- 13 Mayıs 2013
- 1.781
- 938
- 373
- 37
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #57.741
Suyun gelmedigi sürece sancılar 5 dkya dusene kadar hastaneye gitme bence. Suyun gelirse bekleme. Evin içinde yürü dusunu al rahatlamaya çalış kendini yorma canım. Hadi hayirlisi :)Günaydın kızlar geçmişi okuyamadım pek, dün kontrolde doktor açılmam olduğunu bebeğin doğum kanalına girdiğini söyledi. Ben hissetmesem de nst de sancı çıktı ama düzensiz. Doktor bir kaç gün içinde doğum olabilir dedi.
Dün gece 1:00 dan beri düzenli sancım var ve giderek artıyor. Ama emin olamıyorum, aniden ciddi bir sancı giriyor tamamen geçiyor ve 10 dakika içinde tekrar giriyor. Bir de istifra ettim sabah.Acele edip doktora gitmek istemiyorum. Yardım edin bana kızlar ne yapayım, ne kadar bekleyeyimdualarınızı eksik etmeyin nolur
Seymaaa napiyon bi haber ver ilk firsatta!Seymasevde
Ben aranıza yeni katıldım 8 temmuzda doğum yapacam inşallah bebeğim makat gelis olduğu için sezeryan çok korkuyorum karar veremiyorum epidural mi genel anestezi mi bu arada dün tam 37+0 di kilosu 3200 boyu 49.5cm Sizinkiler nasilBende çoookk merak ediyorum yaa
Günaydın kızlar geçmişi okuyamadım pek, dün kontrolde doktor açılmam olduğunu bebeğin doğum kanalına girdiğini söyledi. Ben hissetmesem de nst de sancı çıktı ama düzensiz. Doktor bir kaç gün içinde doğum olabilir dedi.
Dün gece 1:00 dan beri düzenli sancım var ve giderek artıyor. Ama emin olamıyorum, aniden ciddi bir sancı giriyor tamamen geçiyor ve 10 dakika içinde tekrar giriyor. Bir de istifra ettim sabah.Acele edip doktora gitmek istemiyorum. Yardım edin bana kızlar ne yapayım, ne kadar bekleyeyimdualarınızı eksik etmeyin nolur
canım dayanambiliyorsan biraz daha sıklaşmasını bekle bence evdeGünaydın kızlar geçmişi okuyamadım pek, dün kontrolde doktor açılmam olduğunu bebeğin doğum kanalına girdiğini söyledi. Ben hissetmesem de nst de sancı çıktı ama düzensiz. Doktor bir kaç gün içinde doğum olabilir dedi.
ayy ne güzel kızına kavuşacaksın cnm inşallhGünaydın kızlar geçmişi okuyamadım pek, dün kontrolde doktor açılmam olduğunu bebeğin doğum kanalına girdiğini söyledi. Ben hissetmesem de nst de sancı çıktı ama düzensiz. Doktor bir kaç gün içinde doğum olabilir dedi.
Amin cnm.bnm daha nasil dogurcm belli degil ama bnm ark.epidural oldu cok memnundu ki devlette oldu bayburtta.o genl istiyodu ikisininde riski oldugunu soylemisler.o yyuzden epidural oldu.dontor ne diyor swnin hayirlisi insallh.8 temmuzda makat gelis olduğu için 38+5 te doğum olacak inşallah dün 37+0 di doktora gittik 3200 gr 49.5 cm Sizinkiler nasıl bi de epidural mi genel anestezi mi karar veremiyorum korkuyorum Allah sağlıklı sıhhatli kucağımiza almayi nasip etsin smin amin....
3250 olms cnm 100 grm alms bu hafta sadece strestn oglanda etklnyr tabii isler bitesede rahatlasak hepmz.Kafan daha rahat olurdu ama dediğin gibi ne zaman istiyorsa o zaman gelsin kilosu nasıl olmuş
İns. Canm beklemesnden yanaym bende. Hic korkma canm kesinlkle aci hissetmedm ben sadece utandm ondn kastm kendimi kasmasam daha rahat olrdu kasmama rağmen acı hisstmdm sadece biraz baskı okdr.ahhh canım biraz daha bekler inşallah oğluşun tam yerleş evine öyle gelsin.hatta biraz dinlen canım çok yorma kendini.peki çatı muayenesi nasıl gecti
Ccnm gözün aydın.suyunun gelmesini bekleme çünkü baz2n su kesesını ebeler patlatabılıyor kendi patlamıyor.eğer hastanen rahatsa tek kişilik odada kalıcaksan vs bence git en azından nst ye baglarlar gözetim altında olursun.için rahat eder.hayırlı doğumlar şimdiden:)
İns. Canm tasinip yerlstktn sknra gelir oglsm. Cati hic koklck bisey degl canm aci hic yok utaninca kastm onda bile aci hisstmdm hic kasma kendini gerek yok bana simdi birdaha olck dese daha rahat olrm inan bilmdgmdn birde utancmdn kastm ama dedgm gibi birdaha kasmam :)Nasil gecti cati muayenen, her an dogum olabilir mi wuuuuu cok yorulma canim dur tasin hele oyle dogur :)
Snaırım bu haftadalarda kilo alımı duruyor hayırlısı olsun sağlıklılar ya çok şükür bu hafta bende dikkat ediyprum sende yinede ihmal etme. Eşin başlamıştır söylenmeye . Benimkide başladı yemiyorsun diye dır dır edip duruyor3250 olms cnm 100 grm alms bu hafta sadece strestn oglanda etklnyr tabii isler bitesede rahatlasak hepmz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?