- 19 Aralık 2013
- 2.550
- 932
- 108
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #57.841
Hosgeldin canim.olsun bndan snra katilirsin daha dogumuna var erkn gelmzse minikler :)Merhaba arkadaşlar, iki gündür sayfanızı takip ediyorum, ne güzel dostluklar oluşturmuşsunuz, ve bir o kadar güzel ve değerli paylaşımlarınız var, şimdiye dek aranıza katılmadığım için çok üzüldüm
Doktor salı günü kontrole çağırdı da anestezi ile görüşeceksin dedi o yüzden sordum inşallah senin bebiş cuma gününe kadar acele etmezevet cnm resmen dikişlerim acıyor içerden , bazen sezeryandan yeni çıkmış gibi hissediyorum ,cuma sabahı 7 de hastanede olacam bütün tetkikler o zaman yapılıyor , kan tahlili , anestezi formu vs. odanda önlüğünü giydirip alıyorlar seni başka bir işlem yapmıyorlar uyumadan.
canım inşallah benimkide rahat geçer yaa.doğumdan çok çatıdan korkar oldum resmenİns. Canm beklemesnden yanaym bende. Hic korkma canm kesinlkle aci hissetmedm ben sadece utandm ondn kastm kendimi kasmasam daha rahat olrdu kasmama rağmen acı hisstmdm sadece biraz baskı okdr.
Bebekten bebege degisiyor canim, kimisi gelismis ama kilosu biraz düsük kalabiliyo, kimisi de bikac gün küvezde kalip cikabiliyor.Önemli bi saglik sorunu olmasinda küvezden cabuk cikarlar...Kizlar bazilari 37nci haftada mi dogum yapiyor bebek tam gelisiyomu ki
Ben kilosunu hic takmam ama cigerleri tam gelismiyor ya ondan takintili oldum heraldeBebekten bebege degisiyor canim, kimisi gelismis ama kilosu biraz düsük kalabiliyo, kimisi de bikac gün küvezde kalip cikabiliyor.Önemli bi saglik sorunu olmasinda küvezden cabuk cikarlar...
Benimde 37+1 de 3180 gr 50 cmdi yani haftasiyla çok uyumlu canim merak etme.Ben aranıza yeni katıldım 8 temmuzda doğum yapacam inşallah bebeğim makat gelis olduğu için sezeryan çok korkuyorum karar veremiyorum epidural mi genel anestezi mi bu arada dün tam 37+0 di kilosu 3200 boyu 49.5cm Sizinkiler nasil
Tatlım sen kraft dondy almaya karar verdin mi
Aynisi banada oldu canin sıkıntı olmadi merak etmeMerhaba kızlar bakıyorum herkes bir telasta.hayırlısı olsun bakalım.
Ya ben dün çatı muayenesi oldum.hala akintimla kahverengi bulasiyor.telaş yaptım az önce doktoru aradım.normal dedi.kan kırmızı ve beraberinde ağrı sancı olursa gel hemen bebek hareketli mi dedi.
İçime bi korku düştü inş bi sıkıntı olmaz.
Gittiğim seminerlerde vs çok daha fazlası var ama bence bunlar olması gerekenler... Upuzun bir listeyle doktorumu bu da ne ukala dedirtmek istemiyorumama bunlar mutlaka olmalı diyorum :) Sütümüz gelir inşallah canım ilk yarım saatte emzirebilirsen bebek emme refleksini kaybetmeden emmeye başlamış oluyormuş... Ama alıp yıkayıp temizledikleri zmn fln yorulup uyuyprmuş ve ondan sonra emzirmek için uğraşıyormuşsun...
Doğumhaneye önlükle götürmüyorlar mı ? Ben doğum için elbise götürmüyorum çünkü, 4 gecelik aldım ama hepsi gayet süslü püslü, acaba bir tane de ucuz doğumda giyebileceğim birşey mi alsam ?
Canım ben limonu yarıya kesip, her iki açık yüzeyine de karanfiller batırmanın etkili olduğunu görmüştüm nette, deneyeceğim...
Ben onlardan korkuyorum nede olsa kimyasal canim.kızımın odasında raid in fişe takılan ilacını kullanıyorum , sıvı şeklinde baya gidior kokusu herhangi bir rahatsız edici durumla karşılaşmadım .. kızım ocak doğumlu , 5 6 aylık falandı yanagının 3 yerinden sivriler yiyince hemen bu sinek ilacını kullanmaya başlamıştım .. şimdide devam ediyorum , hatta eğer yatılı gidersem gittiğim yerede mutlaka getirrim.
Gerçek değil mi ya bende çok korkmuştum o fotodan. Ama bana o foto yaklaşık 10 sene önce falan maille gelmişti o zaman çok korkmuştumKızlar site yöneticisine nasıl mesaj atılıyo bilen var mı? Altta saçma sapan bi konu çıkıp duruyo şu çamaşırları yıkamadan giymeyin diye iğrenç bir foto var. O ne allah aşkına ya kaldırılsın isticem. Şnsanın rüyasına giriyo gerçekde değil üstelik
Ben kilosunu hic takmam ama cigerleri tam gelismiyor ya ondan takintili oldum heralde
canım bende iğne kullanıyorum sabah akşam.bu kontrolümde doktor normal olsun diyosan iğneyi bir e düşürücez dedi.şimdi tek devam ediyorum.kiraz kanı sulandırıyor onu ben bol bol yiyorum.ama neden acaba her doktor farklı uygulama yapıyo ki?Ben normal doğum bekliyorum doktorum 37+0 da kontrole gittiğimde bıraktırdı. Ama ben sadece önlem amaçlı kullanıyordum, doktorun 10 gün önce bıraktırdıysa mutlaka bir bildiği vardır. Bana kiraz ye dedi =) O da kanı sulandırıyprmuş...
