2015 Temmuz Anneleri

Tebrik ederim erken doğmuş ama neyseki herşey yolunda çok şükür ikimizede maşallah

Ben kontrole gitmeden kesin 3500 olmuştur diyordum. Ama evdeki hesap çarşıya uymadı sağlıklı olsunda artık çok kiloya takılmıyorum :) sanırım bu haftalarda kilo alımı duruyor

Canım eğer doktordan memnun kalmadiysan başka bir doktora git o nasıl bıdıkta rus hemen kesip biçmeye hazırlanmış tövbe hakkında hayırlısı olsun canım üzme kendini inşallah herşey istediğin gibi olur
Hadi hayırlısı allahdan canım vakti zamanı yaklaştı demekki inşallah hayırlı güzel doğum geçirirsin
Sıkma canını hersey doktorun istediği gibi olacak değil önemli olan senin ne istediğin dediğim gibi istersen başka bi doktora daha git
Gozunuz aydin allah anneli babali buyutsun
canım gözünüz aydın allah anneli babalı buyutsun inşallah iyi haberlerini aldım ya çok sevindim rabbim hayırlısıyla sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah cennet kokulu koklasam yerime

Kızlar artık yorgunluk olunca daha da agrilarim çoğalıyor özelliklede kaburgamı fena sırtına vuruyor ağrısı kızıma hamileyken sol kaburgamın ağrısı böyledir oğlum da sağ kaburgamı halletti anlaşma yapmışlar sanırım :))

Ayyy nasıl sevindim iyi olmana dünden beri hep aklımdaydın kavuşmuşsun oğluna gözün aydın

Çok az kaldı annesi doğuncada sen onu bir güzel ısırıp öpersin ödeşirsiniz :)

Aynen canim cok zor ya 1.5 saat yol gidiyorum her seferinde burda da sancim baslayinca ilk once devlete gidecem mecburen sonra uygun gorulurse ozele merkeze gidecegim ama oyle gozumde buyuyor ki devletteki ebeler insafli olsalar keske burda yaptirsam zaten doktor son anda geliyor onemli olan ebe!!

Şükür canım hepimiz senden haber bekliyorduk =) Maşallah oğluşuna hem boyu hem kilosu yerinde, darısı başımıza... Keşke daha kolay olsaydı ama zorlamış anlaşılan seni doğum neyse ki geçti bitti, sağlıkla geldi oğlun. Sütünde gelmiş, oğlun memeyi albiliyor inşallah hızlıca evinize dönüp kızlarınla keyifle devam edersiniz yeni hayatınıza :)

Aslında haklısın canım videolarda çok güzel oluyor, aklında kalmasın yaptır o zaman mutlaka :))

Aynn iyi ebe iyi dogum.bna guven vermedi herkese given veren. ebe boyle yapmasaydi bn ewimde olurdum .bi ton sknti cekiyoruz rabbim bunun hurmetine kolay dogumlar nasip etsin insallh canimm

Doğum yapan arkadaslar tebrik ederim darısı başımıza inşallah
Bugun baya misafir vardı kaynanamda zaten hergun iftara gidiyoruz bugun ayrı bi yoruldum aynı adet sancısı gibi bel ağrım var annem perşembe günü gelecekmiş o zamana kadar doğurmayımda :)

Hayırlı olsun Allah analı babalı sağlıklı sihatli büyütmeyi nasip etsin ins

Ohh canım ya çok sevindim. Doğuracağını tahmin ettik zaten yoksa yaZardı dedik ama epey sıkıntı çektikten sonra kavuşmuşsun. Gözünüz aydın, sağlıkla gelmiş en azından her şeyi unutturacak sana. Çok öpüyorum güzelce dinlen sen. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…