- 4 Aralık 2009
- 2.616
- 877
- 248
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #57.821
kızımın odasında raid in fişe takılan ilacını kullanıyorum , sıvı şeklinde baya gidior kokusu herhangi bir rahatsız edici durumla karşılaşmadım .. kızım ocak doğumlu , 5 6 aylık falandı yanagının 3 yerinden sivriler yiyince hemen bu sinek ilacını kullanmaya başlamıştım .. şimdide devam ediyorum , hatta eğer yatılı gidersem gittiğim yerede mutlaka getirrim.Kızlar benim kafamı kurcalayan baska bi konu var. Hepimizin bebegi yaz bebegi yazinda malum sivrisinek sorunu var. Onu nasil çözebiliriz bir fikri olan var mi?
Canım şu sancıyı biraz tarif edermisin 2 gündür baya aralıklı bana da oluyor da@Nefesinannesi çok teşekkür ederim canım amiiiiiiin hepimiz kolaylıkla sağlıkka doğum yapalım inşallahinanamıyorum hala, kendi kendime yok yok ya gerçek sancı değildir deyip duruyorum ama sanırım gelesi var benim bal kızımın
Bn esime girermisin dedim girerim dedi ama bn esimi taniyorum bn orda sanci cektigimde kesin cok uzuleck.en ufak.kan girse tansiyonu duser en.iyisi basima bela olmasin disarda dursun :)Kızlar doğumda eşleriniz doğuma giricek mi? Benim eşim istio ama doktoruma sorduğumda yasak değil ama ben çok istemiyorum çünkü girdikleri gibi çıkmaları bir oluo , yine de sonra bi daha konuşalım dedi.
Fotoğrafçı için de biz onun zamanını ayarlayıp fotoğrafçıyı bi süre sonra içeriye alıyoruz dedi. Muhtemelen bebeğin kafası çıkmaya yakın ya da çıktıktan sonradır diye tahmin ediyorum. Hiç olmadı eşim de o an onunla beraber girsin istiyorum :))
Eşim girmek istemez bende girmesini istemem zaten onu görünce ağlarım ben :) hemde ben onu o şekilde görsem bayılırım eminim o da ben görünce aynı şekilde olur . Zaten sezeryan doğumu izlemiş eminim kapıda beni bekleyince aklına onlar gelicek yeterince kötü olucak :) fotoğrafçıda oda da çekim yapmaya başlıyacakmış sonra çıktığı an anneyle ilk temasında sonra onu temizleme odasına götüreceklermiş orada ayak izini el izini felan çkiceklermiş galiba sonra ben kendimi iyi hissettiğim zaman beraber fotolarımızı birde tütülü elbiseler felan giydirip çekiceklerKızlar doğumda eşleriniz doğuma giricek mi? Benim eşim istio ama doktoruma sorduğumda yasak değil ama ben çok istemiyorum çünkü girdikleri gibi çıkmaları bir oluo , yine de sonra bi daha konuşalım dedi.
Fotoğrafçı için de biz onun zamanını ayarlayıp fotoğrafçıyı bi süre sonra içeriye alıyoruz dedi. Muhtemelen bebeğin kafası çıkmaya yakın ya da çıktıktan sonradır diye tahmin ediyorum. Hiç olmadı eşim de o an onunla beraber girsin istiyorum :))
Yok canım kendi elbisemle giricem ben doğuma. yani inşallah normal doğum olursa. Yine pembe , önden aşağıya kadar çıtçıt düğmeli sade bişey aldımtamamen açılıo doğumda rahat olur sanırım . Süslü püslüleri hiç batırma :))
Kendimizi bu kadar hazırlıyoruz. Umarım herşey yolunda gider :)
KAN SULANDIRICI ASPIRIN (CORASPIN) KULLANIYORUM BEN DE DOĞUM 8 TEMMUZ INŞALLAH BUGÜN BIRAKTIM ICMEYI 10 GÜN VAR DOĞUMA SIZ NE ZAMAN BIRAKTINIZgunaydın kızlar ,, gece gündüz sancı çekiyorum , bazen sanki çıkacak zannediyorum , pazartesi salı gibi nst ye girecem , kan sulandırıcı iğnemide perşembe gününe kadar kullanıcakmışım , cuma nasipse 8:30 sezeryana gircem .
