2015 Temmuz Anneleri

masmavihcanım. post: 38266395 .!.:
Bende de 50 haftasını haftasonu diye ayırmadı sabah aç karnına içiyorum. Şimdi de mide yanması var bi bu eksikti :)
Bende yanma yok caanim aşırı bulanti var.ama bunun ilaçla ilgisi yok bence.bizim bünyelerinde hassas. Kaç yaşında kaç kilosu. Ilk bebeğini seninde.

Kızlar bisey sorcam özellikle ikinci ya da üçüncü hamileliği olanlara 9 ay boyunca ön görülen kilodan fazla kilo almamak icin neler yememiz gerek nelere dikkat etmeliyiz

Canim hosgeldin benimde 3 agustos hesapta ama 40 hafta bazinda sayinca 27 temmuz cikiyo ve buyuk ihtimal agustosa sarkmaz gerci bebisimi daha goremedim ki ben bi duysaydim gorseydim askimi :)

Canim bana etrocxil verdi.dozuda hafta ici 50 haftasonu 75.sende ne yapti.

Bende de 50 haftasını haftasonu diye ayırmadı sabah aç karnına içiyorum. Şimdi de mide yanması var bi bu eksikti :)

Hanımlar isizn TSH kaç çıktı? benim 2.67 çıktı. Hamilelikten önce de böyleydi ve ilaç kullanıyordum. Dr dozu değiştirmedi. T3 T4 iyi olduğu için 2.67 de tutmak yeterli dedi illa 1.5 a şndşrmeye gerek yok dedi

Benimki 6 küsür çıktı yüksek yani inşallah düşerde o ilacı içmek zorunda kalmam strestende artıyormuş

Yaaa onu bilmiyordum . Peki kilo almamak çin neler yapıyorsunuz? Bende hiç bulantı kusma vs olmadığı için homidi gırtlak yiyorum maalesef

birde benim doktorum hi birşey yasaklamadı. BEn dışarıdan duyduklarımı uyguluyorum sadece o kadar. HAni kimyasal şeylerden uzzak dur yeter dedi. Onların bize zararı neyse bebeğe de zararı o dedi. Yasak yok biişi yok. Sadece kilolu olduğum için diyetisyene yönlendirdi o kadar.

Merhaba kizlar liste yapmıssiniz ben yeni farkettim.☺ benide eklerseniz sevinirim.yasim 25 ilk gebeligim son adet tarihim 25 eylul.bebegimin tahmini dogum tarihi 02.07.2015 kismetse ☺☺

Bunları konuşmak için belki çok erken ama çok merak ediyorum. Sizce yatak tarzı olan ana kucakları mı iyi yok sa hafif eğimli - oyuntulu olan ana kucakları mı? bebeklerin fizyolojik gelişimi ve ergonomisi için sizce en uygunu hangisi?

Kadin seni tek birakmamak icin geliyor sanirim anlayisli bence oda sana karsi olur eminim isten geldinmi beraber yaparsiniz bu kadar sinir olacak bir durum yok bence

Beni tek bırakmamak isteyen sevgili kayınvaldem girer girmez lafı söyledi. evleneli 3 ay oldu bebek için ne aceleniz vardı diye. ben 29 eşim 35 yaşında. o da haklı gencecik insanlarız önümüzde onlarca sene var.. neyse.. doğal yolla da hamile kaldım bir de.. Burda ne hikayeler okuyoruz çok sağlıklı bi gebelik geçiriyorum. kimseye bir gıkım yok.. sonuç amaa daha çok erkendi vs gibi cümleler..
haklısın arkadaşım şu an mutfakta çay sigara içen kayınvaldem bana destek olmaya geldi..

Sagol canim, benim kizim 2 yas 4 aylik filan olacak bebis dogdugunda insallah o inat donemine denk gelmemis olur daha :) gelirse de bakicaz bir caresine artik. Alisacak mecbur:)
Kıyamam yaa daha çok küçük o da.Biraz zor olabilir senin için başta ama yaşlarının yakın olması onlar için çok iyi olucak inşallah.Oyun arkadaşı ilerde de sırdaş olabilirler inşallah.Biz 3 kızkardeşiz.Ablamın biri 10, diğeri 8 yaş büyük benden.Onlar hep abla oldu benim için,tmm aramız iyidir ama yaştan dolayı özellikle küçükken oyun arkadaşım olamazlardı,onlar daha yakındı ben evin küçük çocuğu.O yüzden yaş aralığı az kardeşlere imrenmişmdir hep

Canım ben seni çok iyi anlıyorum, insan ısınmadı mı ısınmıyor , ve bence buna da sebep çok zaman kvler sana nacizane kendi tecrbelerimden tavsiye vereceğim, ben eskiden tartiırdım ama sonra tüm hepsi eşim dahil şunu neden yaptın bunu neden dedin , iş uzar gider canım çok daha fazla sıkılrdı, sen de oralı olma, umurama. Gerekmedikçe konuşma, bahanende var, gebesin Halim yok de odana geç

Hamile olduğumu söylediğim an ama daha çok erken dedi. ve bunu her seferinde söylüyor. çok zoruma gidiyor inanamazsınız. işten geldiğimde saat 19.00 yemek çay bir de söylemesi ayıp gazdan öleceğim. gözümden yaş geliyor artık. daha yatak yapıcam dizisi bitsin onu bekliyorum.
4 sene memleketin en doğusunda tek başıma bi köy de yaşadım. deprem oldu 4 ay çadırda yaşadım. 55 gün babam felç geçirdi hastanede yaşadım. benim kimseye ihtiyacım yok ya:) dünyayı sırtlar yaşarım ben.. neyse ya çok dolmuşum. kusura bakmayın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…