- 24 Ekim 2008
- 1.044
- 373
- 323
- 35
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #57.981
Canim gecmis olsun cok sevindim senin adina ben hala bebisimi alamadim cuma veririz dedi cok zor gunler gecirdim normal dogum konusunda haklisin ben hastaneden ciktim hergun gunde iki defa gidiyorum bebisimi gormeye kimse logusa olduguma inanmazÇok çok çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için
Eve geçeyim Yarından sonra girerim fırsatbuldukça yazarım
günaydın canım. canım benim sldığım 0-1-2-3 diye numaralıydı ben 0 numara olanını aldım. seninki de 0 la başladığına göre yenidoğanda da kullanılır sanırım ama tam bilemiyorum. tecrübeli anneler uyanınca cvp verirler sanırımKizlar gunaydin.bn bebek.icin aldigim biberonda 0-6ay icin yaziyoda bu yeni dogmus bebekler icinde oluyo degilmi.nolur nolmz diye almistim.yeterlimi oyle bulunsun diyorum.
canim Allah bagislasin anali babali buyusun vatana millete ana babasina hayirli salih bir evlat olsun insaallah.Canimm ogulcunun yuzune bakinca emzirince bizede dua et Mustafami saglikla hayirla kucagima alip emzirmek buyutmek bana nasip olsun insaalah.Allahim sizi de nazardan korusun hayili uzun omurlu olsun insaallah.Canlarım m m kusura bakmayın çok zor yorgun 2 gün geçirdim sonunda üsamemi kucakladım bugün 16:20 de Doğdu ama çok zorlu bi süreçti benim için. Normal doğurdum rahmim çok yorgun ve kaslarım çok Güçsüz olduğu için suni sancılara vucüdum cevapsız kaldı. Allahım hepinize çok kolay doğum nasip etsin. Şimdi çok iyiyim bebeğim benimle koklamaya doyamıyorum
Kilosu 3.850 boyu 55 cm (ablasına çekmiş) 2 dikişim var çıkarken oğlum accık yurttırdı onlarda 2 dikişle tutturuldu.
Aklıma bunlar geliyo. Birde size tavsiyem lütfen kendinize bakın sağlığınıza sporunuza dikkat edin bu doğumda kendi sağlımla Yaşadığım imtihan sadece kendimi ihmal etmem bunu çıkardım.
Siz siz olun normalden vazgeçmeyin bak yeni doğurdum kaç saat geçti üzerinden ama kendim lavoboya gidiyorum bebeğimi alıp emziriyorum. Sütüm iyi mememi tutuyo. Aklıma gelenler bunlar sormak istediğinizi cevaplarım.
Hepiniz sormuşsunuz ama ben yeni gördüm yeni kendime geldim çok seviyorum skizleri vefakâr arkadaşlarım
Canım bunu bende çok merak ediyorum genelde hep 0-6 ay aralığı emzikler ve biberonlar. Bende bugün steril etcem ama bi fikrim yok nasıl yapcam ne kadar kaynayacak şimdi internetten araştırcamKizlar gunaydin.bn bebek.icin aldigim biberonda 0-6ay icin yaziyoda bu yeni dogmus bebekler icinde oluyo degilmi.nolur nolmz diye almistim.yeterlimi oyle bulunsun diyorum.
Hadi bakalım hayırlısı:) doktoruna yorumlattımı? Ben çok ısrar etmiştim söylemiştikimisi kız, kimisi erkek dıyor :=)
Canım bunu bende çok merak ediyorum genelde hep 0-6 ay aralığı emzikler ve biberonlar. Bende bugün steril etcem ama bi fikrim yok nasıl yapcam ne kadar kaynayacak şimdi internetten araştırcam
Hay aksi esin yaninda mi ne olacak ben burdan panik yaptim senin yerine Allah yardimcin olsun kizin da sen de darda kalma insallahKizlar burada sabah 3.20 benim nisanim geldi hemde sakir sakir kankizim
Atesler icinde cok sinirlerim
Bozuldu
Ay canim esin fln yokmu yaninda.Allah yardimcin olsun .geldimi de ust uste geliyo herseyKizlar burada sabah 3.20 benim nisanim geldi hemde sakir sakir kankizim
Bozuldu
Allah yardımcın olsun cnmKizlar burada sabah 3.20 benim nisanim geldi hemde sakir sakir kankizim
Bozuldu
Kizlar burada sabah 3.20 benim nisanim geldi hemde sakir sakir kankizim
Bozuldu
Cnm dogumtakvımındede kanlı vajınal akıntılar doğum belirtisidir yazıyor tesadüfe bak.kızın ıyılesıcek inşallah.esin yok mu yanında.hayırlı doğumlar dilerim.sağlıkla kucağına al mınnosunu.Kizlar burada sabah 3.20 benim nisanim geldi hemde sakir sakir kankizim
Bozuldu
ay canım yaa kızını da alın hastaneye gidin, eşin de evdeydi heralde değil mi? üstesinden geleceksin inş gececek bu günler sonra 2 tatlı yavrunla saglıkla eve dönersinKizlar burada sabah 3.20 benim nisanim geldi hemde sakir sakir kankizim
Bozuldu
Erkeğe benziyorEki Görüntüle 1567351 Eki Görüntüle 1567353 Eki Görüntüle 1567354 size de atayım foto :=) sizce neye benzıyor?
Maşallah size boyuna kilosuna göre dikişin de az ne güzel çok sevindik eminim forumcak darısı hepimize olsun özellikle benim gibi normal doğum isteyenlere inşallah:)Canlarım m m kusura bakmayın çok zor yorgun 2 gün geçirdim sonunda üsamemi kucakladım bugün 16:20 de Doğdu ama çok zorlu bi süreçti benim için. Normal doğurdum rahmim çok yorgun ve kaslarım çok Güçsüz olduğu için suni sancılara vucüdum cevapsız kaldı. Allahım hepinize çok kolay doğum nasip etsin. Şimdi çok iyiyim bebeğim benimle koklamaya doyamıyorum
Kilosu 3.850 boyu 55 cm (ablasına çekmiş) 2 dikişim var çıkarken oğlum accık yurttırdı onlarda 2 dikişle tutturuldu.
Aklıma bunlar geliyo. Birde size tavsiyem lütfen kendinize bakın sağlığınıza sporunuza dikkat edin bu doğumda kendi sağlımla Yaşadığım imtihan sadece kendimi ihmal etmem bunu çıkardım.
Siz siz olun normalden vazgeçmeyin bak yeni doğurdum kaç saat geçti üzerinden ama kendim lavoboya gidiyorum bebeğimi alıp emziriyorum. Sütüm iyi mememi tutuyo. Aklıma gelenler bunlar sormak istediğinizi cevaplarım.
Hepiniz sormuşsunuz ama ben yeni gördüm yeni kendime geldim çok seviyorum sizleri vefakâr arkadaşlarım
Canim hic uzulme her zorlukta bi kolaylik vardir sen sakin ol insaallah kizinin atesi duser dualarimiz seninle canimKizlar burada sabah 3.20 benim nisanim geldi hemde sakir sakir kankizim
Bozuldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?