2015 Temmuz Anneleri

Kızlar benim kafamı kurcalayan baska bi konu var. Hepimizin bebegi yaz bebegi yazinda malum sivrisinek sorunu var. Onu nasil çözebiliriz bir fikri olan var mi?
kızımın odasında raid in fişe takılan ilacını kullanıyorum , sıvı şeklinde baya gidior kokusu herhangi bir rahatsız edici durumla karşılaşmadım .. kızım ocak doğumlu , 5 6 aylık falandı yanagının 3 yerinden sivriler yiyince hemen bu sinek ilacını kullanmaya başlamıştım .. şimdide devam ediyorum , hatta eğer yatılı gidersem gittiğim yerede mutlaka getirrim.

Canım şu sancıyı biraz tarif edermisin 2 gündür baya aralıklı bana da oluyor da

Bn esime girermisin dedim girerim dedi ama bn esimi taniyorum bn orda sanci cektigimde kesin cok uzuleck.en ufak.kan girse tansiyonu duser en.iyisi basima bela olmasin disarda dursun :)

gunaydın kızlar ,, gece gündüz sancı çekiyorum , bazen sanki çıkacak zannediyorum , pazartesi salı gibi nst ye girecem , kan sulandırıcı iğnemide perşembe gününe kadar kullanıcakmışım , cuma nasipse 8:30 sezeryana gircem .

Eşim girmek istemez bende girmesini istemem zaten onu görünce ağlarım ben :) hemde ben onu o şekilde görsem bayılırım eminim o da ben görünce aynı şekilde olur . Zaten sezeryan doğumu izlemiş eminim kapıda beni bekleyince aklına onlar gelicek yeterince kötü olucak :) fotoğrafçıda oda da çekim yapmaya başlıyacakmış sonra çıktığı an anneyle ilk temasında sonra onu temizleme odasına götüreceklermiş orada ayak izini el izini felan çkiceklermiş galiba sonra ben kendimi iyi hissettiğim zaman beraber fotolarımızı birde tütülü elbiseler felan giydirip çekicekler

İnşallah canım bu kadar heves ve heyecanın karşılığında hepimiz sağlıkla & keyifle alırız bebeklerimizi kucağımıza :) Bende bugün gidip düz basit birşey alayım bari, ben hep önlükle girerim diyordum ama kendi elbisen daha mantıklı sanki :)

KAN SULANDIRICI ASPIRIN (CORASPIN) KULLANIYORUM BEN DE DOĞUM 8 TEMMUZ INŞALLAH BUGÜN BIRAKTIM ICMEYI 10 GÜN VAR DOĞUMA SIZ NE ZAMAN BIRAKTINIZ

Senin daha öncede sezeryanın var ya acaba o yüzden oraya daha çok baskı mı uyguluyor . Anestezi ile görüştün mü tahlil mi yapıyor

benim sezeryanla olacağı için ,, bende eşime narkozu alana kadar yanımda dur elimi tut sonra çıkarsın diyorum :)) sonra aklıma kızım geliyor , sen ona iyi bak beni merak etme diyorum , böyle karmakarışık haldeyim :)

Benim eşim girecek :) Hatta kordonu kendisi kesmek istiyor, doktorumuz olumsuz birşey söylemedi... Fotoğrafçı konusunda da benim hastane 2 isim mecbur tutuyor, anlaşmalı olduğu... Başta çok kızmıştım ama sonra tanışınca fotoğrafçılardan biriyle (ve frekansımız tutunca) mutlu oldum... Fotoğrafçı hep aynı olduğundan doktorlar tanıyor ve uyum içerisinde çalışabiliyor. Eğer henüz fotoğrafçı seçmediysen doktorunla bir konuş belki onun önereceği bir isim seninde aklına yatar...

Senin daha öncede sezeryanın var ya acaba o yüzden oraya daha çok baskı mı uyguluyor . Anestezi ile görüştün mü tahlil mi yapıyor
evet cnm resmen dikişlerim acıyor içerden , bazen sezeryandan yeni çıkmış gibi hissediyorum ,cuma sabahı 7 de hastanede olacam bütün tetkikler o zaman yapılıyor , kan tahlili , anestezi formu vs. odanda önlüğünü giydirip alıyorlar seni başka bir işlem yapmıyorlar uyumadan.

KAN SULANDIRICI ASPIRIN (CORASPIN) KULLANIYORUM BEN DE DOĞUM 8 TEMMUZ INŞALLAH BUGÜN BIRAKTIM ICMEYI 10 GÜN VAR DOĞUMA SIZ NE ZAMAN BIRAKTINIZ

Ben normal doğum bekliyorum doktorum 37+0 da kontrole gittiğimde bıraktırdı. Ama ben sadece önlem amaçlı kullanıyordum, doktorun 10 gün önce bıraktırdıysa mutlaka bir bildiği vardır. Bana kiraz ye dedi =) O da kanı sulandırıyprmuş...

Merhaba arkadaşlar, iki gündür sayfanızı takip ediyorum, ne güzel dostluklar oluşturmuşsunuz, ve bir o kadar güzel ve değerli paylaşımlarınız var, şimdiye dek aranıza katılmadığım için çok üzüldüm

Kizlar bnm kizin eşi surekli yuzunu kaoatiyo doktr bisey demiyo ama sizin de boyle oluyomu.hani diyolrya esi onde fln olsa derdi ama gene herks gbi bnde suphelerdeyim :)
Benim de son kontrolümde plasenta nedeniyle yüzünü göremedik, ama bu plasentanın önde olduğu anlamına gelmiyor, karın duvarından görüntü aldıklarını düşünürsen, karın duvarında yüzünün önünde oluyor, aşağı tarafta önde değil yani Anlatabildim mi acaba

Anladim cnm insallh skntisiz dogururuz ne bilim insanin aklina hersey geliyo :).peki bnm arkadasima doktr ters dogum yaptrdi yani soyle bebekler secde seklinde gelirlermis bununkinin yuzu yukari dogmus onu doktor anlamiyormu nasil olcagini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…