2015 Temmuz Anneleri

Kızlar site yöneticisine nasıl mesaj atılıyo bilen var mı? Altta saçma sapan bi konu çıkıp duruyo şu çamaşırları yıkamadan giymeyin diye iğrenç bir foto var. O ne allah aşkına ya kaldırılsın isticem. Şnsanın rüyasına giriyo gerçekde değil üstelik

Aynısı ya dün tekrar bakıldı yok hala yukarda bana açıkça neden riske atıyorsun sezeryan diyorlar öyle olacak bu hafta alınacak büyük ihtimal

cicisko canım 10 dakikada bir geliyor çok kısa sürüp geçiyor hemen, dün gece 01:00 den beri böyle uyuyamadım hiç.

G Gizemm59 evet canım belli aralıkla geliyo 10 dakikada bir, ben biraz daha sıklaşsın diye bekliyorum hemen doktora gidip madara olmayayım

ssedass79 Seymasevde kızlar dualarım sizinle, hayırlı haberlerinizi bekliyorum.

Canm.pcden giryrsn forma girdgnde sag yan tarafta online yoneticiler yazyr ordn msj atablrsn ben tlf gryrm.suan telde nasl bilmyrm.

Aynen ilk olunca insan hiç birşey bilmiyor yanılıp da insan boş yerede hastaneye gitmek istemiyor ama yinede ihmal etmemek gerekiyor hem sancında çıkmış sen anlamamışsın . Dün gece benimde tuhaf ağrılarım vardı 6 temmuzda sezeryan tarihim ama bakalım bu salı ne diyecek kontrolde

Canm sklasnca git hem acilman olms.olur orda beklemzsn ins. :)) doguryrrsnnn gelyr kizcen :)))

Ara cnm bence doktoru :))) Sıra sende galibaaaaaa
Bende hala tık yok, benim oğlan son ana kadar bekleyecek sanırımmmmmm

Canm.pcden giryrsn forma girdgnde sag yan tarafta online yoneticiler yazyr ordn msj atablrsn ben tlf gryrm.suan telde nasl bilmyrm.
Tabletten giriyorum canım bakıyorum ama göremedim. Bize ulaşın diye bir yer var oradan yazdım ama online yöneticilere yazsam daha iyi olur. Galiba burdan görünmüyo.

Canımmmm bu sancı benim doktorumun tam tarifine uyuyoooor

Sağol canım benim dualarımda sizinle henüz doğurmadım inşallah salıya kadar bekler bebişim

Benim çarşamba kontrolüm var, aynı senin gibiyim doğurmasam bari Çünkü ben de kesiyi konuşucam bu sefer. Umarım rutin kesi yapmıyordur. Eğer yapıyorsa bu saatten sonra doktor değiştirmeyi istemiyorum. Sezaryeni düşünebilirim belki. Kesi olayı beni çok korkutuo

Bende söyleceklerimi bir liste yaptım yazdım. Fikir olsun diye yazayım =) Gittiğim seminerlerden fln edindiğim bilgiler....
1) Hastanede damar yolu açılacaksa eğer hareket etmemi engellemeyecek şekilde olsun, böylece sancı aralarında yataktan rahat kalkıp dolanabileyim
2) Zorunlu kalınmadıkça kesi yapılmasın, beklensin
3) Kan akışı bitmeden kordon kesilmesin
4) Bebek doğar doğmaz ten tene temas istiyorum, yanağıma değdirip almasınlar, göğsümün üstüne bıraksınlar
5) Bebek yıkanmasın, üzerindeki beyaz tabaka mümkün olduğu sürece kalsın, bezle hafifçe temizlensin

Inşallah sağ salim doğar ikimiz de iyi oluruz inşallah epidural önerdi doktorum ama etraftan yok sonra belde ağrı kalıyo yok felç kalma ihtimali var falan denilince korkuyorum zaten stres oldum

Sancilar kac dk bir geliyor peki? Kanama akıntı herhangi bir şey yoksa acele etme sancı süreci en rahat evde geciyormus. Hastaneye gidersen koyacaklar odanın birine rahat edemeyeceksin. Bide üstüne saat başı gelip acilmani kontrol edecekler boşver dayanabildigin kadar dayan :) minigin geliyo ne mutlu sana :)

Canım doktorum her hafta bana doğum sancısını bu şekilde tarif edio bal kızın gelio annesi

[QOUTE="Nefesinannesi, post: 41548839, member: 165822"]Benim çarşamba kontrolüm var, aynı senin gibiyim doğurmasam bari Çünkü ben de kesiyi konuşucam bu sefer. Umarım rutin kesi yapmıyordur. Eğer yapıyorsa bu saatten sonra doktor değiştirmeyi istemiyorum. Sezaryeni düşünebilirim belki. Kesi olayı beni çok korkutuo[/QUOTE]
Canim kesi olayindan neden korkuyosun bende olmustu hic aci duymadim uyustirmislardi dogumdan sonrada acisini ben hissetmedim dikislere biraz dikkat etmek gerekiyo o kadar sana tavsiyem pozitif dusun hep inan bana sakin olmak dogumun yarisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…