2015 Temmuz Anneleri

Gozun aydin canim zor oldu belki ama cok sukur ikiniz de iyisiniz,iyi haberini aldigima cok sevindim insallah kolay dogum yaparim bende,bugun moralim bozuk biraz saglik olsun opuyorum usamemizi gecmis olsun

Bende iki gün önce gördüm nst de hafif ssancı çıktı ama şimdi tik yok bence nişan gormussun
2 cm açılma var ama bende sancı çıkmadı canım.suniye kalcaz bu gidişle.

Ayy canım gözün aydın.çok sevindim sağlıklı olmanıza.bende de 2 cm açılma var ama sancı yok hakkımızda hayırlısı.

Gözünaydın canm sağlıkla büyütün bebişinizi :)

Aynn iyi ebe iyi dogum.bna guven vermedi herkese given veren. ebe boyle yapmasaydi bn ewimde olurdum .bi ton sknti cekiyoruz rabbim bunun hurmetine kolay dogumlar nasip etsin insallh canimm
Suan merkeze degil de bulundugum yerde dogum yapmayi dusunmeye basladim,yani ebeler de nobet degisimi yapiyorlar burda ebe cok hangisine denk gelcegimi de bilmiyorum dua ediyorum iyisiyle karsilasayim diye,birde anladigim kadariyla hemen sanci baslayinca gitmemek gerekiyomus yoksa sen de ebeler de tukeniyorsunuz

Gözün aydın canım. Allah anneli babalı büyütsün yavrunu. Seni çok merak etmiştik haber alamayınca. Sen şimdi tertemizsin bize dua et duaların kabul olur

canım çok sevindim. Gözün aydın zorlu süreçten geçmişsin.Allah anneli babalı büyütsün bahti güzel olsun.Darısı basıma ben de çarşamba günü yaticam hastaneye.

Sadece seni merak ettiğim için foruma girmiştim :) Rabbim hayırla, onun yolunda ve rıza dairesinde yetiştirmeyi nasib etsin inş. Sen artık tüm günahları affolunmuş tertemiz bir kulsun maşallah...

Gözün Aydın canım, Allah analı babalı büyütsün inşallah. Maşallah paşaya, tosuncuk olmuş ondan doğamadı heralde:).iyice dinlenin ayrıntıları eve çıkınca bekliyoruz. Çok öpüyorum ikinizi de... Darısı başımıza:))))

Gözün Aydın canım, Allah analı babalı büyütsün... Erken alınmasına rağmen kilosu da çok iyi maşallah ... Sağlıkla sıhhatlebüyüt inşallah ...

canım gözünaydın çok şükür kavuşmuşsun oğluşuna.çok merak ettik seni.dinlen bol bol.sen kurtuldun darısı bizlere inşallah.dua et bizim için kolayca doğuralım..

Gozun aydin canim sagsalim kucaginda ne guzel bizlerede dua et tosuncuk birazcik ugrastirmis seni ama gulusuyle untturur sana az kaldi numarani bulcaktik bu arada canim ulasamayinca :))

canım nasıl oldu prenses??

hadi hayırşlısı canım şimdi ne durumdasın??

hoşgeldin :)

hoşgeldin :)
Canim dun gece zerre uyumadim
Tabi tahmin ettigim gibi. Kizin atesi 40.2'lere kadar yukseldi. Surekli
Ates dusurucu ilik dusla filan indirmeye calistik. Birde kustu birde biliyorsun cocuklar hasta olunca birtek anneye geliyor babaya gitmiyor hic hamileligin sonunda koca gobekle kaldir indir dus yaptir bayagi zorlandim, bayilacagim sandim tansiyonum dustu sabah doktora kostuk hemen bogazi cok kotuymus neyseki
Kulaklarda bisey yok. Bogaz kulturu yaptilar strep bakterisi yok. Virus dedi doktor. Yapacak hicbirsey yok bugunde atesi olur dedi ve var hakikaten. Bu gece nasil dayanacagim Allah biliyor artik vucut kendi kendine yenecek virusu umarim kisa zamanda. Cocuk suzuluverdi iki gunde istah sifir.

Seymasevde'den haber yok mu hala? Baska doguran var mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…