2015 Temmuz Anneleri

hayırlı olsun Allah hep iyi günlerini göstersin inşallah darısı bize brnim de 9 günüm kaldı

Dijtorun olmamasi gitmesi ne demk sen cok cok.iyi anliyorum.acaba baska domtorami gitsen bu icine sinmediyse.biliyorum.ilcedesin ama bos yere sezeryan.olmayasin diye diyorum.Allahim su son zmnlarda.niye boyle aksilikler olurki ya.sklma canim Allah buyuktr i.sallh.bnde duzenimi bozdum biliyosyn esim diyo niye ayri dustuk niye boyle oluyo aglayasim var moralim bozuk.keyfiye gelmedimki soncta.

Canlarım m m kusura bakmayın çok zor yorgun 2 gün geçirdim sonunda üsamemi kucakladım bugün 16:20 de Doğdu ama çok zorlu bi süreçti benim için. Normal doğurdum rahmim çok yorgun ve kaslarım çok Güçsüz olduğu için suni sancılara vucüdum cevapsız kaldı. Allahım hepinize çok kolay doğum nasip etsin. Şimdi çok iyiyim bebeğim benimle koklamaya doyamıyorum
Kilosu 3.850 boyu 55 cm (ablasına çekmiş) 2 dikişim var çıkarken oğlum accık yurttırdı onlarda 2 dikişle tutturuldu.
Aklıma bunlar geliyo. Birde size tavsiyem lütfen kendinize bakın sağlığınıza sporunuza dikkat edin bu doğumda kendi sağlımla Yaşadığım imtihan sadece kendimi ihmal etmem bunu çıkardım.
Siz siz olun normalden vazgeçmeyin bak yeni doğurdum kaç saat geçti üzerinden ama kendim lavoboya gidiyorum bebeğimi alıp emziriyorum. Sütüm iyi mememi tutuyo. Aklıma gelenler bunlar sormak istediğinizi cevaplarım.
Hepiniz sormuşsunuz ama ben yeni gördüm yeni kendime geldim çok seviyorum sizleri vefakâr arkadaşlarım

Ayy bizimde öyle olsa bari benim oğluşumda yukarıda da daha. Yer sofrası eşim sever yerde yeriz faydası oluyormuş diye duydum ama benim oğlan yukarıda daha
Bnm kizinda totosu agzima gircek nerdeyse.inmedi herhlde bnmkide.bugun asiri hareketliydi ondanda korkar oldum simdi sessiz .insallh kolaylikla bi avazda dogururuz.eksik dilek dilemk istemiyorum Allahim yardim etsin.

Ayy canim gozun aydinn.seni ruyalarimizDa gormeye basladik.cok sewindim bebisini kucagina aldigina insallh sagliklica bizde aliriz.

Gozun aydin canim.saglikli olmaniza sewindim Allahim hepimize yardim etsin.boyle dogum haberleri duyunca hem heveskeniyorum hemde bna hayal gbi geliyo.Rabbim utandrmasin insallh

Şuan iyi olmanız en önemlisi. Bol bol dinlen artık hemen ayaklanıp yorma kendini. Allah çook mutlu etsin sizi :) oğlunu öp yerimize...

Dualar sizinle ...
Aynen ablamlar buluşuyorlar Facebook'ta grupları da var en son watsapp grubu açmışlar.

Ay artik nefes almak bile zor geliyor bir sag salim kucagimiza alsaydik yavrularimizi
Aynen öyle sağlıkla gelsinler inşallah.

Gözün aydın darısı başımıza oğluna da maşallah 55 cm :) Sağlıkla büyüsün.

Canım sırf senden haber var mı diye girdim. Çok şükür kucağına almışsın melek oğlunu. Zor olmuş seni yormuş biraz ama sonucu güzel olmuş. Rabnim huzurla evinize dönmeyi nasip etsin yengeç burcu oğlunla :)

Bizimkilerinde facebook grubu var canım.

Gözün aydin canım sag saglim kucagina almissin bebeğini darısı basimiza :)
Ayy canim nasil merak etti seni ama sen daha bugün dogum yapmissin ne kadar cok.yormuş oglun yinede sagliksiniz en güzeli bu. Dinlen ve en kisa sürede tekrar aramiza dön :)

Allah sağlıkla huzurla büyütmeyi nasip etsin canim

Gözün aydın allah anneli babalı güzel ömür nasip etsin insallah.

Anladım kızlar sağolun... Ben de video çok istiyorum aslında fotodan daha çok hatta.. Kardeşim 300 lira ekstra ile video da yaptırdı, ailelerle röportaj, doğuma Gidiş- dönüş, bebğin tartılması giydirilmesi falan çok duygusaldı. Her izlediğimde Ağladım ama benim normal olursa bunları yapamam diye üzülüyordum. Demekki normalde de gece gündüz geliyor Fotoğrafçılar.. Süper o zaman :)

Ay çok şükür güzel haber geldii çok geçmiş olsun canım. Maşallah oğluşa boy kilo pek yerinde Artık için rahat bol bol dinlen :)) bize de yazmayı unutma ama :))

Oh çok şükür herşey yolunda ikinizede kırkbin kere maşallah o kadar zorluk çekmişsin yine normal doğum diyorsun tebrik ederim seni bizde seni çok seviyoruz hepimiz merak ettik allaha emanet olun

gözün aydın cnm geçmiş olsun .. şükür bebeğini kucağına almışsın bütün sıkıntıları unutmuşsundur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…