- 25 Ocak 2015
- 1.217
- 785
- 73
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #57.761
Sancın düzenli ise suyunun gelmesini bekleme çünkü herkesde su gelmeyebilir . Hayırlısı olur inşallahyekruye çok sağol canım, sancı çok rahatsız etmiyor çünkü şiddetli de olsa geçiveriyor hemen, dediğin gibi en iyisi sıklaşmasını beklemek. Hala inanamıyorum doğum olacağına
@do_major çok teşekkürler cevabın için, duşumu aldım evin içinde geziyorum. Zaten hastane yakın, en iyisi dediğin gibi suyu beklemek. Sanırım ben doğumun başladığına pek inanamıyorum sanki şakaymış da sancı geçecekmiş gibi geliyor. Sanki şimdi doktora gitsem, doğum moğum yok dicekmiş de madara olacakmışım gibi hissettiğimden elimden geldiğince beklemeye çalışıyorum
Evet cnm yaklastk artk kavsmaya :) inan cok haklsn cnm dun okdr.yorlmsm ki suan dogsa yapmam dedm ve kendimi yordugma pisman oldm dunden sonra karar aldm.cnm yormdn yapcm.heran olrsa enerjm.kalsn die. Ama ins. İsler bittktn sonra rahat rahat gelir beratmBebeğin başı hala aşağıdaymış sevindim canım. Ama olivia ya üzüldüm kuzucuğa geçmiş olsun. Şimdi nasıl oldu
Ayy hadi gizemcim. Yaklaştın desene oğluna kavuşmaya. Yorma sakın tatlım kendini. İş hep olur. Doğuma enerjin kalsın. Evi başkasıda yerleştirir ama beratımızı senden başkası doğuramaz
Canım şuan son hazırlıklardır heralde hastanede. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Canm dogum mu basladiyekruye çok sağol canım, sancı çok rahatsız etmiyor çünkü şiddetli de olsa geçiveriyor hemen, dediğin gibi en iyisi sıklaşmasını beklemek. Hala inanamıyorum doğum olacağına
@do_major çok teşekkürler cevabın için, duşumu aldım evin içinde geziyorum. Zaten hastane yakın, en iyisi dediğin gibi suyu beklemek. Sanırım ben doğumun başladığına pek inanamıyorum sanki şakaymış da sancı geçecekmiş gibi geliyor. Sanki şimdi doktora gitsem, doğum moğum yok dicekmiş de madara olacakmışım gibi hissettiğimden elimden geldiğince beklemeye çalışıyorum
Gerçekten çok acayip oluyo insan bi doğum anını düşününce bir de kızımı ilk göreceğim anı düşününce ellerim uyuşuyo heycandan. Allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin, isteyen herkesede kısmet olsun inşallahOhh ne guzel canim cok cokaz kalmis darisi bize nsiil bir heyecandir ki bu
Ben de bilmiyorum canım aslında ama bana da doğum daha başlamamış dedi çatı muayenesinde :)) sanırım bu açıklığım yok demek oluo :)) ya da bebek kanala inmedi :)) bin defa sorucak bi sorun var mı diyor doktor ama o an aklımdaki herşeyi unutuyorum kızıma odaklanmaktan yok yok deyip geçiştiriyorum kadınısonra böyle kafamda deli sorular
Ben üzmüyorumda ağrılar beni üzüyo artık. Birde ibsan hamileliğin ilk aylarına dönüyo sına yaklaştıkça bir duygusallık bir mide bulantısı anlamadım gitti
Annemle gittm doktora zaten aradi ilk sordgu sey saglkli mi kilosu nasl :) 100 gram alms neyse dio normal dogm icin iyi bu sefer omdr sorn etmedi nedense :)Snaırım bu haftadalarda kilo alımı duruyor hayırlısı olsun sağlıklılar ya çok şükür bu hafta bende dikkat ediyprum sende yinede ihmal etme. Eşin başlamıştır söylenmeye . Benimkide başladı yemiyorsun diye dır dır edip duruyor
Yanında annen falan var mı?en azından tek olma cnm.watermelon_watermelon sağol canım, hastane rahat ama gidip madara olmaktan korkuyorum. Yani sancıyı sanki ben uyduruyomuşum gibi geliyo, sanırım bu gidişle evde doğurup doktora sonra haber vericem
S Sutanem150705 çok teşekkürler canım, birazcık daha bekleyip doktorumu arayacğım artık, yoksa ben gidene kadar doğuverecek. İşte ilk olmasının tecrübesizliğiyle bilemiyorum ne yapılması gerektiğini
