- 26 Haziran 2007
- 1.372
- 17
- 683
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #5.801
Eskisehir annesi değilim ama büyük ihtimal aynı zamanlarda doğum yapacağızzmerhaba sanırım buraya yazmayalı 5 yıl oldu:) yine hamileyim yine geldim:) ilk kızım 2009 aralıkta bize katıldı.Çok istiyordu kardeşi olmasını sonunda oldu:) umarım devam eder hepimizin hamileliği ve sağlıkla alırız bebeklerimizi kucağımıza.
muhtemel doğum tarihim 18 temmuz sat:11 ekim yaşım 30 ikinci bebeğimiz:) listeye eklerseniz sevinirim.
Ben yine aynı doktora gidiyorum.ama bu sefer biraz farklı gidiyoruz.vitamin vermedi,solgarın omega 3 ünü kullanıyorum.bir de iyot verdi.onun dışında yine inanılmaz derecede kilo konusunda baskıcı:) gerçi bir önceki doğumdan hamilelik kılomun altında çıkınca ve o daracık jeanleri ve gömlekleri hemen giyince kendisine çok dua ettim :)
eskişehir de başka temmuz annesi var mı aramızda?
Benim de dr um aynen önlem amaçlı verdi.Normal doğum gibisi var mı hayatımın en güzel günlerinden biriydi.Kızımın an an doğduğu ana sahit oldum ve hiç acı çekmedim.Sadece nefes al ıkın bu kadar.Doğarken o minik kafasını hareket ederken görmek tarifi imkansız bir duygudu.Doğumdan sonra hemen ayağa kalktım hastanede bir akşam yattık.Ertesi gün kızımla evimize geldik çok çabuk toparlanıyorsun normal doğumda.İnşaallah sen de yaşarsın bu duyguyuBende kan pıhtılaşması olup olmadığına dair bir test yapılmadı, doktor sadece önlem amaçlı demişti, bden sürekli kuracak birşeyler bulduğumdan ya varsa ve iğne kullanmam gerekiyorsa diye düşünüyordum ara ara... Şİmdi içim rahatladı... Normal doğum yapabiliyor olmakta güzel, kısmet olursa normal doğum istiyorum çünkü :)
Ya gördün mü bize el sallasın dedim,teyzesini kırmadı kuzucuk :) Darısı bizlere inşaAllah.Cumartesi gidicem bende,hareketlerini görmeyi sabırsızlıkla bekliyorum :)
merhaba sanırım buraya yazmayalı 5 yıl oldu:) yine hamileyim yine geldim:) ilk kızım 2009 aralıkta bize katıldı.Çok istiyordu kardeşi olmasını sonunda oldu:) umarım devam eder hepimizin hamileliği ve sağlıkla alırız bebeklerimizi kucağımıza.
muhtemel doğum tarihim 18 temmuz sat:11 ekim yaşım 30 ikinci bebeğimiz:) listeye eklerseniz sevinirim.
Ben yine aynı doktora gidiyorum.ama bu sefer biraz farklı gidiyoruz.vitamin vermedi,solgarın omega 3 ünü kullanıyorum.bir de iyot verdi.onun dışında yine inanılmaz derecede kilo konusunda baskıcı:) gerçi bir önceki doğumdan hamilelik kılomun altında çıkınca ve o daracık jeanleri ve gömlekleri hemen giyince kendisine çok dua ettim :)
eskişehir de başka temmuz annesi var mı aramızda?
Bende de var o.Daha hiç problem yaşamadım ama etrafımda çok duydum kalbi duran bebek.O yüzden şimdi sürekli düşünuyorum kalbi atıyo mu acaba durmuşmudur nerden anlıcam dursa felan diye kaygılarım var.İçimizi ferah tutalım her şey allahtanGünaydın herkese,
Bişi sorucam size sizde de endişe hali var mı hala? Ben geçen hafta bi kanama geçirdim. Dr yerleşirken yerini kanatmış dedi. Normal dedi. kahverengiye döndü bitti sonra da zaten. Ama o ilk anın korkusu yetti. Şimdi üzerimden atamıyorum hala. Bişi mi oldu? Hala bende duruyor mu? vs gibi. Sanki hala inanamıyormuşum gibi geliyor. Sanki heran kaybedebilirmişim gibi geliyor. Halbuki dr dan çıktıktan sonra rahatlıyorum. Oh çekip öyle çkkıyorum odasından. Bende mi bir anormallik var anlamadım...
Bende normal doğum çok isterim aslında da kiloluyum ve boyum kısa bakalım nasıl olacak bu arada ne kadar kolay anlatmışsın inşallah hepimiz öyle doğururuz kolaycacıkBenim de dr um aynen önlem amaçlı verdi.Normal doğum gibisi var mı hayatımın en güzel günlerinden biriydi.Kızımın an an doğduğu ana sahit oldum ve hiç acı çekmedim.Sadece nefes al ıkın bu kadar.Doğarken o minik kafasını hareket ederken görmek tarifi imkansız bir duygudu.Doğumdan sonra hemen ayağa kalktım hastanede bir akşam yattık.Ertesi gün kızımla evimize geldik çok çabuk toparlanıyorsun normal doğumda.İnşaallah sen de yaşarsın bu duyguyu
Bende de var o.Daha hiç problem yaşamadım ama etrafımda çok duydum kalbi duran bebek.O yüzden şimdi sürekli düşünuyorum kalbi atıyo mu acaba durmuşmudur nerden anlıcam dursa felan diye kaygılarım var.İçimizi ferah tutalım her şey allahtan
Bende bendeee alıp ortak kullanalım bi taneaynen yaa bende sürekli bunu düşünüyorum. elimden gelse eve ultrason cihazı alcam sabah akşam bakcam
Slm kizlar durumlar nasil bulantilar varmi :)
Önemli olan kilon ya da boyun değil diye düşünüyorum. Çatın müsait olunca rahat doğum yapabilirsin.Tabi anne ve bebek açısından hangi doğum şekli uygunsa drun onu tercih edecektir.Kıızım rahat doğdu inşaallah bu bebeğim de öyle olur.Umarım hepimiz sağlıklı kolay bir şekilde bebeklerimize kavuşuruz.Bende normal doğum çok isterim aslında da kiloluyum ve boyum kısa bakalım nasıl olacak bu arada ne kadar kolay anlatmışsın inşallah hepimiz öyle doğururuz kolaycacık
Amann dikkat et canim tuzlu peynirden azcik ye sabahlar bana cok iyi geliyor burgu peynir tam benlik aksamlarda kraker falanla gecisdirmeye calis idare et 4 ay bi bitse hersey duzelcek :)Merhaba canim,
Bulanti hep var ama aksam yediden sonra costukca cosuyor bende. Bir de dun aksam bogazimda bi yumru varmis gibiydi. Reflu sikayetlerine uygun belirtiler filan. Her gun yeni bir deneyim yasiyorum :)
rabbim hayırlısını versin canım vardır bi bildiğiKızlar benim bebeğimin kalbi durmuş. Yarın aldıracağım. Aranızdan ayrılıyorum maalesef
Rabbim sizlere yaşatmasın...
[İcell_84, post: 38276216, member: 421048"]Bende normal doğum çok isterim aslında da kiloluyum ve boyum kısa bakalım nasıl olacak bu arada ne kadar kolay anlatmışsın inşallah hepimiz öyle doğururuz kolaycacık
hem de nasılSlm kizlar durumlar nasil bulantilar varmi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?