- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #5.781
yarın bi bakarsın yine bulantın var.sakin ol bende sürekli aynı evhamı yaşıyorum.bi midem bulanmıyo,bi kasıklarım ağırmıyo her gün farklı farklı oluyoGünaydın kızlar. Ben mi evham yaptım normal mi bilemiyorum,bi rahatlatin içimi. Her sabah deli gibi bulantiyla kalkan ben çok rahat uyandım sıfır bulantı. Ama Kasigim da fena bi agri. Her şey yolundadir di mi?
Demek diyetisyene gittin öyle sınırlı yaşamakta zor olsa gerek tabi dikkat etmek lazım ama ben öyle dikkat etmedim mesela kızımda 12 kilo aldım.Bu daha farklı şimdiden 3 kilo gitti kızımda kilo vermemiştim.20_25 kilo da çok ya sonra nasıl verilir.Zaten en çok son 2 ayda alınıyor kilo.ben son 2 ayda 6 kilo aldım onu da dondurmaya bağlıyorum çok fazla yedim haddinden fazla.Hepimiz güzel kilolarla bebeklerimizi doğururuz inşaallahBende 11 kilo aldim dogumdan iki hafta sonra 9 kilosu gitmisti sezryan olmama ragmen. cok rahat ettim. Bir ay sonrada eski halimden zayiftim. Insallah yine oyle olur ama ben diyetisyene gittim ve cok dengeli beslendim. Tatli yasak, hamurisi ancak kahvaltida ekmek , kesinlikle tam bugday ekmegi beyaz degil.yemegin yaninda uc yemek kasigi filan pilav veya bulgur pilavi idi. Abur cubur kesinlikle yok onun yerine ceviz badem oda sayiyla. Tatli yerine de kuru kayisi ve meyve yiyordum oda sayiyla. Kadin cok cevvaldi resmen korkuyordum gun gun ne yedigimin listesini yapiyordum kontrol ediyordu. ama Cok hakliymis . Hamilelik ilerledikce insan cok agirlasiyor o yuzden simdiden dikkat etmeliki sonradan kilo alimi cok hizlaniyor o zamanlara kredi kalsin. Cok arkadasim 20-25 kilolar aldilar ama hala veremeyenler var dikkatli olun kizlar:)
Evet kesinlikle öyle tahtı sallanacak tekti her şey onun hakimiyetindeyken birden bölünecek ilgi.Yaz tatiline de geliyor doğum okulda yok o zaman hep yanımda olacak bakalım ne yapacağız.Allah yardımcımız olsunNeler geciyor aklindan cocuklarin, onlar icin daha buyuk degisiklik aslina bakarsan. Terkedilmis hissediyorlar herhalde. Doguralimda bakalim neler gorecegiz.
Merhaba arkadaşlar bende Temmuz annesi olacağım Allah'ın izni ile birşey merak ediyorum içinizde tüp bebek olan var mı benim tüp bebek dokuzuncu hafta corasprin ile progestone iğneye devam ediyorum iğneyi anladım ama corasprini acaba kesmem gerekiyordu da doktor kes demeyi mi unuttu diyorum?
Tüp bebişli değilim ama sana yazmak istedim.Benim ilk bebeğim 13 haftalıkken birden kalbi durdu.Kızıma hamile kalınca dr corasprine başladı son aya kadar kullandım.Çünkü ani kalp durmaları kan pıhtılaşmasından oluyormuş.Şimdi 3. hamileliğim bunda dr um corasprin yerine clexane kan sulandırıcı iğne verdi bu daha iyiymiş corasprin kullanınca herhangi bir kanamada kan durmuyormuş iğnede ise öyle olmuyormuş.Her gün kendim yapıyorum iğneyi insülin iğnesi gibi çok acıtmıyor.5. aya kadar kullan dedi drum rapor çıkardı.Aile hekimine yazdırdık 3 kutu aldım.Bitince yine yazdıracağım.Niye kimse bana Cvp vermedi tek tüp bebişli ben mîyim
Hayırlı olsun canım,darısı pıt pıtları duymayanlara :)
Günaydın o endişe hali bende de var.Kanama olmadığı halde.İlk bebeğimi kaybettim 13 haftalıkken kızımı da doğuma kadar kaybetme korkusuyla yaşadım.Bu bebeğimde de öyle hep endişeliyim.Normal galiba her annne yaşıyor kaybetme korkusunu sağsalim bebeklerimize kavuşuruz inşaallahGünaydın herkese,
Bişi sorucam size sizde de endişe hali var mı hala? Ben geçen hafta bi kanama geçirdim. Dr yerleşirken yerini kanatmış dedi. Normal dedi. kahverengiye döndü bitti sonra da zaten. Ama o ilk anın korkusu yetti. Şimdi üzerimden atamıyorum hala. Bişi mi oldu? Hala bende duruyor mu? vs gibi. Sanki hala inanamıyormuşum gibi geliyor. Sanki heran kaybedebilirmişim gibi geliyor. Halbuki dr dan çıktıktan sonra rahatlıyorum. Oh çekip öyle çkkıyorum odasından. Bende mi bir anormallik var anlamadım...
