- 26 Aralık 2011
- 2.035
- 1.653
- 133
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #57.781
Aynısı ya dün tekrar bakıldı yok hala yukardaSeymasevde hala bişey yazmamış meraklandım valla. İnşallah sağlıkla oğluju almıştır kucagına ikiside iyidir umarım :) bizde bugün doktora gittik. Canımı sıktı çok. Çocuk aşağı inmemiş bu haftalarda inmesi gerekirdi daha yukarıda dedi. Bmyle giderse zor dedi. 1.5 kilo almışım ona söylendi nasıl doğum yapıcan dedi ben bu zamana kadar toplamda 7 kilo aldım ve şişkinliğim yok sayılır anlamadım niye böyle yaptı bugün bu adam en çok canımı sıkan oğlumun daha yukarıda oluşu zatrn bu beni de rahatsız ediyor. Baş aşağı ama kanala girrmemiş.. Acaba iner mi sezeryana mı hazırlamalıyım kendimi
Canm.pcden giryrsn forma girdgnde sag yan tarafta online yoneticiler yazyr ordn msj atablrsn ben tlf gryrm.suan telde nasl bilmyrm.Kızlar site yöneticisine nasıl mesaj atılıyo bilen var mı? Altta saçma sapan bi konu çıkıp duruyo şu çamaşırları yıkamadan giymeyin diye iğrenç bir foto var. O ne allah aşkına ya kaldırılsın isticem. Şnsanın rüyasına giriyo gerçekde değil üstelik
Aynen ilk olunca insan hiç birşey bilmiyor yanılıp da insan boş yerede hastaneye gitmek istemiyor ama yinede ihmal etmemek gerekiyor hem sancında çıkmış sen anlamamışsın . Dün gece benimde tuhaf ağrılarım vardı 6 temmuzda sezeryan tarihim ama bakalım bu salı ne diyecek kontrolde@watermelon_watermelon sağol canım, hastane rahat ama gidip madara olmaktan korkuyorum. Yani sancıyı sanki ben uyduruyomuşum gibi geliyo, sanırım bu gidişle evde doğurup doktora sonra haber vericem
S Sutanem150705 çok teşekkürler canım, birazcık daha bekleyip doktorumu arayacğım artık, yoksa ben gidene kadar doğuverecek. İşte ilk olmasının tecrübesizliğiyle bilemiyorum ne yapılması gerektiğini
Canm sklasnca git hem acilman olms.olur orda beklemzsn ins. :)) doguryrrsnnn gelyr kizcen :)))cicisko canım 10 dakikada bir geliyor çok kısa sürüp geçiyor hemen, dün gece 01:00 den beri böyle uyuyamadım hiç.
G Gizemm59 evet canım belli aralıkla geliyo 10 dakikada bir, ben biraz daha sıklaşsın diye bekliyorum hemen doktora gidip madara olmayayım
ssedass79 Seymasevde kızlar dualarım sizinle, hayırlı haberlerinizi bekliyorum.
Günaydın kızlar geçmişi okuyamadım pek, dün kontrolde doktor açılmam olduğunu bebeğin doğum kanalına girdiğini söyledi. Ben hissetmesem de nst de sancı çıktı ama düzensiz. Doktor bir kaç gün içinde doğum olabilir dedi.
Dün gece 1:00 dan beri düzenli sancım var ve giderek artıyor. Ama emin olamıyorum, aniden ciddi bir sancı giriyor tamamen geçiyor ve 10 dakika içinde tekrar giriyor. Bir de istifra ettim sabah.Acele edip doktora gitmek istemiyorum. Yardım edin bana kızlar ne yapayım, ne kadar bekleyeyimdualarınızı eksik etmeyin nolur
İyi o zaman sıkıntı yok :)Annemle gittm doktora zaten aradi ilk sordgu sey saglkli mi kilosu nasl :) 100 gram alms neyse dio normal dogm icin iyi bu sefer omdr sorn etmedi nedense :)
Tabletten giriyorum canım bakıyorum ama göremedim. Bize ulaşın diye bir yer var oradan yazdım ama online yöneticilere yazsam daha iyi olur. Galiba burdan görünmüyo.Canm.pcden giryrsn forma girdgnde sag yan tarafta online yoneticiler yazyr ordn msj atablrsn ben tlf gryrm.suan telde nasl bilmyrm.
G Gizemm59 canım sorma ben de anlamadım ki doğuruyo muyum napıyorumşaka gibi geliyo hepsi.
Sancı sırtıma bıçak saplanır gibi olup karnımda ishal sancısına ve bacaklarda uyuşukluğa dönüşüyo ama hemen geçiyo. Belli bir müddet sonra tekrar aynısı oluyor. Bilmiyorum ki gerçek mi bu sancı. Her an geçecek gibi hissediyorum ama dünden beri geçmedi
Sağol canım benim dualarımda sizinlecicisko canım 10 dakikada bir geliyor çok kısa sürüp geçiyor hemen, dün gece 01:00 den beri böyle uyuyamadım hiç.
G Gizemm59 evet canım belli aralıkla geliyo 10 dakikada bir, ben biraz daha sıklaşsın diye bekliyorum hemen doktora gidip madara olmayayım
ssedass79 Seymasevde kızlar dualarım sizinle, hayırlı haberlerinizi bekliyorum.
Bende haftalardır doğumu konuşucam, işte mümkünse kesi olmadan olsun şu olsun bu olsun, her seferinde odaya girince bir heyecan önce bebek diyorum sonra bebeği görünce herşeyi unutuyorum =) Sonra da inşallah bir daha ki muayeneden önce doğurmam diye düşünüyorum
:)))Ayni ruyayi bnde gordumm :)))seymasevde dogum yaptim.kizlar fln.yaziyodu ne kdr beklemedeysek
:))) inşallah herşey yolundadır da hemen yazarAyni ruyayi bnde gordumm :)))seymasevde dogum yaptim.kizlar fln.yaziyodu ne kdr beklemedeysek
Benim çarşamba kontrolüm var, aynı senin gibiyim doğurmasam bari Çünkü ben de kesiyi konuşucam bu sefer. Umarım rutin kesi yapmıyordur. Eğer yapıyorsa bu saatten sonra doktor değiştirmeyi istemiyorum. Sezaryeni düşünebilirim belki. Kesi olayı beni çok korkutuo
G Gizemm59 canım sorma ben de anlamadım ki doğuruyo muyum napıyorumşaka gibi geliyo hepsi.
Sancı sırtıma bıçak saplanır gibi olup karnımda ishal sancısına ve bacaklarda uyuşukluğa dönüşüyo ama hemen geçiyo. Belli bir müddet sonra tekrar aynısı oluyor. Bilmiyorum ki gerçek mi bu sancı. Her an geçecek gibi hissediyorum ama dünden beri geçmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?