Senin daha öncede sezeryanın var ya acaba o yüzden oraya daha çok baskı mı uyguluyor . Anestezi ile görüştün mü tahlil mi yapıyorgunaydın kızlar ,, gece gündüz sancı çekiyorum , bazen sanki çıkacak zannediyorum , pazartesi salı gibi nst ye girecem , kan sulandırıcı iğnemide perşembe gününe kadar kullanıcakmışım , cuma nasipse 8:30 sezeryana gircem .
benim sezeryanla olacağı için ,, bende eşime narkozu alana kadar yanımda dur elimi tut sonra çıkarsın diyorum :)) sonra aklıma kızım geliyor , sen ona iyi bak beni merak etme diyorum , böyle karmakarışık haldeyim :)Kızlar doğumda eşleriniz doğuma giricek mi? Benim eşim istio ama doktoruma sorduğumda yasak değil ama ben çok istemiyorum çünkü girdikleri gibi çıkmaları bir oluo , yine de sonra bi daha konuşalım dedi.
ben kan sulandırıcı iğne kullanıyorum , doğumdan birgün önceye kadar kullanıcakmışımKAN SULANDIRICI ASPIRIN (CORASPIN) KULLANIYORUM BEN DE DOĞUM 8 TEMMUZ INŞALLAH BUGÜN BIRAKTIM ICMEYI 10 GÜN VAR DOĞUMA SIZ NE ZAMAN BIRAKTINIZ
Kızlar doğumda eşleriniz doğuma giricek mi? Benim eşim istio ama doktoruma sorduğumda yasak değil ama ben çok istemiyorum çünkü girdikleri gibi çıkmaları bir oluo , yine de sonra bi daha konuşalım dedi.
evet cnm resmen dikişlerim acıyor içerden , bazen sezeryandan yeni çıkmış gibi hissediyorum ,cuma sabahı 7 de hastanede olacam bütün tetkikler o zaman yapılıyor , kan tahlili , anestezi formu vs. odanda önlüğünü giydirip alıyorlar seni başka bir işlem yapmıyorlar uyumadan.Senin daha öncede sezeryanın var ya acaba o yüzden oraya daha çok baskı mı uyguluyor . Anestezi ile görüştün mü tahlil mi yapıyor
KAN SULANDIRICI ASPIRIN (CORASPIN) KULLANIYORUM BEN DE DOĞUM 8 TEMMUZ INŞALLAH BUGÜN BIRAKTIM ICMEYI 10 GÜN VAR DOĞUMA SIZ NE ZAMAN BIRAKTINIZ
ablam kapı süsümüzü bitirmiş kızlar. şimdi fotoğraf attı.
Benim de son kontrolümde plasenta nedeniyle yüzünü göremedik, ama bu plasentanın önde olduğu anlamına gelmiyor, karın duvarından görüntü aldıklarını düşünürsen, karın duvarında yüzünün önünde oluyor, aşağı tarafta önde değil yaniKizlar bnm kizin eşi surekli yuzunu kaoatiyo doktr bisey demiyo ama sizin de boyle oluyomu.hani diyolrya esi onde fln olsa derdi ama gene herks gbi bnde suphelerdeyim :)
Kizlar bnm kizin eşi surekli yuzunu kaoatiyo doktr bisey demiyo ama sizin de boyle oluyomu.hani diyolrya esi onde fln olsa derdi ama gene herks gbi bnde suphelerdeyim :)
Anladim cnm insallh skntisiz dogururuz ne bilim insanin aklina hersey geliyo :).peki bnm arkadasima doktr ters dogum yaptrdi yani soyle bebekler secde seklinde gelirlermis bununkinin yuzu yukari dogmus onu doktor anlamiyormu nasil olcagini.Benim de son kontrolümde plasenta nedeniyle yüzünü göremedik, ama bu plasentanın önde olduğu anlamına gelmiyor, karın duvarından görüntü aldıklarını düşünürsen, karın duvarında yüzünün önünde oluyor, aşağı tarafta önde değil yaniAnlatabildim mi acaba
Bna visey demedi ama ikidr ultrasyonda yuzu gozukmuyo bi tuhaf duruyo cocuk .soracklarimin arasina bunuda yazayim :)Canim benimki de bi ara demişti eş yakın DİE ama sorun teşkil etmez dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?