2015 Temmuz Anneleri

Maya dogum yapti canim sayfanin ustunde alinti var okusana Allah yardmcin olsn canm bu arda ya acil sifalar diliyorum ...!!
 

Canim cok merak etmistim iyisiniz ya sukur...hayirli evlat olsun..Rabbim saglik versin..coookk opuyorum.
 
Masallah canim saglikla almissin bebegini kucagina zor da olsa :) cok cok sevindim. Iki gundur merak ettim cok nasil gecti dogumun diye. Simdi gule gule buyut oglunu bakalim:):)
 
neyseki kulağa vurması canım kulak olunca o ateş hiç düşmüyor inşallah biran önce iyi olurda sende kendini biraz toparlar sin allah yardımcın olsun.. hemen süzülür canım birsey yiyemiyorlar sonrada hooop olanolanda gidiveriyor olsun yeterki iyi olsn da toparlar allahın izniyle.. sende kendine dikkat et canım allah korusun sende hasta olma sonra
 
çok geçmiş olsun cnm ,, çocukların bir anı, bir anını tutmuyor , Rabbim beterinden korusunn .. Rabbim kimseyi evlatlarıyla imtihan etmesinn ...
 
Canm benm allah anali babali buyutsn bebegini. Masallah pasaya kocaman dogms. Rabbm.hayrli evlat eylesn ins.Gozunaydn olsn zorlanmsn yorlmsn kiyamam allaj hepmze nasip etsn ins. Normal doğum. Opyrm seni cici anne oglusunuda kokla bizim.icin :)
 
geçmiş olsun canım Allah şifa versin.Kıyamam çokta çıkmış ateşi.Seni çok iyi anlıyorum kızımda geçen hafta öyle hastaydı duşa sokmak çıkarmak fenalık geçiriyorsun bi de 22 kilo.
İnşaallah en yakın zamanda toparlar cimcime.Çocuklar çiçek gibiler anında solup anında canlanıyor.Allah sana güç kuvvet versin.
 
Gözun aydin cnm.cok sevindim her seyin yolunda olmasina:)
 
Günaydın canım sevindim iyi olmana benim açımdan kaçırdığın bir şey yok. Son hazırlıklarımı yapıyorum salı günü geliyo bebiş inşallah. Dün manikür pedikür ağda falan hallettim. Bugün artık çantayı son bi gözden geçirip kapatıcaz yarın son gün
Bende 2 gün daha dursun diye dua ediyorum ama inan hiç oturmuyorum yerimde bugün temizlikçi gelecek. Ben son bir tunalı turu yapayım diyorum aklım gezmelerde valla
Bu arada pedi kullandım 2 gez bir şey gözükmüyo sanırım kaçak göçek yok
 
Gerçek değil mi ya bende çok korkmuştum o fotodan. Ama bana o foto yaklaşık 10 sene önce falan maille gelmişti o zaman çok korkmuştum
Canım gerçek değil tabi ki ama çok rahatsız edici neden böyle bir şey koyulmasına izin veriyolar anlamadım. Mesaj attım valla cevap gelmedi henüz.
 

Evet canım yaptık çok şükür. 4 kişiydik bana sorsan iş yapmadım ama aynen dediğin gibi gece yatınca ve şuan anlıyorum yorulmuşum bende. Valla bu yorgunlukla insan ıkınamaz.
 

Mayacım inşallah en kısa zamanda iyileşir kızın. Sabah başlar yine acıktım diye. Çok zor senin için hem kuzunu hasta görmek gemde 9. Ayında bu yorgunluğa katlanmak. Allah yardımcın olsun. Tahmin ediyorum bugün ateşi olmaz biraz kırgınlığı olur yarında eski haline döner.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…