- 13 Şubat 2009
- 4.851
- 1.439
- 773
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #5.741
o aygın baygın haller ben de de var is güç yapamaz oldum.kızın simdiden kıskanmaya başlamış Allah kolaylık versin benimki de 5 yasında sen dogurursun beni evden tasindirmaya calisiyorsun odami da ona verirsin deyip ağladı:))hayırlı geceler arkadaşlar ,, bende sürekli aygın baygın akşama kadar yatıyorum , 4 yaşında kızım var üstüme hopluyor oyun amaçlı , hoplamasın diye , annecim karnımda bebek var hani kalp atışını duymuştuk ya dedim , bastırma karnıma sakın ağlar dedim , çocuk aklı daha çok bastırmak istedi ağlasında duyalım diye , gülermisin ağlarmısın , uyuyan devi uyandırdım sanırım :) telefondada ananesinee nenee annemin karnında bebek var hemde canllıı diyo :) Allahım kuzularımızı sen koru bizim gücümüz yetmiyor , sen koruyamassan biz koruyamayız Allahım ..
sus kız böregi nerden bulcaz şimdi :)))Gecenin bu saatinde burnuma ıspanakli börek koktuu nasıl canim çekti öyle ya
aslında kızım benden hevesli kıskanmıyorda gelsinde oynayalım diye sabırsızlanıyor ,, şimdiki çocuklar çok akıllı çok fenalar :)o aygın baygın haller ben de de var is güç yapamaz oldum.kızın simdiden kıskanmaya başlamış Allah kolaylık versin benimki de 5 yasında sen dogurursun beni evden tasindirmaya calisiyorsun odami da ona verirsin deyip ağladı:))
Yani dimi ama bunlar cok farklı ya ne bileyimbi kayinpedere hic yakışmayacak bi cevap ne demek yapma be insan sevinir torunum olacak diye
Ay alem bu cocuklar, sasirmis o keci...Dogunca nasil sevecek ama kardesini.Benimkiler büyük oldugu icin cok heyecanlilar, zaman hic gecmiyo daha cabuk gecsin de dogsun artik sevelim diyip duruyorlar.Kücügüm; artik baskasinin cocuklarini sevmeme gerek kalmadi, kucagima da alabilirim demi anne ...diyooo.o aygın baygın haller ben de de var is güç yapamaz oldum.kızın simdiden kıskanmaya başlamış Allah kolaylık versin benimki de 5 yasında sen dogurursun beni evden tasindirmaya calisiyorsun odami da ona verirsin deyip ağladı:))
:) aynen canım ben de aynısını eşime dedim keske boyle soyleseydin diye :)hehe ne güldüm :) eşinde yaptım bile baba deseymiş :)
haklısın canım.Hiç yemek yemek istemeyen ben 2 gündür canım bişeyler çekiyor.Dün ve bugün domates.Şimdi de ıspanaklı börek nerden geldi burnuma kokusu öyle :)sus kız böregi nerden bulcaz şimdi :)))
Yok canım daha kilo almadım hatta verdim 3 kilo.Komik niye dursun giy gebiş elbiseni gururla..Kizlar kilo almaya basladiniz mi?Ben daha almadim ama eteklerim sikmaya basladi göbegimi...Evde sorun degil elbiselerim rahatta, disari cikinca giyicem artik gebe elbisesini.Öyle elbise giymeyi gerektirecek bi göbis yok ama, cok da sikilmasin bebisim icerde...Komik durmasindan da cekiniyorum aslinda biraz, yarin bi aile yemegimiz var oraya giderken giysemmi acaba
Benim kızım kardeş diye deliren bir çocuk hep dua ederdi kardeşim olsun diye bunu hamile olduğumu öğrenmeden önce dedi.Çok seviniyor ne zaman doğacak diye bir yandan da kıskandığını düşünüyorum huy değiştirdi çünküaslında kızım benden hevesli kıskanmıyorda gelsinde oynayalım diye sabırsızlanıyor ,, şimdiki çocuklar çok akıllı çok fenalar :)
Aslında çok istekli kardeş için bebekleri çok sever hiç incitmez içinde bir yerlerde tahtının sallanacağını düşünüyor galiba.Sağlıkla gelsin inşaallah bebeklerimiz ben de çok hevesliyim sanki ilk kez anne olacağım.Merak ediyorum nasıl bir şey olacak bir de çok sevmek istiyorum minik ayaklarını ellerini...Ay alem bu cocuklar, sasirmis o keci...Dogunca nasil sevecek ama kardesini.Benimkiler büyük oldugu icin cok heyecanlilar, zaman hic gecmiyo daha cabuk gecsin de dogsun artik sevelim diyip duruyorlar.Kücügüm; artik baskasinin cocuklarini sevmeme gerek kalmadi, kucagima da alabilirim demi anne ...diyooo.
Niye kimse bana Cvp vermedi tek tüp bebişli ben mîyimMerhaba arkadaşlar bende Temmuz annesi olacağım Allah'ın izni ile birşey merak ediyorum içinizde tüp bebek olan var mı benim tüp bebek dokuzuncu hafta corasprin ile progestone iğneye devam ediyorum iğneyi anladım ama corasprini acaba kesmem gerekiyordu da doktor kes demeyi mi unuttu diyorum?
icell_84 .!.:
Pembe yas 32 sat 23 eylul ilk cocuk
Bende kayit oldum simdi saol. Böyle kampanyalardan birbirimizi haberdar edelimhande_71 .!.:merhaba kızlar molfix yenidoğan deneme pakati gönderiyormuş adrese ben kayıt yaptım bakalım ne zaman gelir sizlerde yapın. molfix.com dan. daha önce oğluma prima göndermişti 2 tanecik. birde herobayb mamalar göndermişti
Slm kızlar gecen baby shower partisi e gittim. Ama grip kapmisim 1 haftadir grip ve franjitle bogusuyordum.
