2015 Temmuz Anneleri

Poker5512 canım sorma ya kitap gibi kadınım, tüm belirtileri harfiyen yaşıyorum ya sanki arasam doktoru kandırcakmışım gibi geliyo yalanmış gibi

:)) Sabah sabah iyi güldüm canımmm, kitap gibiyim diyorsun :) Ara bence doktorunu, bir de ağrı eşiğim fln yüksek diyorsun açılma başlamış farketmiyor olabilirsin =) Bir arkadaşım öyleydi doktora gittiğinde 5 mi 6 cm mi ne açıklık vardı, kız rutin kontrole gittiğinde farketmişler

@watermelon_watermelon annem bir panikle bizim eve temizlikçi bayan götürdü çünkü benim ev uçmuş durumda, ben de annemlere geldim kız kardeşim var yanımda, bir şey olursa arıcaz annemi gelicek o da.
Canim belinden kasiklarina vurcak bildigin adt afrisi gibi ve cok duzenlidir asls sasmaz takip et 5dk dussun gitgide artarak gelir birde suyun gelcek diye birsey yok bekleme onu sancin sik ve duznliyse ara doktorunu

Doğru diyosun canım da bazen kendime söz geçiremiyorum işte özellikle geceleri yalnız kaldığımda uykum kaçıyor, kafamda kuruyorum da kuruyorum. Sonra dua edip akışına bırakmaya çalışıyorum.
Ben son bir aydır hiç hareket etmiyorum nerdeyse, yürüyüş yok egzersiz yok bu halde normale girsem sanki haber tarafımı yırtarlar gibime geliyo benim annemde 2 çocuğunu normal sonuncuyu sezaryen yapmış, o da bana sezaryen yap deyince ben iyice vazgeçiyorum normalden ilk doğumunda 8 dikişi varmış annemin, ve benim yapım ona çok benzer normalde... Şuanda da idrar tutamama problemi falan yaşıyor annem, bunlar hep normal doğumun etkileri işte oradaki kasları tekrar kuvvetlendirmek baya zor iş. Yani ben kesik olmadan yada az bişeyle atlatacağımı bilsem normali zorlarım ama geçen gün bir arkadaş da bir yazı göndermişti ya türkiyede yüzde 90 kesili oluyormuş normal doğumlar. Bemde onlar içinde olmak istemiyorum açıkcası

northernlight Sancilar kac dk bir geliyor peki? Kanama. akıntı herhangi bir şey yoksa acele etme sancı süreci en rahat evde geciyormus. Hastaneye gidersen koyacaklar odanın birine rahat edemeyeceksin. Bide üstüne saat başı gelip acilmani kontrol edecekler boşver dayanabildigin kadar dayan :) minigin geliyo ne mutlu sana :)

Süper liste :)) ten tene teması ben de çok istiyorum. Hatta sütüm gelirse orda hemen emzirmek istiyorum. Hatta doğuma gireceğim elbiseyi bile önü tamamen açılır şekilde aldım ama bakalım şartlar nasıl olucak :)) kan akışı bitmeden kordonun kesildiğini bilmiyordum. Onu da bi söyleyeyim doktora.
Kendisi söylemeden çatlak için lierac , güneş kremi solante almıştım. Sonra ben bunları aldım dediğimde sen zaten herşeyi biliosun deyip gülmüştü. Yine bilmiş bilmiş takılırım

Kizlar ne oluyo size hepiniz dokuldunuz durun yahu dogurasim geliyo sizi gorunce sanki ben dogurcam

Canım eğer bu kadar tedirginsen, korkuyorsan sezeryan yaptır. Sonuçta sezeryanda bir yöntem ve ihityaç anında kullanılmalı. Bu ihtiyaç illa fiziksel olmamalı bence sendeki gibi psikolojikte olabilir... Ben kendim için normal doğum istiyorum ve kendimi buna hazırlıyorum ama herhangi bir aksilik olursa hiç diretmeyeceğim ille normal olması için... Sende kendini bu kadar zorlama bence...

