2015 Temmuz Anneleri

Neler geciyor aklindan cocuklarin, onlar icin daha buyuk degisiklik aslina bakarsan. Terkedilmis hissediyorlar herhalde. Doguralimda bakalim neler gorecegiz.

Gunaydin guzel anneler. Dun islerim yogundu hic giremedim, yine almis yurumussunuz
Beni de listeye ekleyin lutfen yasim 30 ilk bebegim olacak insallah. SAT: 17.10.2014 dogum tarihi:24.07.2014

Günaydın annisler 4.günüm taburcu oluyorum sevinemiyorum bile eve gidince pert oluyorum bi daha hastane derdine düşüyorum
Rabbim cümlemizi feraha erdirsin güzel günler hemen gelsin inşallah..

Günaydın annisler 4.günüm taburcu oluyorum sevinemiyorum bile eve gidince pert oluyorum bi daha hastane derdine düşüyorum
gecmis olsun arkadasim. hepimizin allah yardimcisi olsun.zor zor...

1.63 boyum var canım. 7 kilo bana da imkansız geliyo ama hadi 10 kilo olsun da fazla olmasın alınca vermek için çok uğraşıyorum çünkü. Bebeklerimiz sağlıkla dogsun da gerisi onemli degil aslında nasıl olsa bebekle uğraşırken gidicek onlar

Günaydın kızlar. Ben mi evham yaptım normal mi bilemiyorum,bi rahatlatin içimi. Her sabah deli gibi bulantiyla kalkan ben çok rahat uyandım sıfır bulantı. Ama Kasigim da fena bi agri. Her şey yolundadir di mi?

geçmiş olsun canım benim Allah bi daha düşürmesin doktorlar ne diyor bu durmuna en ağır sen geçiriyorsun herhalde

ana kuzuları yirim onları :) bir çocuğun herşeyi varı yoku annesi normal :)

Günaydın kızlar bnm göğüs ağrılarım çok fazlaydı ama bugün yok denecek kadar az normal mi acaba moralim bozuldu bir ann

Günaydın kızlar. Ben mi evham yaptım normal mi bilemiyorum,bi rahatlatin içimi. Her sabah deli gibi bulantiyla kalkan ben çok rahat uyandım sıfır bulantı. Ama Kasigim da fena bi agri. Her şey yolundadir di mi?
günaydın canım hergün mide bulantın olacak diye bişey yok benim günüm günüme saatim saatime uymuyor kasık ağrısı normal rahim genişlemesinden oluyormuş eğer dayanamıyacak kadar ağrın varsa doktora görün ama anlık kasılmalar olucak korkma hiç

Sağol canim☺

Evet hakli olabilirsiniz ama zamanin cocuklari demek anne karninda bile kurallari cigniyorki etrafimdakiler hep tam tersi eksi yiyip erkek doguranlardan

Canim benim 4.97 cikti.dozu hemen artırdı. Daha doğrusu doktorumuz degistirdiim

MaşaAllah :) Gözün aydın ilk kilo senden geldi sanırım :)

Teşekkür ederim cnm darısı başınıza =) Bu arada netten baktım bir sürü yerde de acaba yanlış mı anladım kiloyu 4.5 gr mı ? Burda hamilelik takviminde fln da hep 4-6 gr falan yazıyo...
Neyse 2 hafta sonra ikili test için gidicem orda netleşir =) Pazarlık yaptım doktorumla, ikili test zamanı cinsiyeti söylesin diye Daha önce doğum yaptırdığı 2 arkadaşıma söylemiş...

Senin ikizler ne durumda ? Bir sonraki randevu ne zaman ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…