2015 Temmuz Anneleri

Kilo.konusulmus.ben ilk gebeligimde 20/kilo aldım normalde zayıf bir insanım hep göbek gitsin gerisi kalsın istedim olmadı hamile kaldigiminda altına dustum.Ama emzirirken sıvı çok aldım. Birde gebelik ve emzirme dışında çok yemek yiyen bir insan değilim :)

Eskisehir annesi değilim ama büyük ihtimal aynı zamanlarda doğum yapacağızz

Benim de dr um aynen önlem amaçlı verdi.Normal doğum gibisi var mı hayatımın en güzel günlerinden biriydi.Kızımın an an doğduğu ana sahit oldum ve hiç acı çekmedim.Sadece nefes al ıkın bu kadar.Doğarken o minik kafasını hareket ederken görmek tarifi imkansız bir duygudu.Doğumdan sonra hemen ayağa kalktım hastanede bir akşam yattık.Ertesi gün kızımla evimize geldik çok çabuk toparlanıyorsun normal doğumda.İnşaallah sen de yaşarsın bu duyguyu

Ya gördün mü bize el sallasın dedim,teyzesini kırmadı kuzucuk :) Darısı bizlere inşaAllah.Cumartesi gidicem bende,hareketlerini görmeyi sabırsızlıkla bekliyorum :)

vallahi düşüncesi bile

hayırlı olsun adaşım:)))allah tamamına erdırsın ınss hepimizinkini..biz daha birincileri yapmaya calısıyoruz .ne mutlu ıkıncı cocuguna hamilesin,bende işkoliklikden ancak sıra getırdım çocuk işinepişmanım desem neye yarar,hayırlısı dıyorum:))

Bende de var o.Daha hiç problem yaşamadım ama etrafımda çok duydum kalbi duran bebek.O yüzden şimdi sürekli düşünuyorum kalbi atıyo mu acaba durmuşmudur nerden anlıcam dursa felan diye kaygılarım var.İçimizi ferah tutalım her şey allahtan

Bende normal doğum çok isterim aslında da kiloluyum ve boyum kısa bakalım nasıl olacak bu arada ne kadar kolay anlatmışsın inşallah hepimiz öyle doğururuz kolaycacık

aynen yaa bende sürekli bunu düşünüyorum. elimden gelse eve ultrason cihazı alcam sabah akşam bakcam

[İcell_84, post: 38276216, member: 421048"]Bende normal doğum çok isterim aslında da kiloluyum ve boyum kısa bakalım nasıl olacak bu arada ne kadar kolay anlatmışsın inşallah hepimiz öyle doğururuz kolaycacık[/QUOTE]

Turkiyede cok kotu cok acili bi surecmis gibi anlatiyor herkes normal dogumu. Yurt disinds yasayan kuzenlerim var hic boyle korkunc bahsetmiyorlar. Orda sezaryan yapmiyorlar mecbur kalmadikca. Ben de normal cok istiyorum ama iste kimse boyle anlatmadigi icin cok da korkuyorum. Epidural normal istiyorum. İnsallah hepimiz saglikla kolaycacik dogururuz.

Bende normal doğum çok isterim aslında da kiloluyum ve boyum kısa bakalım nasıl olacak bu arada ne kadar kolay anlatmışsın inşallah hepimiz öyle doğururuz kolaycacık
Önemli olan kilon ya da boyun değil diye düşünüyorum. Çatın müsait olunca rahat doğum yapabilirsin.Tabi anne ve bebek açısından hangi doğum şekli uygunsa drun onu tercih edecektir.Kıızım rahat doğdu inşaallah bu bebeğim de öyle olur.Umarım hepimiz sağlıklı kolay bir şekilde bebeklerimize kavuşuruz.

Merhaba canim,
Bulanti hep var ama aksam yediden sonra costukca cosuyor bende. Bir de dun aksam bogazimda bi yumru varmis gibiydi. Reflu sikayetlerine uygun belirtiler filan. Her gun yeni bir deneyim yasiyorum :)
Amann dikkat et canim tuzlu peynirden azcik ye sabahlar bana cok iyi geliyor burgu peynir tam benlik aksamlarda kraker falanla gecisdirmeye calis idare et 4 ay bi bitse hersey duzelcek :)

[İcell_84, post: 38276216, member: 421048"]Bende normal doğum çok isterim aslında da kiloluyum ve boyum kısa bakalım nasıl olacak bu arada ne kadar kolay anlatmışsın inşallah hepimiz öyle doğururuz kolaycacık

Turkiyede cok kotu cok acili bi surecmis gibi anlatiyor herkes normal dogumu. Yurt disinds yasayan kuzenlerim var hic boyle korkunc bahsetmiyorlar. Orda sezaryan yapmiyorlar mecbur kalmadikca. Ben de normal cok istiyorum ama iste kimse boyle anlatmadigi icin cok da korkuyorum. Epidural normal istiyorum. İnsallah hepimiz saglikla kolaycacik dogururuz.[/QUOTE]Ben işte epidural normal doğum yaptım hiçte acılı bir şey değil her anı doya doya yaşıyorsun aşkının meyvesinin dünyaya gelişi yaradanın en güzel hediyesi.sadece otururken dikişler biraz acıyor o da normal yani.Yurt dışında hep normal doğum yapılıyor ve doğalı o .Sezeryan en kanlı ameliyatlardan birisi kaç kat kesiliyor karın.Zorunlu kalmadıkça tercih edilmemeli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…