2015 Temmuz Anneleri

Sancın düzenli ise suyunun gelmesini bekleme çünkü herkesde su gelmeyebilir . Hayırlısı olur inşallah

Evet cnm yaklastk artk kavsmaya :) inan cok haklsn cnm dun okdr.yorlmsm ki suan dogsa yapmam dedm ve kendimi yordugma pisman oldm dunden sonra karar aldm.cnm yormdn yapcm.heran olrsa enerjm.kalsn die. Ama ins. İsler bittktn sonra rahat rahat gelir beratm sen naslsn cnm bugn basldnz mi sizde temzlge sende aman dym yorma anlamdn yorlyrz cunku gece yatnca anlyrsn anck.

Canm dogum mu basladi amaninn dogrcz bie bir artk sanrm :) allah yardmcn olsn cnm nasl sancilar sık mi acisi nasl merak edyrm hep

Seymasevde bir ses ver aklımızda sende gece aklım hep sendeydi rüyamda bile kadınlar kulübune girip bakıyorum yazmış mısın diye zor bir doğum oldu diyorsun suni sancı verildi normal doğum yapamamdım sezeryana aldılar . Hayır olsun inşallah

watermelon_watermelon sağol canım, hastane rahat ama gidip madara olmaktan korkuyorum. Yani sancıyı sanki ben uyduruyomuşum gibi geliyo, sanırım bu gidişle evde doğurup doktora sonra haber vericem

S Sutanem150705 çok teşekkürler canım, birazcık daha bekleyip doktorumu arayacğım artık, yoksa ben gidene kadar doğuverecek. İşte ilk olmasının tecrübesizliğiyle bilemiyorum ne yapılması gerektiğini

Ohh ne guzel canim cok cokaz kalmis darisi bize nsiil bir heyecandir ki bu
Gerçekten çok acayip oluyo insan bi doğum anını düşününce bir de kızımı ilk göreceğim anı düşününce ellerim uyuşuyo heycandan. Allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin, isteyen herkesede kısmet olsun inşallah

Bende haftalardır doğumu konuşucam, işte mümkünse kesi olmadan olsun şu olsun bu olsun, her seferinde odaya girince bir heyecan önce bebek diyorum sonra bebeği görünce herşeyi unutuyorum =) Sonra da inşallah bir daha ki muayeneden önce doğurmam diye düşünüyorum

Ben üzmüyorumda ağrılar beni üzüyo artık. Birde ibsan hamileliğin ilk aylarına dönüyo sına yaklaştıkça bir duygusallık bir mide bulantısı anlamadım gitti

Ben de son bir ay çok rahatsız oldm anlıyorum seni, karın ağrısı mide bulantısı çok vardı yatamıyordum oturamıyordum, neyse ki doğurduö bitti şikayetler:)
Sen de son son çekiyorsun işte allahım yardımcın olsun inşallah. Hepsini unutacaksın.

Annemle gittm doktora zaten aradi ilk sordgu sey saglkli mi kilosu nasl :) 100 gram alms neyse dio normal dogm icin iyi bu sefer omdr sorn etmedi nedense :)

Yanında annen falan var mı?en azından tek olma cnm.

Ayni ruyayi bnde gordumm :)))seymasevde dogum yaptim.kizlar fln.yaziyodu ne kdr beklemedeysek

Ayyyy canım şimdiye kadar almışsındır bile kucağına =) Çok heyecanlı, çok keyifli, herşey gönlünce olsun kendine gelip vakit bulunca yaz bize :) Erken mi gelecek ay birşey mi olacak diye diye bitti 9 ay =) Sezeryan olmasa 40'ı bile bekleyecekti senin oğlanda :))

G Gizemm59 canım sorma ben de anlamadım ki doğuruyo muyum napıyorum şaka gibi geliyo hepsi.

Sancı sırtıma bıçak saplanır gibi olup karnımda ishal sancısına ve bacaklarda uyuşukluğa dönüşüyo ama hemen geçiyo. Belli bir müddet sonra tekrar aynısı oluyor. Bilmiyorum ki gerçek mi bu sancı. Her an geçecek gibi hissediyorum ama dünden beri geçmedi

İnşallah sağlıkla doğsun razıyım. Bugün manikür pedüküre gitcem artık son hazırlıkları yapayım bekleyim salıyı. Yarında temizlikçi gelcek. Pazarteside dinlenirim kusmet olursa sonra gelsin yavrum hayırlısıyla

Canm aralklarla gelyr ve gecmyrsa bence dogm sancisi :) cok heycnli sanci aralklarini takip edyrmsn cnm duzenli mi peki ? Heleki duzenlyse kesin gelur prenses :))

Aralıklarını takip et canım. Mesela benimde sancım çok ama geliyo ve uzun sürüyo. Doğum sancısı senin ki gibi gelip gidiyo ve aralıklar çok düzenli diye biliyorum. Saate bak geldiğine. 5 dk aralıklarla ise doktorunu ara.

Canm benm bbeisi almssdr kucagna firsat buldgnda don bizeee opyrm ikinizide cici anne :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…