- 29 Kasım 2010
- 1.269
- 244
- 123
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #57.961
Maya dogum yapti canim sayfanin ustunde alinti var okusanaCanim dun gece zerre uyumadim
Tabi tahmin ettigim gibi. Kizin atesi 40.2'lere kadar yukseldi. Surekli
Ates dusurucu ilik dusla filan indirmeye calistik. Birde kustubirde biliyorsun cocuklar hasta olunca birtek anneye geliyor babaya gitmiyor hic hamileligin sonunda koca gobekle kaldir indir dus yaptir bayagi zorlandim, bayilacagim sandim tansiyonum dustu sabah doktora kostuk hemen bogazi cok kotuymus neyseki
Kulaklarda bisey yok. Bogaz kulturu yaptilar strep bakterisi yok. Virus dedi doktor. Yapacak hicbirsey yok bugunde atesi olur dedi ve var hakikaten. Bu gece nasil dayanacagim Allah biliyor artikvucut kendi kendine yenecek virusu umarim kisa zamanda. Cocuk suzuluverdi iki gunde istah sifir.
Seymasevde'den haber yok mu hala? Baska doguran var mi?
Canlarım m m kusura bakmayın çok zor yorgun 2 gün geçirdim sonunda üsamemi kucakladım bugün 16:20 de Doğdu ama çok zorlu bi süreçti benim için. Normal doğurdum rahmim çok yorgun ve kaslarım çok Güçsüz olduğu için suni sancılara vucüdum cevapsız kaldı. Allahım hepinize çok kolay doğum nasip etsin. Şimdi çok iyiyim bebeğim benimle koklamaya doyamıyorum
Kilosu 3.850 boyu 55 cm (ablasına çekmiş) 2 dikişim var çıkarken oğlum accık yurttırdı onlarda 2 dikişle tutturuldu.
Aklıma bunlar geliyo. Birde size tavsiyem lütfen kendinize bakın sağlığınıza sporunuza dikkat edin bu doğumda kendi sağlımla Yaşadığım imtihan sadece kendimi ihmal etmem bunu çıkardım.
Siz siz olun normalden vazgeçmeyin bak yeni doğurdum kaç saat geçti üzerinden ama kendim lavoboya gidiyorum bebeğimi alıp emziriyorum. Sütüm iyi mememi tutuyo. Aklıma gelenler bunlar sormak istediğinizi cevaplarım.
Hepiniz sormuşsunuz ama ben yeni gördüm yeni kendime geldim çok seviyorum sizleri vefakâr arkadaşlarım
Masallah canim saglikla almissin bebegini kucagina zor da olsa :) cok cok sevindim. Iki gundur merak ettim cok nasil gecti dogumun diye. Simdi gule gule buyut oglunu bakalim:):)Canlarım m m kusura bakmayın çok zor yorgun 2 gün geçirdim sonunda üsamemi kucakladım bugün 16:20 de Doğdu ama çok zorlu bi süreçti benim için. Normal doğurdum rahmim çok yorgun ve kaslarım çok Güçsüz olduğu için suni sancılara vucüdum cevapsız kaldı. Allahım hepinize çok kolay doğum nasip etsin. Şimdi çok iyiyim bebeğim benimle koklamaya doyamıyorum
Kilosu 3.850 boyu 55 cm (ablasına çekmiş) 2 dikişim var çıkarken oğlum accık yurttırdı onlarda 2 dikişle tutturuldu.
Aklıma bunlar geliyo. Birde size tavsiyem lütfen kendinize bakın sağlığınıza sporunuza dikkat edin bu doğumda kendi sağlımla Yaşadığım imtihan sadece kendimi ihmal etmem bunu çıkardım.
Siz siz olun normalden vazgeçmeyin bak yeni doğurdum kaç saat geçti üzerinden ama kendim lavoboya gidiyorum bebeğimi alıp emziriyorum. Sütüm iyi mememi tutuyo. Aklıma gelenler bunlar sormak istediğinizi cevaplarım.
Hepiniz sormuşsunuz ama ben yeni gördüm yeni kendime geldim çok seviyorum sizleri vefakâr arkadaşlarım
Bence erkek senin bebeğin:) genital nub teorisi doğru çıkıyor...Eki Görüntüle 1567351 Eki Görüntüle 1567353 Eki Görüntüle 1567354 size de atayım foto :=) sizce neye benzıyor?
kimisi kız, kimisi erkek dıyor :=)Bence erkek senin bebeğin:) genital nub teorisi doğru çıkıyor...
