- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #57.861
canım benimde iki düşüğüm olduğu için başlattı doktorum iğneyi.yani tedbir amaçlı.iyi gidince devam ettik.test yapılmadı bana..Muhtemelen herkesin degeri farklı oldugu içindir canim, test yapıyorlar ya pıhtılaşma icin onun sonucuna göredir diye tahmin ediyorum sadece... Bende pıhtılaşma var mi bilmiyorum, daha once düşüğüm oldugu icin kullandirdi doktorum bana.
Benim eşim girecek :) Hatta kordonu kendisi kesmek istiyor, doktorumuz olumsuz birşey söylemedi... Fotoğrafçı konusunda da benim hastane 2 isim mecbur tutuyor, anlaşmalı olduğu... Başta çok kızmıştım ama sonra tanışınca fotoğrafçılardan biriyle (ve frekansımız tutunca) mutlu oldum... Fotoğrafçı hep aynı olduğundan doktorlar tanıyor ve uyum içerisinde çalışabiliyor. Eğer henüz fotoğrafçı seçmediysen doktorunla bir konuş belki onun önereceği bir isim seninde aklına yatar...
inşallah cnm ,, benim bebişler hiperaktif zor duruyorlar içerde :))Doktor salı günü kontrole çağırdı da anestezi ile görüşeceksin dedi o yüzden sordum inşallah senin bebiş cuma gününe kadar acele etmez
hoşgeldinHoşbulduk arkadaşlar, sayfalar epey hızlı ilerliyor maaşallah,
Nefesinannesi .!.:Canim kesi olayindan neden korkuyosun bende olmustu hic aci duymadim uyustirmislardi dogumdan sonrada acisini ben hissetmedim dikislere biraz dikkat etmek gerekiyo o kadar sana tavsiyem pozitif dusun hep inan bana sakin olmak dogumun yarisi
do_major sağ ol canım ne kadar surdu seninki hala kahverengi kırmızımsı akintim gelio benim.
Ben onu araştırmaya başladım acaba alsam mı diye geçen günde kk da senin yazını gördüm ikinci el için o yüzden merak ettim bende o kadar para verip alsam mı yoksa başka birşey alsam mı diye :)
Banada çok hantal geldi tamam normalde bbeşik zaten ama ben onu beşik niyetine kullanmıyacaktım mutfakda felan olunca kızımın yanında olması için birde mama sandalyesi olarak kullanmak için masa hizasına gelmemesine çok takılmadım . Dediğin gibi bende ikinci ele güvenemem o yüzden daha karar veremedimCati muayenesi oldugum günün ertesi gunude aksama kadar kahveregi akıntı devam etti. Sonra kesildi gece falan bir sey gelmedi bir daha. Doktor 2 gün sürebilir demisti kahverengi olduğu sürece sıkıntı yok ama kırmızı pembe olursa gel demişti
Bende onu beğendim ama masayla ayni hizaya gelmiyormus bide baktım dedjm ben beşiği yatagi uyku seti cinbinlikle 650ye aldim buna 600 vermeye deger mi acaba vazgectim :) ikinci el almaya guvenemedim yani görerek alsam olurdu belkide netten fotograflardan baktim içime sinmedi.
Belli olmaz ama benim mesela 10 gün önce 3100 dü bu hafta yine 3100 doktor yanılma payı var dedi ama bilmiyorum artık ne kadar yanılma payı var doğuma kadar 3500 olur dediSelam kizlar dr gittik oglusum 2900 olmus cati muyenesi oldum utandim kasildim az agridi bebekte kasildi sanirim geldigimden beri sag kasigim agriyor dr bebek 4 kg olmazsa normal olur dedi okadar slmaz sanirim. Emin olamadi gibi geldi anlamadim ki
Anam sanki geliyo kuzun:) beline de baskı yapıyo mu ağrı? Canım dr u bi ara istersen, benziyo çünkü sancı tipi@Gizemm59 canım sorma ben de anlamadım ki doğuruyo muyum napıyorumşaka gibi geliyo hepsi.
Sancı sırtıma bıçak saplanır gibi olup karnımda ishal sancısına ve bacaklarda uyuşukluğa dönüşüyo ama hemen geçiyo. Belli bir müddet sonra tekrar aynısı oluyor. Bilmiyorum ki gerçek mi bu sancı. Her an geçecek gibi hissediyorum ama dünden beri geçmedi
Canim rutin kesi olmazsa kendiliginden yirtilabiliyo ve buda cok daha kotu gorunebiliyo benim arkadasim kesi istememisti yirtik olusmustu iyi bir uzman olursa kesinin onemi yok bence hem o cok dikisim var diyenler beni de cok korkutmustu insaallah bi avazda dogururuzCanım rutin kesi yapılması beni biraz ürkütüoZorda kalınınca yapılsa sadece keşke. Bir de annemin 2 dikişi varmış çok rahat hiç birşey yok dio. Ama dikişi biraz fazla olanlar hep rahatsız. Ya benim de fazla olursa diye telaş yapıyorum. Aslında haklısın. Pozitif düşünmek lazım, olumlama yapmaya çalışıyorum ama bi zaman sonra şeytan dürtüo heralde
Tutumluannede biriyle konustum bebegi 4 aylikken kullanmaya baslamis 8 ay kullanmis. Cok yer kapliyor diye kullanmayi birakmis. Galiba biraz bu konusma etkilediBanada çok hantal geldi tamam normalde bbeşik zaten ama ben onu beşik niyetine kullanmıyacaktım mutfakda felan olunca kızımın yanında olması için birde mama sandalyesi olarak kullanmak için masa hizasına gelmemesine çok takılmadım . Dediğin gibi bende ikinci ele güvenemem o yüzden daha karar veremedim
Doktorumla görüştüm sadece ricam bayan olması dedi :)) hastane de istediğinizle anlaşabilirsiniz diyor. Bikaç tane görüştük ama anlaşıcağımız şehir dışında şuanda. Umarım ben doğurmadan anlaşabilirz:))
Benimde yerim yok zaten evde en ufak gereksiz Birşey gözüme batıyor . O zaman bende farklı alternatifler düşüneyimTutumluannede biriyle konustum bebegi 4 aylikken kullanmaya baslamis 8 ay kullanmis. Cok yer kapliyor diye kullanmayi birakmis. Galiba biraz bu konusma etkiledi
do_major canım benimde kahverengi ama bugün WC de silerken bir kaç keredir sümüksükkırmızı kan gördüm.acaba nişan mi o diye de geldi aklıma.bakalım hayırlısı artikkk
Benimde yerim yok zaten evde en ufak gereksiz Birşey gözüme batıyor . O zaman bende farklı alternatifler düşüneyim
Kızlar bende fotoğrafçı ile anlaşıcam ama normal doğumda video ve resim çekimi hep doğumdan sonra mı oluyor? Çünkü doğum başlasa gece mesela gelebiliyormu? Bide Sancı çekerken falan video olmaz heralde hepsini doğum Sonrasımı çekiyor,? Siz konuştunuzmu?Zaten sende fotoğrafçının kadin Olmasını istersin diye tahmin ediyorumBenimde tercihim öyleydi cunku :)) Ben Sebnem Eldes ile anlaştım, ama Sezen Gur diye bir fotoğrafçı var o da baya basarili instagramdan bak istersen...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?