- 25 Ocak 2015
- 1.217
- 785
- 73
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #57.921
Tebrik ederim erken doğmuş ama neyseki herşey yolunda çok şükür ikimizede maşallahMerhaba arkadaşlar temmuz annesi olmayı beklerken nasip haziran annesi oldum.evelsi gün kontrol var diye gittim yüksek tansiyon sıkıntısından dolayi doğuma aldılar. Sezeryan la doğum yaptım. Genel anastezi yaptilar. Ayilmak süreci hariç gerisi ortalama sıkıntılar. Ama ayilmak a sorun yaşadım. Nefes yetmezliği oldu bogulup ölüyorum sandım. Neyseki suan bebeğim de ben de çok iyiyiz. 37+0 da dogurmus oldum. 3300 gr ve 51 cm dogdu oglum.Hepinize sağlıklı dogumlar yasatsin rabbim. Sorunsuz bir şekilde tamamlayın bu süreci inşallah. Çok aktif olarak forumda bulunamasamda yazdıklarınızı hep takıp edip bilgilendim hepinize çok teşekkürler.yavrularinizla birlikte Allaha emanet olun
Ben kontrole gitmeden kesin 3500 olmuştur diyordum. Ama evdeki hesap çarşıya uymadı sağlıklı olsunda artık çok kiloya takılmıyorum :) sanırım bu haftalarda kilo alımı duruyorCanm bnmde kilosunda değişme yoktu son iki muayenede kafama takılmadı değil ama dr değerleri normal dedi. 10 gün önce 3020 di geçen perşembe yine aynı değerdeydi 3100 dür en fazla dedi ben sanki bu haftalarda daha çok kilo alır diye bekledim ama almamış. Neyse ben iri olmasın istiyordum zaten doğumumda kolay olsun diye 3300-3500 gibi bekliyorum doğumda demişti. Ama geçen hafta almamışsa bu haftada fazla almaz heralde kafam karıştı
Canım eğer doktordan memnun kalmadiysan başka bir doktora git o nasıl bıdıkta rus hemen kesip biçmeye hazırlanmış tövbe hakkında hayırlısı olsun canım üzme kendini inşallah herşey istediğin gibi olurKizlar kontrole gittim herseyim kapali acilma fln yok . Oglum 4 gunde 100 gram almis netcez bilmiyorumbebegime bakarken agliyordum cunku doktorum 1 ay izne ayriliyormus beni baska doktora yonlendirdi cok cok uzgunum. Bugun icin tek guzel sey oglum agzini acip kapatiyordu onu gorduk coooook guzeldi cok
Hadi hayırlısı allahdan canım vakti zamanı yaklaştı demekki inşallah hayırlı güzel doğum geçirirsinKızlar bnmde 1cm acılmam var adet agrsı gibi agrım var karnım toplanıyo nst de hafif sancılarımda cıkıyo dün doktor bebeğin aşağıya baya indiğini söledi bide senden ümitliyim bikaçgün içinde dogum olabilir dedi ama ne gelen var ne giden beklemek sıkıcı artk dogurmak istiyorum dk başı wcdeyim bişe varmı die bakıyorum ama yok akıntım var jole kıvamında ama renginde kahvelik pembelik yok nezaman gelcek bu bebişim
Sıkma canını hersey doktorun istediği gibi olacak değil önemli olan senin ne istediğin dediğim gibi istersen başka bi doktora daha gitYani iste eve geldim dogurmak istemiyorum diye aglamaya basladim esim sakinlestirdi psikolojik olarak o doktoruma cok guveniyordum izne ayrilinca cok kotu hissettim kendimibu yenisi kesiciymis yoksa fiyati oyle dusururmu bana da istersen sezeryan yapalim zaten dedi istemedim :)