Sonra gordumMaya dogum yapti canim sayfanin ustunde alinti var okusanaAllah yardmcin olsn canm bu arda ya acil sifalar diliyorum ...!!
neyseki kulağa vurması canım kulak olunca o ateş hiç düşmüyor inşallah biran önce iyi olurda sende kendini biraz toparlar sin allah yardımcın olsun.. hemen süzülür canım birsey yiyemiyorlar sonrada hooop olanolanda gidiveriyor olsun yeterki iyi olsn da toparlar allahın izniyle.. sende kendine dikkat et canım allah korusun sende hasta olma sonraCanim dun gece zerre uyumadim
Ates dusurucu ilik dusla filan indirmeye calistik. Birde kustubirde biliyorsun cocuklar hasta olunca birtek anneye geliyor babaya gitmiyor hic hamileligin sonunda koca gobekle kaldir indir dus yaptir bayagi zorlandim, bayilacagim sandim tansiyonum dustu sabah doktora kostuk hemen bogazi cok kotuymus neyseki
Kulaklarda bisey yok. Bogaz kulturu yaptilar strep bakterisi yok. Virus dedi doktor. Yapacak hicbirsey yok bugunde atesi olur dedi ve var hakikaten. Bu gece nasil dayanacagim Allah biliyor artikvucut kendi kendine yenecek virusu umarim kisa zamanda. Cocuk suzuluverdi iki gunde istah sifir.
çok geçmiş olsun cnm ,, çocukların bir anı, bir anını tutmuyor , Rabbim beterinden korusunn .. Rabbim kimseyi evlatlarıyla imtihan etmesinn ...Canim dun gece zerre uyumadim
Canm benm allah anali babali buyutsn bebegini. Masallah pasaya kocaman dogms. Rabbm.hayrli evlat eylesn ins.Gozunaydn olsn zorlanmsn yorlmsnCanlarım m m kusura bakmayın çok zor yorgun 2 gün geçirdim sonunda üsamemi kucakladım bugün 16:20 de Doğdu ama çok zorlu bi süreçti benim için. Normal doğurdum rahmim çok yorgun ve kaslarım çok Güçsüz olduğu için suni sancılara vucüdum cevapsız kaldı. Allahım hepinize çok kolay doğum nasip etsin. Şimdi çok iyiyim bebeğim benimle koklamaya doyamıyorum
geçmiş olsun canım Allah şifa versin.Kıyamam çokta çıkmış ateşi.Seni çok iyi anlıyorum kızımda geçen hafta öyle hastaydı duşa sokmak çıkarmak fenalık geçiriyorsun bi de 22 kilo.Canim dun gece zerre uyumadim
Gözun aydin cnm.cok sevindim her seyin yolunda olmasina:)Canlarım m m kusura bakmayın çok zor yorgun 2 gün geçirdim sonunda üsamemi kucakladım bugün 16:20 de Doğdu ama çok zorlu bi süreçti benim için. Normal doğurdum rahmim çok yorgun ve kaslarım çok Güçsüz olduğu için suni sancılara vucüdum cevapsız kaldı. Allahım hepinize çok kolay doğum nasip etsin. Şimdi çok iyiyim bebeğim benimle koklamaya doyamıyorum
Günaydın canım sevindim iyi olmana benim açımdan kaçırdığın bir şey yok. Son hazırlıklarımı yapıyorum salı günü geliyo bebiş inşallah. Dün manikür pedikür ağda falan hallettim. Bugün artık çantayı son bi gözden geçirip kapatıcaz yarın son gün:)yok canım dün biraz korkuttu yoklar gibi oldu tüm gün uzandım nerdeyse bir de yatılı misafir geldi o ara giremedim ama hala günümüzü bekliyoruz çok şükür.bu hafta sonunu atlatırsam rahatım İnşallah haftaya benim doktor icapçıymış en azından erken gelirse kimden gireceğim sezeryana derdi olmayacak.sen nasılsın giremediğim süreyi okumaya çalışıyorum ama her zamanki gibi bayağı birikmiş var mı kaçırdığım birşeyler
Canım gerçek değil tabi ki ama çok rahatsız edici neden böyle bir şey koyulmasına izin veriyolar anlamadım. Mesaj attım valla cevap gelmedi henüz.Gerçek değil mi ya bende çok korkmuştum o fotodan. Ama bana o foto yaklaşık 10 sene önce falan maille gelmişti o zaman çok korkmuştum
Canım Dün unuttum yazmayı bencede çok güzel olmuş sade ve şık ablanın ellerine sağlık
Evet cnm yaklastk artk kavsmaya :) inan cok haklsn cnm dun okdr.yorlmsm ki suan dogsa yapmam dedm ve kendimi yordugma pisman oldm dunden sonra karar aldm.cnm yormdn yapcm.heran olrsa enerjm.kalsn die. Ama ins. İsler bittktn sonra rahat rahat gelir beratmsen naslsn cnm bugn basldnz mi sizde temzlge sende aman dym yorma anlamdn yorlyrz cunku gece yatnca anlyrsn anck.
Canim dun gece zerre uyumadim
kimisi kız, kimisi erkek dıyor :=)
Canim sut vermiyoruz daha belki yarin basliycaz bebisim agliyo acliktan cuma gunu alabilcegimi soledi doktor cok moralsizimGecmis olsun canim. Umarim
En kisa zamanda alirsin bebegini kucagina. Sut verebiliyormusun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?