2015 Temmuz Anneleri

Kızlar bisey sorcam özellikle ikinci ya da üçüncü hamileliği olanlara 9 ay boyunca ön görülen kilodan fazla kilo almamak icin neler yememiz gerek nelere dikkat etmeliyiz
Ben kizimda hamilelik boyunca 12 kilo aldım zaten çok yiyen birisi değildim normal yedim 7 aya kadar pek kilo almadim 7 den sonra kilo aldım o da çok dondurma yiyordum ondan.zaten doktorum kilo almaya çok kızıyor korkarak tartiliyordum 54 ile başladım 66 ile doğum yaptım.hamur isi yememeye özen göstermek lazim kilo yapıyor gereksiz yere.

Allah
Allah sana sabır versin canım anlasamadigin biriyle bir gün bile aynı çatı altinda yasamak cok zor azcık sık disini sonra hersey guzel olcak evine gidicek zaten

Sağol canım bunları göz önünde bulundurcam. Ben de suan 53 kiloyum pek fazla kilo almak istemiyorum 7 kilo alsam bebeğim gereken kiloya ulassa yeter bana

Canim hic bekleme keyfini.Anne carsafini yorgani buraya birakiyorum sen uyuyacagin zaman yaparsin de.Erken meselesine gelince,biz esimle boyle uygun gorduk demen yeterli :) Firsat verme seni sinirlendirmesine.

Sağol canım bunları göz önünde bulundurcam. Ben de suan 53 kiloyum pek fazla kilo almak istemiyorum 7 kilo alsam bebeğim gereken kiloya ulassa yeter bana
kilon güzelmiş canım 7 kilo iyi ama sende tutar mi bakalım belli olmaz yani.ben 66 ile doğum yaptım 6 günde 58 e indim kısa sure sonra da 52 kiloya hamileligin başla diği kilodan aza.emzirmek verdiriyor kilo.

Ne Kaynanalar var ya 29 yas çok mu erken hamilelik için sanki 18 yasında birisi.En iyisi biz boyle uygun gördük demek.

ay konuşmak için konuşuyorlar işte. Benim 2.5 sene olmadı bebeğim. Eltim doğurdu o arada. neler duydum neler. yok ilk torun başkaymış da bilmem ne de.... Sonra akrabalardan birisi bu lafı kendi gelinine söyledi. Kız bi çıngar çıkardı küstüler konuşmaldılar. Benim kv kadını yerden yere vurdu. Bende dedim sende zamanında bana demiştin hem de ben o sırada tüp bebek tedavisindeydim dedim . farkında bile değil. o zaman değildi diyo. Anne dedim tarihleri çıkarıp önüne mi koyayım benden iyi mi bileceksin dedim. Kırdın sen beni bi kere dedim. Özür bile dilemedi. Ben onun için demedim gibisinden bişiler dedi geveledi sustu. kimsenin anası gibi olmaaazzzz. kulağınızın üstüne yatın dicem de bana da zor size de biliyorum

Her yerde boyle bisey oluyo canım benim kayinvalideyi birak kayinpeder bebek haberini esimden ogrendi ve ogrendigi gibi ilk lafı "yapma be" olmus bu mudur yani insan bi hayirli olsun der dimi

Kızlar beni de ekleyin listeye.sat: 10 ekim bdt: 17.7.2015 yas 30. ikinci gebelik ikinci bebek inşallah.

Her yerde boyle bisey oluyo canım benim kayinvalideyi birak kayinpeder bebek haberini esimden ogrendi ve ogrendigi gibi ilk lafı "yapma be" olmus bu mudur yani insan bi hayirli olsun der dimi
bi kayinpedere hic yakışmayacak bi cevap ne demek yapma be insan sevinir torunum olacak diye

teşekkür ederiz kızlar listemiz sayfa başında artık

kızlar yaaa bebeğin kalbi durupta kürt

erken değilmi daha yaaa ben hala taylarla idare edebiliyorum

hayırlı geceler arkadaşlar ,, bende sürekli aygın baygın akşama kadar yatıyorum , 4 yaşında kızım var üstüme hopluyor oyun amaçlı , hoplamasın diye , annecim karnımda bebek var hani kalp atışını duymuştuk ya dedim , bastırma karnıma sakın ağlar dedim , çocuk aklı daha çok bastırmak istedi ağlasında duyalım diye , gülermisin ağlarmısın , uyuyan devi uyandırdım sanırım :) telefondada ananesinee nenee annemin karnında bebek var hemde canllıı diyo :) Allahım kuzularımızı sen koru bizim gücümüz yetmiyor , sen koruyamassan biz koruyamayız Allahım ..

Kulagini kapat istedigini desin, konusunca daha cok canin sikilacak bence... Ogluna söyle anne o istedi diyiverseydin ya kiz...Allah sabir versin sana, bu kaynanayla isin biraz zor gibime geldi.Hamileliginin tadini cikar bosver, calisiyormussun zaten sen gelinceye dek yemek yapsin yeter etliye sütlüye kariismasin bi zahmet...
Benim kayinvalidem 3. hamileligim olmasina ragmen sevincten gözleri doldu, seninkine sastim dogrusu...

insanoğluna yaranılmaz şu dünyada zaten , olmasa çocuk , neden olmuyor , yaşınız geçiyor ne bekliyorsunuz derler ,, yav he he de geç en iyisi bu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…