Ayni ruyayi bnde gordumm :)))seymasevde dogum yaptim.kizlar fln.yaziyodu ne kdr beklemedeysekSeymasevde bir ses ver aklımızda sende gece aklım hep sendeydi rüyamda bile kadınlar kulübune girip bakıyorum yazmış mısın diye zor bir doğum oldu diyorsun suni sancı verildi normal doğum yapamamdım sezeryana aldılar . Hayır olsun inşallah
Kızlarrrr merhabaaaaaa,2 gündür ev o kadar kalabalıkki bir türlü girip yazamadım,eşimin de benımde aılesı sehır dısında olunca dogum ıcın herkes dısardan geldı...Yarın sabah 9 da kısmetse sezeryana giriyorum,girmeden sizlerede haber vereyım dedım..SAbah 7 de hastanede olucaz,nst,lavman falan derken erken gidicez yaniii...oğlumu allahın izniyle 38+6 da kucagıma almış olucam....BEnle beraber hepinizi çok öpüyorummm,dualarım hep sizinleee,ilk fırsatta yazıcam buraya,pzt öğlen gibi hastaneden çıkıcaz inşşş..Çoooooookkk heyecanlıyımmm,mutluyumm..allahım saglıklaaa yarınımızı geçirmeyi nasip etsin..GEçmişi okuma şansım olmadııı,doguran varsa hayırlı ılsun,doguracaklara kolay gelsinnn...Haydinn öptüm herkesi:))))
İnşallah sağlıkla doğsun razıyım. Bugün manikür pedüküre gitcem artık son hazırlıkları yapayım bekleyim salıyı. Yarında temizlikçi gelcek. Pazarteside dinlenirim kusmet olursa sonra gelsin yavrum hayırlısıylaBen de son bir ay çok rahatsız oldm anlıyorum seni, karın ağrısı mide bulantısı çok vardı yatamıyordum oturamıyordum, neyse ki doğurduö bitti şikayetler:)
Sen de son son çekiyorsun işte allahım yardımcın olsun inşallah. Hepsini unutacaksın.
Evet bende onun için girdim hem s ahurda hemde şimdi bence doğum oldu bebişten dolayı yogun ve telefonu eline alamıyor
Canm aralklarla gelyr ve gecmyrsa bence dogm sancisi :) cok heycnli sanci aralklarini takip edyrmsn cnm duzenli mi peki ? Heleki duzenlyse kesin gelur prenses :))G Gizemm59 canım sorma ben de anlamadım ki doğuruyo muyum napıyorumşaka gibi geliyo hepsi.
Sancı sırtıma bıçak saplanır gibi olup karnımda ishal sancısına ve bacaklarda uyuşukluğa dönüşüyo ama hemen geçiyo. Belli bir müddet sonra tekrar aynısı oluyor. Bilmiyorum ki gerçek mi bu sancı. Her an geçecek gibi hissediyorum ama dünden beri geçmedi
Aralıklarını takip et canım. Mesela benimde sancım çok ama geliyo ve uzun sürüyo. Doğum sancısı senin ki gibi gelip gidiyo ve aralıklar çok düzenli diye biliyorum. Saate bak geldiğine. 5 dk aralıklarla ise doktorunu ara.G Gizemm59 canım sorma ben de anlamadım ki doğuruyo muyum napıyorumşaka gibi geliyo hepsi.
Sancı sırtıma bıçak saplanır gibi olup karnımda ishal sancısına ve bacaklarda uyuşukluğa dönüşüyo ama hemen geçiyo. Belli bir müddet sonra tekrar aynısı oluyor. Bilmiyorum ki gerçek mi bu sancı. Her an geçecek gibi hissediyorum ama dünden beri geçmedi
Canm benm bbeisi almssdr kucagna firsat buldgnda don bizeee opyrm ikinizide cici anne :)Kızlarrrr merhabaaaaaa,2 gündür ev o kadar kalabalıkki bir türlü girip yazamadım,eşimin de benımde aılesı sehır dısında olunca dogum ıcın herkes dısardan geldı...Yarın sabah 9 da kısmetse sezeryana giriyorum,girmeden sizlerede haber vereyım dedım..SAbah 7 de hastanede olucaz,nst,lavman falan derken erken gidicez yaniii...oğlumu allahın izniyle 38+6 da kucagıma almış olucam....BEnle beraber hepinizi çok öpüyorummm,dualarım hep sizinleee,ilk fırsatta yazıcam buraya,pzt öğlen gibi hastaneden çıkıcaz inşşş..Çoooooookkk heyecanlıyımmm,mutluyumm..allahım saglıklaaa yarınımızı geçirmeyi nasip etsin..GEçmişi okuma şansım olmadııı,doguran varsa hayırlı ılsun,doguracaklara kolay gelsinnn...Haydinn öptüm herkesi:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?