Gizem peki esinle beraber mi gitmisti niz. Eş çıkıyor mu çatı muayenesi esnasında benim aklıma da o takıldı. Öyle görsün istemiyorumİns. Canm beklemesnden yanaym bende. Hic korkma canm kesinlkle aci hissetmedm ben sadece utandm ondn kastm kendimi kasmasam daha rahat olrdu kasmama rağmen acı hisstmdm sadece biraz baskı okdr.
Canim seninle gunlerimiz ayni bende az evvel kontrolden ciktim muayene de oldum acilmam yok dogum kanalinda degil bebek ve rahim agzi kapaliGünaydın kızlar geçmişi okuyamadım pek, dün kontrolde doktor açılmam olduğunu bebeğin doğum kanalına girdiğini söyledi. Ben hissetmesem de nst de sancı çıktı ama düzensiz. Doktor bir kaç gün içinde doğum olabilir dedi.
Dün gece 1:00 dan beri düzenli sancım var ve giderek artıyor. Ama emin olamıyorum, aniden ciddi bir sancı giriyor tamamen geçiyor ve 10 dakika içinde tekrar giriyor. Bir de istifra ettim sabah.Acele edip doktora gitmek istemiyorum. Yardım edin bana kızlar ne yapayım, ne kadar bekleyeyimdualarınızı eksik etmeyin nolur
Merhaba arkadaşlar, iki gündür sayfanızı takip ediyorum, ne güzel dostluklar oluşturmuşsunuz, ve bir o kadar güzel ve değerli paylaşımlarınız var, şimdiye dek aranıza katılmadığım için çok üzüldüm
Biz gizemle ayni doktora gidiyoruz görünce cevap yazayim dedim. Eşini cikariyorlar canım ama annen falan varsa yani bayanlari çıkarmıyorlar.Gizem peki esinle beraber mi gitmisti niz. Eş çıkıyor mu çatı muayenesi esnasında benim aklıma da o takıldı. Öyle görsün istemiyorum
Ayy kayinvalidem de gelecekti o hiç görmesin onu da ben çıkarırımOlsun canım çok gec degil :) bundan sonra yazarsin sende artik bebeklerin gelisimini konusacagiz :)
Biz gizemle ayni doktora gidiyoruz görünce cevap yazayim dedim. Eşini cikariyorlar canım ama annen falan varsa yani bayanlari çıkarmıyorlar.
benım doktorum kadında almıyo canım :)Ayy kayinvalidem de gelecekti o hiç görmesin onu da ben çıkarırım
canım bende iğne kullanıyorum sabah akşam.bu kontrolümde doktor normal olsun diyosan iğneyi bir e düşürücez dedi.şimdi tek devam ediyorum.kiraz kanı sulandırıyor onu ben bol bol yiyorum.ama neden acaba her doktor farklı uygulama yapıyo ki?
Ben onu araştırmaya başladım acaba alsam mı diye geçen günde kk da senin yazını gördüm ikinci el için o yüzden merak ettim bende o kadar para verip alsam mı yoksa başka birşey alsam mı diye :)Benimde 37+1 de 3180 gr 50 cmdi yani haftasiyla çok uyumlu canim merak etme.
Yok canım vazgectim sen onu nasil unutmadin :) 600 tl cok para onun yerine tripper ev tipi ana kucagi aldim. 5 aylık oluncada joie mama sandalyesi alicam.
Aynisi banada oldu canin sıkıntı olmadi merak etme
Bizim.hastane önlük giydiriyormus onun icin ben almadim bi şey
Aa bende görmüştüm onu iyi hatirlattim denemek gerek
Ben onlardan korkuyorum nede olsa kimyasal canim.
canım nasıl oldu prenses??Sagol canim, dusurdum biraz ama birazdan yine cikacak galiba uyuyor simdi kontrol ediyorum iste surekli. Bu aksam
Uyku yok banaAllah beterinden saklasin atesi dusururuz bir sekilde .
hadi hayırşlısı canım şimdi ne durumdasın??Günaydın kızlar geçmişi okuyamadım pek, dün kontrolde doktor açılmam olduğunu bebeğin doğum kanalına girdiğini söyledi. Ben hissetmesem de nst de sancı çıktı ama düzensiz. Doktor bir kaç gün içinde doğum olabilir dedi.
Dün gece 1:00 dan beri düzenli sancım var ve giderek artıyor. Ama emin olamıyorum, aniden ciddi bir sancı giriyor tamamen geçiyor ve 10 dakika içinde tekrar giriyor. Bir de istifra ettim sabah.Acele edip doktora gitmek istemiyorum. Yardım edin bana kızlar ne yapayım, ne kadar bekleyeyimdualarınızı eksik etmeyin nolur
hoşgeldin :)Ilk kez katıldım aranıza ama sürekli takip ediyordum dayanamadim üye oldum betul ismim cevap yazarsaniz sevinirim
hoşgeldin :)Merhaba arkadaşlar, iki gündür sayfanızı takip ediyorum, ne güzel dostluklar oluşturmuşsunuz, ve bir o kadar güzel ve değerli paylaşımlarınız var, şimdiye dek aranıza katılmadığım için çok üzüldüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?