Gozunuz aydin allah anneli babali buyutsunMerhaba arkadaşlar temmuz annesi olmayı beklerken nasip haziran annesi oldum.evelsi gün kontrol var diye gittim yüksek tansiyon sıkıntısından dolayi doğuma aldılar. Sezeryan la doğum yaptım. Genel anastezi yaptilar. Ayilmak süreci hariç gerisi ortalama sıkıntılar. Ama ayilmak a sorun yaşadım. Nefes yetmezliği oldu bogulup ölüyorum sandım. Neyseki suan bebeğim de ben de çok iyiyiz. 37+0 da dogurmus oldum. 3300 gr ve 51 cm dogdu oglum.Hepinize sağlıklı dogumlar yasatsin rabbim. Sorunsuz bir şekilde tamamlayın bu süreci inşallah. Çok aktif olarak forumda bulunamasamda yazdıklarınızı hep takıp edip bilgilendim hepinize çok teşekkürler.yavrularinizla birlikte Allaha emanet olun
canım gözünüz aydın allah anneli babalı buyutsun inşallah iyi haberlerini aldım ya çok sevindim rabbim hayırlısıyla sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah cennet kokulu koklasam yerimeCanlarım m m kusura bakmayın çok zor yorgun 2 gün geçirdim sonunda üsamemi kucakladım bugün 16:20 de Doğdu ama çok zorlu bi süreçti benim için. Normal doğurdum rahmim çok yorgun ve kaslarım çok Güçsüz olduğu için suni sancılara vucüdum cevapsız kaldı. Allahım hepinize çok kolay doğum nasip etsin. Şimdi çok iyiyim bebeğim benimle koklamaya doyamıyorum
Kilosu 3.850 boyu 55 cm (ablasına çekmiş) 2 dikişim var çıkarken oğlum accık yurttırdı onlarda 2 dikişle tutturuldu.
Aklıma bunlar geliyo. Birde size tavsiyem lütfen kendinize bakın sağlığınıza sporunuza dikkat edin bu doğumda kendi sağlımla Yaşadığım imtihan sadece kendimi ihmal etmem bunu çıkardım.
Siz siz olun normalden vazgeçmeyin bak yeni doğurdum kaç saat geçti üzerinden ama kendim lavoboya gidiyorum bebeğimi alıp emziriyorum. Sütüm iyi mememi tutuyo. Aklıma gelenler bunlar sormak istediğinizi cevaplarım.
Hepiniz sormuşsunuz ama ben yeni gördüm yeni kendime geldim çok seviyorum sizleri vefakâr arkadaşlarım
Canlarım m m kusura bakmayın çok zor yorgun 2 gün geçirdim sonunda üsamemi kucakladım bugün 16:20 de Doğdu ama çok zorlu bi süreçti benim için. Normal doğurdum rahmim çok yorgun ve kaslarım çok Güçsüz olduğu için suni sancılara vucüdum cevapsız kaldı. Allahım hepinize çok kolay doğum nasip etsin. Şimdi çok iyiyim bebeğim benimle koklamaya doyamıyorum
Kilosu 3.850 boyu 55 cm (ablasına çekmiş) 2 dikişim var çıkarken oğlum accık yurttırdı onlarda 2 dikişle tutturuldu.
Aklıma bunlar geliyo. Birde size tavsiyem lütfen kendinize bakın sağlığınıza sporunuza dikkat edin bu doğumda kendi sağlımla Yaşadığım imtihan sadece kendimi ihmal etmem bunu çıkardım.
Siz siz olun normalden vazgeçmeyin bak yeni doğurdum kaç saat geçti üzerinden ama kendim lavoboya gidiyorum bebeğimi alıp emziriyorum. Sütüm iyi mememi tutuyo. Aklıma gelenler bunlar sormak istediğinizi cevaplarım.