Canım o decavit değil elevit.Elevitte domuz jelatini var.Decavit sorunsuz çok şükür.
Tüp bebişli değilim ama sana yazmak istedim.Benim ilk bebeğim 13 haftalıkken birden kalbi durdu.Kızıma hamile kalınca dr corasprine başladı son aya kadar kullandım.Çünkü ani kalp durmaları kan pıhtılaşmasından oluyormuş.Şimdi 3. hamileliğim bunda dr um corasprin yerine clexane kan sulandırıcı iğne verdi bu daha iyiymiş corasprin kullanınca herhangi bir kanamada kan durmuyormuş iğnede ise öyle olmuyormuş.Her gün kendim yapıyorum iğneyi insülin iğnesi gibi çok acıtmıyor.5. aya kadar kullan dedi drum rapor çıkardı.Aile hekimine yazdırdık 3 kutu aldım.Bitince yine yazdıracağım.
Progestan kullanıyormuşsun o da tüp bebeklerde kullanılması gerekiyormuş düşük olmasın diye.Sağlıkla bebeğini kucağına alırsın inşaallah
Evet canım kızıma hamileyken son aya kadar corasprin kullandım progestan vermedi kızımı da epidural normal doğumla kucağıma aldım her şey çok güzeldi.Genelde düşük geçmişi olanlara iğne ya da corasprin veriyorlar önlem amaçlı.Mutlu ol tabi sağlıkla miniklerimize kavuşacağız inşaallahBir sorum var benim, doktora sormamıştım burda sorayım bari =) Bende hem progesteron hem de coraspin kullanıyorum daha önce 1 düşüğüm olduğundan... Ama kan pıhtılaşması için herkesin iğne kullanıyor olması soru işaretiydi. Coraspinde yeterli oluyor yani ? Sen bir önce ki hamilelikte coraspini kullandın demek sadece =) nedense mutlu oldum
Evet canım kızıma hamileyken son aya kadar corasprin kullandım progestan vermedi kızımı da epidural normal doğumla kucağıma aldım her şey çok güzeldi.Genelde düşük geçmişi olanlara iğne ya da corasprin veriyorlar önlem amaçlı.Mutlu ol tabi sağlıkla miniklerimize kavuşacağız inşaallah
Bende aynı durumdayım cnm. Sürekli kanamalarım olduğundan dolayı, her An tetikteyim. Birde her iki doktorumda düşer gözüyle bakmıştı bebişime. Şükürler olsun Rabbime. Bebişi görünce gönlüm rahatlıyor. Hareketlenmeye başlasalar bir an evvel belki o zaman biraz daha rahatlarız.Günaydın herkese,
Bişi sorucam size sizde de endişe hali var mı hala? Ben geçen hafta bi kanama geçirdim. Dr yerleşirken yerini kanatmış dedi. Normal dedi. kahverengiye döndü bitti sonra da zaten. Ama o ilk anın korkusu yetti. Şimdi üzerimden atamıyorum hala. Bişi mi oldu? Hala bende duruyor mu? vs gibi. Sanki hala inanamıyormuşum gibi geliyor. Sanki heran kaybedebilirmişim gibi geliyor. Halbuki dr dan çıktıktan sonra rahatlıyorum. Oh çekip öyle çkkıyorum odasından. Bende mi bir anormallik var anlamadım...
Günaydın annisler 4.günüm taburcu oluyorum sevinemiyorum bile eve gidince pert oluyorum bi daha hastane derdine düşüyorum
Rabbim cümlemizi feraha erdirsin güzel günler hemen gelsin inşallah..
Ağrı olsa dert ediyoruz ağrı olmasa gene dert ediyoruz çok komiğiz gerçektenGünaydın kızlar bnm göğüs ağrılarım çok fazlaydı ama bugün yok denecek kadar az normal mi acaba moralim bozuldu bir ann
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?