- 10 Nisan 2015
- 451
- 291
- 23
- 39
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #57.881
Kızlar bende fotoğrafçı ile anlaşıcam ama normal doğumda video ve resim çekimi hep doğumdan sonra mı oluyor? Çünkü doğum başlasa gece mesela gelebiliyormu? Bide Sancı çekerken falan video olmaz heralde hepsini doğum Sonrasımı çekiyor,? Siz konuştunuzmu?
Kızlar bende fotoğrafçı ile anlaşıcam ama normal doğumda video ve resim çekimi hep doğumdan sonra mı oluyor? Çünkü doğum başlasa gece mesela gelebiliyormu? Bide Sancı çekerken falan video olmaz heralde hepsini doğum Sonrasımı çekiyor,? Siz konuştunuzmu?
Off benimde aynııCanim seninle gunlerimiz ayni bende az evvel kontrolden ciktim muayene de oldum acilmam yok dogum kanalinda degil bebek ve rahim agzi kapali
Belli olmaz ama benim mesela 10 gün önce 3100 dü bu hafta yine 3100 doktor yanılma payı var dedi ama bilmiyorum artık ne kadar yanılma payı var doğuma kadar 3500 olur dedi
Istersen sezeryan yaparim dedi bnde normal oluyorsa hic istemem sezeryani dedim neyse ciktim muhasebeden fiyatlari sormaya doktorumun listesinde sezeryan normal dogumdan daha daha ucuz bi sok gecirdimOff benimde aynııbugün bütün evi temizledim hareket halinde olmamın faydası olur belki diye eşim dır dır sürekli yürü diyor doktorun bişey dedi mi canım?
Ev isi hareket yerine gecmiyo canm. Duzenli olarak 30dk yurumen daha faydali.Off benimde aynııbugün bütün evi temizledim hareket halinde olmamın faydası olur belki diye eşim dır dır sürekli yürü diyor doktorun bişey dedi mi canım?
:)yok canım dün biraz korkuttu yoklar gibi oldu tüm gün uzandım nerdeyse bir de yatılı misafir geldi o ara giremedim ama hala günümüzü bekliyoruz çok şükür.bu hafta sonunu atlatırsam rahatım İnşallah haftaya benim doktor icapçıymış en azından erken gelirse kimden gireceğim sezeryana derdi olmayacak.sen nasılsın giremediğim süreyi okumaya çalışıyorum ama her zamanki gibi bayağı birikmiş var mı kaçırdığım birşeylerdaisyduck canım 2 gündür göremedim iyi misin? Yoksa bebiş erken mi geldi??
Bazı hastaneler izin vermiyormuş galiba ama gene de önceden konuşmak lazımYok cnm doğuma giriyorlar ben görüştüm fotoğrafçıyla doğuma giderken haber veriyorsun doğumun yaklaştığında hastaneye geliyor ve doğumda foto çekiyor. Kimi fotoğrafçı doğum ve doğum sonrası ikinci gün diye iki ayrı paket ve ücret belirliyor konuşup anlaşmana birde fotoğrafçının paketlerine bağlı.
Canm neden acele ediyosunki. Daha 20 gunun var. bu kadar kafaya takmayalim ya. Bebisler biliyo gelcekleri zamani. Kendini bosuna strese sokma.Kizlar kontrole gittim herseyim kapali acilma fln yok . Oglum 4 gunde 100 gram almis netcez bilmiyorumbebegime bakarken agliyordum cunku doktorum 1 ay izne ayriliyormus beni baska doktora yonlendirdi cok cok uzgunum. Bugun icin tek guzel sey oglum agzini acip kapatiyordu onu gorduk coooook guzeldi cok
Bizim komsu yyemek yerden yer sofrasinda lok diye bisey oldu dedi midem bulndi megersem xocugun.kafayerlesmis dedi belki boyle bi anda olur seninkide.bnmkinden hic habrim yok kanaldami degilmi bi bildigim en son kafasi asagidaydi :) sknti yapma cnm i.s.daha zamanin var.senin doktor kesicimi nedir nie oyle ucuzmuski ayni olsaymis bariIstersen sezeryan yaparim dedi bnde normal oluyorsa hic istemem sezeryani dedim neyse ciktim muhasebeden fiyatlari sormaya doktorumun listesinde sezeryan normal dogumdan daha daha ucuz bi sok gecirdimbana da bol bol yuru dedi ya benim hic gelmeye niyeti yok acaba birden mi oluyo bu kanala yerlesme acilma rahim agzim da kapali cildiracaaaaim bide 37+5 ciktik ultrasonda
Bende iki gün önce gördüm nst de hafif ssancı çıktı ama şimdi tik yok bence nişan gormussun@do_major canım benimde kahverengi ama bugün WC de silerken bir kaç keredir sümüksükkırmızı kan gördüm.acaba nişan mi o diye de geldi aklıma.bakalım hayırlısı artikkk
Psikolojim bozuldu zaten hemen gelsin istemiyorum daha var zamanimiz :) haklisin canmCanm neden acele ediyosunki. Daha 20 gunun var. bu kadar kafaya takmayalim ya. Bebisler biliyo gelcekleri zamani. Kendini bosuna strese sokma.
Yani iste eve geldim dogurmak istemiyorum diye aglamaya basladim esim sakinlestirdi psikolojik olarak o doktoruma cok guveniyordum izne ayrilinca cok kotu hissettim kendimiBizim komsu yyemek yerden yer sofrasinda lok diye bisey oldu dedi midem bulndi megersem xocugun.kafayerlesmis dedi belki boyle bi anda olur seninkide.bnmkinden hic habrim yok kanaldami degilmi bi bildigim en son kafasi asagidaydi :) sknti yapma cnm i.s.daha zamanin var.senin doktor kesicimi nedir nie oyle ucuzmuski ayni olsaymis bari
Bizim komsu yyemek yerden yer sofrasinda lok diye bisey oldu dedi midem bulndi megersem xocugun.kafayerlesmis dedi belki boyle bi anda olur seninkide.bnmkinden hic habrim yok kanaldami degilmi bi bildigim en son kafasi asagidaydi :) sknti yapma cnm i.s.daha zamanin var.senin doktor kesicimi nedir nie oyle ucuzmuski ayni olsaymis bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?