2015 Temmuz Anneleri

Hosgeldin canim.olsun bndan snra katilirsin daha dogumuna var erkn gelmzse minikler :)

Doktor salı günü kontrole çağırdı da anestezi ile görüşeceksin dedi o yüzden sordum inşallah senin bebiş cuma gününe kadar acele etmez

Merhaba kizlar,masallah hepiniz beni sollayacaksiniz galiba herkes doguruyo mu yahu???Biz hala evedeyiz kizimla:)))

İns. Canm beklemesnden yanaym bende. Hic korkma canm kesinlkle aci hissetmedm ben sadece utandm ondn kastm kendimi kasmasam daha rahat olrdu kasmama rağmen acı hisstmdm sadece biraz baskı okdr.
canım inşallah benimkide rahat geçer yaa.doğumdan çok çatıdan korkar oldum resmenpeki ne dedi canım doktorun normal olurmuymuş catın genişmi açılma varmı?

Kizlar bazilari 37nci haftada mi dogum yapiyor bebek tam gelisiyomu ki
Bebekten bebege degisiyor canim, kimisi gelismis ama kilosu biraz düsük kalabiliyo, kimisi de bikac gün küvezde kalip cikabiliyor.Önemli bi saglik sorunu olmasinda küvezden cabuk cikarlar...

Bebekten bebege degisiyor canim, kimisi gelismis ama kilosu biraz düsük kalabiliyo, kimisi de bikac gün küvezde kalip cikabiliyor.Önemli bi saglik sorunu olmasinda küvezden cabuk cikarlar...
Ben kilosunu hic takmam ama cigerleri tam gelismiyor ya ondan takintili oldum heralde

Benimde 37+1 de 3180 gr 50 cmdi yani haftasiyla çok uyumlu canim merak etme.
Tatlım sen kraft dondy almaya karar verdin mi

Yok canım vazgectim sen onu nasil unutmadin :) 600 tl cok para onun yerine tripper ev tipi ana kucagi aldim. 5 aylık oluncada joie mama sandalyesi alicam.
Aynisi banada oldu canin sıkıntı olmadi merak etme

Bizim.hastane önlük giydiriyormus onun icin ben almadim bi şey

Canım ben limonu yarıya kesip, her iki açık yüzeyine de karanfiller batırmanın etkili olduğunu görmüştüm nette, deneyeceğim...

Aa bende görmüştüm onu iyi hatirlattim denemek gerek

Ben onlardan korkuyorum nede olsa kimyasal canim.

Gerçek değil mi ya bende çok korkmuştum o fotodan. Ama bana o foto yaklaşık 10 sene önce falan maille gelmişti o zaman çok korkmuştum

canım bende iğne kullanıyorum sabah akşam.bu kontrolümde doktor normal olsun diyosan iğneyi bir e düşürücez dedi.şimdi tek devam ediyorum.kiraz kanı sulandırıyor onu ben bol bol yiyorum.ama neden acaba her doktor farklı uygulama yapıyo ki?

İns. Canm beklemesnden yanaym bende. Hic korkma canm kesinlkle aci hissetmedm ben sadece utandm ondn kastm kendimi kasmasam daha rahat olrdu kasmama rağmen acı hisstmdm sadece biraz baskı okdr.
Gizem peki esinle beraber mi gitmisti niz. Eş çıkıyor mu çatı muayenesi esnasında benim aklıma da o takıldı. Öyle görsün istemiyorum

Canim seninle gunlerimiz ayni bende az evvel kontrolden ciktim muayene de oldum acilmam yok dogum kanalinda degil bebek ve rahim agzi kapali

Olsun canım çok gec degil :) bundan sonra yazarsin sende artik bebeklerin gelisimini konusacagiz :)

Gizem peki esinle beraber mi gitmisti niz. Eş çıkıyor mu çatı muayenesi esnasında benim aklıma da o takıldı. Öyle görsün istemiyorum
Biz gizemle ayni doktora gidiyoruz görünce cevap yazayim dedim. Eşini cikariyorlar canım ama annen falan varsa yani bayanlari çıkarmıyorlar.

Ayy kayinvalidem de gelecekti o hiç görmesin onu da ben çıkarırım

Muhtemelen herkesin degeri farklı oldugu içindir canim, test yapıyorlar ya pıhtılaşma icin onun sonucuna göredir diye tahmin ediyorum sadece... Bende pıhtılaşma var mi bilmiyorum, daha once düşüğüm oldugu icin kullandirdi doktorum bana.

Ben onu araştırmaya başladım acaba alsam mı diye geçen günde kk da senin yazını gördüm ikinci el için o yüzden merak ettim bende o kadar para verip alsam mı yoksa başka birşey alsam mı diye :)

Sagol canim, dusurdum biraz ama birazdan yine cikacak galiba uyuyor simdi kontrol ediyorum iste surekli. Bu aksam
Uyku yok bana Allah beterinden saklasin atesi dusururuz bir sekilde .
canım nasıl oldu prenses??

hadi hayırşlısı canım şimdi ne durumdasın??
Ilk kez katıldım aranıza ama sürekli takip ediyordum dayanamadim üye oldum betul ismim cevap yazarsaniz sevinirim
hoşgeldin :)
hoşgeldin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…