- 21 Mayıs 2015
- 534
- 612
- 103
- 37
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #58.001
Senin sehzade hiç cikmiyoki aklımdan her zaman dua ediyorum inşaallah sağlıklı bi şekilde gelir yanına annesicanim Allah bagislasin anali babali buyusun vatana millete ana babasina hayirli salih bir evlat olsun insaallah.Canimm ogulcunun yuzune bakinca emzirince bizede dua et Mustafami saglikla hayirla kucagima alip emzirmek buyutmek bana nasip olsun insaalah.Allahim sizi de nazardan korusun hayili uzun omurlu olsun insaallah.
İnternetten araştırdım canım bir de kutusunu atmadığım biberon ve emzikler vardı kutularını okudum. Şimdi önce ılık su ile yıkıcaz elde düz su ile sonra tencerede tüm parçaları ayırıp kaynatıyoruz. Sadece 5 dk. Bu ilk kullanım için. Sonra yani mama süt vs sonrası ise emzik biberon temizleme jelleri var baktım fiyatları 8 tl civarı onla yıkayabiliyoruz. Aralıklı olarak yine 5 dk kaynatmakta fayda varmış.Aynn cnm.bnde cantay koycaktim ama bilemedim.kaynamis suyun.icinde bekletin.10 15 dk fln yaziyo ana genede bnde tam bilmiyorum
Bnmkide nuk un biberonuda canimvemin olanadim sagol.artik onu steril ederim atarim cntayaGünaydın kızlaryekruye cıgım 0-6 yenıdogana uyumludur.ben 5 tane emzik aldım 2 sı nuk biri chıcco 2 Side phılıps avent gece emziği.
Tmm cnm bmde yarin e bebege gidicem senin fikirlerine gore bnde alirimBiz şimdi e- bebek e gitcez emzik kutusu ve emzik deterjanı alcam dönüşte yazarım canım araştırmalarımıyekruye
Kizlar burada sabah 3.20 benim nisanim geldi hemde sakir sakir kankizim
Atesler icinde cok sinirlerim
Bozuldu
Hayırlı olsun canım bebeğin. Rabbim size bağışlasın inş.Merhaba arkadaşlar temmuz annesi olmayı beklerken nasip haziran annesi oldum.evelsi gün kontrol var diye gittim yüksek tansiyon sıkıntısından dolayi doğuma aldılar. Sezeryan la doğum yaptım. Genel anastezi yaptilar. Ayilmak süreci hariç gerisi ortalama sıkıntılar. Ama ayilmak a sorun yaşadım. Nefes yetmezliği oldu bogulup ölüyorum sandım. Neyseki suan bebeğim de ben de çok iyiyiz. 37+0 da dogurmus oldum. 3300 gr ve 51 cm dogdu oglum.Hepinize sağlıklı dogumlar yasatsin rabbim. Sorunsuz bir şekilde tamamlayın bu süreci inşallah. Çok aktif olarak forumda bulunamasamda yazdıklarınızı hep takıp edip bilgilendim hepinize çok teşekkürler.yavrularinizla birlikte Allaha emanet olun
Maşallah cnm ya. Sırf seni merakımdan girio bakınıyordum. Maşallah Tosuncuğuna. Rabbim size bağışlasın. Gözünüz aydin. Çok sevindim cnm senin adına.Canlarım m m kusura bakmayın çok zor yorgun 2 gün geçirdim sonunda üsamemi kucakladım bugün 16:20 de Doğdu ama çok zorlu bi süreçti benim için. Normal doğurdum rahmim çok yorgun ve kaslarım çok Güçsüz olduğu için suni sancılara vucüdum cevapsız kaldı. Allahım hepinize çok kolay doğum nasip etsin. Şimdi çok iyiyim bebeğim benimle koklamaya doyamıyorum
Kilosu 3.850 boyu 55 cm (ablasına çekmiş) 2 dikişim var çıkarken oğlum accık yurttırdı onlarda 2 dikişle tutturuldu.