Kizlar kilo almaya basladiniz mi?Ben daha almadim ama eteklerim sikmaya basladi göbegimi...Evde sorun degil elbiselerim rahatta, disari cikinca giyicem artik gebe elbisesini.Öyle elbise giymeyi gerektirecek bi göbis yok ama, cok da sikilmasin bebisim icerde...Komik durmasindan da cekiniyorum aslinda biraz, yarin bi aile yemegimiz var oraya giderken giysemmi acaba
Canim herhalde ergenlige girince bizimkiler bu iki yas sendromlarini filan mumla arayacagiz:) her donemi ayri guzel ama o yuzden bayila bayila yapiyoruz ya ikincileri degil mi:)Maasallah kizina canim kirk bin kere boylu poslu bir kiz olacak desene valla cok zor ama atlatacagiz ins ben de dedigin gibi her istedigini yapmiyorum kesinlikle yaparsan daha da cok istiyorlar tepemize binerler ozaman yemek konusunda dedigin gibi yaptim sevdigi yemek olunca seve seve yiyor ama olmazsa kesinlikle butun gun ac dolasiyor bunlari atlatacagiz insallah hemde ne zor gurbetlik canim benim butun kardeslerim turkiyede cok zor cok
Aslinda biz kizim 10 aylikken basladik denemelere ama en son asilama yaptirdik oyle oldu biliyosun yoksa bize kalsa gec bile kaldik:) beraber buyusunler arkadas olsunlar istedik , basta zor olur biraz ama sonrasi iyi ilacak diye dusunuyorum. Birde 35'im artik yaptik yaptik dedik:)Kıyamam yaa daha çok küçük o da.Biraz zor olabilir senin için başta ama yaşlarının yakın olması onlar için çok iyi olucak inşallah.Oyun arkadaşı ilerde de sırdaş olabilirler inşallah.Biz 3 kızkardeşiz.Ablamın biri 10, diğeri 8 yaş büyük benden.Onlar hep abla oldu benim için,tmm aramız iyidir ama yaştan dolayı özellikle küçükken oyun arkadaşım olamazlardı,onlar daha yakındı ben evin küçük çocuğu.O yüzden yaş aralığı az kardeşlere imrenmişmdir hep
Bende 11 kilo aldim dogumdan iki hafta sonra 9 kilosu gitmisti sezryan olmama ragmen. cok rahat ettim. Bir ay sonrada eski halimden zayiftim. Insallah yine oyle olur ama ben diyetisyene gittim ve cok dengeli beslendim. Tatli yasak, hamurisi ancak kahvaltida ekmek , kesinlikle tam bugday ekmegi beyaz degil.yemegin yaninda uc yemek kasigi filan pilav veya bulgur pilavi idi. Abur cubur kesinlikle yok onun yerine ceviz badem oda sayiyla. Tatli yerine de kuru kayisi ve meyve yiyordum oda sayiyla. Kadin cok cevvaldi resmen korkuyordum gun gun ne yedigimin listesini yapiyordum kontrol ediyordu. ama Cok hakliymis . Hamilelik ilerledikce insan cok agirlasiyor o yuzden simdiden dikkat etmeliki sonradan kilo alimi cok hizlaniyor o zamanlara kredi kalsin. Cok arkadasim 20-25 kilolar aldilar ama hala veremeyenler var dikkatli olun kizlar:)Ben kizimda hamilelik boyunca 12 kilo aldım zaten çok yiyen birisi değildim normal yedim 7 aya kadar pek kilo almadim 7 den sonra kilo aldım o da çok dondurma yiyordum ondan.zaten doktorum kilo almaya çok kızıyor korkarak tartiliyordum 54 ile başladım 66 ile doğum yaptım.hamur isi yememeye özen göstermek lazim kilo yapıyor gereksiz yere.
Canim 53 kiloysan ( boyunu bilmiyorum tabi) zayifsin zaten 11-12 kilo alabilirsin. Zaten istemesende aliyorsun 7 kilo biraz zor gorundu bana. 7 kilo anca ebru salli filan yapiyo onlarda son ayda cok kilo aliniyor diye 36-37. Haftada filan sezeryan oluyorlar.Sağol canım bunları göz önünde bulundurcam. Ben de suan 53 kiloyum pek fazla kilo almak istemiyorum 7 kilo alsam bebeğim gereken kiloya ulassa yeter bana
Ay guldurdun beni cok, cocuklar cok alem:) bende bizimkine ogrettim karnimi gosteriyorum burda ne var diyorum bebek diyo:) ama anlamiyor aslinda . Ben son doktora kizimida goturdum sen ultrasona baslayinca bizimkisi iki goz iki cesme ortaligi yikti anne anne siye. Bana zarar veriyorlar sandi:) kasimi aldirirkende agliyor cok duskun bana!hayırlı geceler arkadaşlar ,, bende sürekli aygın baygın akşama kadar yatıyorum , 4 yaşında kızım var üstüme hopluyor oyun amaçlı , hoplamasın diye , annecim karnımda bebek var hani kalp atışını duymuştuk ya dedim , bastırma karnıma sakın ağlar dedim , çocuk aklı daha çok bastırmak istedi ağlasında duyalım diye , gülermisin ağlarmısın , uyuyan devi uyandırdım sanırım :) telefondada ananesinee nenee annemin karnında bebek var hemde canllıı diyo :) Allahım kuzularımızı sen koru bizim gücümüz yetmiyor , sen koruyamassan biz koruyamayız Allahım ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?