Hepiniz sormuşsunuz ama ben yeni gördüm yeni kendime geldim çok seviyorum sizleri vefakâr arkadaşlarım
Çok az kaldı annesi doğuncada sen onu bir güzel ısırıp öpersin ödeşirsiniz :)Kızlar artık yorgunluk olunca daha da agrilarim çoğalıyor özelliklede kaburgamı fena sırtına vuruyor ağrısı kızıma hamileyken sol kaburgamın ağrısı böyledir oğlum da sağ kaburgamı halletti anlaşma yapmışlar sanırım :))
Canım Dün unuttum yazmayı bencede çok güzel olmuş sade ve şık ablanın ellerine sağlıkÇok teşekkür ederim. Daha güzelleri sizin olsun inşallah
Aynen canim cok zor ya 1.5 saat yol gidiyorum her seferinde burda da sancim baslayinca ilk once devlete gidecem mecburen sonra uygun gorulurse ozele merkeze gidecegim ama oyle gozumde buyuyor ki devletteki ebeler insafli olsalar keske burda yaptirsamDijtorun olmamasi gitmesi ne demk sen cok cok.iyi anliyorum.acaba baska domtorami gitsen bu icine sinmediyse.biliyorum.ilcedesin ama bos yere sezeryan.olmayasin diye diyorum.Allahim su son zmnlarda.niye boyle aksilikler olurki ya.sklma canim Allah buyuktr i.sallh.bnde duzenimi bozdum biliyosyn esim diyo niye ayri dustuk niye boyle oluyo aglayasim var moralim bozuk.keyfiye gelmedimki soncta.
Canlarım m m kusura bakmayın çok zor yorgun 2 gün geçirdim sonunda üsamemi kucakladım bugün 16:20 de Doğdu ama çok zorlu bi süreçti benim için. Normal doğurdum rahmim çok yorgun ve kaslarım çok Güçsüz olduğu için suni sancılara vucüdum cevapsız kaldı. Allahım hepinize çok kolay doğum nasip etsin. Şimdi çok iyiyim bebeğim benimle koklamaya doyamıyorum
Doğumdan sonra hiç bu ağrılar sızıları hatırlanmiyor en güzel yanında hu bebeği görünce insan herseyi unutuyor hayırlısıyla evlatlarimizi kucaklarimiza alalım insallahÇok az kaldı annesi doğuncada sen onu bir güzel ısırıp öpersin ödeşirsiniz :)
Anladım kızlar sağolun... Ben de video çok istiyorum aslında fotodan daha çok hatta.. Kardeşim 300 lira ekstra ile video da yaptırdı, ailelerle röportaj, doğuma Gidiş- dönüş, bebğin tartılması giydirilmesi falan çok duygusaldı. Her izlediğimde Ağladım ama benim normal olursa bunları yapamam diye üzülüyordum. Demekki normalde de gece gündüz geliyor Fotoğrafçılar.. Süper o zaman :)
Evet napt acaba yoksa odamız doğuma gitti hayırlı güzel haberler alırız inşallahnorthernlights canım ne yaptın gittin mi hastaneye nasılsın
Aynn iyi ebe iyi dogum.bna guven vermedi herkese given veren. ebe boyle yapmasaydi bn ewimde olurdum .bi ton sknti cekiyoruz rabbim bunun hurmetine kolay dogumlar nasip etsin insallh canimmAynen canim cok zor ya 1.5 saat yol gidiyorum her seferinde burda da sancim baslayinca ilk once devlete gidecem mecburen sonra uygun gorulurse ozele merkeze gidecegim ama oyle gozumde buyuyor ki devletteki ebeler insafli olsalar keske burda yaptirsamzaten doktor son anda geliyor onemli olan ebe!!
Canım sen şimdi bol bol dinlenmeye çalış yarına kadar bol enerji topla kızlarına özlemişdir seniÇok çok çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için
Eve geçeyim Yarından sonra girerim fırsatbuldukça yazarım
Ohh canım ya çok sevindim. Doğuracağını tahmin ettik zaten yoksa yaZardı dedik ama epey sıkıntı çektikten sonra kavuşmuşsun. Gözünüz aydın, sağlıkla gelmiş en azından her şeyi unutturacak sana. Çok öpüyorum güzelce dinlen sen. :)Canlarım m m kusura bakmayın çok zor yorgun 2 gün geçirdim sonunda üsamemi kucakladım bugün 16:20 de Doğdu ama çok zorlu bi süreçti benim için. Normal doğurdum rahmim çok yorgun ve kaslarım çok Güçsüz olduğu için suni sancılara vucüdum cevapsız kaldı. Allahım hepinize çok kolay doğum nasip etsin. Şimdi çok iyiyim bebeğim benimle koklamaya doyamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?