2015 Temmuz Anneleri

Suyun gelmedigi sürece sancılar 5 dkya dusene kadar hastaneye gitme bence. Suyun gelirse bekleme. Evin içinde yürü dusunu al rahatlamaya çalış kendini yorma canım. Hadi hayirlisi :)

yekruye çok sağol canım, sancı çok rahatsız etmiyor çünkü şiddetli de olsa geçiveriyor hemen, dediğin gibi en iyisi sıklaşmasını beklemek. Hala inanamıyorum doğum olacağına

do_major çok teşekkürler cevabın için, duşumu aldım evin içinde geziyorum. Zaten hastane yakın, en iyisi dediğin gibi suyu beklemek. Sanırım ben doğumun başladığına pek inanamıyorum sanki şakaymış da sancı geçecekmiş gibi geliyor. Sanki şimdi doktora gitsem, doğum moğum yok dicekmiş de madara olacakmışım gibi hissettiğimden elimden geldiğince beklemeye çalışıyorum

Ayyy canım çok heyecanlı eğer suyun gelmezse sancıların 5dk ya düşmesini bekleyin diyorlar genelde . Allah yardımcın olsun.güzel haberlerini bekliyoruuuz

8 temmuzda makat gelis olduğu için 38+5 te doğum olacak inşallah dün 37+0 di doktora gittik 3200 gr 49.5 cm Sizinkiler nasıl bi de epidural mi genel anestezi mi karar veremiyorum korkuyorum Allah sağlıklı sıhhatli kucağımiza almayi nasip etsin smin amin....

canım dayanambiliyorsan biraz daha sıklaşmasını bekle bence evde az kaldı demek kavusmana kızına

M mmerrvve çok teşekkür ederim canım amiiiiiiin hepimiz kolaylıkla sağlıkka doğum yapalım inşallah inanamıyorum hala, kendi kendime yok yok ya gerçek sancı değildir deyip duruyorum ama sanırım gelesi var benim bal kızımın

mia__2015 inşallah canım sancıya dayanabiliyorum canım bir de ben çok metanetliyim ondan da şüphe ediyorum kendimden. Dün nstde çıkan onca sancıyı hiç ama hiç hissetmedim. Acaba şu an çok aşırı sancım mı var acaba bilemiyorum ki

ayy ne güzel kızına kavuşacaksın cnm inşallh..Allah bir avazda kurtarsın. inşallah benim bebeğim de bi an önce kanala girer ve açılmam olur kendi sancılarımla giderim hastaneye inşallah senin gibi..Allah kolay doğum nasip etsin

V vlknygzkn merhaba hoşgeldin, bebişinin boyu kilosu gayet güzel benim ki daha 3 kilocuk civarı ama gelişi yakın sanırım. Benim de makat gelişti ama sonradan döndü, belki seninki de dönebilir. Ben anestezi vs işlerini doktoruma bıraktım, o ne uygun görürse ona uyacağım.

Amin cnm.bnm daha nasil dogurcm belli degil ama bnm ark.epidural oldu cok memnundu ki devlette oldu bayburtta.o genl istiyodu ikisininde riski oldugunu soylemisler.o yyuzden epidural oldu.dontor ne diyor swnin hayirlisi insallh.

ahhh canım biraz daha bekler inşallah oğluşun tam yerleş evine öyle gelsin.hatta biraz dinlen canım çok yorma kendini.peki çatı muayenesi nasıl gecti
İns. Canm beklemesnden yanaym bende. Hic korkma canm kesinlkle aci hissetmedm ben sadece utandm ondn kastm kendimi kasmasam daha rahat olrdu kasmama rağmen acı hisstmdm sadece biraz baskı okdr.

Ccnm gözün aydın.suyunun gelmesini bekleme çünkü baz2n su kesesını ebeler patlatabılıyor kendi patlamıyor.eğer hastanen rahatsa tek kişilik odada kalıcaksan vs bence git en azından nst ye baglarlar gözetim altında olursun.için rahat eder.hayırlı doğumlar şimdiden:)

Nasil gecti cati muayenen, her an dogum olabilir mi wuuuuu cok yorulma canim dur tasin hele oyle dogur :)
İns. Canm tasinip yerlstktn sknra gelir oglsm. Cati hic koklck bisey degl canm aci hic yok utaninca kastm onda bile aci hisstmdm hic kasma kendini gerek yok bana simdi birdaha olck dese daha rahat olrm inan bilmdgmdn birde utancmdn kastm ama dedgm gibi birdaha kasmam :)

3250 olms cnm 100 grm alms bu hafta sadece strestn oglanda etklnyr tabii isler bitesede rahatlasak hepmz.
Snaırım bu haftadalarda kilo alımı duruyor hayırlısı olsun sağlıklılar ya çok şükür bu hafta bende dikkat ediyprum sende yinede ihmal etme. Eşin başlamıştır söylenmeye . Benimkide başladı yemiyorsun diye dır dır edip duruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…