Canim kesi olayindan neden korkuyosun bende olmustu hic aci duymadim uyustirmislardi dogumdan sonrada acisini ben hissetmedim dikislere biraz dikkat etmek gerekiyo o kadar sana tavsiyem pozitif dusun hep inan bana sakin olmak dogumun yarisi[/QUOTE]

Canım rutin kesi yapılması beni biraz ürkütüo Zorda kalınınca yapılsa sadece keşke. Bir de annemin 2 dikişi varmış çok rahat hiç birşey yok dio. Ama dikişi biraz fazla olanlar hep rahatsız. Ya benim de fazla olursa diye telaş yapıyorum. Aslında haklısın. Pozitif düşünmek lazım, olumlama yapmaya çalışıyorum ama bi zaman sonra şeytan dürtüo heralde

Canim haklisin.insan etkileniyor herseyden biseyde bilmeyince ilk olunca kuruyoruz.ne olacagini hic bilemeyiz canim.bnm kv hem.kilolu hemde pek yurumez hareket etmz catr catr dogurmus.annem cok hareketli ymis ama sezeryan.oldu.hakkimizda hangisi hayrliysa hangi sekil dogurdugumuzda daha iyi olcaksa o.olsun.saglikli olalim bsbislerde oyle insallh

Kızlar benim kafamı kurcalayan baska bi konu var. Hepimizin bebegi yaz bebegi yazinda malum sivrisinek sorunu var. Onu nasil çözebiliriz bir fikri olan var mi?

Merhaba kızlar bakıyorum herkes bir telasta.hayırlısı olsun bakalım.
Ya ben dün çatı muayenesi oldum.hala akintimla kahverengi bulasiyor.telaş yaptım az önce doktoru aradım.normal dedi.kan kırmızı ve beraberinde ağrı sancı olursa gel hemen bebek hareketli mi dedi.
İçime bi korku düştü inş bi sıkıntı olmaz.

Gittiğim seminerlerde vs çok daha fazlası var ama bence bunlar olması gerekenler... Upuzun bir listeyle doktorumu bu da ne ukala dedirtmek istemiyorum ama bunlar mutlaka olmalı diyorum :) Sütümüz gelir inşallah canım ilk yarım saatte emzirebilirsen bebek emme refleksini kaybetmeden emmeye başlamış oluyormuş... Ama alıp yıkayıp temizledikleri zmn fln yorulup uyuyprmuş ve ondan sonra emzirmek için uğraşıyormuşsun...
Doğumhaneye önlükle götürmüyorlar mı ? Ben doğum için elbise götürmüyorum çünkü, 4 gecelik aldım ama hepsi gayet süslü püslü, acaba bir tane de ucuz doğumda giyebileceğim birşey mi alsam ?

evet ben psikolojik olarak hazır Değilim sanırım, normalde kan verirken bile bayılan bir tipim zaten

Vücut yapısıyla da ilgili tabii canım, ama ben annemi referans aldığım için çünkü yapım ona benzer o da normal doğumlarından hiç iyi bahsetmeyince iyice korkuyorum evet bziizm için ne iyi olacaksa o olsun inşallah

Kızlar benim kafamı kurcalayan baska bi konu var. Hepimizin bebegi yaz bebegi yazinda malum sivrisinek sorunu var. Onu nasil çözebiliriz bir fikri olan var mi?

Canım ben limonu yarıya kesip, her iki açık yüzeyine de karanfiller batırmanın etkili olduğunu görmüştüm nette, deneyeceğim...

Yok canım kendi elbisemle giricem ben doğuma. yani inşallah normal doğum olursa. Yine pembe , önden aşağıya kadar çıtçıt düğmeli sade bişey aldım tamamen açılıo doğumda rahat olur sanırım . Süslü püslüleri hiç batırma :))
Kendimizi bu kadar hazırlıyoruz. Umarım herşey yolunda gider :)

Kizlar bnm kizin eşi surekli yuzunu kaoatiyo doktr bisey demiyo ama sizin de boyle oluyomu.hani diyolrya esi onde fln olsa derdi ama gene herks gbi bnde suphelerdeyim :)

Kızlar doğumda eşleriniz doğuma giricek mi? Benim eşim istio ama doktoruma sorduğumda yasak değil ama ben çok istemiyorum çünkü girdikleri gibi çıkmaları bir oluo , yine de sonra bi daha konuşalım dedi.
Fotoğrafçı için de biz onun zamanını ayarlayıp fotoğrafçıyı bi süre sonra içeriye alıyoruz dedi. Muhtemelen bebeğin kafası çıkmaya yakın ya da çıktıktan sonradır diye tahmin ediyorum. Hiç olmadı eşim de o an onunla beraber girsin istiyorum :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…