Aklıma bunlar geliyo. Birde size tavsiyem lütfen kendinize bakın sağlığınıza sporunuza dikkat edin bu doğumda kendi sağlımla Yaşadığım imtihan sadece kendimi ihmal etmem bunu çıkardım.
Siz siz olun normalden vazgeçmeyin bak yeni doğurdum kaç saat geçti üzerinden ama kendim lavoboya gidiyorum bebeğimi alıp emziriyorum. Sütüm iyi mememi tutuyo. Aklıma gelenler bunlar sormak istediğinizi cevaplarım.
Hepiniz sormuşsunuz ama ben yeni gördüm yeni kendime geldim çok seviyorum sizleri vefakâr arkadaşlarım
Allah kolaylik versin canim yardimcin olsun doktorunla gorustun mu ne dedi ?ins kizimda tez vakitte toparlanirKizlar burada sabah 3.20 benim nisanim geldi hemde sakir sakir kankizim
Bozuldu
:) cnm 1 haftadr ben oyleym belkide fazla. Dogum olsa yapamam diorm o yuzden artk yormamaya karar verdim.Evet canım yaptık çok şükür. 4 kişiydik bana sorsan iş yapmadım ama aynen dediğin gibi gece yatınca ve şuan anlıyorum yorulmuşum bende. Valla bu yorgunlukla insan ıkınamaz.
Ayy gecmis olsun canım allah korumus basima gelmesinden en cok korktugum sey düşmekarkadaslar dun gece banyoda dustum gobegimin de ustune geldi. basim sisti. doktora gittim suyun azalmis dedi. dogum yaklastigi icin normal dedi ama riskli diyenler de var nette baktim. sizce 38 de normal mi su azalmasi.
Canimsiniz yaa hakkiniz odenmez igulcugumun teyzrleri Rabbim razi olsun hepinize kolay hayirli dogumlar nasip etsinSenin sehzade hiç cikmiyoki aklımdan her zaman dua ediyorum inşaallah sağlıklı bi şekilde gelir yanına annesi
Kizlar burada sabah 3.20 benim nisanim geldi hemde sakir sakir kankizim
Bozuldu
Allah yardomcin olsun canim datda zorda birakmasin kolaylik versin hale yola koysun isleriniKizlar burada sabah 3.20 benimbu nisanim geldi hemde sakir sakir kankizim
Bozuldu
cok gecmis olsun canim Allahin izniyle olmaz bisey dr un gormus nasil olsaarkadaslar dun gece banyoda dustum gobegimin de ustune geldi. basim sisti. doktora gittim suyun azalmis dedi. dogum yaklastigi icin normal dedi ama riskli diyenler de var nette baktim. sizce 38 de normal mi su azalmasi.
Bncede satin gidin uzakta ev tutun size hayri olmayanla ayni apartmanda hiiic cekilmez insan en yakinindan gormeyecekse kimden gorecek! Benim kv bir suru sey almis bebegime getirdi sagolsun bide arabasini alacak annem yatagini aldi bizde simdi onun arabayi almasini bekliyoruz insallah alir :)Kızlar merhaba yıne kv den inciler.kv gecen gece bize geldi.daha önce soz vermişti çocuğun bazı ihtiyaçlarını alacaktı.bizde ona güvenerek bütçemizi hazırladık.kv demesin mı 3 ay sonra alayım.ben çılgına döndüm.benim ailemin bebek için yapmadığı kalmadı.kv kuçuk oğluna dükkan aldı geçenlerde.cıldırdım.alacağı şeyler 600 TL eder etmez.ben eşimle konuştum doğumdan sonra evimizi satıcaz ve tasıncaz.çok yoruldum bu insanların arasında.kızlar size yemin ederim bir çorap almadı torununa Allah sahıdımdır.benim ailem ise ah canım anam herşeyi yedekli yedekli aldı.Allah razı olsun.
arkadaslar dun gece banyoda dustum gobegimin de ustune geldi. basim sisti. doktora gittim suyun azalmis dedi. dogum yaklastigi icin normal dedi ama riskli diyenler de var nette baktim. sizce 38 de normal mi su azalmasi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?