2015 Temmuz Anneleri

Benim de aynı sabahları dümdüz akşam 5 aylık gibiyim:)Haklısın canım ev temiz değil diye düşününce daha çok stres oluyorum.Haftaya tekrar alıcam temizlikçi inşaallah.

Canını sıkma çok erken diye görünmemiş olabilir bir de alttan muaynede daha iyi gözüküyor.Benim dr um hep alttan muayne etti ilk 4 haftalıkken keseyi gördük 7 haftalıkken kalp atışını duyduk üzme kendini başka bir dr a görün

kaçıncı ayda hamile kıyafeti giymeye başlıyoruz. bende baktımda şimdilik olmuyo. çok komik duruyo biraz daha göbiş lazım. içini doldurmuyo kıyafetin :))
kişiye göre değişiyor hamile kıyafeti giyme ayı benim bütün kıyafetlerim oluyor şimdilik ancak pantolonlar bebişimi sıkmasın diye hamile pantolunu aldım o da büyük oldu zaten :)

boşver nasılsa daha büyicek göbişin o zaman düşmez göbiş tutar
evet büyüyünce göbüşüm tutar herhalde
Ayyyayni ben canim domates mandalina ve portakal acaba bunlari yiyenlerin kizi mi oluyor oglu mu
Aynı şeyleri istiyoruz demek ki şöyle söylim kızıma hamileyken ilk zamanlar patates kızartması canım çekerdi sonra erik bir de cornetto annem koca poşet doldurur getirirdi ben günde en az 4 cornetto bitirirdim o nasıl güzel gelirdi kızım da aynı temmuzda doğdu.Yani hem tatlı hem de ekşi yedim kızım oldu.Bunda tatlı yiyesim yok bir çok yemekten tiksindim yiyemiyorum balık kokusuna bile tahammülüm yok bu daha farklı kızımda kilo vermedim bunda verdim belki bu da kızdır kimbilir eşim öyle diyor bu da kız olacak.

canım bende mandalinayı cok yiyorum.agzımdaki acı tada iyi geliyor.birde havuç cok hoşuma gidiyo.başka bşy yiyemiyorum zaten..
ilk 3 ay bunlar bile yetiyormuş beslenmeye 3 aydan sonra herhalde yemeye başlarız

Sağol canım teşekkür edeirm. Ama belki değil bence kesin temmuz annesi olucam. Benim kilom biraz yüksek. Aslında baya yüksek. O yüzden muhtemelen normal doğum yaptırmayacaklar bana.
Hoşgeldin canım.Merak etme bu topikte tombiş anne baya var,bende onlardan biriyim :)

kızlar kontrolde benim boncuk bir hafta ilerideymş.popoyu devirmiş nasıl yatıyo hiç hareket yok .doktora sordum ay bi problemmi var niye hiç hareket etmiyor .Sözümü bitirir bitirmez resmen bize el salladı .Rabbim görmeyen arkadaşlarımada nasip etsin .ÇOK FARKLI Bİ DUYGU YA

Ya gördün mü bize el sallasın dedim,teyzesini kırmadı kuzucuk :) Darısı bizlere inşaAllah.Cumartesi gidicem bende,hareketlerini görmeyi sabırsızlıkla bekliyorum :)

Kızlar selam bende bugun doktora gittim 10 haftayi doldurduğumda gitmek istiyorum diye... Şükürler olsun minnosumu gordum kiprasirken, gecen hafta 3 gun geride demişti panikleyip gittiğim doktor, bugun tam gunünde olarak ölçüm yapıldı. Hatta ilk defa kilosuyla ilgili yorum yapıldı 45 grammis zibidi

Bu arada liste icin bilgilerim;
SAT 01 ekim TDT 08 temmuz
30 yaşındayım, ilk bebisim

Hoşgeldin canım.Merak etme bu topikte tombiş anne baya var,bende onlardan biriyim :)
yaa ciddi misin? Ben çok korkuyorum. Doktor da diyetisyene yönlendirdi. Abur cuburu kesmem gerekiyor. Ama akşam olunca maalesef canım istiyor yiyorum kendime hakim olamıyorum. 100 ün üstüne çıkıcam

MaşaAllah :) Gözün aydın ilk kilo senden geldi sanırım :)

Kızlar bende tiroid var onun için doktor ilaç verdi ve ben 2 haftadır yatıyorum kafamı kaldıramıyorum bişey yiyemiyorum bulanıyorum halsizim benim gibiolan varmı

[QUOTKATILIYORUM canım.post: 38261801, mdüşünmüştüm a95"öyle habalar Bende temmuz annesiyimmmm Daha ilk gebeliğim.Hamileliği hep çok zevkli bir dönem hayal etmiştim ama hiçte öyle olmadı.Mide ekşimeleri,şişkinlikler,tiksintiler,hiç bir şeyden zevk alamama ve dahasıAma yalnız olmadığımı bilmek güzel[/QUOTE]
Sana katiliyorum canim.bende senin gibi dusunmustum ama öyleyse değilmiş anladım. Inşallah geçer bu sıkıntılardan.

Kizlarr bnde yarin.ilk muayenrmi olacagim yedinci haftaya girdik bakalim kese gozukecekmi kalp atisi varmi bunlari dysunmkten olecem.bos gebelik faln ditede bisey.varmis insallh olumsz seyler duymm .bnada dua edin.Rabbim sag salim kucagimiza almayi nasip etsin insallh

Aklina oyle seyleri getirme canim sakin.Guzel dusun.Hayirli guzel haberlerle gel insaAllah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…