- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #5.761
Neler geciyor aklindan cocuklarin, onlar icin daha buyuk degisiklik aslina bakarsan. Terkedilmis hissediyorlar herhalde. Doguralimda bakalim neler gorecegiz.o aygın baygın haller ben de de var is güç yapamaz oldum.kızın simdiden kıskanmaya başlamış Allah kolaylık versin benimki de 5 yasında sen dogurursun beni evden tasindirmaya calisiyorsun odami da ona verirsin deyip ağladı:))
Son adet tarihi baz alınıyor.Kizlar bisey sorcam ya şu gebelik hesaplamasinda son adet tarihinden mi basliyorsunuz yoksa döllenmeden itibaren mi...
gecmis olsun arkadasim. hepimizin allah yardimcisi olsun.zor zor...Günaydın annisler 4.günüm taburcu oluyorum sevinemiyorum bile eve gidince pert oluyorum bi daha hastane derdine düşüyorum
Rabbim cümlemizi feraha erdirsin güzel günler hemen gelsin inşallah..
1.63 boyum var canım. 7 kilo bana da imkansız geliyo ama hadi 10 kilo olsun da fazla olmasın alınca vermek için çok uğraşıyorum çünkü. Bebeklerimiz sağlıkla dogsun da gerisi onemli degil aslında nasıl olsa bebekle uğraşırken gidicek onlarCanim 53 kiloysan ( boyunu bilmiyorum tabi) zayifsin zaten 11-12 kilo alabilirsin. Zaten istemesende aliyorsun 7 kilo biraz zor gorundu bana. 7 kilo anca ebru salli filan yapiyo onlarda son ayda cok kilo aliniyor diye 36-37. Haftada filan sezeryan oluyorlar.
geçmiş olsun canım benim Allah bi daha düşürmesin doktorlar ne diyor bu durmuna en ağır sen geçiriyorsun herhaldeGünaydın annisler 4.günüm taburcu oluyorum sevinemiyorum bile eve gidince pert oluyorum bi daha hastane derdine düşüyorum
Rabbim cümlemizi feraha erdirsin güzel günler hemen gelsin inşallah..
ana kuzuları yirim onları :) bir çocuğun herşeyi varı yoku annesi normal :)Ay guldurdun beni cok, cocuklar cok alem:) bende bizimkine ogrettim karnimi gosteriyorum burda ne var diyorum bebek diyo:) ama anlamiyor aslinda . Ben son doktora kizimida goturdum sen ultrasona baslayinca bizimkisi iki goz iki cesme ortaligi yikti anne anne siye. Bana zarar veriyorlar sandi:) kasimi aldirirkende agliyor cok duskun bana!
günaydın canım hergün mide bulantın olacak diye bişey yok benim günüm günüme saatim saatime uymuyor kasık ağrısı normal rahim genişlemesinden oluyormuş eğer dayanamıyacak kadar ağrın varsa doktora görün ama anlık kasılmalar olucak korkma hiçGünaydın kızlar. Ben mi evham yaptım normal mi bilemiyorum,bi rahatlatin içimi. Her sabah deli gibi bulantiyla kalkan ben çok rahat uyandım sıfır bulantı. Ama Kasigim da fena bi agri. Her şey yolundadir di mi?
Sağol canim☺günaydın canım hergün mide bulantın olacak diye bişey yok benim günüm günüme saatim saatime uymuyor kasık ağrısı normal rahim genişlemesinden oluyormuş eğer dayanamıyacak kadar ağrın varsa doktora görün ama anlık kasılmalar olucak korkma hiç
Evet hakli olabilirsiniz ama zamanin cocuklari demek anne karninda bile kurallari cigniyorki etrafimdakiler hep tam tersi eksi yiyip erkek doguranlardanAslinda soyle bisey olabilir mi domates mandalina portakal bunlar hep c vitamini iceren seyler acaba vucudun bunlara mi ihtiyaci vardi canimiz cekiyor? Cunku vucudumuz mukemmel bi makina neye ihtiyac varsa onu istiyor boylede olabilir.
Soylede bi soz var ye eksiyi cikar ayseyi ye tatliyi cikar hakkiyi
Canim benim 4.97 cikti.dozu hemen artırdı. Daha doğrusu doktorumuz degistirdiimbidiqpergçıktı. st: 38267229 .!.:Hanımlar isizn TSH kaç çıktı? benim 2.67 çıktı. Hamilelikten önce de böyleydi ve ilaç kullanıyordum. Dr dozu değiştirmedi. T3 T4 iyi olduğu için 2.67 de tutmak yeterli dedi illa 1.5 a şndşrmeye gerek yok dedi
MaşaAllah :) Gözün aydın ilk kilo senden geldi sanırım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?