- 2 Mart 2014
- 404
- 206
- 23
- 35
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #5.701
Bende yanma yok caanim aşırı bulanti var.ama bunun ilaçla ilgisi yok bence.bizim bünyelerinde hassas. Kaç yaşında kaç kilosu. Ilk bebeğini seninde.masmavihcanım. post: 38266395 .!.:Bende de 50 haftasını haftasonu diye ayırmadı sabah aç karnına içiyorum. Şimdi de mide yanması var bi bu eksikti :)
İnsallahh canimmAklina oyle seyleri getirme canim sakin.Guzel dusun.Hayirli guzel haberlerle gel insaAllah.
hanımlar selamlar. Bende sat 23 kasımda hamileliğimi öğrendim. Doğum tarihi 1 Ağustos olarak gözüküyor diye ağusos annelerine katılmıştım. Ama orası bayağı geriden geliyor. Daha gebelik haberi bekleyenler bile var. Sanırım benim yerim burası. Okulu asmış ve bütün konulardan geri kalmış bir çocuk gibi hissediyorum kendimi.
Canim bana etrocxil verdi.dozuda hafta ici 50 haftasonu 75.sende ne yapti.
Bende de 50 haftasını haftasonu diye ayırmadı sabah aç karnına içiyorum. Şimdi de mide yanması var bi bu eksikti :)
Benimki 6 küsür çıktı yüksek yani inşallah düşerde o ilacı içmek zorunda kalmam strestende artıyormuşHanımlar isizn TSH kaç çıktı? benim 2.67 çıktı. Hamilelikten önce de böyleydi ve ilaç kullanıyordum. Dr dozu değiştirmedi. T3 T4 iyi olduğu için 2.67 de tutmak yeterli dedi illa 1.5 a şndşrmeye gerek yok dedi
Benim de 3.92 çıktı ama dr bisey demediBenimki 6 küsür çıktı yüksek yani inşallah düşerde o ilacı içmek zorunda kalmam strestende artıyormuş
Kadin seni tek birakmamak icin geliyor sanirim anlayisli bence oda sana karsi olur eminim isten geldinmi beraber yaparsiniz bu kadar sinir olacak bir durum yok bence
Kıyamam yaa daha çok küçük o da.Biraz zor olabilir senin için başta ama yaşlarının yakın olması onlar için çok iyi olucak inşallah.Oyun arkadaşı ilerde de sırdaş olabilirler inşallah.Biz 3 kızkardeşiz.Ablamın biri 10, diğeri 8 yaş büyük benden.Onlar hep abla oldu benim için,tmm aramız iyidir ama yaştan dolayı özellikle küçükken oyun arkadaşım olamazlardı,onlar daha yakındı ben evin küçük çocuğu.O yüzden yaş aralığı az kardeşlere imrenmişmdir hepSagol canim, benim kizim 2 yas 4 aylik filan olacak bebis dogdugunda insallah o inat donemine denk gelmemis olur daha :) gelirse de bakicaz bir caresine artik. Alisacak mecbur:)
teşekkür ederim..selam canım,
senin şuan yukarı doğru asılarak birsey yapman zaten yasak..
sen kimsenin şartına uymak zorunda değilsin.. bence rahat ol..
Canım ben seni çok iyi anlıyorum, insan ısınmadı mı ısınmıyor , ve bence buna da sebep çok zaman kvler sana nacizane kendi tecrbelerimden tavsiye vereceğim, ben eskiden tartiırdım ama sonra tüm hepsi eşim dahil şunu neden yaptın bunu neden dedin , iş uzar gider canım çok daha fazla sıkılrdı, sen de oralı olma, umurama. Gerekmedikçe konuşma, bahanende var, gebesin Halim yok de odana geçBeni tek bırakmamak isteyen sevgili kayınvaldem girer girmez lafı söyledi. evleneli 3 ay oldu bebek için ne aceleniz vardı diye. ben 29 eşim 35 yaşında. o da haklı gencecik insanlarız önümüzde onlarca sene var.. neyse.. doğal yolla da hamile kaldım bir de.. Burda ne hikayeler okuyoruz çok sağlıklı bi gebelik geçiriyorum. kimseye bir gıkım yok.. sonuç amaa daha çok erkendi vs gibi cümleler..
haklısın arkadaşım şu an mutfakta çay sigara içen kayınvaldem bana destek olmaya geldi..
Canım ben seni çok iyi anlıyorum, insan ısınmadı mı ısınmıyor , ve bence buna da sebep çok zaman kvler sana nacizane kendi tecrbelerimden tavsiye vereceğim, ben eskiden tartiırdım ama sonra tüm hepsi eşim dahil şunu neden yaptın bunu neden dedin , iş uzar gider canım çok daha fazla sıkılrdı, sen de oralı olma, umurama. Gerekmedikçe konuşma, bahanende var, gebesin Halim yok de odana geç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?