadaşımda şimdi 5 aylık hamile.Başlarda sürekli ekşi istedi canı hiç tatlı yiyemedi ama oğlu olcak,Şimdi de çok tatlı yiyor Sanırım onlar biraz hurafe yada sonradan değişiyor
Hosgeldin canim aramiza tabiki aramiza gelebirsin belki temmuz annesi olacaksin sende nerden biliyorsun:)hanımlar selamlar. Bende sat 23 kasımda hamileliğimi öğrendim. Doğum tarihi 1 Ağustos olarak gözüküyor diye ağusos annelerine katılmıştım. Ama orası bayağı geriden geliyor. Daha gebelik haberi bekleyenler bile var. Sanırım benim yerim burası. Okulu asmış ve bütün konulardan geri kalmış bir çocuk gibi hissediyorum kendimi.
Amin canım inşallah. Ilk once sağlıklı olsunlar Allah kaza bela vermesin içime hep kız doğuyo çok istiyorum ama hayırlısı rabbim neylerse güzel eyler :)
Hosgeldin canim aramiza tabiki aramiza gelebirsin belki temmuz annesi olacaksin sende nerden biliyorsun:)
Canım morarmanın sebebi tamamen vurulma şekliyle alakalıymış.Burada ablası hemşire olan bir arkadaşımızda yazmıştı.Bence hemşire ya etini fazla sıkıyor ya dik değil yatay batırıyor.Bir sebebi vardır.Benim ne morarma ne beze ne de ağrım oluyor hamd olsun.Eşim çok itinalı davranıyor.Benimde karnım mosmor ve kabalarimda bezeler ve mosmor hemşire nasıl iğne vuracak şaşırıyor. Artık canım okadar çok yaniyorki anlatamam. Onun için karnım da çok morardigindan kan sulandiriciyi koldan vurmaya başladım. Fakat progestan ignede böyle bir alternatif yok. İnanın papamin üstüne oturamiyorum. İnşallah şu progestani hapa çeviriler de biraz rahatlarim. Jel onun için sorun gelmiyor. İğne acılarından sonra...
ayyy bende de aynı durum var portakal mandalina ve eki şeyler canım çekiyor sadece çikolata çok severdim şimdi görmek bile istemiyorum :)
Belli bir zamandan sonra Protestan in bir etkisi kalmıyor canım. Zaten Protestan seviyen normalde zaten aslında hiç ilaç Almana gerek yok. Burada Protestan ölçülüyor ona göre veriliyor mesela. Hiç merak etme doktorun gerek görseydi devam ederdi.Tesekkur ederim cok sagol canim:) Normalde ayda bir dedi ama kan oldugu icin 3 hafta sonra gel dedi.anlamadigim progestan yazdi yeniden o bitince ilaci birakiyrz dedi.ama risk devam ediyorlekelenme kanama olursa hemen gel tabi dedi.
Anladim canim bende hafif tombulum olsun dogumdan sonrada beraber veririz insallah tekrardan hosgeldin aramizaSağol canım teşekkür edeirm. Ama belki değil bence kesin temmuz annesi olucam. Benim kilom biraz yüksek. Aslında baya yüksek. O yüzden muhtemelen normal doğum yaptırmayacaklar bana.
Canım benim kese 15.45 mm olmasına rağmen görünmemişti.1 hafta sonra hem bebeği hem kalp atışlarını gördük :)Kızlar 6+3 teyim kese 14 mm bebeği göremedi doktor cihazla ilgili bence ama anlamadım haftaya gidiyorum kendi doktoruma artık o görür inşallah
Gözün aydın canım çok sevindim :) İnşaAllah hiç yükselmeden böyle devam eder.merhabalar şimdi tahlil sonuçlarımı aldım , tsh 3.20 den 2.52 ye düşmüş , ilaca gerek yok artık sanırım ,, şimdi doktoruma mesaj atacam bakalım doktorum ne diyecek
Tok karnına günde 1 adet.kizlar folik asit olarak folbiol kullaniyorum ilk kutu tok karnina yaziyodu 2. kutu ac karnina yazmislar... siz nasil kullaniyosunuz?
Hayırlı olsun canım,darısı pıt pıtları duymayanlara :)Kizlar doktordan geliyorum 7+5 haftalik..... Kalbi pit pit atiyor tahlillerim yapildi herseyim normal cikti bir ay sonra gel beslanmene dikkat et bol yogurt peynir meyve ye dedi...bende bulantim var sadece peynir ekmek yiyebiliyorum dedim vitamin verdi...cok sukur rabbime kalp sesini duydum rabbim herkese tatdirsin bu duyguyu
canım bende mandalinayı cok yiyorum.agzımdaki acı tada iyi geliyor.birde havuç cok hoşuma gidiyo.başka bşy yiyemiyorum zaten..Bu arada dünden beri acayip domates çekti canım çeri domates aldım deli gibi yiyorum mevsimi de değil ama öyle rahatlıyorum ki yeyince bir kilo falan yemişimdirbir de mandalina canım bişey çekmiyordu bu zamanda kadar bişey oldu bana kıtlıktan çıkmış gibi domates mandalina yiyorum.Yemek yiyemiyorum hala doğru düzgün sizde durumlar nasıl
Bizim için öp annesi :) Oda bize el sallasın :)Arkadaşlar nasılsınız umarım herşey yolundadır.Bir saat sonra boncuğumu görmeye gidicem teyzeleri sizdende selam söyliyimmi.Bir ay oldu görüşmeyeli nasıl büyümüştür kimbilir elleri ayakları heyecandan ölebilirim.ARKADAŞLAR dunızı esirgemeyin inşallah kistimde küçülmüştür .Allaha emanet olun .
MaşaAllah,eksiksiz devam edelim inşaAllah :)baya kalabalığız ya :)
Canım o decavit değil elevit.Elevitte domuz jelatini var.Decavit sorunsuz çok şükür.decavit hakkında çok şey duydum domuz ile ilgili birşeyler kullanıyormuş siz duydunuz mu hiç araştırdınızmı . hatta mayıs annelerinin olduğu sayfada kullanan arkadaşlara kullanmayın diye okumuştum
Aaaa elevit te domuz jelatini mi var? Hiç duymamıştımCanım o decavit değil elevit.Elevitte domuz jelatini var.Decavit sorunsuz çok şükür.
Canım elevit için firmayı aradığın zaman domuz jelatini kullandıklarını kabul ediyorlar.Rekabetle alakalı bir şey değil maalesef.Firma bunu kabul ediyor yani.nyala,;
elevıt içinde aynı şeyi söylediler ama bunlar ilaç firmalarının rekabeti arasında cıkan dedıkodular,sağlık bakanlıgının ve doktorların onayladıgı bı ılac.gönül rahatlıgıyla kullanılabilir
Benim de ilk bebeğim olcak inşallah canım ben de bi kız bi erkek istiyorum ama öncelik kız olsun istiyorum hep :)Aminnn allah saglicakla kucagimiza almayi nasip etsin ilk bebegim kizimda yok oglumda yok cinsiyet onemli degil ama bende her anne gibi bir kizim bir de oglum olmasini cok isterimmm.
Benimde icime hep kiz doguyor elim hep kiz esyalarina gidiyor ama butun takvimler hurafeler erkek diyor bakalim hayirlisi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?