2015 Temmuz Anneleri

Çok çok çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için
Eve geçeyim Yarından sonra girerim fırsatbuldukça yazarım
Canim gecmis olsun cok sevindim senin adina ben hala bebisimi alamadim cuma veririz dedi cok zor gunler gecirdim normal dogum konusunda haklisin ben hastaneden ciktim hergun gunde iki defa gidiyorum bebisimi gormeye kimse logusa olduguma inanmaz

Bu arada kizlar kadinlar icin yazan desand mi ne bi marka var o pedi kullanin dikislerede cok rahat terletmiyo yakmiyoo benim o bitince orkid kullaniyom mahvoldum

Kizlar gunaydin.bn bebek.icin aldigim biberonda 0-6ay icin yaziyoda bu yeni dogmus bebekler icinde oluyo degilmi.nolur nolmz diye almistim.yeterlimi oyle bulunsun diyorum.

Kizlar gunaydin.bn bebek.icin aldigim biberonda 0-6ay icin yaziyoda bu yeni dogmus bebekler icinde oluyo degilmi.nolur nolmz diye almistim.yeterlimi oyle bulunsun diyorum.
günaydın canım. canım benim sldığım 0-1-2-3 diye numaralıydı ben 0 numara olanını aldım. seninki de 0 la başladığına göre yenidoğanda da kullanılır sanırım ama tam bilemiyorum. tecrübeli anneler uyanınca cvp verirler sanırım

canim Allah bagislasin anali babali buyusun vatana millete ana babasina hayirli salih bir evlat olsun insaallah.Canimm ogulcunun yuzune bakinca emzirince bizede dua et Mustafami saglikla hayirla kucagima alip emzirmek buyutmek bana nasip olsun insaalah.Allahim sizi de nazardan korusun hayili uzun omurlu olsun insaallah.

Canım bunu bende çok merak ediyorum genelde hep 0-6 ay aralığı emzikler ve biberonlar. Bende bugün steril etcem ama bi fikrim yok nasıl yapcam ne kadar kaynayacak şimdi internetten araştırcam

Aynn cnm.bnde cantay koycaktim ama bilemedim.kaynamis suyun.icinde bekletin.10 15 dk fln yaziyo ana genede bnde tam bilmiyorum
Canım bunu bende çok merak ediyorum genelde hep 0-6 ay aralığı emzikler ve biberonlar. Bende bugün steril etcem ama bi fikrim yok nasıl yapcam ne kadar kaynayacak şimdi internetten araştırcam

Kizlar burada sabah 3.20 benim nisanim geldi hemde sakir sakir kan kizim
Atesler icinde cok sinirlerim
Bozuldu

Kızlaar günaydın. Emzik , biberon konusu konuşulmuş. Ben de baby me nin emzik biberon temizleyicisini aldım ama en etkili yöntem kaynamış suyun içinde bekletmek diolar. Hadi sonra emziği emzik kutusuna koyarız ama biberonu nasıl saklıycaz öyle mi götürücz hastaneye anlamadım. Gerçi onlar da kapaklı olduğu için sorun olmaz heralde.
Bir de ben bi dr browns bi avent aldım. Aventin üstünde +1m yazıo. Görevliye sorduğumda bütün biberon emziklerİ yenidoğana göredir dedi. O zaman neden +1m kafama takıldı. Philips avent alan anneler ayrıyetten 0m biberon emziği aldınız mı ?

Bozuldu
Allah yardımcın olsun cnm çok yoruldun tabi vücut dayanmadı artık .. kızına babası bakar , sen şu an kendine ve bebeğine bak, çünkü önemli olan anne saglığıı ,, sen iyi olacaksınkii çocuklarına faydan olsun ,, bizede haber ver mutlaka ..

Bozuldu

Canım çok gecmis olsun ama aynı zananda hayırlısı daha 21 günün varmis yoruldun diye mi oldu acaba umarım bebis bi kac gün daha bekler. Senin ayağın iyilesti mi bu arada?

Bozuldu
Cnm dogumtakvımındede kanlı vajınal akıntılar doğum belirtisidir yazıyor tesadüfe bak.kızın ıyılesıcek inşallah.esin yok mu yanında.hayırlı doğumlar dilerim.sağlıkla kucağına al mınnosunu.

Bozuldu
ay canım yaa kızını da alın hastaneye gidin, eşin de evdeydi heralde değil mi? üstesinden geleceksin inş gececek bu günler sonra 2 tatlı yavrunla saglıkla eve dönersin

Maşallah size boyuna kilosuna göre dikişin de az ne güzel çok sevindik eminim forumcak darısı hepimize olsun özellikle benim gibi normal doğum isteyenlere inşallah:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…